Pontificia Universidad Javeriana

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființată de Societatea lui Isus în 1623 , este o universitate catolică, recunoscută de guvernul columbian, care își propune să servească comunitatea umană, în special în Columbia, în încercarea de a crea o societate mai civilizată, mai educată și mai justificată, inspirată de valorile Evangheliei.

Promovează instruirea cuprinzătoare a oamenilor, valorile umane, dezvoltarea și transmiterea științei și culturii și contribuie la dezvoltarea, orientarea, critica constructivă și transformarea societății.

Prima universitate din Columbia cu acreditare instituțională

Ministerul Educației , prin Rezoluția nr. 1320, a creditat 12 iunie 2003 la Pontificia Universidad Javeriana , pentru o perioadă de opt ani.

Rezoluția subliniază faptul că Universitatea "a atins niveluri suficiente de calitate, astfel încât, în conformitate cu normele care guvernează această chestiune, acest aspect să fie recunoscut public printr-un act formal de acreditare instituțională".

Misiune

Universitatea Javeriana este o instituție catolică a învățământului superior, fondată și condusă de Societatea lui Isus, dedicată principiilor și îndrumărilor educaționale ale entității fondatoare.

Experții de predare, cercetare și servicii de excelență ca o regiune integrată a țării, universitate de perspectivă globală și interdisciplinară și propune:

  • formarea integrală a persoanelor care se evidențiază pentru responsabilitatea lor de înaltă calitate, umană, etică, academică, profesională și socială;
  • crearea și dezvoltarea cunoașterii și a culturii într-o perspectivă critică și inovatoare pentru realizarea unei societăți demne de om, juste, durabile, incluzive, democratice, compasiune și respectate.

    Nr. 576 Consiliul Universității, 26 aprilie 2013 Acord ( Acord de descărcare )

Locații

Bogota

Address
Carrera 7 No. 40 - 62
111321 Bogota, Bogota, Columbia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră