European University Cyprus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EuropeanUniCyprus101

Universitatea Europeană Cipru este angajată în mod activ cu partenerii locali, regionali și la nivel mondial pentru a promova oportunități de parteneriate strategice de cercetare pe termen lung și programe inovatoare de studiu.

Bine ati venit la European University Cyprus, o universitate care apartine Laureate International Universities cea mai mare organizație universitară internațională și lider de rețea la nivel mondial de calitate, inovatoare instituții de învățământ superior.

Universitatea Europeană Cipru deține un loc foarte special în Cipru și în regiunea Europei de Sud-Est. Este o instituție inovatoare, definită prin integrarea dinamică a programelor avansate de învățământ, cercetare de pionierat și implicarea extinsă cu comunitatea, industrie și societate.

Mai mult decât atât, învățarea noastre remarcabile și de predare, care promovează și îmbunătățește capacitatea de inserție profesională precum și state-of-the-art infrastructuri contribuie la obiectivul general pe care European University Cyprus este cunoscută pe plan național și internațional ca fiind unul dintre cele mai importante instituții de învățământ superior. Acesta este motivul pentru Universitatea Europeană Cipru constituie o parte esențială a structurii sociale și economice a regiunii Europei de Sud-Est.

Prin integrarea de predare și de cercetare, precum și învățarea experiențială în programele școlare și lucrări practice de teren, modelul nostru academic face un mediu îmbunătățit educația studenților o parte esențială a operațiunii noastre. Ca rezultat, studenții noștri obține atât cunoștințe valoroase la locul de muncă și de conștiință civică.

facultatea noastră de înaltă calitate - cu experiență internațională științifică - se angajează să participe și să contribuie în societatea bazată pe cunoaștere. In plus, Universitatea Europeană Cipru este în mod constant una dintre cele mai novator inclusiv a regiunii universităților din Europa de Sud-Est, cu un angajament de a oferi persistente la sol noi în practicile de învățare de dezvoltare și / sau profesionale căi false de mediul nostru de pionierat academic.

În climatul economic actual, este chiar mai important pentru ca elevii să se aplice pentru un înalt statut Universitatea, care este alegerea No1 pentru o sinergie sau cooperare cu societăți de prestigiu sau / și organizații.

Microsoft, de exemplu, a ales Universitatea din Cipru Europeană să coopereze, lansarea și operarea "Microsoft Innovation Center" (MIC). Este singurul MIC în Cipru și printre 100+ centre de inovare Microsoft (MICS) la nivel mondial, care creează o rețea de facilități tehnologice de stat-of-the-art pentru colaborare pe cercetare, tehnologie și soluții software inovatoare, care implică o combinație de guvern , participanți academice și industrie.

Universitatea Europeană Cipru este una dintre universitățile de top la nivel internațional pentru atragerea de studenți din întreaga lume. Cele mai multe perspective pentru studenții noștri să studieze în străinătate și să includă o experiență academică internațională în educația universitară, îmbogățește în continuare experiența student la European University Cyprus.

La European University Cyprus, schimbul de viziune Laureate International Universities`, ne propunem să facă o educație de calitate superioară accesibilă și la prețuri accesibile astfel încât mai mulți studenți pot urmări visele lor.

E o misiune credem ca va ajuta la a face lumea un loc mai bun.

VISION

Pentru a fi o universitate lider în regiune, oferind excelenta in predare, de cercetare și de sprijinire a studenților

MISIUNE

Educăm studenții noștri pentru o carieră de succes și care îndeplinesc să înțeleagă și să servească nevoile societății noastre Crearea de cunoștințe prin cercetare și inovare

VALORI

  • Angajamentul de a excelenței
  • Client concentrat
  • Orientate spre oameni
  • inovatoare
  • Vinovată
  • Responsabil social
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Greacă

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea BScs » Vedea M.D. » Vedea Masterat » Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru Al Artelor în Educația Timpurie A Copiilor

Campus sau Online Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Cipru Nicosia

Master of Arts în programul "educația timpurie" oferă candidaților cu o specializare în profunzime în domeniul educației de la 3 la 8 ani si tinerilor in varsta contribuie la modelarea expertiza lor profesionala. studenții de master sunt echipate pentru a evalua teoriile educaționale și de cercetare recente, să se angajeze în propria lor de cercetare și de a atinge capacitatea de a căuta o calificare de doctorat. [+]

Master of Arts în programul "educația timpurie" oferă candidaților cu o specializare în profunzime în domeniul educației de la 3 la 8 ani si tinerilor in varsta contribuie la modelarea expertiza lor profesionala. studenții de master sunt echipate pentru a evalua teoriile educaționale și de cercetare recente, să se angajeze în propria lor de cercetare și de a atinge capacitatea de a căuta o calificare de doctorat. Li se vor da posibilitatea de a se implica și de a lua o poziție critică în cele mai recente discuții ale tendințelor și practicilor în domeniu la nivel local și internațional.

Obiective și Rezultate

Obiective generale

Cursul oferă educatorilor cu potențial de o înțelegere profundă și specializare în domeniul educația timpurie, prin crearea unor circumstanțe adecvate, care să permită profesorilor să își redefinească identitatea profesională și / sau au potențialul de a-și continua studiile la un nivel de doctorat .... [-]


Master Of Arts în Educație Conducere

Campus sau Online Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Cipru Nicosia

Programul "Educație Leadership 'își propune să dezvolte cunoștințe esențiale și abilități în teoria și practica de management și leadership în educație. Elevii sunt de așteptat să atingă competență într-o gamă de domenii și teme care fac obiectul relevante, inclusiv inovarea în școli; educație și tehnologie; Comunicare și rezolvare a conflictelor; Cultura organizațională și managementul resurselor; politici publice; sisteme de inspecție și revizuire; și filozofia conducerii în domeniul educației. [+]

Programul "Educație Leadership 'își propune să dezvolte cunoștințe esențiale și abilități în teoria și practica de management și leadership în educație. Elevii sunt de așteptat să atingă competență într-o gamă de domenii și teme care fac obiectul relevante, inclusiv inovarea în școli; educație și tehnologie; Comunicare și rezolvare a conflictelor; Cultura organizațională și managementul resurselor; politici publice; sisteme de inspecție și revizuire; și filozofia conducerii în domeniul educației.

Oportunitati de angajare

Administrarea și managementul școlar, elaborarea de politici, think tank-uri, cercetare.

[-]

Master Of Arts în Special (Inclusive) Educație

Campus sau Online Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Cipru Nicosia

MA în Educație Specială (inclusiv) "oferă studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a sprijini includerea copiilor și a adulților în educația pentru nevoi speciale. Programul oferă o perspectivă în politica și practica educațională, încurajând elevii să ia în considerare provocările și soluțiile pentru asigurarea incluziunii mai mari. Elevii dobândi o înțelegere a unei game de deficiente, impreuna cu aptitudinile necesare pentru a satisface nevoile educaționale speciale în instituțiile de învățământ de masă. [+]

MA în Educație Specială (inclusiv) "oferă studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a sprijini includerea copiilor și a adulților în educația pentru nevoi speciale. Programul oferă o perspectivă în politica și practica educațională, încurajând elevii să ia în considerare provocările și soluțiile pentru asigurarea incluziunii mai mari. Elevii dobândi o înțelegere a unei game de deficiente, impreuna cu aptitudinile necesare pentru a satisface nevoile educaționale speciale în instituțiile de învățământ de masă. Cursuri includ, de asemenea, metode de cercetare, utilizarea tehnologiei în clasă incluzivă, și probleme sociale mai ample legate de dizabilitate.... [-]


Master Of Arts în Tehnologii De învățare și Comunicare

Campus sau Online Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Cipru Nicosia

Master of Arts în programul "Tehnologii de învățare și de comunicare" este orientată pentru a pregăti educatori și administratori în domeniu pentru a dobândi cunoștințe de specialitate și de formare în domeniul noilor tehnologii în învățare și comunicare. Ea caută să cultive abilitățile și în înțelegerea aprofundată a acestui domeniu schimbare rapidă pentru a permite candidaților să exploreze și să pună în aplicare metode de învățare contemporane, instrumente și contexte și să promoveze utilizarea noilor tehnologii în predare și învățare. [+]

Master of Arts în programul "Tehnologii de învățare și de comunicare" este orientată pentru a pregăti educatori și administratori în domeniu pentru a dobândi cunoștințe de specialitate și de formare în domeniul noilor tehnologii în învățare și comunicare. Ea caută să cultive abilitățile și în înțelegerea aprofundată a acestui domeniu schimbare rapidă pentru a permite candidaților să exploreze și să pună în aplicare metode de învățare contemporane, instrumente și contexte și să promoveze utilizarea noilor tehnologii în predare și învățare.

Oportunitati de angajare

Educatori și Administratorii vor fi în măsură să angajeze noi competențe și expertiză în contextul educației publice și private și / sau să întreprindă cercetări suplimentare în domeniu. ... [-]


MSc

Master Of Science în Domeniul Securității și Sănătății în Muncă

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Cipru Nicosia

Master în Securitate și Sănătate în Muncă (Mosh) este un curs de cuprinzător și în profunzime cu privire la gestionarea, aspectele economice, juridice și tehnice care se referă la pericolele mediului la locul de muncă. Se adresează absolvenților cu o inginerie, numeric, afaceri, psihologie sau fundal legate de sănătate și încearcă să ofere baza pentru ca elevii să poată defini și de a explora tezei de doctorat lor Maestru ales. [+]

Master în Securitate și Sănătate în Muncă (Mosh) este un curs de cuprinzător și în profunzime cu privire la gestionarea, aspectele economice, juridice și tehnice care se referă la pericolele mediului la locul de muncă. Se adresează absolvenților cu o inginerie, numeric, afaceri, psihologie sau fundal legate de sănătate și încearcă să ofere baza pentru ca elevii să poată defini și de a explora tezei de doctorat lor Maestru ales.

Obiective și Rezultate

Obiective generale

Pentru a dezvolta la elevi o înțelegere detaliată a conceptelor cheie care stau la baza securității și a sănătății la locul de muncă; Pentru a oferi o cunoaștere aprofundată a modului în care angajatorii pot atinge și menține standarde înalte de securitate și sănătate în muncă; Pentru a oferi un program de studii postuniversitare în management al siguranței pentru studenții dintr-o pregătire academică și profesională diversă (inginerie, management, psihologie, sănătate); Pentru a se asigura că elevii înțeleg locul geometric al SDSO din cadrul de management al riscului Enterprise și guvernarea corporativă și necesitatea de a integra managementul securității și sănătății în toate nivelurile de responsabilitate într-o întreprindere; Pentru a se asigura că elevii înțeleg nevoia de a aborda riscurile de securitate și sănătate la locul de muncă în primul rând, prin utilizarea unor mijloace de prevenire ... [-]

Master Of Science în Informatică

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Cipru Nicosia

Programul oferă cunoștințe avansate de toate domeniile importante ale informaticii, cum ar fi rețelele moderne, sisteme de baze de date, algoritmi și complexitate și inginerie software, care să permită studenților să se îngropa în cel puțin una dintre ele. [+]

Programul oferă cunoștințe avansate de toate domeniile importante ale informaticii, cum ar fi rețelele moderne, sisteme de baze de date, algoritmi și complexitate și inginerie software, care să permită studenților să se îngropa în cel puțin una dintre ele.

În timpul dezvoltării programului elevii învață cum să analizeze probleme complexe, de a exploata progresele teoretice și practice pentru dezvoltarea de soluții de înaltă calitate. La sfârșitul programului, studentul poate urma o carieră extrem de productivă și promițătoare în industrie sau / și un grad de succes drd.

Obiective și Rezultate

Obiective generale

Pentru a oferi educație de conducere la un grad academic, și anume un Master of Science în informatică. Pentru a dezvolta capacitatea elevului de a gândi, a scrie și a vorbi în mod eficient și creativ. Pentru a dezvolta analitic, de luare a deciziilor și de comunicare a competențelor studentului, împreună cu acele calități de încredere în sine, responsabilitate, integritate și a conștiinței de sine, care va promova realizarea personală și contribuția organizațiilor. Pentru a obține o pregătire bună în subiecte avansate în informatică, prin subiectele de bază și de a atinge specializarea prin cursuri elective. Pentru a oferi studenților cu abilități avansate, necesare pentru avansarea în continuare într-o carieră academică și / sau profesională. ... [-]

Master Of Science în Psihologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Cipru Nicosia

Acesta este un program de aplicat si cu optiunea de a urma una dintre cele doua specializari (clinice sau de consiliere) în profesia de Psihologie. Aceasta conduce la un Master of Science (M, Sc.), Care permite licensure profesionale în Republica Cipru. Acesta este axat pe pregătirea candidaților pentru a fi în măsură să se aplice o evaluare psihologică, formulările de diagnostic și intervenții psihoterapeutice. [+]

Acesta este un program de aplicat si cu optiunea de a urma una dintre cele doua specializari (clinice sau de consiliere) în profesia de Psihologie. Aceasta conduce la un Master of Science (M, Sc.), Care permite licensure profesionale în Republica Cipru. Acesta este axat pe pregătirea candidaților pentru a fi în măsură să se aplice o evaluare psihologică, formulările de diagnostic și intervenții psihoterapeutice.

Obiective și Rezultate

Obiective generale

Obiectivul programului este de a instrui profesioniști bazate pe modelul practician om de știință de formare. Acest lucru va pregăti candidatul să funcționeze ca un psiholog profesionist, care este capabil să ofere servicii psihologice clienților în contextul evaluării, diagnosticarea și tratamentul tulburărilor psihice. Mai mult decât atât, programul se pregătește candidatul pentru a funcționa ca un om de știință și să execute lucrările științifice în domeniile de cercetare și de practica psihologică.... [-]


Masterat

Maestru De Muzică în Educație Muzicală

Campus sau Online Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Cipru Nicosia

Master of program muzical în "Educație Muzică" oferă candidaților cu un studiu cuprinzător al teoriei, cele mai recente cercetări și abilități care modelează această specializare, precum și capacitatea de a explora semnificația mai largă educației de muzică în contextul social contemporan. [+]

Master of program muzical în "Educație Muzică" oferă candidaților cu un studiu cuprinzător al teoriei, cele mai recente cercetări și abilități care modelează această specializare, precum și capacitatea de a explora semnificația mai largă educației de muzică în contextul social contemporan.

Obiective și Rezultate

Obiective generale

Programul are ca scop:

Oferă un program amplu și cuprinzător absolvent în muzică. Oferi studenților cu ample și diverse cunoștințe, abilități, experiențe și atitudini în domeniul educației Muzică. Crearea condițiilor pentru ca elevii să participe și să dezvolte activități muzicale și pedagogice de cel mai înalt nivel, într-o gamă de setări educaționale contemporane. Permite studenților să dezvolte gândirea critică și de a participa la proiecte de cercetare legate de predarea și învățarea muzicii, atât în ​​interiorul cât și în afara mediului școlar, la nivel național și internațional și care combină o serie de strategii formale și informale de predare. Permite studenților să dezvolte competențe în cercetarea în domeniul educației Muzică. ... [-]

Maestru în Orientare și Consiliere în Carieră

Campus sau Online Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Cipru Nicosia

Programul urmărește să asigure un nivel ridicat de cunoștințe științifice pentru a pregăti oameni de știință calificați, care vor ajuta persoanele în planificarea carierei, orientare profesională și educațională, precum și în dezvoltarea carierei și de creștere. [+]

Programul urmărește să asigure un nivel ridicat de cunoștințe științifice pentru a pregăti oameni de știință calificați, care vor ajuta persoanele în planificarea carierei, orientare profesională și educațională, precum și în dezvoltarea carierei și de creștere.

Oportunitati de angajare

Orientare în carieră și consiliere în sectorul învățământului public și privat, tineret și programele de ocupare, sectorul de resurse umane, consultant independent.

[-]

Contactează
Adresa locaţie
European University Cyprus
6, Diogenis Str., Engomi,
P.O. Box: 22006

Nicosia, Nicosia, 1516 CY
Mass-Media Socială