Read the Official Description

Academia de Afaceri Internaționale (Elveția, Marea Britanie și Danemarca) are un accent pe la fața locului, precum și programe de distanță și de învățare mixtă care aduce cele mai noi metode de formare pentru grupul țintă. Atenția noastră este în principal internațional.

IBAS efectuează formarea la nivelurile BBA, MBA si DBA. Dorința de a IBA lucrează la securizarea educației de înaltă calitate, la taxele de accesibile, oferind în același timp de educație internațională, cu grade flexibile, de înaltă calitate. Avem o facultate extern mare, cu facilitatori academice din toate părțile lumii. Încercăm să ne asigurăm cea mai bună configurare posibilă pentru programele noastre internaționale.

Mediul de afaceri la nivel mondial sa schimbat mai mult în ultimii cinci ani, decât peste ultimele 50 de. Pentru a progresa și de a concura, aveți nevoie de un grad care este adecvat pentru abilitățile internaționale care aveți nevoie.

IBA oferă toate aceste oportunități în programe bazate pe module foarte dezvoltate cu opțiuni care pot fi personalizate. IBA este dedicat furnizarea de cunoștințe de înaltă calitate, precum și de stat a abilităților artistice, care să permită studenților de astăzi să se angajeze în probleme de management al afacerilor cu nivelul teoretic necesar și încrederea în sine. Materialul este atât teoretice, cât și practice.

Facultatea noastră este internațională cu o vastă experiență specifică industriei.

Programs taught in:
Engleză