University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Facultate

Facultatea de Economie și Afaceri din Rijeka a fost fondată la mijlocul anului 1961. Cu primele prelegeri începând cu 1 noiembrie 1961, Facultatea a fost educarea experților economici, în special pentru creșterea dezvoltării economice a regiunii litorale croate și regiunii Istria. În 2001, Facultatea sa mutat la noua adresă a lui I. Filipovića 4, Rijeka.

Începând cu anul universitar 2005/2006, Facultatea de Economie și Afaceri din cadrul Universității din Rijeka (EFRI) desfășoară programe de studii universitare în conformitate cu Declarația de la Bologna pentru programele de studii de economie și economie de afaceri. În timp ce se intensifică dezvoltarea programelor de studii, Facultatea a adoptat un model recunoscut pe plan internațional 3 2 3, astfel încât, după finalizarea unui program universitar de studii universitare de trei ani, studenții să obțină titlul de licență în economie (business) un program de studii postuniversitare de doi ani, iar după absolvire, studenții primesc o diplomă de masterat. Apoi, finalizarea unui doctorat postuniversitar de trei ani duce la obținerea unui titlu academic de doctorat.

Numărul mare de universități străine, cu care facultatea a semnat acorduri de colaborare în diferite domenii, numărul profesorilor vizați implicați în procesul de predare și numărul cadrelor didactice ale facultăților care stau la universități străine, precum și numărul tot mai mare de studenți studenții din programele de mobilitate prezintă volumul actual al implicării Facultății de Economie și Afaceri în domeniul învățământului superior și cercetării internaționale.

ACREDITARI

Trăim la cele mai înalte standarde de calitate, iar programele noastre sunt acreditate de diverse programe, iar instituția noastră participă la diferite membri.
Ne angajăm să creăm noi conținuturi și transferul de cunoștințe către tinerii care vor face foarte repede lucruri importante în domeniul economiei. Prin urmare, credem că un program de studiu de limba engleză a învățat la ambele niveluri (licențiat și absolvent) trebuie să fie mult mai accesibil tuturor studenților. Prin urmare, am ajustat taxa de școlarizare în consecință. În acest sens, suntem convinși că urmăm calea cea bună având în vedere faptul că studenții noștri fac rezultate excelente în diferite proiecte. În plus, foștii noștri studenți (membri ai ALUMNI) păstrează funcții de conducere în multe companii și instituții.

MISIUNE

În mediul de afaceri internațional și științific și în colaborare cu comunitatea, prin educarea și dezvoltarea unor lideri antreprenoriali și responsabili social, manageri și cercetători, contribuim la dezvoltarea societății și a științei.

VIZIUNE

Integrarea în spațiul european al învățământului superior și al spațiului european de cercetare, însoțită de un sprijin copleșitor pentru dezvoltarea economiei. Integrarea poate fi văzută prin competitivitatea programelor de studiu, a schimbului de studenți, a personalului academic și administrativ, a proiectelor comune de studiu și de cercetare internaționale. Sprijinirea acordării de împrumuturi economiei se realizează prin elaborarea unor programe educaționale utile pentru economie, proiecte comune de cercetare reciproc avantajoase, precum și prin includerea pe scară largă a capacității studenților. Facultatea va fi recunoscută ca un institut de învățământ superior, mult așteptat și de încredere, un partener al economiei, precum și al altor instituții și studenți naționali și internaționali științifici și educaționali. Facultatea va fi o instituție care își va dezvolta continuu programele de studii, cercetarea și personalul său.

Locații

Rijeka

Address
Ivana Filipovića 4
51000 Rijeka Croatia

Rijeka, Jud. Primorje-Gorski Kotar, Croaţia