Read the Official Description

Fundación Universidad de América

Contextul istoric

Aceștia sunt anii care visează la o realitate politică, socială și economică mai bună. Aspirațiile converg cu spiritul progresist și umanist a cărui influență este José Celestino Mutis și toată echipa sa. Este momentul creării Asociației Universităților Columbiene, unde unitatea cunoașterii și colaborării dintre instituțiile de învățământ reprezintă baliza care va ghida obiectivele comune ale studenților și profesorilor. Și din moment ce universitatea este viitorul țării, trebuie să fie portretizată în fiecare dintre elevi ai oricărui gând și extracție socială. Realitatea Columbiei este obiectivul fundamental, nu numai ca un cadou care determină o modalitate specială de predare, ci ca un scop, adică punctul de sosire al educației minții și spiritului. În 1958 a fost creată tocmai o reformă universitară pentru a actualiza și a concretiza aspirațiile și sloganurile universității din Columbia. Bilateral, universitățile se angajează în țară, exact așa cum statul declară contribuțiile de tot felul pe care le oferă instituțiilor de învățământ superior. Ulterior, universitățile joacă un rol decisiv în progresul țării, deoarece sunt autonome și independente și au ca responsabilitate viitorul Columbiei. Este o modalitate de a readuce unitatea țării, lăsând deoparte bipartizanul și dezintegrarea națională. Se propune apoi un model universitar care începe de la student și este creat în el. Este un moment de schimbări și reforme care au ca rezultat o solidă universitate a Americii și se îndreaptă spre obiectivele sale educaționale și sociale.Fundación Universidad de América

Misiunea noastră

Universitatea din America are ca misiune, de a preda, de a promova cercetarea și de a face munca universitară și de extensie educațională. Activitatea educațională, științifică și culturală a Universității Americane respectă și va respecta demnitatea umană, apărarea libertății responsabile, cultul valorilor spiritului, dictatele științei și culturii și postulate ale civilizației creștine. Învățarea intelectuală a elevilor în valorile responsabilității personale, al eticii profesionale, al cetățeniei și al solidarității sociale.

Viziunea noastră

Universitatea din America aspiră să fie recunoscută la nivel național și internațional pentru efortul său susținut în favoarea calității, promovând o educație echilibrată între excelența academică și formarea integrală a persoanei, oferind mijloacele necesare dezvoltării armonioase a inteligenței, sociabilității, sensului etic , estetica și echilibrul său fizic; consolidarea utilizării adecvate a tehnologiilor și a comunicării în contextul dezvoltării profesionale a acestora, cu responsabilitate socială.

Aceasta implică următoarele angajamente:

 • Consolidarea identității instituționale, respectarea tradiției și formarea acesteia în valorile ființei umane cu criterii etice.
 • Actualizarea permanentă a planurilor de învățământ; consolidarea cercetării și a relației acesteia cu mediul.
 • Integrați profesorii calificați și sprijiniți formarea lor continuă.
 • Încurajarea unei culturi a cooperării interinstituționale prin acorduri, mobilitate academică și cererea de gestionare a unei alte limbi.
 • Să încurajeze dezvoltarea resurselor tehnologice, să depună eforturi pentru întreținerea adecvată și permanentă și extinderea infrastructurii.Fundación Universidad de América

Obiectivele noastre

 • Contribuie la organizarea și progresul educației columbiene.
 • Oferirea și avansarea programelor de învățământ superior în moduri de învățământ preuniversitar, postuniversitar și de formare continuă.
 • Efectuați în alte modalități și niveluri educaționale care sunt rezultatul progresului științei, culturii, inovării educaționale și că legea autorizează.
 • Să trezească studenților un spirit reflexiv, la realizarea autonomiei personale într-un cadru al libertății de gândire care să țină cont de universalitatea cunoașterii și de caracteristicile formelor culturale existente în țară.
 • Învățarea intelectuală a elevilor în valorile responsabilității personale, al eticii profesionale, al cetățeniei și al solidarității sociale.
 • Pentru a promova o educație echilibrată care oferă tuturor elevilor mijloace de a-și dezvolta armonios inteligența, voința, viața spirituală, sociabilitatea, simțul lor etic și estetic și echilibrul lor fizic.
 • Aveți grijă ca învățământul superior să se dezvolte în cadrul unor criterii etice care să garanteze respectarea valorilor ființei umane și ale societății.
Programs taught in:
Spaniolă

Această școală oferă și:

Masterat

Fundación Universidad de América

Master în Managementul talentelor umane se adresează profesioniștilor din economice și administrative științe, inginerie, științe umaniste și sociale, care lucrează în po ... [+]

Justificare

„Companiile sunt sisteme sociale complexe, care necesită claritate a obiectivelor, de orientare și direcția. Companiile care aduc aceste sisteme prin crearea de ceea ce noi numim avantaj prin oameni, adică, capacitatea de a obține un avantaj competitiv prin strategii de oameni, vor să se poziționeze în fața concurenților lor. " Afirmația de mai sus apare în „Crearea People Advantage“ The Boston Consulting Group (BCG) și Federația Mondială a Asociațiilor Personnel Management (WFPMA) efectuate în scopul de a ghida organizațiile cu privire la modul de a face față provocărilor de HR în întreaga UE mondială.

În acest context, Master în Managementul Resurselor Umane la Universitatea din America de abordează cele două aspecte esențiale ale problemei mai mare complexitate și de o mai mare importanță cu care se confruntă organizațiile în epoca globalizării. În primul aspect, programul oferă instrumente teoretice și tehnice pentru a stabili modul uman de management al talentelor va deveni inteligență, creativitate și inițiativă a oamenilor din organizație, într-un avantaj strategic cuantificabil. În al doilea aspect al problemei, se dezvolta la elevi capacitatea de a crea condiții psiho-sociale care să permită lucrătorilor să se angajeze să pună talentele lor la succesul organizației.... [-]

Columbia Bogotá
January 2020
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fundación Universidad de América

La Maestría en Gerencia Integral de la Calidad și Productividad de la Fundación Universidad de América, la baza formării etico-sociale de los magisteres alto c ... [+]

La Maestría en Gerencia Integral de la Calidad și Productividad de la Fundación Universidad de América, la baza formării etico-sociale de los magisteres alto compromiso sociale și económico que proporcione a quien cursa la maestria habilidades gerenciales y de liderazgo estratégico a partir del conocimiento y la fundación, care permite formularea unor planuri de dezvoltare durabile, bazându-se pe punerea în aplicare a sistemelor integrate de gestionare a conducerii organizațiilor de productivitate și competitivitate și organizațiilor de alt nivel.

Desarrollar habilidades ideile para posulare creativas e inovadoras orientadas en un contexto real, para enfrentar retos y as transformar organizaciones lineales en sistémicas y rentables, utilizand comuna herramienta principale de tecnologías de información y comunicación, fomentando la cultura tecnológica Desarrollar habilidades para la gestión, el aseguramiento, la integración y la certificación de los sistemas de la gestión pública en Colombia y los sistemas integrados de gestión. Identificarea, analiza și analiza fenomenelor sociale și politice în asociere și administrare de aplicații, aplicații, concepte și modele; liderando y diseñando proyectos en entornos de diferente nivele, propionendo soluciones innovadoras. Identificarea procedurilor și a procedurilor necesare pentru realizarea analiștilor economici și financiari, care să permită diagnosticarea situației actuale a organizației și a evaluării impactului asupra deciziilor privind relațiile cu sistemul de gestionare integratoare a organizației, care are ca obiect direcționările de dezvoltare economică Desarrollar habilidades para identiir herramientas cualitativas y quantativas de medición y mejora de productividad, empleando equipos para la recolección de información, y applicando tecnicas estadísticas para... [-]
Columbia Bogotá
January 2020
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fundación Universidad de América

La Maestría en Gestión Ambientală la Competitividad de la Universidad de América, care deservește personalul și competențele care permit accesul la un sector de afaceri e ... [+]

Justificación

Concursul de la Rio de Janeiro (1992), la Cumbre del Milenio de la Naciones Unidas (2000) și la Cumbre de la Tierra de Johannesburgo (2002), este un consilier pentru protecția mediului înconjurător, implică o relație între intrarea în domeniul privat. Este vorba despre un compromis, care implică o responsabilitate a mediului înconjurător, care include principiile și principiile corporatiste ale mediului înconjurător și al organizațiilor de exterior, care contribuie la dezvoltarea voluntară a societății sociale, ambientale și economice, care implică toate obligațiile de cumpărare trebuie să fie obligatorii și să contribuie la crearea unui mediu competitiv și să ofere un plus de valoare. Este nuevo reto en Gestión Ambientală exige contra profesioniștilor preparați activitățile de participare într-un nou campo de juego en el que creatividad y la inovación tienen un papel important la la toma de decizii estratégicas.... [-]

Columbia Bogotá
January 2020
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Comercial de TV Universidad de América

Presentación Institucional Fundación Universidad de América