University Of Rijeka - Faculty of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Facultate

Facultatea de Economie din Rijeka a fost înființată la mijlocul anului 1961. Cu primele prelegeri începând cu 1 noiembrie 1961, Facultatea a fost educarea experților economici, în special pentru creșterea dezvoltării economice a regiunii litorale croate și regiunii Istria. În anul 2001, Facultatea sa mutat la noua adresă a lui I. Filipovića 4, Rijeka.

Începând cu anul universitar 2005/2006, Facultatea de Economie a Universității din Rijeka (EFRI) desfășoară programe de studii universitare în conformitate cu Declarația de la Bologna pentru programele de studii de economie și economie de afaceri. În timp ce se intensifică dezvoltarea programelor de studii, Facultatea a adoptat un model recunoscut la nivel internațional 3 2 3, astfel încât, după finalizarea unui program universitar de studii universitare de trei ani, studenții să obțină titlul de licență în economie, urmată de o diplomă de doi ani, ani de studii postuniversitare, iar după absolvire, studenții primesc diploma de master. Apoi, finalizarea unui doctorat postuniversitar de trei ani duce la obținerea unui titlu academic de doctorat. Trecerea la modelul 3 2 3 sa bazat pe experiența internațională, precum și pe experiența bogată a Facultății în realizarea educației universitare și postuniversitare în economie și afaceri.

Numărul mare de universități străine, cu care facultatea a semnat acorduri de colaborare în diferite domenii, numărul profesorilor invitați implicați în procesul de predare și numărul cadrelor didactice ale facultăților care stau la universități străine, precum și numărul tot mai mare de persoane care sosesc și de ieșire elevii din cadrul programelor de mobilitate prezintă volumul actual al implicării Facultății de Economie în domeniul învățământului superior și cercetării internaționale.

ACREDITARI

Trăim la cele mai înalte standarde de calitate, iar programele noastre sunt acreditate de diverse programe, iar instituția noastră participă la diferite membri.
Ne angajăm să creăm noi conținuturi și transferul de cunoștințe către tinerii care vor face foarte repede lucruri importante în domeniul economiei. Prin urmare, credem că un program de studiu de limba engleză a învățat la ambele niveluri (licențiat și absolvent) trebuie să fie mult mai accesibil tuturor studenților. Prin urmare, am ajustat taxa de școlarizare în consecință. În acest sens, suntem convinși că urmăm calea cea bună având în vedere faptul că studenții noștri fac rezultate excelente în diferite proiecte. În plus, foștii noștri studenți (membri ai ALUMNI) păstrează funcții de conducere în multe companii și instituții.

MISIUNE

În mediul de afaceri internațional și științific și în colaborare cu comunitatea, prin educarea și dezvoltarea unor lideri antreprenoriali și responsabili social, manageri și cercetători, contribuim la dezvoltarea societății și a științei.

VIZIUNE

Integrarea în spațiul european al învățământului superior și al spațiului european de cercetare, însoțită de un sprijin copleșitor pentru dezvoltarea economiei. Integrarea poate fi văzută prin competitivitatea programelor de studiu, a schimbului de studenți, a personalului academic și administrativ, a proiectelor comune de studiu și de cercetare internaționale. Sprijinirea acordării de împrumuturi economiei se realizează prin elaborarea unor programe educaționale utile pentru economie, proiecte comune de cercetare reciproc avantajoase, precum și prin includerea pe scară largă a capacității studenților. Facultatea va fi recunoscută ca un institut de învățământ superior, mult așteptat și de încredere, un partener al economiei, precum și al altor instituții și studenți naționali și internaționali științifici și educaționali. Facultatea va fi o instituție care își va dezvolta continuu programele de studii, cercetarea și personalul său.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Summer courses » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Economie De Afaceri: Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Croaţia Rijeka

Elevii care studiază și finalizează un program de studii universitare absolvite oferit de Facultatea de Științe Economice din Rijeka, vor dobândi competențe și abilități importante și necesare în cariera lor viitoare de MA în Economia Afacerilor. [+]

Master în Economie de Afaceri: Afaceri Internaționale

Facultatea de Economie Rijeka (EFRI) este prima Facultatea de Economie din Croația, care oferă programe de studii universitare în limba engleză. Începând cu anul universitar 2011/12, Facultatea de Științe Economice a Universității din Rijeka oferă un program universitar de studii universitare de trei ani în economie de afaceri - "Business International", care din 2014/15 este extins la un absolvent de studii universitare de doi ani program de studiu.

Finalizarea unui program de studii postuniversitare conduce la titlul academic: Master în Economie de Afaceri.

Elevii care studiază și finalizează un program de studii universitare absolvite oferit de Facultatea de Științe Economice din Rijeka, vor dobândi competențe și abilități importante și necesare în cariera lor viitoare de MA în Economia Afacerilor. Acestea includ competențe în analiza, sinteza și rezolvarea complexă a problemelor în probleme legate de economie și economie de afaceri; dezvoltarea gândirii critice, posibilitatea de învățare în sine și asociativă, flexibilitatea și adaptabilitatea, capacitatea de a aplica metode și proceduri de cercetare pentru rezolvarea problemelor creative în instituții și întreprinderi, organizarea și managementul acestora, precum și capacitatea de a efectua locuri de muncă înalt calificate în domeniul economie și afaceri, adică dezvoltarea și punerea în aplicare a expertizei și realizării în practică.... [-]