Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Înscrieți-vă la o universitate de top din SUA și studiați în Croația!

RIT Croatia fost înființată în 1997 ca un campus global al proeminentei universități americane private,

Diferit de ziua 1!

Folosind abordarea individuală, vom asigura un mediu stimulativ și interactiv care vă va ajuta să vă dezvoltați potențialul. În timpul educației dvs., vă vom oferi o oportunitate unică de a petrece unul sau două semestre care studiază în străinătate la campusurile RIT din Rochester, New York sau Dubai, Emiratele Arabe Unite. Prin programe orientate spre aplicarea practică a cunoștințelor, veți fi pregătiți pentru provocările lumii afacerilor.

Acreditarea internațională

RIT Croatia este o instituție privată de învățământ superior și programele sale sunt livrate în conformitate cu acreditările naționale. Calitatea programelor noastre a fost recunoscută de acreditările internaționale ale RIT, cum ar fi:

  • Comisia pentru Învățământul Superior din Statele Mijlocii, o agenție instituțională de acreditare recunoscută de Secretarul de Educație al Statelor Unite și de Consiliul privind Acreditarea în Învățământul Superior.
  • Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate. Programele de afaceri RIT sunt acreditate de către AACSB International, cea mai lungă asociație globală dedicată avansării educației manageriale la nivel mondial.

Burse și ajutor financiar

Pentru a sprijini studenții calificați în finanțarea studiilor, RIT Croatia a obținut peste 350.000 de euro pentru ajutor financiar pentru înscrierea în anul universitar 2019/2020. Bursele și ajutorul financiar sunt fonduri monetare aplicate pentru costul de școlarizare al universității de peste patru ani de studiu.

De ce să studiezi la RIT Croatia ?

  • Studiu în limba engleză. Câștigați un grad american recunoscut la nivel internațional: toate clasele sunt ținute în limba engleză, complet aliniate cu programele și manualele americane contemporane. După finalizarea studiilor la RIT Croatia , vi se vor acorda două diplome: o diplomă americană de la Institutul de Tehnologie din Rochester și o diplomă croată de la RIT Croatia .
  • Studiu în conformitate cu standardele educaționale americane înalte: programele și curriculum-ul sunt complet aliniate la standardele uneia dintre cele mai renumite universități private din SUA Calitatea colegiului a fost confirmată de numeroase acreditări internaționale, cum ar fi Comisia Statelor Mijlocii pentru o Înaltă Educație - AACSB International, Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate.
  • Petreceți un semestru în Statele Unite ale Americii sau în Emiratele Arabe Unite: experimentați diferite culturi, să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă globală și să vă îmbunătățiți competențele în limba engleză. Cel mai important, se dovedește a fi un avantaj major atunci când se aplică pentru un loc de muncă.
  • Rata de plasare excelentă la absolvire: peste 80% din studenții noștri găsesc un loc de muncă în termen de trei luni de la absolvire (clasa din 2017). Modelați după programul RIT de dezvoltare a carierei și de educație cooperatistă, studenții sunt pregătiți de la primul an de studiu pentru a fi integrați pe piața muncii.
  • Experiența care vă oferă un avantaj: biroul nostru de educație cooperativă și de carieră îi ajută pe elevi să se pregătească pentru intrarea pe piața muncii. Consultanții noștri ajută studenții să-și aleagă și să-și construiască cariera, să facă contacte cu potențialii angajatori, să găsească locații de co-op, să-i învețe cum să scrie un CV și să-i pregătească pentru interviuri.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

RIT Croatia

RIT Croatia vă oferă posibilitatea de a obține un Master of Science în Leadership și Inovare în Servicii, de la o universitate proeminentă din SUA, Institutul de Tehnolog ... [+]

RIT Croatia vă oferă posibilitatea de a obține un Master of Science în Leadership și Inovare în Servicii, de la o universitate proeminentă din SUA,

Conducerea serviciilor

Prezentare generală a programului

Curriculum-ul și planul de studiu sunt aliniate la standardele de educație ale RIT. Clasele sunt în limba engleză și combină atât sesiuni online, cât și sesiuni de clasă. Programul este conceput pentru o gamă largă de profesioniști care își propun să dobândească cunoștințe și abilități avansate în leadership.

În timpul studiilor, elevii dobândesc o cunoaștere aprofundată a diferitelor aspecte ale managementului, cum ar fi structurile organizaționale, conducerea organizațională, miningul de date, managementul proiectelor și inovația. Puteți afla mai multe despre program AICI .... [-]

Croaţia Zagreb
Octombrie 2019
Engleză
La zi
21 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014

Location address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County, 20 000 HR
Location address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

Zagreb, 10 000 HR