Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din estul Mediteranei este cea mai mare universitate de pe insula Cipru. Universitatea are rădăcinile în Institutul Tehnologic Superior, un colegiu de formare profesională înființată în 1979. UEM a fost fondată în 1986 și în același an Facultatea de Afaceri și economie a deschis porțile pentru studenții care se înscriu în cele două programe de licență de Administrarea Afacerilor și Economie. În 25 de ani, numerele noastre de studenți a crescut de la 40 la mai mult de 2000 de 16 de licență, de masterat și 6 4 programe de doctorat oferite direct de către facultatea noastră sau de către Școala de Discipline Aplicate diviziunii Facultatea noastre. Studentii nostri sunt de aproximativ 10% locale, 45% din Orientul Mijlociu, Africa, Asia Centrală, precum și Balcani și un alt 45% din Turcia. Folosim 45 de membri ai facultăților cu normă întreagă, 14 Part time facultate și 22 de asistenți de cercetare.

O Facultatea de Afaceri și economie este cel mai important centru universitar în domeniul științelor sociale în Cipru de Nord. Ne mandrim cu standardele academice înalte ne susțin în timp ce menținerea unui mediu de student friendly. Absolvenții noștri urmeze o carieră în cea mai mare parte firme de renume, în timp ce unele continua să continue studiile universitare. Facultatea de membri sunt bine calificați, cu diplome de doctorat la universități de renume. Ele rămân actuale din domeniile lor de predare prin cercetare și publicațiile în reviste academice de top. Membrii facultății noastre sunt consultate în mod regulat în mass-media și de către organizațiile publice și private ca autoritățile în domeniile lor. Vom rula asemenea, mai multe proiecte de colaborare cu Camerele de Comerț și Industrie și alte părți interesate.

În plus față de apartenența noastră la AACSB International, Facultatea noastră este, de asemenea, un membru al Fundației Europene pentru Management Development (EFMD), și al Consorțiului European pentru Cercetări Politice (ECPR). Am fost numit ca fiind unul dintre cele mai bune 1000 de scoli de afaceri din lume de către Eduniversal, o firmă de consultanță educațională cu sediul în Franța. Cele Webometrics Ranking produs de Lab Cybermetrics, o unitate a Consiliului spaniol National de Cercetare (CSIC), principalul organism de cercetare publică din Spania a anunțat că facultatea noastră ocupa locul 3 printre școlile de afaceri turci, 14 dintre școli în Orientul Mijlociu, 155 dintre școlile din Asia și 329th între școlile din Europa.

Situat în orașul-port de Gazimagusa, aproape de unele site-uri naturale și istorice impresionante, UEM ajunge la comunitatea globală prin intermediul conferințelor internaționale și centre de cercetare. Am găzduit recent o serie de conferințe internaționale foarte mare succes în Antreprenoriat, Bănci și Finanțe și Economie care au atras un număr mare de participanți din diferite universități din întreaga lume. Am semnat, de asemenea un acord cu Manufacturing Group Warwick de la Universitatea Warwick oferă Master de Management Inginerie și Master of Supply Chain Management pe campusul nostru în colaborare cu noi.

Cursurile noastre sunt susținute de un Sistem de Management curs online, care este foarte folosit de către facultate și studenți și se ocupă de peste 7.000 de imagini și descărcări pe zi. Ne-am alăturat programului SAP University Alliance și ne sunt de planificare pentru a integra diverse module ale software-ului în curriculum-ului nostru.

Misiunea facultății

Facultatea de Business și Economie este în primul rând angajamentul de a furniza educație de calitate pentru elevii din Mediterana de Est, precum și în regiunile învecinate cu accent pe cercetare cu privire la problemele din aceste regiuni completate de servicii pentru comunitate.

Locații

Republica Turcă a Ciprului de Nord

Eastern Mediterranean University Faculty of Business & Economics

Address
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
Northern Cyprus
via Mersin 10, Turkey

Republica Turcă a Ciprului de Nord, Cipru
Număr de telefon
+90 392 630 1281