La Salle University (Universidad La Salle)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISTORIC ULASALLE

ULASALLE, așa cum este, de asemenea cunoscut, a fost aprobat de către Consiliul Național pentru Învățământul Superior (CONESUP) prin Rezoluția nr 252-94, art. 2, 14 noiembrie 1994. În ianuarie 1995, Universitatea La Salle Costa Rica a fost deschisă, cu numărul 73 în lume Lasallian.

Credincios intuiției Saint Juan Bautista de La Salle, The ULASALLE de la înființarea sa stabilit ca un ghid, furnizarea de servicii de învățământ superior de rezistență academic ridicat, cu respectarea strictă a valorilor umane, care se bazează pe spiritul de serviciu și cooperare. Caută să promoveze demnitatea individului prin formare care vizează pregătirea profesioniștilor capabili de a face critică rațională, conștientă de demnitatea transcendentă a hotărârilor persoanei umane.

Încurajează elevii în formarea lor tehnice și umaniste profundă, conform carismei Lasallian, astfel încât aceste principii servesc atunci când absolvent de a pune în aplicare motto-ul nostru universitar „Învață să servească.“ Internalizare și trăind valorile Lasallian este o parte esențială a identității noastre și ar trebui să ne conducă pentru a experimenta un sentiment puternic de apartenență la o instituție a cărei scop în funcție de Saint Juan Bautista de La Salle este creșterea și dezvoltarea integrală a fiecărei persoane, în special pe cei săraci , marginalizati, cel mai puțin iubit, exclușii.

Dorim să se stabilească ca o comunitate de învățare în care elevii sunt în centrul procesului și atenția noastră, și relațiile vivencian de frăție și Sisterhood sunt. Pentru a realiza acest lucru accentul nostru ar trebui să se concentreze asupra calității în toate serviciile noastre.

MISIUNE

Instrui profesioniști competente la nivel universitar, capabil să gândească, acționează, se simt, dintr-un sistem de valori, o viziune de serviciu și de vocație democratică profundă pentru transformarea realității.

VISION

Fiind o universitate cu opțiune de umaniste și inovatoare din gândirea complexă și luând în considerare persoanele care lucrează și profesioniști.

MISIUNE MEETS AZI Educatorii LASALLIAN A 86,768 (religioase, preoți și laici) în parteneriat de lucru în 80 de țări și de a ajunge 946,698 studenți.

San Juan Bautista De La Salle este fondatorul Institutului Fraților creștinului, patronul creștin Educatorilor școli. A fost primele centre de formare a cadrelor didactice organizate, școli de instruire pentru delincvenți, școli tehnice, școli secundare pentru limbi moderne, arte și științe. Munca sa răspândit rapid în Franța și, după moartea sa, în întreaga lume. În 1950, din cauza vieții sale și scrierile sale inspirate, el a primit titlul de Patronul celor care lucrează în domeniul educației. Juan Bautista a arătat cum să învețe și de îngrijire pentru tineri, cum să se ocupe de deficiențele și punctele slabe cu compasiune, cum să ajute, vindeca și de a consolida.

În total Institutul Lasallian are 1049 de școli din întreaga lume. Diversitatea de lucrări este clar: școlile primare, secundare, formarea mai mare a profesorilor și cateheți, programe de alfabetizare, educație școlară non-formale, centre pastorale, grupuri de sprijin, tineret, școli-internat, școli agricole, școli de artă și comerț, școli tehnice, orfelinate, case de reabilitare, radio-educativ.

„Școlile și instituțiile Lasallian sunt deschise pentru oricine care dorește să beneficieze de ele. Studenții săi provin din toate culturile și religiile. "

misiune Lasallian: educația umană și creștină. O misiune comună.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Programe
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: