Fundación Universidad de América

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fundația Universitatea din America de

contextul istoric

Acestea sunt anii de visand mai bine realitatea politică, socială și economică. Aspirațiile converg cu spiritul progresivă și umanistă a căror influență este José Celestino Mutis și echipa sa. Este momentul creării columbian Asociației Universităților, în cazul în care unitatea de cunoaștere și colaborare între instituțiile de învățământ, este lumina de ghidare pentru obiectivele comune ale studenților și profesorilor. Și universitatea este viitorul țării, acesta trebuie să fie portretizat în fiecare dintre studenții de orice gândire și cadru social. Realitatea din Columbia este obiectivul principal, nu doar acest lucru, care determină un anumit mod de predare, ci ca un scop, și anume, ca punct de sosire al educației minții și spiritului. În 1958 o reformă universitară tocmai este ridicat, în scopul de a actualiza și realiza aspirațiile și sloganuri ale universității din Columbia. Plan bilateral, universitățile sunt angajate în țară și statul declară contribuțiile de toate tipurile trebuie să furnizeze instituțiilor de învățământ superior. Universitățile apoi să ia un rol decisiv în progresul țării, ele sunt autonome și independente și au responsabilitatea, viitorul Columbia. Este o modalitate de a da înapoi în țară unitatea, lăsând la o parte bipartinic și dezintegrare națională. un model de universitate care studentul și crede în El, atunci apare. Este un moment de schimbare și reforme care au ca rezultat solidă Universitatea americană și se deplasează spre obiectivele lor educaționale și sociale.

Fundația Universitatea din America de

Misiunea noastră

Misiunea americană Universitatea este de predare misiuni, desfășura activități de cercetare și de a face munca colegiu și de mobilizare de invatamant. Educaționale, activități științifice și culturale de la Universitatea din America de servește și pentru a satisface respectarea demnității umane, apărarea libertății responsabile, cultul valorilor spirituale, dictatelor științei și culturii și postulează civilizației creștine. tren pe deplin studenților în valorile de responsabilitate personală, etică profesională, educație civică și solidaritate socială.

Viziunea noastra

Universitatea din America de aspiră să fie recunoscute la nivel național și internațional pentru eforturile sale susținute în vederea asigurării calității, promovând o educație echilibrată între excelență academică și formarea integrală a persoanei, oferind mijloacele de a se dezvolta armonios inteligența lui, sociabilitate, simțul etic , estetice și echilibrul fizic; consolidarea utilizării corespunzătoare a tehnologiei și a comunicării în contextul dezvoltării lor profesionale cu responsabilitate socială.

Acesta include următoarele angajamente:

 • Consolidarea identității instituționale, respectarea tradiției și de formare în spiritul valorilor umane cu criterii etice.
 • actualizarea în mod constant programele; să consolideze cercetarea și relația sa cu mediul înconjurător.
 • Integrarea profesori calificați și să sprijine învățarea pe tot parcursul vieții lor.
 • Încurajarea unei culturi a cooperării între agenții prin acorduri, mobilitatea academică și de management care necesită oa doua limbă.
 • Încurajarea dezvoltării resurselor tehnologice, să promoveze menținerea și extinderea infrastructurii corespunzătoare și permanentă.
Fundația Universitatea din America de

obiectivele noastre

 • Contribuie la organizarea și progresul educației în Columbia.
 • Furnizarea și de a promova programe de învățământ superior în categoriile de licență, postuniversitare și formare continuă.
 • Serviti în alte moduri și niveluri de educație, care sunt un rezultat al progresului științei, culturii, inovației educaționale și autorizate prin lege.
 • Treziti la elevi un spirit reflexiv, realizarea autonomiei personale într-un cadru de libertate de gândire care ia în considerare universalitatea cunoștințelor și a caracteristicilor formelor culturale existente în țară.
 • tren pe deplin studenților în valorile de responsabilitate personală, etică profesională, educație civică și solidaritate socială.
 • Promovarea o educație echilibrată, care oferă studenților toate mijloacele de a se dezvolta armonios inteligența, voința, viața sa spirituală, sociabilitate, simțul etic și estetic și echilibrul fizic.
 • Grija că învățământul superior este dezvoltat în cadrul unor criterii etice care să asigure respectarea valorilor umane și a societății.
Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă

Vezi programe de masterat » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă De Master în Managementul Talentelor Umane

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Columbia Bogota

Master în Managementul talentelor umane se adresează profesioniștilor din economice și administrative științe, inginerie, științe umaniste și sociale, care lucrează în posturi de conducere resurselor umane, managementul Umane Talent Consulting Managementul Resurselor Umane și grupuri de conducere, cum ar fi directori din diferite zone funcționale ale companiilor publice și private și manageri care doresc să consolideze performanța organizației din perspectiva managementului resurselor umane. [+]

Justificare

„Companiile sunt sisteme sociale complexe, care necesită claritate a obiectivelor, de orientare și direcția. Companiile care aduc aceste sisteme prin crearea de ceea ce noi numim avantaj prin oameni, adică, capacitatea de a obține un avantaj competitiv prin strategii de oameni, vor să se poziționeze în fața concurenților lor. " Afirmația de mai sus apare în „Crearea People Advantage“ The Boston Consulting Group (BCG) și Federația Mondială a Asociațiilor Personnel Management (WFPMA) efectuate în scopul de a ghida organizațiile cu privire la modul de a face față provocărilor de HR în întreaga UE mondială.

În acest context, Master în Managementul Resurselor Umane la Universitatea din America de abordează cele două aspecte esențiale ale problemei mai mare complexitate și de o mai mare importanță cu care se confruntă organizațiile în epoca globalizării. În primul aspect, programul oferă instrumente teoretice și tehnice pentru a stabili modul uman de management al talentelor va deveni inteligență, creativitate și inițiativă a oamenilor din organizație, într-un avantaj strategic cuantificabil. În al doilea aspect al problemei, se dezvolta la elevi capacitatea de a crea condiții psiho-sociale care să permită lucrătorilor să se angajeze să pună talentele lor la succesul organizației.... [-]


Maestría en Gerencia Integral de la Calidad y Productividad

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Columbia Bogota

[+]

La Maestría en Gerencia Integral de la Calidad și Productividad de la Fundación Universidad de América, la baza formării etico-sociale de los magisteres alto compromiso sociale și económico que proporcione a quien cursa la maestria habilidades gerenciales y de liderazgo estratégico a partir del conocimiento y la fundación, care permite formularea unor planuri de dezvoltare durabile, bazându-se pe punerea în aplicare a sistemelor integrate de gestionare a conducerii organizațiilor de productivitate și competitivitate și organizațiilor de alt nivel.

Desarrollar habilidades ideile para posulare creativas e inovadoras orientadas en un contexto real, para enfrentar retos y as transformar organizaciones lineales en sistémicas y rentables, utilizand comuna herramienta principale de tecnologías de información y comunicación, fomentando la cultura tecnológica Desarrollar habilidades para la gestión, el aseguramiento, la integración y la certificación de los sistemas de la gestión pública en Colombia y los sistemas integrados de gestión. Identificarea, analiza și analiza fenomenelor sociale și politice în asociere și administrare de aplicații, aplicații, concepte și modele; liderando y diseñando proyectos en entornos de diferente nivele, propionendo soluciones innovadoras. Identificarea procedurilor și a procedurilor necesare pentru realizarea analiștilor economici și financiari, care să permită diagnosticarea situației actuale a organizației și a evaluării impactului asupra deciziilor privind relațiile cu sistemul de gestionare integratoare a organizației, care are ca obiect direcționările de dezvoltare economică Desarrollar habilidades para identiir herramientas cualitativas y quantativas de medición y mejora de productividad, empleando equipos para la recolección de información, y applicando tecnicas estadísticas para... [-]

Maestría En Gestión Ambiental Para La Competitividad

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Columbia Bogota

La Maestría en Gestión Ambientală la Competitividad de la Universidad de América, care deservește personalul și competențele care permit accesul la un sector de afaceri empresar, în care sunt incluse variabilele sociale, sociale și economice, contribuabil a la competitividad del negocio. [+]

Justificación

Concursul de la Rio de Janeiro (1992), la Cumbre del Milenio de la Naciones Unidas (2000) și la Cumbre de la Tierra de Johannesburgo (2002), este un consilier pentru protecția mediului înconjurător, implică o relație între intrarea în domeniul privat. Este vorba despre un compromis, care implică o responsabilitate a mediului înconjurător, care include principiile și principiile corporatiste ale mediului înconjurător și al organizațiilor de exterior, care contribuie la dezvoltarea voluntară a societății sociale, ambientale și economice, care implică toate obligațiile de cumpărare trebuie să fie obligatorii și să contribuie la crearea unui mediu competitiv și să ofere un plus de valoare. Este nuevo reto en Gestión Ambientală exige contra profesioniștilor preparați activitățile de participare într-un nou campo de juego en el que creatividad y la inovación tienen un papel important la la toma de decizii estratégicas.... [-]


Videoclipuri

Comercial de TV Universidad de América

Presentación Institucional Fundación Universidad de América

Contactează
Adresa locaţie
Bogotá, Colombia
Campus de los Cerros: Avda Circunvalar No. 20-53 Tel: 57 1 3376680/Fax. 57 1 3362941
Posgrados: Calle 106 No. 19-18 Tel: 6580658

Bogotá, CO
Mass-Media Socială