Universidad EAFIT

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EAFIT

Aniversare 50 EAFIT în 2010 a fost o șansă de a reflecta din nou asupra relației simbiotice dintre instituția noastră și comunitatea exterioară.

Relevanța lumea reala a programelor universitare noastre, combinate cu legăturile strânse cu sectorul productiv și profesorii și personalul care sunt instruiți în cele mai înalte standarde de calitate, face universitatea noastră un spațiu care oferă acces direct la lumea exterioară, în timp ce în același timp echiparea studenților cu cunoștințe care legitimează / componenta etică umană și este susținută de noile tehnologii.

Programe academice existente la momentul nu a satisface pe deplin așteptările comunității de afaceri Antioquia și că nemulțumirea a fost catalizatorul pentru semnarea Cartei pentru Escuela de Administración y Finanzas (Școala de Administrație și Finanțe, sau EAF), pe 05.04.1960 . Trei luni mai târziu, pe august 17, profesor american Bernard J.
Hargadon Jr. a început să predea o clasă pe principii de contabilitate, o parte a curriculum-ului Business Administration, într-o sală de clasă în centrul orașului Medellín.

Din aceste începuturi modeste, diverse evoluții mai târziu a avut loc, care ar transforma instituția într-unul dintre centrele universitare de conducere din Columbia. Prima schimbare a avut loc în 1962, atunci când Instituto Tecnológico (Institute of Technology) a deschis porțile și a început să ofere programe de masterat în textile, tehnologii industriale și mecanice și de programe de calculator. Acesta a fost momentul whentwo mai multe litere (I și T) au fost adăugate la numele EAF.

În 1963, sa mutat la campusul EAFIT sa actuală, amplasat in cartierul La Aguacatala pe partea de sud Medellín lui. Acolo transformări cele mai importante ale instituției au avut loc, inclusiv recunoașterea sa în 1971 ca o universitate și anularea.
programelor tehnologice pentru a face loc pentru noi domenii de studiu. EAFIT în cele din urmă a cuprins patru școli: de management (1979), Inginerie (1979), stiinte si umaniste (1997) și Legea (1999). A cincea școală universității a fost deschis în anul 2012: Economie și Finanțe.

Într-un alt eveniment important, Ministerul Educației Naționale a acordat acreditarea universitare ca o instituție de înaltă calitate, pentru prima dată în 2003 și în 2010, a extins că recunoașterea pentru o perioadă de opt ani.

Astăzi, EAFIT este o universitate de vârf, care oferă 19 programe de licență, 3 doctorate, programe de masterat și 21 de mai mult de 60 de programe de certificat de absolvent, precum si programe de educatie continua, cursuri de limbă și multe altele. Instituția are, de asemenea, campusuri prin satelit în Bogotá, Pereira și Llanogrande (Rionegro).

Columbia sare peste ocean - Asia Pacific înainte. Aflați mai multe aici: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Saptamana asiatica 2017 - Cititi mai multe despre editia a XI-a a saptamanii asiatice la EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Această școală oferă programe în:
  • Spanish (Colombia)

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru De Afaceri Internaționale (MIB) - Opțiuni De Gradul Dublă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 semestre January 2019 Columbia Medellin + 1 mai mult

Perspective în internaționalizarea firmelor, relații internaționale sau managementul conflictelor internaționale sunt doar câteva dintre motivele pentru studenți, profesioniști și directori de a alege un MIB ... [+]

"De departe experiența cea mai internațională puteți avea în America de Sud!" (MIB Alumni)

Perspective în internaționalizarea firmelor, relații internaționale sau managementul conflictelor internaționale sunt doar câteva dintre motivele pentru studenți, profesioniști și directori aleg un MIB de la Universitatea EAFIT.

Fiind deja familiarizați cu instrumentele generale în Business Administration, MIB oferă o oportunitate unică pentru studenții și orientată spre Practica-academic deopotrivă. Tu vei:

Să dobândească o mai bună înțelegere a proceselor și a consecințelor în contextul internațional, pentru a îmbunătăți gândirea strategică, analiza critică și înțelegerea globală a problemelor locale Dezvolta analitice, abilități interpretative și argumentări Au un impact dacă este în mediul academic sau eforturile de internaționalizare ale companiei dvs. Bucurați-vă de o atmosferă clasă cultural divers. ... [-]

Videoclipuri

Video Institucional-Universidad EAFIT

Contactează
Adresa locaţie
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellin, CO