Unicaf University (ZM)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Unicaf este o universitate recunoscută pan-africană, recunoscută, care combină cele mai bune elemente ale educației internaționale, oferind calificări academice de înaltă calitate .

Universitatea a înființat campusuri de ultimă generație în Zambia, Malawi și Zimbabwe și este în curs de a deschide campusuri suplimentare în alte câteva țări africane foarte curând. Pe lângă campusurile Universității Unicaf, studenții au la dispoziție și facilitățile moderne ale centrelor de învățare Unicaf din toată Africa.

Universitatea Unicaf este o universitate licențiată din Malawi , Zambia și Zimbabwe și este, de asemenea, aprobată să recruteze studenți în Kenya. Universitatea Unicaf este membru al impactului academic academic al Națiunilor Unite (UNAI) și membru al Asociației Universităților Regionale din Africa de Sud (SARUA). Campusele Universității Unicaf din Zambia și Malawi sunt, de asemenea, acreditate de Consiliul de acreditare britanic pentru învățământ superior și independent independent, ca furnizor independent de educație superioară.

Universitatea Unicaf urmărește excelența în predare , realizarea studenților și satisfacția într-un mediu academic favorabil. Universitatea își propune să devină principala instituție terțiară din Africa sub-Sahariană, recunoscută pentru contribuția remarcabilă la predare, învățare și cercetare .

Universitatea Unicaf oferă studenților oportunitatea de a câștiga calificări de înaltă calitate la costuri scăzute prin livrare exclusiv online sau prin studiul în campus, combinând predarea față în față tradițională și participarea activă la cluburile și activitățile sociale ale studenților cu instrumente digitale de învățare, care îmbunătățesc experiența învățătorul modern.

Universitatea Unicaf își propune să antreneze cetățeni responsabili care înțeleg și susțin dezvoltarea durabilă. Universitatea își propune să dea înapoi comunităților pe care le servește prin noile cunoștințe produse de cercetarea doctorală, prin „inițiativele sale verzi”, (reciclarea hârtiei, plasticului și aluminiului, plantarea regulată a copacilor), prin prelegeri ale unor vorbitori remarcabili, deschise către public, prin lecții de calculator gratuite pentru absolvenții de liceu și adulți care lucrează, prin ateliere gratuite despre abilități profesionale de bază, prin donații către spitale și școli și prin sprijinul unor cauze sociale importante.

Universitatea Unicaf oferă în totalitate online și în campusuri predate studii de licență, master și doctorat într-o gamă largă de subiecte, inclusiv management, economie și afaceri, psihologie, predare, drept, contabilitate și finanțe, literatură engleză, informatică, web design și dezvoltare și programe specializate MBA pentru diverse industrii și sectoare.

Parteneriate

Unicaf este în prezent în parteneriat cu Universitatea din Suffolk (Marea Britanie) , Liverpool John Moores University (Marea Britanie ), Universitatea din South Wales (Marea Britanie), Universitatea din California, Riverside Extension din SUA și multi-campusul Unicaf University din Africa . La finalizarea cu succes, studenții primesc de către organismul respectiv de atribuire, gradul lor care este identic cu gradul oferit studenților din campus. Absolvenții pot participa, de asemenea, la ceremonia de absolvire a campusului de origine (sub rezerva oricăror restricții de viză care se pot aplica).

Locații

Larnaca

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Larnaca, Larnaca, Cipru

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Atena

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Atena, Atena centrală, Grecia

Bucureşti

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bucureşti, Bucureşti, România

Londra

Address
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX Londra, Anglia, Regatul Unit

Cairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Guvernorat, Egipt

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Regiunea Greater Accra, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Regiune centrala, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Districtul Port Louis, Mauriţius

Nairobi

Address
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Județul Nairobi, Kenya

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Provincia Lusaka, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Guvernarea Irbid, Iordania

Cipru Online

Address
Cipru Online, Cipru