University of Nicosia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIC la o privire

University of Nicosia (UNIC, pe scurt) este locul unde vă puteți construi viitorul. Suntem cea mai mare universitate din Cipru, cu peste 11.000 de studenți din peste 70 de țări din întreaga lume, care se reunesc într-un spațiu inovator și transformator de învățare.

Situat în Nicosia, capitala țării și cu o prezență în 18 alte orașe din întreaga lume, suntem conduse de eforturile noastre de excelență în predare și învățare, inovare, cercetare, tehnologie și un mediu academic în continuă evoluție. în ele încrederea de a avea un impact în lume. Multe din programele și departamentele noastre de diplomă au fost primele de acest gen din Cipru. De-a lungul timpului, mai multe programe cum ar fi Medicina, Relațiile Internaționale, Contabilitate, Drept și Arhitectură s-au dezvoltat în unele dintre cele mai bine apreciate în Cipru și în regiune.

Astăzi, noile programe ale UNIC se concentrează pe cercetarea de ultimă oră, făcându-ne lideri globali în anumite domenii, cum ar fi în inițiativa noastră de succes în domeniul tehnologiei Digital Currency / Blockchain. Internaționalizarea este o componentă centrală a strategiei UNIC. Acestea includ parteneriate pentru programe de studii universitare, mobilitate studențească și oportunități pentru studenții post-universitare în mediul academic sau în industrie, pentru a împărtăși cunoștințele și capacitățile din diferite țări. Primul și cel mai mare program medical din Cipru a fost format în colaborare cu Universitatea St George, din Londra. Astăzi, Școala Medicală atrage peste 500 de studenți din întreaga lume. În Grecia, oferim mai multe diplome de master în comun cu universitățile de top din Grecia: Universitatea Aristotel din Salonic, Universitatea din Patras și Universitatea Hellenic Open. Acestea sunt unele dintre cele mai populare programe de studii în Grecia. Ne propunem să continuăm în mod activ parteneriatele noastre cu universități de vârf din întreaga lume, atât pe plan academic, cât și pe cel de cercetare.

O universitate globală

University of Nicosia are echipe proprii în 19 orașe din întreaga lume și are peste 400 de alți parteneri universitari pentru studii în străinătate și parteneriate de schimb sau de cercetare.

În conformitate cu strategia noastră de internaționalizare și de implicare globală, am creat centre regionale de studiu în Atena, Grecia; București, România; și New York City, New York, SUA. Viziunea noastră este de a realiza mobilitatea studenților, a cercetătorilor și a industriei cu lideri în domeniile lor respective din întreaga lume.

  • Atena, Grecia
  • București, România
  • New York City, Statele Unite ale Americii

Acreditarea și recunoașterea

Toate diplomele de licență, masterat și doctorat University of Nicosia sunt acreditate de către Republica Cipru, în urma unei evaluări independente a Comitetului de evaluare pentru universități private (ECPU).

Aceasta confirmă statutul și standardul diplomelor universitare din țară și străinătate și indică calitatea și standardele menținute de universitate. Acreditarea înseamnă că University of Nicosia oferă următoarele avantaje cheie:

Echivalenţă

Diplomele universitare de doctorat, de masterat și de licență sunt recunoscute și structurate pe deplin în cadrul Acordului de la Bologna. University of Nicosia este membră a Asociației Universităților Europene. Fundația Europeană pentru Managementul Calității, Erasmus și este una dintre puținele universități din Uniunea Europeană care a primit atât eticheta suplimentului de diplomă, cât și eticheta ECTS.

Ocuparea forței de muncă

Programele de studii ale universității sunt recunoscute atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat pentru ocuparea forței de muncă.

Misiunea Universității

Viziune

University of Nicosia aspiră să contribuie în mod decisiv la excelența în educație și cercetare.

Misiune

Pentru a ajuta elevii să devină persoane educate, să își atingă obiectivele academice și profesionale și să își asume roluri responsabile într-o lume în schimbare a cooperării europene și a interdependenței globale; să promoveze cercetarea și generarea de cunoștințe; să fie în serviciul societății prin diseminarea și aplicarea cunoștințelor, precum și prin parteneriate inovatoare cu instituțiile societății civile și ale societății civile.

Declarație de valori

Să încurajeze în cadrul comunității universitare valorile integrității personale și academice; libertatea de a pune întrebări și de a continua cunoașterea; respectarea legilor Republicii Cipru, a Uniunii Europene și a Universității; guvernarea democratică și conducerea instituției; respectul pentru persoane; profesionalism și diligență; comportament etic; responsabilitatea civică; conștiința multiculturală; toleranţă; sustenabilitatea resurselor; antreprenoriatului și inovării; atenția personalizată și concentrarea studenților.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Online BBAs » Vedea Online BAs » Vedea Online MBA » Vedea Online BScs » Vedea Online Licenţă » Vedea Online MA » Vedea Online MSc » Vedea Online Masterat » Vedea Health BScs » Vedea Health MSc » Vedea Health M.D. » Vedea Health Doctorate » Vedea Health Licenţă » Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea DBA » Vedea Law Doctorat » Vedea Law LLB » Vedea Diplome » Vedea Doctorat » Vedea Law LLM » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Arte absolvent în drept și politica în Uniunea Europeană

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul de aspecte juridice se adresează deținătorilor, Științe Politice și / sau Administrație Publică, International si / sau Studii Europene, Relații Internaționale și a altor calificări relevante. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlul Studiu: Drept Public European și Politică (MA, 1,5 ani sau 3 semestre) Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 27 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

Programul de aspecte juridice se adresează deținătorilor, Științe Politice și / sau Administrație Publică, International si / sau Studii Europene, Relații Internaționale și a altor calificări relevante.

Programul își propune să ofere posibilitatea de abordare bi-științific, aprofunda și ascuți modulul cognitiv care constă din subiectele / domeniile de stat și de drept european, Political Theory, Științe Politice, internaționale și studii europene și altele obiecte incluse în domeniul mai larg al științei politice. ... [-]


Arte master în teologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Pentru a oferi clerici și teologi laici de formare de calitate postuniversitar, precum și cadrelor didactice, din cauza instruire religioasă predate în învățământul primar, cercetători și absolvenți ai științele umaniste și sociale și alte discipline absolvenți de facultate, care doresc să aprofundeze și de a dezvolta formarea lor interdisciplinare într-un cadru de învățare moderne de Teologie Ortodoxă. [+]

Studii Durata (ani) 1,5 ani Titlu Studiu: Diplomă în Teologie Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 36 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

obiective

Pentru a oferi clerici și teologi laici de formare de calitate postuniversitar, precum și cadrelor didactice, din cauza instruire religioasă predate în învățământul primar, cercetători și absolvenți ai științele umaniste și sociale și alte discipline absolvenți de facultate, care doresc să aprofundeze și de a dezvolta formarea lor interdisciplinare într-un cadru de învățare moderne de Teologie Ortodoxă. Pentru a studia rolul creștinismului în lumea modernă, fundația istorică și teologică a, lucrările marilor Părinți ai Bisericii și relația Ortodoxiei cu alte confesiuni și religii. Un accent deosebit este pe educație creștină, mass-media și modul în care evoluțiile teoretice pot îmbunătăți practica pedagogică. In timpul studiului: Investigat domeniul de Studii Biblice, istoria ecleziastică, în general, și istoria Bisericii Ciprului, Greciei, Balcani, Rusia și Patriarhiile, în special, precum și în sectorul de Pedagogic, Filosofie Educației, Christian Education, precum și utilizarea de multimedia . Studiul în Patristice si hagiografice Studii în domeniul literaturii patristice și teologia, pe baza operele marilor Părinți ai Bisericii și ale sfinților Epifanie al Ciprului Neofit închise. Accentul este, de asemenea, dată în Teologie Pastorală, în scopul de a stabili, în special clerul și laicii, lucrarea pastorală, catehetică și misionară a Bisericii, în timp ce revizuirea Modern Sociologie și Etică, abordarea socială, etică, bioetice și ecologic Probleme. În același timp, cercetarea... [-]

MA în arhitectură

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Master of Arts în arhitectură este un curs postuniversitar multidisciplinar care se ocupă cu și dezbate probleme de design contemporan. Cursul pune accent deosebit pe experimentarea în cadrul profesiilor de proiectare, inginerie și umanitate. Două concentrări sunt oferite prin intermediul acestui program de masterat, care va oferi studenților potențiali oportunitatea de a dezvolta metode analitice și creative de lucru mature, în timp ce redefinează și extinde zonele individuale de studiu. Elevii pot alege între două concentrații: (a) Arhitectura durabilă și (b) Arhitectura de interior. [+]

Concentrații: 1. Arhitectura durabilă, 2. Arhitectura de interiorDurata (ani): 1,5 aniCalificarea premiată: Master of Arts în arhitecturăNivelul de calificare: Masterat (ciclul 2)Limba de instruire: engleză și greacăMod de studiu: Full-time sau Part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programului

Master of Arts în arhitectură este un curs postuniversitar multidisciplinar care se ocupă cu și dezbate probleme de design contemporan. Cursul pune accent deosebit pe experimentarea în cadrul profesiilor de proiectare, inginerie și umanitate. Două concentrări sunt oferite prin intermediul acestui program de masterat, care va oferi studenților potențiali oportunitatea de a dezvolta metode analitice și creative de lucru mature, în timp ce redefinează și extinde zonele individuale de studiu. Elevii pot alege între două concentrații: (a) Arhitectura durabilă și (b) Arhitectura de interior.... [-]


MA în artă digitală și design

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Cursul oferă un studiu specializat, orientat profesional, care oferă studenților oportunitatea de a explora domeniul dinamic interdisciplinar al artei și designului digital. Are un aspect puternic de studio, integrat cu studii în istorie, teorie și tehnologie. [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea premiată: Artă digitală și design - Concentrații: 1. Design grafic, 2. Design multimedia interactiv (MA, 1,5 ani sau 3 semestre)Nivelul de calificare: ciclul 2 (Master)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Full-time / part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programului

Cursul oferă un domeniu de specialitate specializat, orientat profesional, oferind studenților posibilitatea de a explora domeniul dinamic interdisciplinar al artei și designului digital. Are un aspect puternic de studio, integrat cu studii în istorie, teorie și tehnologie. Elevii se pot angaja într-o serie de electives de artă și design, inclusiv studii curatoriale și educaționale, studiouri interdisciplinare și plasamente asociate cu proiecte de artă și design de cercetare. Elevii vor dezvolta abilități în arta digitală creativă și practică de proiectare la un standard profesional și vor extinde învățarea și aprofundarea înțelegerii conceptelor și sistemelor limbajului vizual. Programul permite dezvoltării capacității de gestionare a problemelor complexe și de colectare, analiză și interpretare a datelor. Veți colabora eficient în echipe multidisciplinare și veți experimenta și adapta abordări artistice și de design inovatoare și creative, care vor demonstra o înțelegere critică a teoriei și a practicilor contemporane în domeniul artei și designului digital. Elevii vor dobândi, de asemenea, abilitățile profesionale necesare pentru a concura pe piața mondială pentru artă și design. Ei vor dobândi o înțelegere a responsabilității etice și a impactului muncii lor într-un context social, cultural și de mediu.... [-]


MA în medii digitale și comunicații

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Master în Media și Comunicații Digitale abordează aceste întrebări și întrebări similare care au ieșit din creșterea social media și dominația lor crescândă în domeniul mass-media și profesiilor de comunicare. [+]

Concentrări: 1. Jurnalism și Editură Social Media, 2. Relații Publice și Publicitate în Societatea Rețea, 3. Media și Comunicare în SportDurata (ani): 1,5 aniCalificarea a fost acordată: Master of Arts în media digitală și comunicațiiNivelul de calificare: Masterat (ciclul 2)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Full-time sau Part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programului

Programul este conceput pentru a fi finalizat într-un an calendaristic (12 luni), pe o cădere, un prim și un semestru de vară de 13 săptămâni. Lucrătorii profesioniști au o opțiune de studiu cu jumătate de normă, care poate dura mai mult. Programul este format din cursuri de bază, cerințe de specializare și electives. Elevii sunt obligați să participe la cursuri și seminarii și să se angajeze în activități de învățare individuale, precum și în grup.... [-]


MA în predarea limbii grecești la vorbitori de alte limbi

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Absolvenții vor fi specializați în aspecte teoretice și practice legate de predarea limbii grecești ca limbă secundară / străină. [+]

Durata (ani): 1.5Calificare acordată: Master of Arts în predarea limbii grecești la vorbitori de alte limbiNivelul de calificare: ciclul 2 (masterat)Limba de instruire: GreacăMod de studiu: Full-time și Part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programului

Absolvenții vor fi specializați în aspecte teoretice și practice legate de predarea limbii grecești ca limbă secundară / străină. Ei vor dezvolta abilități transferabile referitoare la domeniu și în special în domeniul predării.

Perspectivele de carieră

Absolvenții vor putea să aibă o carieră internațională în predarea limbii grecești ca limbă secundară / străină. Ei vor putea, de asemenea, să elaboreze programe de predare a limbilor străine. Absolvenții vor putea lucra pentru sectorul public sau privat la nivel global (școli, institute, universități, centre de cercetare), care se specializează în acest domeniu.... [-]


MA în Relații Internaționale și Studii Europene

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Elevii dobândesc o înțelegere amplă a evoluției politice, sociale și economice a sistemului internațional în secolul al XX-lea, precum și noul mediu internațional în evoluție. [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea acordată: Relații Internaționale și Studii Europene (MA, 1,5 ani sau 3 semestre)Nivelul de calificare: ciclul 2 (masterat)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Sunt posibile și cele cu normă întreagă și cu jumătate de normă.Credite ECTS minime: 90Profilul programului

Obiectivele generale ale programului mi -

Obiectivele generale ale programului sunt:

Promovarea examinării aprofundate și a cercetării oferind studenților oportunitatea de a se specializa în Relații Internaționale și Studii Europene, precum și în Științe Politice și alte domenii conexe din domeniul mai larg al Științelor Sociale. Dezvoltarea și îmbogățirea sistematică a cunoștințelor în domeniile menționate mai sus reprezintă un atu important pentru cei care doresc să lucreze într-o serie de profesii, sectoare și organizații.Oferă studii postuniversitare titularilor de diplomă de licență în Relații Internaționale, Științe Politice, Istorie sau alte diplome de licență relevante, precum și persoanelor care intenționează să lucreze în domenii relevante pentru afacerile internaționale (de exemplu în sectorul public, în special în serviciile din cadrul ministerelor al afacerilor externe, al apărării sau al comerțului, în firme multinaționale, în organizații internaționale precum ONU și UE, în instituții academice și centre de cercetare, în organizații neguvernamentale etc.Dezvoltarea nivelului de cunoștințe și abilități ale studenților postuniversitari în domeniile relevante.Obțineți o înțelegere profundă a complexității afacerilor internaționale, precum și a importanței primordiale a competenței teoretice și metodologice în abordarea lor.... [-]

MA în TESOL - Predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Pentru a oferi studenților o bază profesională puternică pentru dezvoltarea abilităților practice de predare în relația cu TESOL. [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea acordată: TESOL - Predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (MA, 1,5 ani sau 3 semestre)Nivelul de calificare: ciclul 2 (gradul de master)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Full-time / part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programuluiPentru a oferi studenților o bază profesională puternică pentru dezvoltarea abilităților practice de predare în relația cu TESOL;Pentru a aprofunda înțelegerea elevilor în predarea limbii engleze.

Specific:

Dezvoltarea în cadrul studenților a unei înțelegeri a unei game variate de discipline și domenii de activitate profesională care stau la baza domeniului TESOL și reprezintă punctul central și preocupările acestuia;Pentru a oferi studenților o bază solidă teoretică și abilitățile profesionale necesare în TESOL;Dotarea elevilor cu cunoștințele lingvistice, înțelegerea culturală și pregătirea pedagogică esențială pentru diferitele aspecte ale TESOL;Oferirea de suport teoretic și / sau practic pentru situațiile reale din cadrul clasei de limbi străine;Dezvoltarea competențelor studenților în citirea critică și capacitatea de a proiecta un proiect de cercetare;Pentru a furniza baza teoretică și / sau practică necesară pentru studierea unei diplome de doctorat.Perspectivele de carieră... [-]

MSc

Absolvent de stiinte în dreptul penal și dependențele (program comun cu Panepistimio Salonic) Aristotel

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului de Master „Drept penal și dependențele“, implementat de Facultatea de Drept a Universității Aristotel din Salonic și Facultatea de Drept a Universității din Nicosia, în colaborare cu Centrul de Tratament Addiction (KETHEA) este studiul și cercetarea atât a cadrului legislativ Acesta se referă la kituri și alte moderne de prevenire, intervenție și tratament. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani sau 3 semestre Studiu Titlu: Master în Drept Penal și Dependențe Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Metoda de Studii: Full sau Part Time Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

Scopul programului de Master „Drept penal și dependențele“, implementat de Facultatea de Drept a Universității Aristotel din Salonic și Facultatea de Drept a Universității din Nicosia, în colaborare cu Centrul de Tratament Addiction (KETHEA) este studiul și cercetarea atât a cadrului legislativ Acesta se referă la kituri și alte moderne de prevenire, intervenție și tratament.

Programul conferă un singur Master (SFC) „Drept penal și dependențele» (Master Drept penal și adicții?) La două (2) direcții:... [-]


Absolvent de stiinte în psihologie educațională / școală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 5 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Obiectivul general al programului este dezvoltarea cunoștințelor științifice în teoria și aplicarea proceselor psihologice și sociale care reglementează predarea și învățarea. Elevii vor avea posibilitatea de a alege între două specializări: a) psihologie educațională sau b) Psihologie școlară. [+]

Studii Durata (ani): 1,5 - 2,5 ani Titlu Studiu: Diplomă în Educație / Psihologie School Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 27 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

Obiectivul general al programului este dezvoltarea cunoștințelor științifice în teoria și aplicarea proceselor psihologice și sociale care reglementează predarea și învățarea.

Elevii vor avea posibilitatea de a alege între două specializări: a) psihologie educațională sau b) Psihologie școlară.

Specializarea Psihologie educațională în special pentru persoanele care lucrează sau interesați în urmărirea cariere ca profesori. Domeniul psihologiei educaționale este definit în sens larg ca studiul de studenți, învățare și predare. Studii în acest domeniu poate îmbogăți activitatea celor care lucrează sau doresc să lucreze în calitate de profesori în învățământul primar, secundar sau superior care oferă fundalul de bază teoretică, care va ghida de predare pentru a îmbunătăți rezultatele de învățare ale studenților și de a fi capabil de a ajuta elevii lor să progreseze academic și personal. Un profesor de succes este în măsură să motiveze elevii pentru a gestiona cu succes clasa a evalua cunoștințele anterioare ", pentru a transmite cu succes idei pentru a servi elevilor studenți nevoi speciale, pentru a dezvolta metode de predare adecvate și de a folosi adecvat metode de evaluare. Profesorii pot dezvolta aceste abilități prin intelegerea si aplicarea teoriilor psihologice relevante și teorii de învățare. Specializarea Psihologie educațională își propune să încurajeze cadrele didactice să se vadă ca practicieni studenți... [-]


Master în Exercițiu Știință și Educație Fizică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Master în Exercițiu Știință și Educație fizică își propune să furnizeze elevului o cunoaștere avansată de lucru în domeniul educației fizice și exercitarea științei; ajuta toți elevii să dobândească cunoștințele, abilitățile și aprecierile necesare în organizarea și planificarea activității fizice pe durata vieții; crearea unui mediu academic care să permită învățarea de noi metodologii, tehnici și concepte; să dezvolte abilități analitice și gândire critică; promovarea conduitei etice a practicii și cercetării; să ofere cunoștințe de specialitate și o vastă experiență în domeniile de studiu. [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea acordată: Știința și educația fizică (MSc)Nivelul de calificare: ciclul 2 (gradul de master)Limba de instruire: greacă / englezăMod de studiu: Full-time / Part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programuluiOferiți elevului o cunoaștere avansată de lucru în domeniul educației fizice și al științei exercitării;Ajutați toți elevii să dobândească cunoștințele, aptitudinile și aprecierile necesare în organizarea și planificarea activității fizice pe durata vieții;Creați un mediu academic care să conducă la învățarea de noi metodologii, tehnici și concepte;Cultivați abilitățile analitice și gândirea critică;Promovarea conduitei etice a practicii și cercetării;Oferiți cunoștințe de specialitate și experiență vastă în domeniile de studiu.... [-]

Master în Inginerie Electrica

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul MSc în Inginerie Electrica este de a pregăti studenții pentru a reuși într-o lume tehnologică în continuă creștere, extrem de exigente și competitive; crearea unui mediu academic care să conducă la învățarea noilor tehnologii și concepte de inginerie; să introducă studenților în cercetarea pe teme de inginerie avansată; să dezvolte abilități analitice și gândire critică; să ofere specializare și cunoștințe extinse asupra domeniilor de concentrare; promovarea eticii ingineriei și a practicilor morale. [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea premiată: Inginerie electrică (MSc, 1,5 ani sau 3 semestre)Nivelul de calificare: ciclul 2 (masterat)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Sunt posibile ambele ore întregi și cele cu jumătate de normă.Credite ECTS minime: 90Profilul programului

Obiective

Obiectivele MSc în Inginerie Electrica sunt:

Pregătiți elevii să reușească într-o lume tehnologică în continuă creștere, extrem de solicitantă și competitivă;Crearea unui mediu academic care să conducă la învățarea noilor tehnologii și a conceptelor de inginerie;Introducerea studenților pentru a studia subiecte de inginerie avansată;Cultivați abilitățile analitice și gândirea critică;Oferiți o specializare și cunoștințe extinse în domeniile de concentrare;Promovarea eticii ingineriei și a practicilor morale.... [-]

Master în Inginerie în Petrol, Gaze și Energie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Obiectivele de masterat în petrol, gaz și energie inginerie sunt de a pregăti studenții absolvent pentru a reuși într-o lume în continuă creștere, exigente, și extrem de competitivă lume tehnologică; să ofere specializări și cunoștințe aprofundate în domeniul ingineriei energetice a petrolului și gazului; crearea unui mediu academic care să permită învățarea noilor concepte și tehnologii privind ingineria energetică a petrolului și gazelor; să introducă studenților absolvenți la cercetarea privind subiecte avansate de petrol, gaze și energie; să dezvolte abilități analitice și gândire critică; promovarea eticii ingineriei și a practicilor morale. [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea premiată: Ingineria petrolului, gazelor și energiei (MSc, 1,5 ani sau 3 semestre)Nivelul de calificare: ciclul 2 (masterat)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Sunt posibile ambele ore întregi și cele cu jumătate de normă.Credite ECTS minime: 90Profilul programului

Obiective

Obiectivele de masterat în Ingineria petrolului, gazelor și energiei sunt:

Pregătiți studenții absolvenți pentru a reuși într-o lume tehnologică în continuă creștere, exigentă și extrem de competitivă;Asigurarea specializării și cunoștințelor extinse în domeniul ingineriei energetice a petrolului și gazelor;Crearea unui mediu academic care să permită învățarea noilor concepte și tehnologii în domeniul ingineriei energetice în domeniul petrolului și gazelor naturale;Introducerea studenților la studii superioare în domeniul petrolului, gazelor și energiei;Cultivați abilitățile analitice și gândirea critică;Promovarea eticii ingineriei și a practicilor morale.... [-]

Master în Managementul Ingineriei

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Masteratul M.Sc. Inginerie Management este un program interdisciplinar de Master of Science, care se desfășoară în cadrul Departamentului de Management [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea premiată: Master of Science în Managementul InginerieiNivelul de calificare: Masterat (ciclul 2)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Full-time sau Part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programului

Provocările tehnologice, economice și sociale continue influențează întreprinderile să caute ingineri-manageri inovatoare; nu numai pentru a proiecta sisteme construite, ci și pentru a: gestiona proiectele / proiectarea și dezvoltarea; creați planuri strategice; gestionarea finanțării; interfața cu marketingul; să recunoască și să evalueze oportunitățile pieței.

Un program de absolvire a Managementului de Inginerie are un accent tridimensional: oameni, proiecte și organizații tehnice. Ea pregătește inginerii și absolvenții de științe să devină lideri ai industriei viitoare, construind o bază solidă de afaceri. Acesta se concentrează pe diverse subiecte de management, în principal în domeniul inovației și managementului tehnologic în disciplinele specifice de inginerie și dezvoltă abilitățile absolvenților de conducere, negociere și comunicare.... [-]


Master în Psihologie Consiliere

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul urmărește să instruiască studenții într-o varietate de puncte de vedere teoretice din diferite domenii în psihologie și să-i învețe abilitățile de a practica în mod eficient cu diferite populații. Scopul principal al acestui program este de a instrui elevii să proiecteze și să efectueze cercetări și să aplice în practică cunoștințele din această cercetare. O importanță deosebită este ca studenții să dezvolte o identitate profesională etică care va ghida activitatea lor ca cercetători și practicieni. [+]

Durata (ani): 2,5 aniCalificarea premiată: Master of Science în psihologia consilieriiNivelul de calificare: Masterat (ciclul 2)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Full-time sau Part-timeCredite ECTS minime: 150Profilul programului

Obiective

Programul urmărește să instruiască studenții într-o varietate de puncte de vedere teoretice din diferite domenii în psihologie și să-i învețe abilitățile de a practica în mod eficient cu diferite populații. Scopul principal al acestui program este de a instrui elevii să proiecteze și să efectueze cercetări și să aplice în practică cunoștințele din această cercetare. O importanță deosebită este ca studenții să dezvolte o identitate profesională etică care va ghida activitatea lor ca cercetători și practicieni.... [-]


MSc în asistența socială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Cerinte majore: SOWK-510 Teoria si practica in Adult Servicii. [+]

Cale academic:

Secțiunea: A - Cerințe majore

Min. Credite: 18 Max. Credite: 18 Min. Credite ECTS: 60 Max. Credite ECTS: 60

Desigur Id Titlu Credite credite ECTS ore de predare

SOWK-510 Teoria si practica in Adult Servicii 3 10 3 SOWK-511 decizii avansate a face 3 10 3 SOWK-512 Metode de cercetare socială 3 10 3 SOWK-520 Copii si Familii intervenții 3 10 3 SOWK-521 Grupa de lucru Practica 3 10 3 SOWK-522 Managementul de Asistență Socială Organizației 3 10 3

Secțiunea: B - Electives

Min. Credite: 9 Max. Credite: 9 Min. Credite ECTS: 30 Max. Credite ECTS: 30

Desigur Id Titlu Credite credite ECTS ore de predare

SOWK-530 supraveghere în Social Practica de lucru 3 10 3 SOWK-531 Inter-profesionale care lucrează 3 10 3 SOWK-532 comunitară planificarea, dezvoltarea și Fundraising 3 10 3 SOWK-533 psiho-social Intervenții în setările comunitare 3 10 3 SOWK-534 politicii sociale europene și Bunăstare 3 10 3 SOWK-590 Teza 6 20 0 [-]

MSc în Criminologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul a fost conceput pentru absolvenții care doresc să-și extindă cunoștințele despre criminologie, pentru persoanele cu responsabilități profesionale în poliție, probațiune și închisoare care doresc să-și consolideze cunoștințele despre evoluțiile recente și experiența practicanților lor și pentru cei care doresc să justiție. [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea acordată: Master of Science în CriminologieNivelul de calificare: ciclul 2 (masterat)Limba de instruire: GreacăMod de studiu: Full-time sau Part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programului

Programul a fost conceput pentru absolvenții care doresc să-și extindă cunoștințele despre criminologie, pentru persoanele cu responsabilități profesionale în poliție, probațiune și închisoare care doresc să-și consolideze cunoștințele despre evoluțiile recente și experiența practicanților lor și pentru cei care doresc să justiție.

Obiective generale

Echipa elevii cu abilități avansate de comunicare scrisă și orală, precum și tehnici de cercetare pentru contribuții independente în domeniul criminologiei și cercetări ulterioare.Pregătiți studenții pentru a-și desfășura cariera în domenii precum aplicarea legii, agențiile de justiție penală și / sau mediul academic.Oferiți studenților cunoștințele și abilitățile cerute de majoritatea agențiilor de justiție penală.... [-]

MSc în Informatică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Gradul de Master avansează cunoștințele studenților în domeniile de bază de informatică dincolo de nivelul de licență și le expune la tendințele actuale și emergente. Programul oferă o introducere a cercetării în domeniu, consolidând în același timp aplicarea efectivă a candidatului în metodele de informatică. Gradul este conceput pentru a avea rezultatele învățării legate de aplicarea cunoștințelor și de înțelegerea analizei, proiectării și dezvoltării sistemelor informatice. [+]

Concentrații: 1. Securitate cibernetică, 2. Sisteme mobile (MSc, 1,5 ani sau 3 semestre)Durata (ani): 1,5 ani sau 3 semestreCalificarea premiată: Informatică (MSc, 1,5 ani sau 3 semestre)Nivelul de calificare: ciclul 2 (masterat).Limba de instruire: englezăMod de studiu: Full-time / Part-timeCredite ECTS minime: 90Profilul programului

Gradul de Master avansează cunoștințele studenților în domeniile de bază de informatică dincolo de nivelul de licență și le expune la tendințele actuale și emergente. Programul oferă o introducere a cercetării în domeniu, consolidând în același timp aplicarea efectivă a candidatului în metodele de informatică. Gradul este conceput pentru a avea rezultatele învățării legate de aplicarea cunoștințelor și de înțelegerea analizei, proiectării și dezvoltării sistemelor informatice. Curriculum-ul pregătește elevul pentru o mare varietate de cariere orientate pe calculator, cum ar fi pozițiile manageriale în industria TIC, precum și dezvoltarea tehnică, administrarea sau pozițiile antreprenoriale în domeniul TIC. Gradul constituie un studiu independent și terminal, pe lângă furnizarea bazei pentru acceptarea și continuarea studiilor spre un doctorat în Informatică. Conținutul programului este foarte practic și experimental și permite studenților să aleagă acele cursuri elective care își vor atinge obiectivele viitoare de carieră. Orientarea practică a diplomei își propune să răspundă nevoilor actuale și anticipate ale industriei locale, acest lucru fiind realizat prin colaborarea strânsă între Departamentul de Informatică și partenerii industriali, prin proiecte alăturate, lectori invitați la cursuri și zile deschise organizate de Universitatea și organismele industriale. Programul urmărește specializarea în securitatea informatică, axându-se pe impactul războiului cibernetic în epoca digitală contemporană și pe analiza amenințărilor, vulnerabilităților și... [-]


MSc în psihologie clinică

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Cipru Nicosia

Programul de trei ani Master of Science în Psihologie Clinică își propune să integreze aspectele clinice, academice și de cercetare ale formării. După finalizarea formării, elevii vor putea să se angajeze într-o practică aplicată de psihologie clinică cu diferite populații. Programul oferă de asemenea studenților posibilitatea de a proiecta și efectua cercetări empirice. Un obiectiv major al programului este cultivarea în clinicienii de formare a unei identități profesionale etice care va ghida activitatea lor ca cercetători și ca practicieni. [+]

Durata (ani): 3Calificarea acordată: Master of Science în psihologia clinicăNivelul de calificare: Masterat (ciclul 2)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Full-timeCredite ECTS minime: 180Profilul programului

Obiective

Programul de trei ani Master of Science în Psihologie Clinică își propune să integreze aspectele clinice, academice și de cercetare ale formării. După finalizarea formării, elevii vor putea să se angajeze într-o practică aplicată de psihologie clinică cu diferite populații. Programul oferă de asemenea studenților posibilitatea de a proiecta și efectua cercetări empirice. Un obiectiv major al programului este cultivarea în clinicienii de formare a unei identități profesionale etice care va ghida activitatea lor ca cercetători și ca practicieni.... [-]


Masterat

Absolvent științe ale educației: pedagogie muzicală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlu Studiu: Studii de formare: Educație Muzică (MEd, 1,5 ani sau 3 semestre) Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 30 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

scop

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent.... [-]


Absolvent științe ale educației: predarea limbii și literaturii

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlu Studiu: Educație: Știință Predarea Limbă și literatură (MEd, 1,5 ani sau 3 semestre) Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 30 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

scop

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent.... [-]


Absolvent științe ale educației: predarea matematicii și a științelor naturale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlul de studiu: Științe ale Educației: Predarea de Matematică și Științe ale Naturii (MEd, 1,5 ani sau 3 semestre) Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 30 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

scop

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent.... [-]


Absolvent științele educației: educația artistică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlul de studiu: Științe ale Educației: Artă și Educație (MEd, 1,5 ani sau 3 semestre) Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 30 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

scop

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent.... [-]


Educație știință absolvent: tehnologie de învățământ

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlu Studiu: Științe ale Educației: Tehnologie Educațională (MEd, 1,5 ani sau 3 semestre) Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 30 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

scop

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent.... [-]


Educație știință absolvent: învățământ de conducere și administrație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlu Studiu: Științe ale Educației: Administrare educaționale și de conducere (MEd, 3 semestre) Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 30 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

scop

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent.... [-]


Maestru în muzică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul MMus își propune să asigure capacitatea studenților de a excela în mediul profesional de astăzi, unde muzicienii trebuie să aibă o pregătire excepțională, atât ca profesori, cât și ca artiști interpreți. Mai exact, îmbunătățește și dezvoltă standardele de performanță personale ale studenților; gama experienței lor de performanță; eficacitatea acestora ca pedagogi; și rezolvarea problemelor, gândirea critică și abilitățile de comunicare. [+]

Durata (ani): 1,5 aniCalificarea acordată: Muzică (MMus, 1,5 ani sau 3 semestre)Nivelul de calificare: ciclul 2Limba de instruire: englezăMod de studiu: Sunt posibile ambele ore întregi și cele cu jumătate de normă.Credite ECTS minime: 90Profilul programului

Programul MMus își propune să asigure capacitatea studenților de a excela în mediul profesional de astăzi, unde muzicienii trebuie să aibă o pregătire excepțională, atât ca profesori, cât și ca artiști interpreți. Mai exact, îmbunătățește și dezvoltă standardele de performanță personale ale studenților; gama experienței lor de performanță; eficacitatea acestora ca pedagogi; și rezolvarea problemelor, gândirea critică și abilitățile de comunicare.... [-]


Master în Administrația Publică (MPA)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul permite de specializare în disciplina administrației publice în teorie și practică. Mai exact, de formare postuniversitară este oferit ofițerilor din sectorul public și persoane fizice care intenționează să lucreze în acest sector (serviciu public, semi-guvernamentale organizații, guvernamentale locale (municipii și comunități), organizațiile publice și agenții). [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlu Studiu: Diplomă în Administrația Publică Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 27 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

Programul permite de specializare în disciplina administrației publice în teorie și practică. Mai exact, de formare postuniversitară este oferit ofițerilor din sectorul public și persoane fizice care intenționează să lucreze în acest sector (serviciu public, semi-guvernamentale organizații, guvernamentale locale (municipii și comunități), organizațiile publice și agenții).... [-]


științe absolvent de învățământ: teorie, practică și evaluarea predării

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlu Studiu: Științe ale Educației: teorie, practică și de predare Evaluare (MEd, 1,5 ani sau 3 semestre) Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 30 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

scop

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent.... [-]


Științe ale educației universitare: educație specială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. [+]

Studii Durata (ani): 1.5 ani Titlu Studiu: Științe ale Educației: Educație Specială (MEd, 1,5 ani sau 3 semestre) Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu) Limba de predare: Greacă Studii de proces: prezență completă / parțială Credite minime: 30 Credite minime europene (ECTS): 90 Descrierea programului

scop

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent.... [-]


Videoclipuri

Emmanuel Dimont A UNIC Story

Emmanuel Dimont The Story Behind the UNIC Story

Ioanna Bakirtzi A UNIC Story

Rafaella Georgiou A UNIC Story

Rafaella Georgiou The Story Behind the UNIC Story - Interview

Sotiris Demosthenous A UNIC Story

Sotiris Demosthenous The Story Behind the UNIC Story – Interview

Evdokia Demetriou A UNIC Story

Evdokia Demetriou The Story Behind the UNIC Story – Interview

Christothea Pelekanou A UNIC Story

Christothea Pelekanou The Story Behind the UNIC Story – Interview

Bryant Joseph Gilot A UNIC Story

Bryant Joseph Gilot The Story Behind the UNIC Story – Interview

Contactează

University of Nicosia

Adresă, linia 1 46 Makedonitissas Avenue, Engomi P.O.Box 24005
1700 Nicosia, Nicosia, Cipru
website http://www.unic.ac.cy
Telefon +357 22 841500