Designskolen Kolding

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Designskolen Kolding

Lucrăm la nivelul ochilor, credem în egalitate și respectăm diversitatea.

Designskolen Kolding este o educație bazată pe admiterea la talent. Astfel, ne distingem de universitățile tradiționale. Cultivăm și prețuim talentul și îl provocăm prin predarea elevilor să reflecteze asupra propriului proces și să-i învețe să colaboreze prin sarcini derivate dintr-un context concret de utilizare - de preferință în interacțiunea cu comunitatea de afaceri.

Designskolen Kolding se bazează pe tradiția designului danez și se concentrează pe designul care are sens. Credem că dacă cineva aderă la poveste și la tradiție, se poate crea ceva nou. Abordarea de învățare a școlii este că nu dăm răspunsul, găsim răspunsul împreună.

La Designskolen Kolding lucrăm cu instrumente, tehnici, concepte și metode. Cultivăm elevul talentat și credem în cooperarea profesională dintre indivizi. Ne bazăm pe cunoaștere și cercetare și subliniem senzația și experimentele - o combinație de mână și spirit, cap și mâini.

Designskolen Kolding are statutul de universitate și formează cadrul pentru un număr de cercetători recunoscuți într-un domeniu de cercetare tânăr și o producție tot mai mare de proiecte de doctorat. În același timp, punem practica înaltă și acordăm prioritate condițiilor bune ale atelierului în care studenții pot lucra cu materialul 1: 1. Subliniem că profesorii obișnuiți ai școlii sunt practicieni în propria profesie și folosesc un număr mare de profesori invitați pentru a se inspira din practica profesională.

Alina Moat, fost student internațional la Designskolen Kolding de Designskolen Kolding : "Școala de Designskolen Kolding poate fi mică în comparație cu alte școli, dar este minunată atunci când vine vorba despre interacțiunea, capacitatea și dedicarea omului".


Despre școală

Designskolen Kolding este o instituție independentă din cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Învățământului Superior. Instruim designeri la nivel de licență și master în cadrul a șase programe diferite de studiu împărțite în două departamente:

Departamentul de Proiectare a Produselor și Departamentul de Design al Comunicării


Destul de știut

Designskolen Kolding are aprox. 390 de studenți și un număr de doctoranzi, inclusiv doctoranzi în afaceri. În fiecare an, școala ocupă aproximativ 90 de studenți noi.

În plus, școala oferă o diplomă de master în managementul de proiectare în colaborare cu Universitatea din Danemarca de Sud.
Din ianuarie 2011, școala a găzduit, de asemenea, programul de masterat în design interactiv la Institutul de Interacțiune Design de la Copenhaga (CIID).

Locații

Kolding

Address
Designskolen Kolding
Ågade 10

6000 Kolding, Danemarca