Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Beneficiind societate pe o scară globală

Timp de aproape două secole DTU, Universitatea Tehnică din Danemarca, a fost dedicat la îndeplinirea viziunii de HC Ørsted-tatăl-electromagnetism care a fondat universitatea în 1829 pentru a dezvolta și de a crea valoare, folosind științele naturale și științele tehnice pentru a beneficia societate.

Astăzi, DTU este cotat ca fiind unul dintre cele mai importante universități tehnice din Europa, continuă să stabilit noi recorduri în numărul de publicații, și persistent creșterea și dezvoltarea de parteneriate noastre cu industria, și misiuni realizate de consultanță științifică DTU lui.

Numărul de înscriere studenților este mai mare ca niciodată și, pentru a unsprezecea an consecutiv, am primit un număr record de cereri de la studenții care doresc să urmeze o diplomă de la o universitate tehnică elită cu o perspectivă globală.

Dimensiunea internațională este de o importanță vitală pentru DTU. În 2014, ne-am salutat 538 de studenți internaționali în programele noastre de Master, jumătate din studenții noștri de doctorat sunt recrutați din străinătate, și mai mult de o treime din personalul nostru științific sunt cercetători de înaltă calificare de medii internaționale. În plus, amploarea și intensitatea colaborari noastre cu alte universități tehnice de conducere din întreaga lume continuă să crească.

DTU are programe internaționale de schimb de învățământ cu peste 200 de universitati din intreaga lume, si se bucura de colaborari de cercetare strânse cu partenerii noștri din plus față de construirea programelor de cercetare și de învățământ cu Tech Alianța Nordic cinci, Euro Tech Universități Alianței, KAIST în Coreea de Sud, chino -Danish Center din Beijing, Rensselaer în SUA, și Nanyang din Singapore.

Despre programele de Master DTU lui

DTU ofera programe de Master predate în limba engleză pentru aproape toate domeniile de cercetare, oferind astfel studenților cea mai largă alegere posibilă. Structura și conținutul diferitelor programe reflectă statutul DTU ca fiind una dintre cele mai mari universități tehnice din Europa de rang.

Prin linii de studiu recomandate / zone de focalizare, programe comune internațional MSc, programe Erasmus Mundus Master și programe Onoruri, programe de Master DTU oferă o gamă largă de curricula de specializare înaltă la un profil mai larg și mai versatil educaționale.

Simțiți-vă liber să contacteze fie pentru afaceri internaționale sau de către profesorul responsabil pentru programul de Master relevant pentru informații suplimentare.

Structura programului de Master

Programul de Master este un program tehnologic bazat pe cercetare la nivel de elită care vizează calificarea absolvent pentru o poziție de utilizare intensivă a cunoștințelor în industrie și sectorul de afaceri și în societate, în general. Absolvenți de a obține titlul de Master of Science în Inginerie în domeniul ingineriei dat.

Master este un program de doi ani, cu un volum de lucru de 120 de puncte de credit ECTS. Programele de Master DTU acoperă domenii de inginerie cele mai moderne și sunt predate exclusiv în limba engleză. Programele cuprind patru categorii de cursuri: Competențe generale, specializarea Tehnologie, electives și tezei de doctorat.

Competențele generale

Programele de Master includ o serie de cursuri de competență generală. Acestea sunt concepute pentru a oferi studenților gamă de abilități necesare pentru a face față provocărilor complexe ale unei cariere de inginerie, inclusiv managementul de proiect, lucrul în echipă, comunicare, de rezolvare a problemelor și planificarea resurselor. Toate aceste abilități sunt predate în cadrul domeniului studentului de cercetare și se încadrează în următoarele categorii:

Competențe de inginerie generală Veți învăța să combine aplicarea tehnologiei și de dezvoltare cu management financiar, management și organizare. Cel mai important, învățați cum să utilizați calificările dumneavoastră și de know-how tehnologic într-un context profesional și social.

competenţe de sinteză Veți învăța cum să definească și să ofere soluții la o problemă deschisă. Ați putea fi parte a unei echipe trans-disciplinare, și vor fi instruiți în comunicare și colaborare. competenţe normative Veți învăța un set de discipline comune esențiale pentru toate aspectele tehnice ale ingineriei într-un anumit domeniu.

specializarea tehnologia

Acest grup de cursuri vă oferă cunoștințe aprofundate academice și tehnologice necesare pentru obținerea competențelor de stat-of-the-art într-un domeniu specific de inginerie. Prin combinarea tehnologiei curs de specializare cu cursuri de electivă adecvate, aveți posibilitatea să creați propriul program de studiu de inspirație și foarte individualizat.

Electives

Un aspect important al programelor DTU Master este un număr semnificativ de cursuri elective. Aici puteți urmări propriile interese științifice și profesionale. În principiu, puteți alege între mai mult de 400 de cursuri diferite DTU.

Teză

Teza de master marchează încheierea programului de doi ani Master. Proiectul de cercetare este cel mai adesea realizată la DTU și, în multe cazuri, în colaborare cu unul dintre partenerii noștri mulți industriali. Toate proiectele includ elemente de cercetare fundamentală, de inovare și de aplicare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Fizică și Nanotehnologie

Campus Cu normă întreagă September 2018 Danemarca Lyngby

Programul de Master în fizică și nanotehnologiei se concentrează asupra fizica ca baza tehnologiei moderne. Decalajul dintre cercetarea științifică și descoperiri tehnologice se reduce. Prin urmare, în domenii cum ar fi nanotehnologia și energia durabilă, există o nevoie tot mai mare de ingineri, care se pot combina cunoștințele științifice solide cu abilități extinse de inginerie. [+]

O Programul de Master în fizică și nanotehnologie se concentrează asupra fizica ca baza tehnologiei moderne.

Decalajul dintre cercetarea științifică și descoperiri tehnologice se reduce. Prin urmare, în domenii cum ar fi nanotehnologia și energia durabilă, există o nevoie tot mai mare de ingineri, care se pot combina cunoștințele științifice solide cu abilități extinse de inginerie.

se concentreze program de studiu

O Programul de Master în fizică și nanotehnologie acoperă o gamă largă de tehnici tehnologice, teoretice și experimentale în fizica modernă. Aplicațiile includ diverse teme, cum ar fi dezvoltarea de materiale nano-structurate cu adaptate proprietăți electrice, magnetice, optice, mecanice și chimice, de fabricație și de integrare a nano- și micro-componente în proiectarea sistemelor, modelarea sistemelor biologice complexe, prelucrarea optică a datelor și de transfer, precum și dezvoltarea de tehnologii pentru aprovizionare, stocarea și transformarea celulelor de combustie de energie de exemplu, durabile și tehnologia hidrogenului.... [-]


Master în Transport și Logistică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Danemarca Lyngby

DTU este una dintre puținele universități europene pentru a oferi un program de Master dedicat exclusiv transportului și logisticii. Programul de studiu are o abordare bazată pe modelul pentru inginerie și de rezolvare a problemelor, astfel absolvenții au competențe puternice în modelarea și soluții bazate pe calculator a problemelor sociale complexe. [+]

O Programul de Master în Transport și Logistică este proiectat pentru a vă oferi toate calificările necesare pentru a se dezvolta, analiza și gestiona sisteme de transport și logistică avansate.

Acest lucru vă oferă programe de Master abordări metodologice pentru a rezolva provocările de transport și logistice ale societății folosind state-of-the-art instrumente de optimizare, instrumente de planificare durabilă, tehnici avansate de modelare și metode de evaluare robuste.

Acest lucru permite absolvenților să ia locuri de muncă la nivel înalt în sectorul transporturilor, de exemplu în industria transporturilor, în calitate de consultanți sau angajați în cadrul organizațiilor publice. Având în vedere caracterul general al instrumentelor analitice, absolvenții sunt atractive pentru sectoarele respective în afara zonei de transport în care abilități analitice și capacitatea de a analiza și sintetiza sunt necesare sisteme complexe.... [-]


Msc știință Acvatice și Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Danemarca Lyngby

Cu un Master în acvatice Știință și Tehnologie, puteți contribui la recoltare durabilă și producția de pește și crustaceelor, evaluarea și gestionarea impactului uman și a schimbărilor de mediu precum și cercetarea de ultimă oră asupra ecosistemelor acvatice, trăsături ale locuitorilor lor, și impactul acestora asupra climei globale. [+]

Cu un Master în acvatice Știință și Tehnologie, puteți contribui la recoltare durabilă și producția de pește și crustaceelor, evaluarea și gestionarea impactului uman și a schimbărilor de mediu precum și cercetarea de ultimă oră asupra ecosistemelor acvatice, trăsături ale locuitorilor lor, și impactul acestora asupra climei globale.

Două treimi din suprafața Pământului este acoperită de apă, iar mările, lacurile și fluxurile trebuie să joace în reglementarea biogeografie planetei noastre și a climei și în menținerea biodiversității un rol crucial. Mai mult decât atât, o mare parte din populația globului este dependentă de pescuit și acvacultură ca sursă de hrană sau de venit, precum și "creșterea albastră" are prioritate pe agenda politică a UE.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
DTU
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

Lyngby, 2800 DK
Mass-Media Socială