University for Peace

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu sediul in Costa Rica, Universitatea Unite Națiunilor-mandatat pentru Pace a fost înființată în decembrie 1980 ca o Organizația Tratatului de Adunarea Generală a ONU. Determinată în Carta Universității, misiunea de la Universitatea pentru Pace este: "de a oferi umanității cu o instituție internațională de învățământ superior pentru pace cu scopul de a promova în rândul tuturor ființelor umane spirit de înțelegere, toleranță și coexistența pașnică, de a stimula cooperarea între popoare și pentru a ajuta la reduce obstacole și amenințările la adresa păcii și progresului în lume, în conformitate cu aspirații nobile proclamate în Carta Națiunilor Unite. "

Pentru a asigura libertatea academică, Universitatea a fost stabilit în conformitate cu propria sa Cartă, aprobate de Adunarea Generală. UPEACE nu este supus reglementărilor ONU și este regizat de propria Consiliului de personalități de renume, cu expertiză în materie de pace și securitate. Acest lucru a permis Universitatea să se mute rapid și de a inova, concentrându-se sa program academic nou, riguros asupra cauzelor fundamentale ale conflictului printr-o abordare multidisciplinară, multiculturale-orientate.

Misiunea mai larg al Universitatii ar trebui să fie privită în contextul obiectivelor de pace și securitate la nivel mondial ale Organizației Națiunilor Unite. Importanța centrală a educației, formării și cercetării în toate aspectele lor pentru a construi bazele de pace și progres și pentru a reduce prejudecățile și ura pe care se bazează violență, conflict și terorism este recunoscută. Carta Universității cere UPEACE "de a contribui la sarcina mare universal de educare pentru pace prin implicarea în procesul de predare, de cercetare, de formare post-universitare și difuzarea cunoștințelor fundamentală pentru dezvoltarea deplină a persoanei umane și societățile prin studiu interdisciplinar de toate aspectele legate de pace ".

Finanțarea programelor de UPEACE vine de la sprijinul unui număr de donatori guverne, fundații și instituții care cred în misiunea de la Universitatea. Strângere de fonduri pentru un fond de dotare este în curs de desfășurare.

Viziunea UPEACE este de a deveni o rețea de centre de colaborare UPEACE și activități în diferite regiuni, ghidate de la sediul său din Costa Rica și de cooperare cu un număr mare de universități, ONG-uri și alți parteneri în materie de educație și de cercetare pentru pace.

Apoi Carta de la Universitatea stabilește în anexa sale următoarele principii generale:

  1. Persistența de război din istoria omenirii și a amenințărilor în creștere la adresa păcii din ultimele decenii pun în pericol însăși existența rasei umane și să-l imperativ ca pacea nu mai trebuie privită ca un concept negativ, ca la sfârșitul conflict sau ca compromis diplomatic simplu, ci mai degrabă că aceasta ar trebui să fie realizată și asigurată prin cea mai valoroasa resursa și cel mai eficient că omul posedă: educație.
  2. Pacea este obligația primară și irevocabilă a unei națiuni și obiectivul fundamental al Organizației Națiunilor Unite; acesta este motivul pentru existența sa. Cu toate acestea, cel mai bun instrument pentru realizarea acestui binele suprem pentru omenire, și anume educație, nu a fost folosit.
  3. Multe națiuni și organizații internaționale au încercat să atingă pace prin dezarmare. Acest efort trebuie să fie continuată; dar faptele arată că omul nu trebuie să fie prea optimist, atâta timp cât mintea umană nu a fost impregnate cu noțiunea de pace de la o vârstă fragedă. Este necesar de a sparge cercul vicios al luptă pentru pace, fără un fundament de învățământ.
  4. Aceasta este provocarea cu care se confruntă în prezent toate națiunile și toți oamenii ca și douăzeci și primele abordări lea. Decizia trebuie să fie făcută pentru a salva rasa umană, care este amenințată de război, prin educație pentru pace. Dacă educația a fost instrumentul de știință și tehnologie, există tot mai multe motive să-l folosească pentru a obține acest drept primar al ființei umane.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Online MA »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma on-line privind pacea durabilă în lumea contemporană

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Programul de Master on-line privind pacea durabilă în lumea contemporană este destinat să pregătească profesioniști competenți și cercetători pentru a fi în măsură să rezolve presante și complexe la nivel mondial .... [+]

MA ONLINE privind pacea durabilă în lumea contemporană

Programul de Master on - line privind pacea durabilă în lumea contemporană este destinat să pregătească profesioniști competenți și cercetători pentru a fi în măsură să rezolve problemele globale presante și complexe , care sunt preocuparea omenirii, precum și pentru a aduce noi abordări la probleme vechi prin diferite niveluri de analiză și acțiune. Fiecare curs în acest program parts un angajament față de etică, valori fundamentale ale omului, sensibilitatea de gen, și multiculturalismul.

Conținutul AM online se transformă dintr-un studiu de originile conflictului la nivel personal, locale, interne și internaționale, la promovarea și practica de pace. Programul discută responsabilitățile și capacitățile toate sectoarele sociale, inclusiv a instituțiilor-cheie politice și economice, precum și a societății civile și persoane fizice, și impactul lor potențial asupra aspectelor de mediu și sociale ale păcii și conflictelor. Aptitudini pentru menținerea păcii sunt subliniate pe parcursul programului, inclusiv analizarea și înțelegerea conflictelor din mai multe perspective.... [-]


Ma în cooperare cu apă și diplomație - program educațional comun

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Acest program, printr-o abordare multidisciplinară, va oferi participanților cu o înțelegere teoretică și istorică a dinamicii de conflict și pace și problemele cadru de securitate apă și cooperare în contextul mai larg al problemelor de mediu, în cunoașterea aprofundată a și abilități în analiza critică a conflictelor de apă , o înțelegere a dinamicii socio-hidrologice, procesul de luare a deciziilor asupra resurselor de apă și managementul serviciilor, diplomație apă, prevenirea dispută apa, aptitudini de management și de soluționare și instrumente pentru a promova / obține securitate apei și pentru a asigura un dialog și cooperare între diferite și concurente utilizatori la scale diferite. [+]

Universitatea pentru Pace (UPEACE) • UNESCO-IHE Institutul pentru Educație Apei (UNESCO-IHE) • Oregon State University (OSU) Institutul UNESCO-IHE pentru Educație Apei (UNESCO-IHE), Universitatea pentru Pace (UPEACE) și Universitatea de Stat din Oregon (OSU), instituții cu o gamă unică de expertiză, s-au dezvoltat în comun un nou program de master de cooperare cu apă și pace, care a fost aprobat de către UNESCO "de la un potențial conflict de cooperare Potential PCCP" programului.

de gestionare a apei este managementul conflictelor. Indiferent de scara, asigurându-se că nevoile oamenilor și a ecosistemelor care se bazează pe această resursă critică sunt îndeplinite în mod eficient, necesită o înțelegere globală atât a științei de apă și de diplomație a apei, inclusiv a litigiilor de atenuare, de gestionare și soluționare. Pentru a răspunde acestor nevoi, Institutul UNESCO-IHE pentru Educație Apei în Țările de Jos, Universitatea pentru Pace în Costa Rica, și Universitatea de Stat din Oregon din SUA, s-au angajat într-un program de educație comun în cooperare cu apă și Pace. Scopul acestei noi inițiative este de a extinde discuția cu privire la un conflict și pace și factorii care contribuie la ambele, se angajeze scale multi-nivel de dimensiuni de conflict și de a consolida abilitățile prin furnizarea de hands-on și oportunități de învățare interactivă.... [-]


MA în educația pentru pace

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Master of Programul de ieri Arts Programului de Educație pentru Pace în urmărește să dezvolte și să consolideze capacitatea de educatori pentru a construi o lume pașnică în toate nivelurile și dimensiuni ale vieții. [+]

Master of Arts în Programul de Master Educație pentru pace caută să dezvolte și să consolideze cunoștințele, valorile și capacitățile educatorilor de a construi o lume pașnică în toate nivelurile și dimensiunile vieții. Prin cursuri, proiect Capstone, de cercetare sau de stagiu independente de experiențe completate cu un mediu unic și de cooperare de învățare la UPEACE, elevii vor fi îmbunătățite în valorile lor de formare, cunoștințe și abilități esențiale pentru contribuțiile educatorilor și instituțiilor formale și non-formale în analiza, rezolvarea și transformarea conflictelor și violenței față de o cultură globală a păcii. Programul va oferi atât o înțelegere critică a fundamentelor teoretice și conceptuale ale educației pentru pace, precum și un angajament cu un spectru larg de pedagogiilor critice, participative și de transformare. Pe baza lucrărilor, programele, proiectele și cercetarea instituțiilor și organizațiilor educaționale, inclusiv școli, universități, agenții ONU, cum ar fi UNESCO, UNICEF, UNHCR și Oficiul ONU pentru probleme de dezarmare, locale / ONG-uri internaționale și alte organizații sau instituții ale societății civile, studenți va explora modul în care educația este esențială în promovarea dezarmării și non-violența, justiția locală / globală, înțelegerea interculturală și interreligioasă, drepturile omului, egalitatea de gen, contracte futures durabile și prevenirea sau abordarea situațiilor de urgență generate de conflictele armate, dezastre naturale și crize de sănătate. ... [-]


Ma în gen și consolidarea păcii

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Master of Arts Programul de ieri în gen și consolidarea păcii oferă cunoștințe critică și de formare în studii de gen, care este un aspect crucial al oricăror și tuturor eforturilor de pace. [+]

Master of Arts Programul de ieri în gen și consolidarea păcii oferă cunoștințe critică și de formare în studii de gen, care este un aspect crucial al oricăror și tuturor eforturilor de pace. Programul se ocupă în profunzime cu aspectele diverse și internaționale de sex în care se referă la violență, negocierile de pace, construirea păcii și menținerea păcii în diferite locații de pe planetă. Programul cuprinde, de asemenea, mai multe domenii ale cunoașterii în care sexul joacă un rol crucial. Nevoile și interesele studenților și profesioniștilor sunt atent luate în considerare în proiectarea și punerea în aplicare a programului.

[-]

Ma în gestionarea responsabilă și dezvoltarea economică durabilă

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Aceasta nu este o diplomă de master în afaceri și nici economie, este ceva care include și merge dincolo de ambele. Gradul oferă metode alternative de gestionare a continuă evoluție problemelor politice, economice și sociale cu care se confruntă multe societăți. Noi va provocare pentru a analiza, dezbatere și să găsească soluții creative pentru a construi o lume mai bună. Avem nevoie de tine pentru a depăși provocările actuale cu experiențele dumneavoastră, expertiză și idei inovatoare [+]

Maestrul nostru de Arte grad (MA), în Management Responsabil și Dezvoltare Economică Durabilă pune accentul pe perspectivele economice și de gestionare a păcii în timp ce concentrându-se pe conceptele de durabilitate și responsabilitate. crearea sa a fost bazat pe convingerea că, pentru a contribui mai bine la promovarea păcii durabile, este imperativ să exploreze ce rol joaca economia în lumea de astăzi și impactul acesteia asupra mediului și bunăstarea societăților. Problemele legate de sărăcie urbană și rurală, creșterea inegalităților și a diferențelor, degradarea mediului, crizele financiare și globalizarea sunt provocatoare stabilitate economică politică și coeziunea socială în toate societățile. societatea modernă se confruntă cu provocarea tot mai mare de durabilitate; găsirea unor soluții care să mențină și să protejeze sistemele sociale pentru generațiile viitoare. Studenții din Programul RMSED va deveni manageri responsabili cu accent puternic pe durabilitate, care va fi capabil să lucreze în sectorul corporativ, sectorul public sau sectorul social, atât în ​​țările industrializate și în curs de dezvoltare.... [-]


MA în mediu, dezvoltare și pace

Campus Cu normă întreagă 10 - 15 luni February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

MA în Mediu, Dezvoltare și Pace (PDE) oferă o formare cuprinzătoare în probleme de dezvoltare durabilă, guvernanța mediului, gestionarea resurselor naturale, precum și managementul conflictelor de mediu din ambele perspective ecologice și sociale. [+]

MA în Mediu, Dezvoltare și Pace oferă o formare cuprinzătoare în probleme de dezvoltare durabilă, guvernanța mediului, gestionarea resurselor naturale, precum și managementul conflictelor de mediu din ambele perspective ecologice și sociale. Aceasta cuprinde o gamă largă de subiecte și teme, inclusiv MA în Mediu, Dezvoltare și Pace (PDE) oferă o formare cuprinzătoare în probleme de dezvoltare durabilă, guvernanța mediului, gestionarea resurselor naturale, precum și managementul conflictelor de mediu din ambele perspective ecologice și sociale. Aceasta cuprinde o gamă largă de subiecte și teme, inclusiv sisteme de alimentare, gestionarea apei, forestiere, resurselor de coastă, schimbările climatice, Ecologie urbană și mișcările sociale. Programul se axează pe dimensiunile umane ale legăturii mediu-dezvoltare, subliniind conexiunile dintre perspective locale și procese mai largi la nivel național, regional și global și subliniind importanța structurilor economice politice și inegalitate în accesul la resurse ca factori cheie în mediu conflictelor și schimbările globale de mediu. Programul pregătește studenții pentru o gamă largă de cariere în ambele politici și programare de mediu și de dezvoltare în sectorul public, privat și non-profit .. Programul se axează pe dimensiunile umane ale legăturii mediu-dezvoltare, subliniind conexiunile dintre perspective locale și procese mai largi la nivel național, regional și global și subliniind importanța structurilor economice politice și inegalitate în accesul la resurse ca factori cheie în mediu conflictelor și schimbările globale de mediu. Programul pregătește studenții pentru o gamă largă de cariere în ambele politici și programare de mediu și de dezvoltare în sectoarele public, privat și non-profit.... [-]


MA în mediu, dezvoltare și pace - securitatea mediului și guvernanța

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Cursuri în această specializare se angajeze critic cu modul în care problemele de mediu sunt incadrate ca problemele de securitate și consecințele potențiale ale acestei abordări pentru guvernare de mediu. [+]

Specializarea noastră în securitate și Guvernare de Mediu este conceput pentru cei care doresc să se angajeze critic cu probleme în ceea ce privește schimbările globale de mediu și de securitate. Impactul global schimbărilor de mediu pe diferite nivele de securitate sunt analizate, și anume securitatea națională, umane și ecologice, precum și legăturile dintre guvernare a mediului și pace și conflict. În interiorul acestui cadru această specializare se uită la rolul potențial al resurselor naturale în ambele contribuind la conflicte și facilitarea proceselor de consolidare a păcii. Această specializare, de asemenea, analize diferite răspunsuri de guvernare la schimbările globale de mediu, angajarea cu dezbateri în curs de desfășurare cu privire la cauzele care stau la baza de degradare a mediului. Cursuri în această specializare se angajeze critic cu modul în care problemele de mediu sunt incadrate ca problemele de securitate și consecințele potențiale ale acestei abordări pentru guvernare de mediu. Elevii vor avea perspective în diferite instrumente instituționale și tehnici practice legate de apă, hrană, și alte scenarii de conflict de mediu. Alte subiecte includ reducerea riscului de dezastre și gestionarea conflictelor de mediu.... [-]


MA în mediu, dezvoltare și pace - specializare în gestionarea durabilă a resurselor naturale

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Această specializare pune accentul pe sporirea biodiversității pentru sistemele de susținere a vieții globale și atenuarea conflictelor care apar de la inițiative de dezvoltare, dispute resurselor naturale și degradarea mediului. [+]

Specializarea în Managementul durabil al resurselor naturale este destinat în primul rând pentru cei care intenționează să se angajeze în muncă în managementul orientat în Comunitate și a resurselor naturale, conservarea biodiversității, sau dezvoltarea durabilă. Acesta subliniază sporirea biodiversității pentru sistemele de susținere a vieții globale și atenuarea conflictelor care apar de la inițiative de dezvoltare, dispute resurselor naturale și degradarea mediului. Absolvenți posedă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a lucra cu societatea guvernamentale, civilă și organizațiile din sectorul privat implicate în conservarea și programarea dezvoltării, precum și să urmeze studii academice avansate în știința socială a Programului management.The mediului implică două semestre de absolvent cursuri urmată de finalizarea unei teze sau de stagiu adaptate intereselor specifice ale elevului.... [-]


MA în mediu, dezvoltare și pace - specializare în politica privind schimbările climatice

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Specializarea pregătește pe elevi să lucreze cu organizații, atât internaționale și bazate pe comunitate, în atenuarea schimbărilor climatice și formularea politicilor de adaptare și implementare a proiectului, reducerea riscului de dezastre, precum și în identificarea și gestionarea conflictelor generate de factori legate de schimbările climatice. [+]

Specializarea noastră în politica privind schimbările climatice abordează relația complexă dintre schimbările climatice și problemele de securitate la nivel internațional, național și local. Ne desfasuram activitatea cu înțelegerea că problemele de mediu sunt strâns legate de probleme de securitate, că schimbările climatice reprezintă una dintre cele mai importante probleme de mediu din lumea de astăzi, și că comunitatea internațională joacă un rol esențial în guvernare măsuri de atenuare a schimbărilor climatice și de adaptare. Specializarea pregătește pe elevi să lucreze cu organizații, atât internaționale și bazate pe comunitate, în atenuarea schimbărilor climatice și formularea politicilor de adaptare și implementare a proiectului, reducerea riscului de dezastre, precum și în identificarea și gestionarea conflictelor generate de factori legate de schimbările climatice.... [-]


MA în mediu, dezvoltare și pace - specializare în sistemele de alimentare durabile

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Cursuri în această specializare a pregăti studenții pentru a evalua atât aspectele sociale și naturale științifice ale sistemelor de alimentare. [+]

Specializarea noastră în sisteme alimentare durabile (SFS), apare din înțelegerea faptului că trebuie să schimbăm urgent relația noastră cu producția și consumul de produse alimentare, în scopul de a muta spre o mai mare durabilitate. Acesta subliniază faptul că sistemele de alimentare cuprinde mai multe părți și funcționează în contexte sociale și agro-ecologice complexe. Cursuri în această specializare a pregăti studenții pentru a evalua atât aspectele sociale și naturale științifice ale sistemelor de alimentare. Specializarea profită de locație unică Costa Rica prin studierea toate aspectele de agricultură și consumul de hrană, de la producție stilul plantație de culturi de export către sistemele de producție locale, organice si permacultura. Grădină UPEACE de asemenea, servește ca o parte fundamentală a curriculum-ului, ea este integrată în cursurile existente, și servește ca un spațiu pentru învățare informală pe tot parcursul anului școlar. Această specializare pregătește pe elevi să lucreze în calitate de profesioniști în legate de sisteme de alimentare de locuri de muncă în curs de dezvoltare în cadrul organizațiilor societății civile, instituții guvernamentale și organizații internaționale. ... [-]


MA în studii de pace internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Master of Arts în Programul de Master Studii Internaționale pentru Pace oferă o înțelegere și o analiză a cauzelor și a consecințelor unei game largi de conflicte contemporane și violență care au impact asupra securității globale, internaționale și umane interdisciplinare și critice. [+]

Master of Arts în Programul de Master Studii Internaționale pentru Pace oferă o înțelegere și o analiză a cauzelor și a consecințelor unei game largi de conflicte contemporane și violență care au impact asupra securității globale, internaționale și umane interdisciplinare și critice. Surse și categorii de violență să fie explorate mai multe includ militarizare, conflicte armate, "terorismul," nedreptățile economice, sociale și de gen, identitățile culturale și religioase, crima organizată transnațională și competiției pentru resurse de mediu. Bazându-se pe studii de caz și exemplare din diverse regiuni și societăți, programul analizează, de asemenea, strategii și cadre organizatorice / instituționale și mecanisme, inclusiv inițiative ale ONU, alte agenții internaționale / regionale și organizațiile și mișcările societății civile, pentru rezolvarea și transformarea unor astfel de conflicte și construirea păcii la nivel local, național, internaționale și globale. ... [-]


Studii de pace internaționale cu specializare în studii media, pace si conflicte

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Acest Master of Arts Programul de Master în Mass-media, Pace și Studii Conflict este conceput pentru studenții care provin din medii culturale, profesionale și academice diverse, care doresc să se angajeze și să înțeleagă tendințele contemporane în mass-media și a comunicațiilor, în special în care se referă la procesele sociale ale păcii și conflict. [+]

Specializarea IPS în Media, Pace și Studii Conflict explorează contextul informațional în care ia violența armată loc și echipează studenții cu instrumente de până la zi și strategii pentru a pledat pentru pace, dreptate și durabilitate prin producție media etică, și să se informeze și cetățeni activi la nivel global ale unei lumi din ce în ce interconectate și interdependente. Grounded într-o înțelegere solidă a teoriei păcii și conflictelor, acest program ia în considerare mai multe moduri în care mass-media a fost folosit pentru a propaga atitudini și imagini inamice ostile, precum tradiția îndelungată de jurnaliști, artiști și altele care au căutat să folosească mass-media să dețină puternic responsabile, provocare status-quo-ul, precum și de a promova înțelegerea reciprocă și coexistența. Această specializare complimente cursuri din cadrul programului IPS existent cu o în profunzime și luarea în considerare critică a teoriilor media actuale și practici în ceea ce privește preocupările contemporane, inclusiv a vieții private, de securitate și manipulare a informațiilor, o dezbatere douăzeci primul secol privind etica mass-media și jurnalismul de pace, și o explorare axată pe advocacy de gen și alte identități, reprezentare și egalitate. Pe tot parcursul anului universitar, studenții MPCS vor fi invitați să aprofundeze înțelegerea lor de teorii de comunicare și ascuți abilitățile lor practice, deși proiecte și ateliere de lucru legate de mass-media, inclusiv participarea la echipa mass-media a conferinței de simulare a Națiunilor Unite și de voluntariat cu revista online, pacea și Monitor Conflict.... [-]


Masterat

Diplomă de master în soluționarea conflictelor, pacea și dezvoltarea

Campus Cu normă întreagă February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Programul prezentat de Universitatea pentru Pace în scopuri spaniole de a instrui lideri cu elemente ale dezvoltării umane integrale pentru secolul al XXI-lea. [+]

Universitatea pentru Pace (UPEACE) a fost dezvoltat exclusiv un set de programe de master și cursuri de scurtă durată în limba engleză. Cu toate acestea, din moment ce deja doi ani, cererea de cursuri în limba spaniolă studii zona de pace, dezvoltare și drepturile omului, a determinat Universitatea să ofere unele dintre aceste programe în paralel cu programele de masterat sale, astfel. Aceste cursuri au atins un interes semnificativ, ceea ce a dus la un număr considerabil de participanți. Din acest motiv, că Universitatea pentru Pace a decis să răspundă la această cerere puternică prin intermediul programului de Master in Conflict Resolution, Pace și Dezvoltare, care reflectă paradigma fundamentală a mandatului Adunării Generale a ONU la UPAZ .... [-]


Master în Drept internațional și a drepturilor omului

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

specializarea drepturile omului oferă studenților o revizuire în profunzime a procedurilor și practica organismelor internaționale pentru drepturile omului, la nivel global și ONU, precum și la nivel regional. [+]

Master în Drept Internațional și Drepturile Omului oferă studenților o revizuire aprofundată a procedurilor și practicii organismelor internaționale în domeniul drepturilor omului, la nivel mondial și ONU, cât și la nivel regional. Elevii vor dobândi o înțelegere a diferitelor organisme judiciare și extrajudiciare, care sunt la prima linie de probleme de interpretare, dezvoltarea unor standarde internaționale privind drepturile omului, precum și punerea în aplicare. În plus, studenții beneficiază de formare în mâinile pe competențe în domeniul de raportare, monitorizare și evaluare a drepturilor omului. În cele din urmă, după cum globalizarea afacerilor și investițiilor este în creștere în vigoare și viteză, cu implicații importante în domeniul drepturilor omului, această specializare explorează interacțiunea dintre economie și drepturile, punând întrebări critice despre acest proces și soluții potențiale.... [-]


Stăpânească dreptul internațional și soluționarea litigiilor

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Costa Rica San Pedro

Specializarea în soluționarea diferendelor internaționale oferă studenților o înțelegere a rolului pe care legea și instituțiile internaționale joacă în soluționarea litigiilor internaționale și transnaționale. [+]

Master în Drept Internațional și de soluționare a litigiilor oferă studenților o înțelegere a rolului pe care legea și instituțiile internaționale joacă în soluționarea litigiilor internaționale și transnaționale. Aceasta specializare examinează rolul instanțelor naționale și internaționale, care contribuie la soluționarea litigiilor. Ca adjudecare internațională și transnațională a dobândit un rol mai important în relațiile internaționale, este esențial să se înțeleagă modul în care aceste instanțe globale și regionale răspund la provocările secolului 21-lea. Elevii vor examina rolul de drept în dispute teritoriale și granițele tradiționale și care nu-așa tradiționale, și să dobândească o imagine de ansamblu a dreptului mării. Și, în sfârșit, ei vor fi examina în ce mai importantă domeniul de soluționare a litigiilor în relațiile economice internaționale, care va include de arbitraj de investiții.... [-]