Citește Descrierea Oficială

Universitatea Neapolis în Cipru este o tânără încă dinamică, în creștere rapidă de operare de învățământ începând cu anul 2010, în inima orașului fermecător Paphos, pe coasta de vest a insulei Cipru, oferind programe universitare, postuniversitare și doctorat în ambele greacă și engleză. Înrolarea la Universitatea Neapolis în Cipru intră studenți într-un standard ridicat, mediu stimulativ și plăcut. Cel mai mare avantaj al Neapolis este calitatea și dedicarea facultății sale, dintre care majoritatea au experiență de predare și de cercetare considerabilă face în universitățile europene și americane. Bazat pe o astfel de facultate și o strategie ambițioasă, ea devine rapid una dintre cele mai bune universități private din Cipru.

Ceea ce sunt de așteptat să facă

In timpul tau de la Universitatea Neapolis în Cipru, pe o diplome de licență, master sau de doctorat (PhD), va fi de așteptat să participe la cursuri și alte activități legate de program și de a lucra în mod independent, fie individual, fie în grupuri, pe misiuni. Universitatea Neapolis din Cipru pune un mare accent pe dezvoltarea autonomiei intelectuale a studenților și a instituit un sistem tutorial pentru a ajuta elevii să obțină acest lucru.

Calendarul academic

Anul universitar al Universității Neapolis din Cipru este împărțit în două semestre de 13 săptămâni de predare fiecare. La sfârșitul fiecărui semestru există o perioadă de evaluare în care elevii stau examene scrise. Unele cursuri au cerințe suplimentare în timpul verii.

Evaluare și recunoaștere

Universitatea Neapolis în Cipru funcționează în conformitate cu legislația relevantă a universităților private din Cipru. Licența finală a fost primită de la Comitetul de Evaluare a Universităților Private din Cipru (EAIP) și Universitatea Neapolis din Cipru funcționează ca o universitate cu drepturi întreagă, având independență de acțiune.

În octombrie 2007, Universitatea a fost înregistrată în Registrul Universităților Ministerului Educației ca urmare a unei decizii a Cabinetului. În iunie 2010, Universitatea a luat licența inițială de funcționare. Decizia a fost luată după o recomandare pozitivă de EAIP Din 2015 Universitatea Neapolis din Cipru a primit licența finală și poate funcționa ca o universitate autonomă.

Toate programele de universitate sunt pe deplin recunoscute de Republica Cipru și toate țările UE.

Universitatea Neapolis în Cipru, după depunerea cererii, după o evaluare aprofundată a fost recunoscută de către Centrul Național de Recunoaștere Academică și Informare (NARIC) din Grecia ca instituții echivalente cu universitățile grecești în iulie 2012.

Vă rugăm să rețineți că programele de arhitectură și Real Estate sunt recunoscute de către Camera Profesional și Tehnic din Cipru (ETEK). Programul de studii postuniversitare de Real Estate a asigurat, în plus, o certificare de către Institutul Regal al Chartered Surveyors (RICS). recunoașterile corespunzătoare există pentru alte cursuri legate de organismele profesionale.

Viziunea

Viziunea Universității Neapolis în Cipru este dezvoltarea de organizații educaționale orientate spre oameni cu standardele europene, ai căror membri să lucreze în colaborare pentru dezvoltarea societății prin predare, cercetare și acțiune socială.

Misiunea

Universitatea Neapolis în misiune Cipru este de a oferi studenților săi cu studii de înaltă calitate, crearea și distribuirea de cunoștințe prin cercetare, să contribuie la dezvoltarea economică și culturală a societății noastre

Valorile

Integritate Excelenta Cooperare Inovaţie Respect Solidaritate

Programe predate în:
Engleză
Greacă

Această școală oferă și:

Masterat

Neapolis University Pafos

Master of Construction Management este unic în Cipru și Grecia. Sectorul construcțiilor a fost pentru mulți ani locomotiva economiei, precum și nevoia de oamenii de știin ... [+]

Master of Construction Management este unic în Cipru și Grecia. Sectorul construcțiilor a fost pentru mulți ani locomotiva economiei, precum și nevoia de oamenii de știință calificați este mare. Master of Construction Management ofera beneficii semnificative pentru directori de conducere, ingineri de proiect, personalul de supraveghere relevante și a altor profesioniști angajați în construcții și dezvoltarea terenurilor, care sunt interesați în extinderea cunoștințelor în managementul proiectelor de construcții, pentru a îmbunătăți abilitățile lor manageriale și să se pregătească pentru avansare și oportunități pentru poziții de conducere în industria construcțiilor. Managementul Gradul de Construcții își propune să ofere o educație de calitate în toate aspectele legate de gestionarea cu succes a proiectelor de construcții.... [-]

Cipru Paphos Cyprus Online
Septembrie 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Neapolis University Pafos

Master of Banking, Investiții și Finanțe oferă cunoștințe de specialitate și la nivel înalt în științele bancare, de investiții și finanțe în oameni care lucrează sau car ... [+]

Master of Banking, Investiții și Finanțe oferă cunoștințe de specialitate și la nivel înalt în științele bancare, de investiții și finanțe în oameni care lucrează sau care doresc să urmeze o carieră în serviciile financiare, bănci, societăți de investiții și de brokeraj, sau companii din public și privat sector.

Master of Banking, Investiții și Finanțe combină furnizarea de formare teoretică, astfel încât elevii sunt capabili să aprofundeze evoluțiile științifice în domeniu, cu abordare practică de formare pentru analiza situațiilor reale. Exerciții practice includ analiza performanța financiară a companiilor, formularea și punerea în aplicare a strategiilor de investiții, măsurarea și managementul de piață și riscului de credit, măsurând valoarea acțiunilor și a întreprinderilor, strategia de formare și evaluare financiară a resurselor financiare alternative și a investițiilor. Toți elevii sunt obligați să pregătească o disertație.... [-]

Cipru Cyprus Online Paphos
Septembrie 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Neapolis University Pafos