Read the Official Description

Există un interes crescut pentru experții în marketing și comunicare pe piețele muncii croate și mondiale, în timp ce există un număr mic de instituții de învățământ superior care oferă educație studenților concentrați în domeniul marketingului și comunicațiilor.

Este foarte important să subliniem faptul că, datorită procesului de restructurare în economie care este prezent, în timp ce piața forței de muncă nu oferă angajaților competenți pentru gestionarea unor astfel de procese de piață, în timp ce caută adaptabilitatea noilor cunoștințe și flexibilitatea muncii împreună cu specializarea.

Prin urmare, Programul de studiu al ZSB Are drept scop educarea studenților care vor contribui la succesul afacerilor în domeniul marketingului și comunicațiilor. Ministerul Științei, Educației și Sportului a apreciat că la 11 octombrie 2006, când a emis un permis care să permită ZSB să ofere studenților un studiu profesional de marketing și comunicare.

La 15 mai 2015, ZSB a obținut un permis de deschidere a unui studiu specializat de studii postuniversitare de marketing și comunicare. Sa realizat o analiză a programelor comparative din universitățile croate, în special facultățile de economie, precum și alte instituții de învățământ superior concentrate pe economie de afaceri și pe facultăți de jurnalism și politică.

În plus, a fost efectuată o analiză a altor instituții de învățământ superior de renume din țările membre ale Uniunii Europene. Programele noastre sunt aliniate principiilor declarației de la Bologna, care sunt acceptate de cea mai mare parte a Europei ca o politică de lider în dezvoltarea instituțiilor de învățământ superior, precum și un cadru pentru schimbarea instituțiilor de învățământ existente.

După finalizarea cu succes a studiilor universitare, studenții ZSB primesc un titlu baccalareus (bacc.oec.). La finalizarea unui studiu de licență profesională specializată, elevii primesc titlul Specialist în marketing și comunicare (struč.spec.oec.).

Programs taught in:
Engleză
Croat

Această școală oferă și:

Masterat

Zagreb School of Business

Școala de Afaceri din Zagreb desfășoară în anul 2015 un studii postuniversitare de specialitate în domeniul marketingului și comunicațiilor. Specializată de studii superi ... [+]

Școala de Afaceri din Zagreb Oferă o diplomă de licență profesională care durează trei ani și, la finalizarea acestora, elevii primesc titlul academic baccalaureus / baccalaurea în domeniul marketingului și comunicării (bacc.oec.) Și cursuri de absolvent specializate care durează doi ani și aduc 120 de puncte ECTS. Studenților li se acordă titlul de specialist (spec.) În marketing și comunicații. Cursurile pot fi luate de către studenți obișnuiți și externi.

Cursurile sunt aliniate la principiile declarației de la Bologna, care permit studenților să treacă la alte studii complementare în Croația și în străinătate. Școala de Afaceri din Zagreb a intrat în programul Erasmus +, care deschide porțile pentru o mai mare mobilitate a studenților și lectorilor săi. ... [-]

Croaţia Zagreb
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Visoka poslovna škola Zagreb
Address
Ulica Grada Vukovara 68,
10000 Zagreb, Croaţia
Website
Număr de telefon
+385 1 6310 888