Citește Descrierea Oficială

Înființată de Societatea lui Isus în 1623 , este o universitate catolică, recunoscută de guvernul columbian, care își propune să servească comunitatea umană, în special în Columbia, în încercarea de a crea o societate mai civilizată, mai educată și mai justificată, inspirată de valorile Evangheliei.

Promovează instruirea cuprinzătoare a oamenilor, valorile umane, dezvoltarea și transmiterea științei și culturii și contribuie la dezvoltarea, orientarea, critica constructivă și transformarea societății.

Prima universitate din Columbia cu acreditare instituțională

Ministerul Educației , prin Rezoluția nr. 1320, a creditat 12 iunie 2003 la Pontificia Universidad Javeriana , pentru o perioadă de opt ani.

Rezoluția subliniază faptul că Universitatea "a atins niveluri suficiente de calitate, astfel încât, în conformitate cu normele care guvernează această chestiune, acest aspect să fie recunoscut public printr-un act formal de acreditare instituțională".

Misiune

Universitatea Javeriana este o instituție catolică a învățământului superior, fondată și condusă de Societatea lui Isus, dedicată principiilor și îndrumărilor educaționale ale entității fondatoare.

Experții de predare, cercetare și servicii de excelență ca o regiune integrată a țării, universitate de perspectivă globală și interdisciplinară și propune:

  • formarea integrală a persoanelor care se evidențiază pentru responsabilitatea lor de înaltă calitate, umană, etică, academică, profesională și socială;
  • crearea și dezvoltarea cunoașterii și a culturii într-o perspectivă critică și inovatoare pentru realizarea unei societăți demne de om, juste, durabile, incluzive, democratice, compasiune și respectate.

    Nr. 576 Consiliul Universității, 26 aprilie 2013 Acord ( Acord de descărcare )

Programe predate în:
  • Spanish (Colombia)
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Pontificia Universidad Javeriana

Masteratul în planificarea urbană și regională este un program postuniversitar înființat în 1975 la Facultatea de Studii Interdisciplinare. Este în prezent o unitate a Fa ... [+]

Masteratul în planificarea urbană și regională este un program postuniversitar înființat în 1975 la Facultatea de Studii Interdisciplinare. Este în prezent o unitate a Facultății de Arhitectură și Design, orientată spre cercetare și instruire cuprinzătoare și interdisciplinară a profesioniștilor în analiza, cercetarea și intervenția în procesele de planificare urbană și regională, planificare teritorială și proiectare a orașelor și regiunilor din Columbia , pentru a contribui la căutarea soluțiilor la problemele actuale ale societății noastre, în conformitate cu liniile directoare ale Misiunii Pontificia Universidad Javeriana .

Informații generaleConferința: vineri între orele 14:00 și 20:00 și sâmbăta între 7:00 și 13:00Mod de studiu:Diplomă acordată: Master în planificarea urbană și regionalăDurata estimată: Patru semestreAnul de inițiere: 1975SNIES: 1033Rezoluție calificată a registrului: 4647 din 7 mai 2012, valabilă până la 7 mai 2019.Valoarea masterului: 11.172.000 / semestru *Tipul de formare: PostuniversitareLocul unde este oferit: Bogotá... [-]
Columbia Bogota
Ianuarie 2020
Spanish (Colombia)
Part time
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză