RIT Croatia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

RIT Croația, cunoscut anterior ca Colegiul American de Management și Tehnologie (ACMT) a fost înființată în Croația în 1997, când Ministerul Științei, Educației și Sportului din Republica Croația a inițiat înființarea de instituții de învățământ superior private. Datorită reputației sale în crearea și menținerea unor parteneriate internaționale de succes, una dintre cele mai importante universități particulare americane, Rochester Institute of Technology, a fost ales drept cel mai bun partener în aceste eforturi.

Colegiul American de Management și Tehnologie în 2013 a schimbat numele în RIT Croația (Rochester Institute of Technology Croația), în scopul de a se conforma pe deplin cu instituția-mamă - Rochester Institute of Technology.

Două locații interesante

RIT Croația oferă programe de studiu la două campusuri, unul situat în orașul de coastă statiune de Dubrovnik și una în capitala țării, Zagreb.

burse și ajutoare financiare

În scopul de a sprijini studenții calificați în finanțarea studiilor lor, RIT Croația a obținut peste 350,000.00 € pentru un ajutor financiar pentru înscrierea în anul universitar 2017/2018. Burse și ajutoare financiare sunt fonduri monetare aplicate pentru costul de școlarizare a participa la universitate pe parcursul a patru ani de studiu.

De ce studiu la RIT?

Ca un campus internațional de Rochester Institute of Technology, RIT Croația oferă avantaje de neegalat de alte colegii și universități.

Un grad american recunoscute pe plan internațional:

La finalizarea studiilor, la RIT Croația, va fi acordat două grade: un grad american de la Rochester Institute of Technology și un grad croat de la RIT Croația. Cu un grad american acreditat și recunoscut la nivel internațional, elevii RIT Croația pot căuta oportunități interesante de locuri de muncă în toată Europa și în lume.

Înalte standarde educaționale americane:

Programe și curriculum sunt complet aliniate cu standardele de una dintre cele mai renumite universități private din SUA Mulți dintre membrii facultății noastre sunt profesori americane si europene cu experiență academică și profesională bogată. Calitatea colegiului a fost confirmată de mai multe acreditarile internationale, cum ar fi: - statele Comisiei Mijlociu privind învățământul superior - AACSB International, Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business.

Petrece un semestru în Statele Unite ale Americii sau Emiratele Arabe Unite:

Elevii din Croația au posibilitatea de a participa la un semestru la campusul principal RIT, situat în Rochester, New York, sau la campusul RIT Dubai, situat în Emiratele Arabe Unite. Acest studiu în străinătate opțiune oferă studenților posibilitatea de a experimenta diferite culturi, de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă globală, și de a îmbunătăți abilitățile lor de limba engleză. Cel mai important, se dovedește a fi un avantaj major atunci când se aplică pentru un loc de muncă.

Rata de plasare excelent după absolvire:

Mai mult de 80 la sută din studenții noștri a găsi un loc de muncă în termen de trei luni de la absolvire. Modelat după programul RIT de dezvoltare a carierei și de educație de cooperare, elevii sunt pregătiți de an de facultate lor să fie integrate în piața locurilor de muncă. A pus înaintea lor sunt aceleași provocări și condițiile care se vor confrunta într-un mediu de viața reală.

Experiență, care vă oferă un avantaj:

Educație nostru de cooperare și de birou carieră îi ajută pe elevi în pregătirea lor pentru a intra pe piața muncii. Consilierii nostri ajuta elevii în alegerea și construirea carierei lor, face contacte cu potențiali angajatori, găsirea de plasamente co-op, învățându-i cum să scrie un CV, și pregătindu-i pentru interviuri de locuri de muncă. Obligatoriu co-op se efectuează în companii din întreaga Croația și la nivel mondial, în domenii relevante pentru programele de studiu.

Studia în limba engleză - limba de comunicare de afaceri:

Cursurile sunt ținute în limba engleză, în deplină concordanță cu programele și manualele americane contemporane, care permite studenților să își îmbunătățească abilitățile lor de limba engleză și să se pregătească pentru nivelul avansat de comunicare de afaceri se vor întâlni la locul de muncă.

Un număr mare de elevi primesc burse de valoare RIT Croația.

Sălile de clasă sunt dotate cu echipament de tăiere margine de calculator, inclusiv de ultimă oră computere Apple iMac și dispozitive iPad.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014