Frederick University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Frederick este un lucru energic și vibrant universitar privat în Republica Cipru, un stat membru al Uniunii Europene. Universitatea Frederick a fost stabilită în urma unei decizii de către Consiliul de Miniștri al Republicii Cipru, la data de 12 septembrie 2007. Deși înființarea Universității este relativ recentă, organizația are o lungă istorie de mai mult de 40 de ani în învățământul superior. Universitatea Frederick opereaza din doua campusuri, campusul principal în Nicosia, capitala Ciprului și celelalte campusul din Limassol, al doilea oraș ca mărime.

Universitatea, se bucură de respect și recunoaștere atât la nivel național și internațional, oferă o gamă largă de programe academice de studiu în domeniile știință, inginerie, afaceri, Arte, Arhitectura, Media, Umanistice, sănătate și educație. Universitatea are un puternic accent pe cercetare academică, fiind una dintre cele mai importante organizații de cercetare din țară.

Cu dedicarea sa de excelență academică, furnizarea de programe inovatoare și de înaltă calitate, de studiu și de cercetare activă, Universitatea Frederick este o destinație ideală pentru tinerii interesați în obținerea cunoștințelor, aptitudinilor și a gândirii libere necesare pentru a face față provocărilor lumii moderne.

Misiune și obiective principale

Misiunea Universității Frederick este furnizarea de oportunități de învățare prin predare și cercetare în domeniile științei, tehnologiei, literatură și arte, precum și o contribuție sistematică la contextul social mai larg. Educația oferită este de înaltă calitate și conduce la calificări recunoscute care să asigure absolvenților cariera profesională a Universității și avansarea în Cipru, cât și în străinătate.

Principalele obiective ale Universității Frederick sunt:

promovarea științei, cunoașterii și educației prin predare și de cercetare având ca scop consolidarea societății în general, diseminarea, aplicarea și schimbul științific de cunoștințe și furnizarea de înaltă calitate, universitare recunoscute pe plan internațional și studii postuniversitare.

Școli și Departamente

Organul academic suprem de la Universitatea Frederick este Senatul, care este responsabil pentru toate lucrările academice întreprinse, inclusiv:

livrarea și dezvoltarea programelor academice de studiu, progresul cercetării fundamentale și aplicate, și promovarea și consolidarea relațiilor academice dintre Universitatea și agenții externi ai societății (guvernul, organismele profesionale, industria, ...)

Universitatea este organizat în academic școli, fiecare școală gestionat administrativ de către decanul Școlii. Școlile sunt ele însele organizate în departamente, cu fiecare departament gestionat de către președintele Departamentului. Atât Școala Deans și Departamentul de capete sunt aleși din cadrul Facultății de predare și cercetare a corpului corespunzător.

Departamentele ofera programe de studii, fie la licență sau la nivel postuniversitar. În universitate, programe interdepartamentală și inter-școlare, de obicei gestionate între mai multe departamente / școli, sunt de asemenea prezente.

În prezent, Universitatea Frederick cuprinde șase (6) școli academice, care acoperă o mare varietate de discipline academice, oferind astfel potențialilor studenți o gamă cu adevărat diversă de opțiuni pentru îndeplinirea unor obiective și aspirații specifice.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Greacă

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA în Design Interdisciplinar

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2018 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul MA în Interdisciplinar Design încurajează studenții să provoace și să exploreze granițele convenționale ale diferitelor discipline de artă și design, împrumutând și experimentând creativ. Metodologiile interdisciplinare sunt investigate și aplicate în scopul promovării și dezvoltării unor noi și noi discursuri de design. [+]

Programul MA în Interdisciplinar Design încurajează studenții să provoace și să exploreze granițele convenționale ale diferitelor discipline de artă și design, împrumutând și experimentând creativ. Metodologiile interdisciplinare sunt cercetate și aplicate în scopul dezvoltării și dezvoltării unor noi și noi discursuri de design. Programul încurajează și respectă teoria critică, precum și înțelegerea profundă a materialului și a practicii de a face. În plus, oferă o relație strânsă cu industria profesională și oferă oportunități de colaborare pe proiecte locale și internaționale reale.

Programul este ancorat în domeniul designului, permițând fiecărui student individual să urmeze domeniile de expertiză oferite de două fluxuri majore, care reflectă nevoile noilor industrii viitoare:... [-]


MSc

Master în Comerț Internațional și Management De Transport

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2018 Cipru Nicosia Limassol + 3 mai mult

Cursul oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare integrată subiectele de bază esențiale pentru o înțelegere aprofundată a comerțului internațional și a transportului. [+]

Timp de secole, transportul maritim internațional a fost esențială pentru dezvoltarea comerțului mondial. Relațiile inter-între costurile de transport care se încadrează, creșterea economică și globalizarea sunt în mișcare continuă ca rețele ale lanțului de aprovizionare evoluează fără încetare. Aceste elemente: de transport maritim, modele de tranzacționare și de organizare sunt fundamentale ale programului, în timp ce aspectele juridice, financiare și manageriale de comerț și de transport formează suprastructura.

Cursul oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare integrată subiectele de bază esențiale pentru o înțelegere aprofundată a comerțului internațional și a transportului. In mod specific, cursul își propune să dezvolte aptitudinile de afaceri generice cerute de către manageri care lucrează în domeniul comerțului internațional și afaceri maritime; să dezvolte abilități analitice critice și să le aplice provocările cu care se întâlnesc în mod continuu.... [-]


Master în Conservarea și Restaurarea Structurilor și Monumente Istorice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2018 Cipru Nicosia Limassol + 2 mai mult

Scopul programului este de a instrui pe deplin studenții nu numai în teoriile deontologiei și metodologia privind protecția și restaurarea clădirilor istorice, ci și în practicile privind materialele și tehnologiile, care sunt în prezent aplicate pe plan internațional în proiecte de restaurare. [+]

Scopul Departamentului Recunoscând necesitatea imperativă pentru oamenii de știință specializat în întreprindere responsabil și metodic conservarea, protecția și promovarea bogăția monumentale unice din Cipru, Universitatea Frederick oferă un program de studii postuniversitare care are ca scop educarea oameni de știință din diferite specializări în acest domeniu. Acesta este un program extrem de concis și practice orientate spre furnizarea de abilitățile de stat-of-the-art necesare pentru intrarea imediată sau re-intră practica la cel mai înalt nivel.

Scopul programului este de a instrui pe deplin studenții nu numai în teoriile deontologiei și metodologia privind protecția și restaurarea clădirilor istorice, ci și în practicile privind materialele și tehnologiile, care sunt în prezent aplicate pe plan internațional în proiecte de restaurare. Programul își propune să ofere cunoștințe tehnice suplimentare în domeniul conservării și restaurării structurilor și monumentelor istorice și se intenționează să ofere platforma educațională pentru a încuraja dezvoltarea de postuniversitari competente, încrezător și curioși care sunt capabili de a lega teoria de restaurare și conservare cu practica.... [-]


Master în Inginerie Electrica

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2018 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul se concentrează pe patru specializări ale disciplinei Inginerie electrică. Cele patru specializări sunt sistemele de comunicații, sistemele de putere, sistemele de control și ingineria calculatoarelor. Fiecare specializare necesită un set diferit de cursuri elective obligatorii și tehnice. [+]

Specializare

Programul se concentrează pe patru specializări ale disciplinei Inginerie electrică. Cele patru specializări sunt:

Sisteme de comunicareSisteme de putereSistem de controlInginerie calculator

Fiecare specializare necesită un set diferit de cursuri elective obligatorii și tehnice.

Limba de predare este engleza.

Rezultate cheie de învățareAplică metodele matematice, științifice și de inginerie adecvate și utilizează programe informatice pentru a rezolva ingineria legată de specializarea lor.Utilizați software-ul de ultimă generație pentru automatizarea design-ului și instrumentele hardware, precum și echipamentele de laborator pentru proiectarea și evaluarea sistemelor electrice legate de specializarea lor.Utilizarea metodelor analitice și a tehnicilor de modelare pentru evaluarea sistemelor și componentelor electrice în termeni de atribute generale de calitate și posibile compromisuri prezentate în cadrul problemei date.Aplicați cunoștințele și rezolvați problemele legate de cunoștințele de specialitate în domeniul specializării lor și asupra tehnologiilor emergente.Recuperarea și analizarea informațiilor din diferite surse, inclusiv recuperarea informațiilor prin baze de date și căutări on-line pe computer.Demonstrarea competențelor în abilitățile de comunicare orală și scrisă, precum și în utilizarea tehnologiilor și instrumentelor relevante de calcul.Profile Profesionale ale Absolvenților... [-]

Master în Managementul Ingineriei

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2018 Cipru Nicosia Limassol + 2 mai mult

Master of Science în Inginerie Management (MEM) Programul își propune să producă absolvenți care sunt echipate cu o înțelegere profundă a celor mai recente tehnologii și practici în domeniul de Management de Inginerie, împreună cu cunoștințe de management esențiale. [+]

Master of Science în Inginerie Management (MEM) Programul își propune să producă absolvenți care sunt echipate cu o înțelegere profundă a celor mai recente tehnologii și practici în domeniul de Management de Inginerie , împreună cu cunoștințe de management esențiale.

Programul MEM își propune să pună capăt decalajului dintre inginerie, programele de masterat orientate tehnic și programele MBA orientate spre afaceri. Ingineria și Managementul Afacerilor nu există în mod izolat, ci merg în industrie. Programul propus, realizând această relație, este conceput special pentru a aborda aspectele inginerie și problemele de management care aparțin organizațiilor tehnologice.... [-]


MSc în Petrol

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2018 Cipru Nicosia Limassol + 2 mai mult

Programul MSc propus pune un accent deosebit pe cercetarea științifică. Acesta urmărește să promoveze și să adopte idei cu totul noi și abordări noi pentru descoperirea științifică în domeniul explorării combustibililor fosili și a construcțiilor offshore. [+]

Programul MSc propus pune un accent deosebit pe cercetarea științifică. Acesta urmărește să promoveze și să adopte idei cu totul noi și abordări noi pentru descoperirea științifică în domeniul explorării combustibililor fosili și a construcțiilor offshore.

În plus, diferitele domenii de accent în cadrul programului vizează orientarea studenților în domenii de studiu care sunt considerate noi în regiunea Mediteranei de Est și oferă oportunități semnificative pentru angajarea în activități de cercetare inovatoare și învățare. În mod specific, problemele încorporate în cursuri precum "Mecanica și aplicațiile computaționale", "Dinamica și controlul sistemelor", "Modelarea și simularea proceselor", "Analiza și proiectarea structurilor de ancorare offshore" oferă oportunități importante pentru studenții MSc diferite activități de cercetare care au loc în Frederick University , precum și în alte instituții din întreaga lume. Prin astfel de interacțiuni curs, elevii vor dobândi, de asemenea, o experiență valoroasă prin dezvoltarea și implementarea propriilor proiecte de cercetare.... [-]


MSc în Sisteme De Energie Durabilă

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2018 Cipru Nicosia Limassol + 3 mai mult

Gradul comun de masterat, oferit de Universitatea Open University din Cipru și de Frederick University în Sistemele de energie durabilă, este un program internațional multidisciplinar predat candidaților din inginerie, arhitectură, planificare și alte medii relevante, destinat să integreze cele mai recente evoluții nu numai în domeniul științific internațional, dar și în cadrul european și național de reglementare și juridic. [+]

Fie că sunteți un student actual sau potențial, un membru al facultății de la Frederick University și Open University Cipru sau în altă parte, sau absolvenți, sperăm că veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la un program de studiu care recunoaște cerințele noastre actuale și viitoare de energie, dependența excesivă de combustibilii fosili și contribuția la schimbările climatice și aspiră să ofere lumii următoarea generație de oameni de știință pentru a face față acestor provocări legate de energie și mediu. Suntem mândri de curriculum-ul nostru și de tradiția de excelență aici și suntem siguri că vă putem oferi o experiență academică remarcabilă.... [-]


MSc în Sisteme Web și Mobile

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre September 2018 Cipru Nicosia Limassol + 2 mai mult

În ultimul deceniu, evoluțiile înregistrate de progresele Internetului și World Wide Web au fost monumentale pentru domeniul tehnologiei informației, precum și a societății în general. [+]

În ultimul deceniu, evoluțiile înregistrate de progresele Internetului și World Wide Web au fost monumentale pentru domeniul tehnologiei informației, precum și a societății în general. În plus, în ultimii ani am experimentat o explozie de capacități computerizate, nu numai de la mașinile de calcul tradiționale (de exemplu computerele), ci și de la o mare varietate de alte dispozitive, cum ar fi smartphone-uri mobile, tablete și alte câteva dispozitive cu "internet".

Toate aceste evoluții necesită existența oamenilor de știință și a inginerilor care sunt instruiți în mod corespunzător în tehnologiile relevante și au o cunoaștere profundă a relațiilor lor interrelaționale și a provocărilor care stau în față.... [-]


Masterat

Diplomă De Master în învățământul Special

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 36 luni September 2018 Cipru Cipru Online Nicosia + 2 mai mult

Programul Licențiat în Educație Specială își propune să ofere cunoștințe și abilități, atât la nivel teoretic și practic, care sunt necesare pentru formare și sprijin pentru elevii cu nevoi educaționale speciale în masă și școli speciale. Acesta își propune să ofere cunoștințe, conștientizare și educare absolvenți pedagogice universitare și alte departamente din problemele speciale de educație incluzivă. [+]

Obiective cheie

Programul Licențiat în Educație Specială își propune să ofere cunoștințe și abilități, atât la nivel teoretic și practic, care sunt necesare pentru formare și sprijin pentru elevii cu nevoi educaționale speciale în masă și școli speciale. Acesta își propune să ofere cunoștințe, conștientizare și educare absolvenți pedagogice universitare și alte departamente din problemele speciale de educație incluzivă. Acest program va furniza informații științifice cu privire la identificarea, evaluarea și face față cu copiii cu nevoi speciale în școlile de masă (clasa generală, o unitate specială sau educație specială individualizată), dar, de asemenea, în învățământul special alt nivel de setare. Acest program va oferi, de asemenea, o oportunitate de a realiza proiecte de cercetare într-o zonă în care s-au efectuat mai multe studii pana in prezent, cel puțin în zona Cipru.... [-]


Videoclipuri

Frederick University

Contactează

Frederick University - Nicosia Campus

Adresă, linia 1 7, Y. Frederickou Str. Pallouriotisa,
1036 Nicosia, Nicosia, Cipru
website http://www.frederick.ac.cy/
Telefon +357 22394394

Frederick University - Limassol Campus

Adresă, linia 1 18, Mariou Agathagelou Str. Agios Georgios Havouzas,
3080 Limassol, Limassol, Cipru
website http://www.frederick.ac.cy//
Telefon +357 25730975