Citește Descrierea Oficială

EAFIT

Aniversare 50 EAFIT în 2010 a fost o șansă de a reflecta din nou asupra relației simbiotice dintre instituția noastră și comunitatea exterioară.

Relevanța lumea reala a programelor universitare noastre, combinate cu legăturile strânse cu sectorul productiv și profesorii și personalul care sunt instruiți în cele mai înalte standarde de calitate, face universitatea noastră un spațiu care oferă acces direct la lumea exterioară, în timp ce în același timp echiparea studenților cu cunoștințe care legitimează / componenta etică umană și este susținută de noile tehnologii.

Programe academice existente la momentul nu a satisface pe deplin așteptările comunității de afaceri Antioquia și că nemulțumirea a fost catalizatorul pentru semnarea Cartei pentru Escuela de Administración y Finanzas (Școala de Administrație și Finanțe, sau EAF), pe 05.04.1960 . Trei luni mai târziu, pe august 17, profesor american Bernard J.
Hargadon Jr. a început să predea o clasă pe principii de contabilitate, o parte a curriculum-ului Business Administration, într-o sală de clasă în centrul orașului Medellín.

Din aceste începuturi modeste, diverse evoluții mai târziu a avut loc, care ar transforma instituția într-unul dintre centrele universitare de conducere din Columbia. Prima schimbare a avut loc în 1962, atunci când Instituto Tecnológico (Institute of Technology) a deschis porțile și a început să ofere programe de masterat în textile, tehnologii industriale și mecanice și de programe de calculator. Acesta a fost momentul whentwo mai multe litere (I și T) au fost adăugate la numele EAF.

În 1963, sa mutat la campusul EAFIT sa actuală, amplasat in cartierul La Aguacatala pe partea de sud Medellín lui. Acolo transformări cele mai importante ale instituției au avut loc, inclusiv recunoașterea sa în 1971 ca o universitate și anularea.
programelor tehnologice pentru a face loc pentru noi domenii de studiu. EAFIT în cele din urmă a cuprins patru școli: de management (1979), Inginerie (1979), stiinte si umaniste (1997) și Legea (1999). A cincea școală universității a fost deschis în anul 2012: Economie și Finanțe.

Într-un alt eveniment important, Ministerul Educației Naționale a acordat acreditarea universitare ca o instituție de înaltă calitate, pentru prima dată în 2003 și în 2010, a extins că recunoașterea pentru o perioadă de opt ani.

Astăzi, EAFIT este o universitate de vârf, care oferă 19 programe de licență, 3 doctorate, programe de masterat și 21 de mai mult de 60 de programe de certificat de absolvent, precum si programe de educatie continua, cursuri de limbă și multe altele. Instituția are, de asemenea, campusuri prin satelit în Bogotá, Pereira și Llanogrande (Rionegro).

Columbia sare peste ocean - Asia Pacific înainte. Aflați mai multe aici: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Saptamana asiatica 2017 - Cititi mai multe despre editia a XI-a a saptamanii asiatice la EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Programe predate în:
Spanish (Colombia)

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Universidad EAFIT

MIB la Universidad EAFIT oferă o experiență unică internațională și multiculturală studenților din diferite domenii ale vieții. ... [+]

De ce MIB-ul nostru?

MIB la Universidad EAFIT oferă o experiență unică internațională și multiculturală studenților din diferite domenii ale vieții.

Curriculum

Curriculumul integrat al MIB-urilor acoperă mai multe domenii-cheie din afacerile internaționale: fundații și statistici de cercetare, economie managerială și globală, strategie, operațiuni și comunicații. Cursurile noastre se bazează și se completează reciproc.

Facultatea noastră folosește o varietate de metodologii de predare pentru dezvoltarea capacităților cheie necesare în complexitatea din ce în ce mai mare a economiei globale și a piețelor internaționale, cum ar fi învățarea activă, proiectele de grup și simulările.... [-]

Columbia Medellín
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Video Institucional-Universidad EAFIT

Location address
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellín, Antioquia, CO
Location address
EAFIT Pereira
Carrera 19 #12-70 Megacentro Pinares

Pereira, Risaralda, CO
Location address
EAFIT Bogotá
Carrera 12 # 96-23, oficina 304

Bogotá, Bogota, CO