Citește Descrierea Oficială

În acest an, Facultatea de Economie din Osijek marcheaza cincizeci de secunde aniversarea de muncă de succes și al optulea an de punere în aplicare a complet noi programe educaționale adaptate în conformitate cu Acordul de la Bologna.

Universitatea din OsijekAcest lucru Facultatea a jucat un rol important în formarea oamenilor de știință și experți în această parte a Croației. Până în 2013, 10,316 de studenți au absolvit, 345 au terminat studii de specialitate postuniversitare, 691 au fost acordate diplome de master și 191 au fost acordate diplome de doctorat. Facultatea dorește să se stabilească ca instituție autonomă, modernă, relativ competitivă, mai aproape de standardele europene și mondiale ale calității predării și a cercetării științifice. Rezultatele acestor eforturi sunt reflectate în special în revitalizarea și creșterea nivelului cooperării internaționale și locale, cu creșterea participării studenților la diferite nivele de programe educaționale.

În anul 2011, Facultatea a suferit un proces de succes de acreditare internațională și a fost distins IQA certificat (CEEMAN Internațional de Calitate de acreditare) confirmând calitatea înaltă a programului și punerea sa în aplicare, potențialul de personal și calitatea echipamentelor, precum și rezultatele finale. Numele Facultății de Economie din Osijek poate fi, de asemenea, găsite în baza de date internațională academice din cele mai bune scoli de afaceri din lume. O astfel de recognisability la nivel internațional a adus o recunoaștere suplimentară, Catedra UNESCO în Antreprenoriat, care se acordă instituțiilor și persoanelor fizice pentru realizări remarcabile într-un domeniu.

În 2013, Facultatea a primit Certificat de conformitate cu ISO 9001: 2008, Care servește drept o confirmare a angajamentului Facultății de a furniza servicii de înaltă calitate, educaționale și de cercetare științifică, precum și punerea în aplicare a unui sistem de organizare de management de succes.

Universitatea din Osijek

Faptul că Facultatea de Economie din Osijek a fost acum fondat 52 ani, Ca una dintre primele instituții de învățământ superior din oraș și din regiune și că aceasta a fost una dintre pietrele de temelie pentru stabilirea Strossmayer Universitatea JJ din Osijek, indică în mod clar că tradiția bogată și prezent capacitatea intelectuală a Facultății va fi elan puternic pentru dezvoltarea economiei, atât în ​​regiune și Croația în ansamblul său.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Osijek Faculty of Economics

Studiu absolvent Antreprenoriale Management și spirit antreprenorial se concentrează pe gândire antreprenorială, proactivă și inovatoare, bazate pe recunoașterea oportuni ... [+]

Antreprenoriatul este una dintre cele opt competențe-cheie pentru învățarea de-a lungul vieții, pe care toți indivizii au nevoie pentru a avea succes în viață.

Antreprenoriatul este abilitatea de a ideile în acțiune, Include gestionarea cu succes a proiectelor, capacitatea de inovare și creativitate, precum și asumarea de riscuri (răspunderea pentru consecințele deciziilor luate). Toate programele de studii în antreprenoriat la Facultatea de Economie din Osijek uita la spiritul antreprenorial tocmai în acest fel.

Studiu absolvent Antreprenoriale Management și Antreprenoriat se concentrează pe gândire antreprenorială, proactivă și inovatoare bazată pe recunoașterea oportunităților și asumarea responsabilității în mediul în care trăiește individul și lucrări. La finalizarea managementul antreprenorial și programul de studiu de antreprenoriat, elevii dobândesc competențe pentru rezolvarea problemelor, îmbrățișând schimbare și acțiune proactivă în toate situațiile și contextele (companiile mici și mijlocii, companii mari, organizații non-profit, din sectorul public, companiile de stat ) și în toate industriile (bancare, de prelucrare a produselor alimentare, agricultură, turism, construcții, etc.).... [-]

Croaţia Osijek
Octombrie 2019
Engleză,Croat
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Promotion video - university of Osijek Faculty of Economics

Location address
Ekonomski fakultet u Osijeku
Trg Ljudevita Gaja 7

Osijek, Osijek-Baranja County, 31000 HR
Social Media