Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea

Universitatea din Zagreb (1669) este cea mai veche și cea mai mare universitate din Europa de Sud-Est. Ca o universitate universitară centrală universitară, Universitatea din Zagreb oferă educație și cercetare și în toate domeniile științifice (arte, biomedicină, biotehnologie, inginerie, științe umane, științe naturale și științe sociale) și un spectru larg de cursuri la toate nivelurile de studii, la postuniversitare. Cu 29 de facultăți, 3 academii de artă și Centrul Universitar pentru Studii Croate este instituția educațională emblematică din țară, un loc în care mai mult de 7900 de cadre didactice și 72480 de studenți dezvoltă cunoștințe și dobândesc abilități.115782_pexels-photo-2228306.jpeg

Universitatea excelează nu numai în predare, ci și în cercetare, contribuind cu peste 50% la producția anuală de cercetare din Croația și 80% din productivitatea științifică a tuturor universităților din Croația. Problema centrală strategică a dezvoltării viitoare a Universității din Zagreb este ca aceasta să fie o instituție orientată spre cercetare, cu predare de înaltă calitate. În consecință, accentul va fi pus pe programele de masterat și doctorat, cuprinzând toate domeniile științei și artei, stimulând transdisciplinaritatea și interdisciplinaritatea, precum și cercetarea translațională, cultivând cultura inovării și transferul de cunoștințe. Acest lucru ar trebui să conducă la o mai bună armonizare intersectorială la nivel local și regional.

Universitatea din Zagreb este în curs de construire a unui nou campus "Borongaj", care este cea mai mare investiție în educația croată în ultimii 150 de ani, iar când este construit (terminat) va fi utilizat de peste 20 000 de studenți. Campusul a fost deschis oficial în data de 12 octombrie 2007 și deocamdată găzduiește 4 unități universitare: Centrul de Studii Croate, Facultatea de Educație și Reabilitare, Facultatea de Inginerie a Traficelor și Facultatea de Economie și Afaceri (numai programe de studii profesionale în economie și afaceri) . Alte cinci facultăți intenționează să se mute în campus în următorii câțiva ani. Pe langa constructia (re) constructiei de cladiri universitare, campusul va gazdui un centru sportiv, o sala de resedinta a studentilor si un numar de institute.

Despre Facultate

Misiunea

Facultatea de Agricultură este dedicată educației experților cu înaltă calificare, dezvoltarea și lărgirea cunoștințelor profesionale în domeniul agriculturii și științelor conexe. Aplicând cele mai înalte standarde academice, le permitem elevilor să dobândească competențe bazate pe cele mai noi cunoștințe științifice, în beneficiul societății.

Viziunea

Viziunea Facultății de Agricultură este să se poziționeze strategic în zona de învățământ superior și cercetare croată, precum și o instituție de cercetare și învățământ recunoscută și apreciată la nivel internațional.

Valorile principale

 • Cunoaștere, înțelepciune și umanitate ("Cognitio, Sapientia, Humanitas");
 • Aprecierea bogăției tradiționale academice;
 • Educație bazată pe noile cunoștințe științifice și inovații ca fiind cea mai mare valoare oferită societății;
 • Norme și proceduri de cele mai înalte standarde etice în toate domeniile de activitate;
 • Îmbunătățirea continuă a calității în toate domeniile de activitate;
 • Libertatea de exprimare și de exprimare;
 • Toleranța față de diversitate;
 • Justiție socială;
 • Flexibilitate și adaptabilitate.

Tintele

 • Asigurarea eficienței organizării și conducerii facultății;
 • Să permită studenților, experților în agricultură și tuturor părților implicate în educație educație de înaltă calitate cu referire la dobândirea de cunoștințe și abilități științifice recente prin programe de studii de calitate și programe de învățare pe tot parcursul vieții;
 • Pentru a spori calitatea în toate domeniile de activitate;
 • Să dezvolte excelența științifică, inovația în domeniul cercetării și colaborarea cu sectorul de afaceri;
 • Să contribuie la dezvoltarea durabilă a economiei croate și a societății în ansamblu;
 • Îmbunătățirea cooperării internaționale în domeniul predării și cercetării științifice. Pentru a crește mobilitatea studenților, vizibilitatea și recunoașterea facultății la toate nivelurile.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Zagreb - Faculty of Agriculture

Programul de studii postuniversitare INTER-EnAgro oferă cunoștințe teoretice și practice destinate utilizării și gestionării durabile a resurselor naturale, cum ar fi sol ... [+]

Program de studiu - INTER-EnAgroInformatii generale

Programul de studii postuniversitare INTER-EnAgro oferă cunoștințe teoretice și practice destinate utilizării și gestionării durabile a resurselor naturale, cum ar fi solul și apa, precum și efectele pozitive și negative ale activităților umane, în special ale agriculturii, asupra acestor resurse. Programul este conceput ca o continuare a studiilor universitare și permite continuarea studiilor la nivel postuniversitar.

Pe baza procesului de predare contemporan și a programelor de studiu în limba engleză (cu participarea profesorilor naționali și internaționali), elevii vor putea dobândi competențe generice și specifice domeniului necesare pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă și pentru a lucra în diferite domenii agricultura, protecția mediului și utilizarea durabilă a resurselor naturale. Obiectivul este de a educa experții care vor avea cunoștințele, abilitățile și competențele în domeniile științifice fundamentale și aplicate ale agriculturii, protecției mediului și științelor naturale, ingineriale și biotehnologice conexe. În plus, obiectivul este de a instrui studenții să participe la cercetarea științifică în domeniul agriculturii și al protecției mediului, desfășurată în instituțiile de învățământ superior și în institutele de cercetare științifică, precum și pentru continuarea studiilor postuniversitare. Predarea în limba engleză permite participarea la programe la nivel internațional și facilitează schimbul de informații, modernizarea și îmbunătățirea conținutului studiilor, cooperarea cu un partener internațional și consolidarea capacităților în predare și cercetare.... [-]

Croaţia Zagreb
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Svetošimunska cesta 25
10000 Zagreb, Croaţia