Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi?

Ne conduce transferul de cunoștințe de la Universitatea din La Sabana, cu scopul de a contribui la creșterea și dezvoltarea sectoarelor productive ale societății columbian, realizarea unui impact social pe ea.

VISION

Otri este agentia care este responsabil pentru promovarea și transmiterea diferitelor comunități educaționale, instituții și întreprinderi, rezultatele cercetărilor de la Universitatea din La Sabana; funcționează ca un agent de cunoaștere care promovează relația dintre Universitatea și compania. Această unitate caută participare efectivă și la timp a comunității Universității în diverse proiecte de dezvoltare.

Vom acționa ca un partener strategic, oferind orientări solide pentru a permite companiilor și instituțiilor pentru a rămâne în afaceri, implementarea strategiilor, optimizarea politicilor, consolidarea proceselor, inovatoare și crearea de produse și servicii care sunt în prima linie a economiei.

Universidad de La Sabana

Instituție civilă de învățământ superior. Cu caracter juridic de fundație privat Corporate apostolat de lucru al Opus Dei. Non-profit sau pentru profit Cu caracter academic din facultate

MISIUNEA:

De căutare, de a descoperi, de a comunica și pentru a păstra adevărul ca o contribuție la progresul societății. Stimula dezvoltarea cuprinzătoare a tuturor membrilor comunității universitare. Concepția creștină a omului și a lumii. Promova respectul pentru demnitatea transcendentă a persoanei umane. Promova performanță de locuri de muncă, servicii și a trăit ca un mijloc de a construi o societate mai dreaptă, liniștit și plin de compasiune.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea Online Masterat » Vedea Cursuri »

Programe
Videoclipuri

Universidad de la Sabana Vívela

Contactează
Adresa locaţie
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá
Chía, Cundinamarca, 53753 CO