The Cyprus Institute of Marketing (REG BVI)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Infiintata in anul 1997, Institutul Cipru de Marketing (BVI) este un pionier în care oferă grade de învățare la distanță.

CIM (BVI), sa stabilit ca un actor cu adevărat global în International Education Business prin oferirea de programe cu cele mai înalte standarde academice, care sunt recunoscute de către sectorul de afaceri internaționale și multe universități din UE și SUA.

"O cariera de succes este direct proporțională cu indivizilor" abilități, voința lor de acțiune, capacitate de viziune, cunoștințele acumulate prin experiența din trecut și, mai presus de toate, de educație și formare profesională, un standard ridicat pe care noi credem ca institutul nostru va poate oferi. Care lucrează sub îndrumarea și etica muncii sistematice impuse de programele Institutului, va multiplica eficiența dvs. ca un manager de afaceri de multe ori. Valoarea dvs. personale cu privire la firma dumneavoastra si pe piata mai larga va crește în mod substanțial. Noi suntem mereu exigente în ceea ce privește standardele de muncă și a performanțelor academice. Intr-adevar, toate cursurile necesită dăruire și efort consistent. lectori și tutori noștri urmăresc să stimuleze mintea elevilor și în mod constant să le direcționeze spre soluții practice prin continuu subliniind limitările teoriei asupra practicii.

Vă invităm să împărtășiți CIM (BVI) e entuziasm, ambiție, puternic angajament pentru excelență, care sunt ingredientele vitale în urmărirea conducere la nivel mondial. "

De învățare la distanță la Institutul Cipru de Marketing (BVI)

Acreditare

Ca urmare a statutului CIM (BVI) s, acesta a fost acceptat pentru calitatea de membru de cele mai importante organisme europene, cum ar fi Educație Rețeaua Europeană Distanță (EDEN), Asociația Europeană pentru Educație Internațională (EAIE), Rețeaua Internațională de afaceri școli (penițe și) și multe altele. CIM (BVI) se bucură de asemenea de acreditare din partea organismelor de acreditare de renume mondial, cum ar fi Confederația Comisia Internațională de Acreditare. CIM (BVI) este o universitate de afaceri de învățare la distanță enumerate în UNESCO "World University Manualul" și se bucură de recunoaștere în multe țări din Africa și Europa. Cu toate acestea, cea mai mare recunoaștere vine din partea industriei. CIM (BVI) este considerat cel mai important școală de învățământ la distanță în regiune, astfel încât absolvenții săi sunt mult mai căutate.

Admitere & Studiu

Elevii sunt binevenite pentru a intra în toate programele de studiu s-a descris în prospectul Cipru Institutul de Marketing Ltd (BVI), în orice moment, pe tot parcursul anului, atâta timp cât elevul satisface cerințele de intrare în fiecare program.

Studenții care sunt admiși vor fi livrate cu un set de note de curs / cărți și liste de sarcini. Toate programele implică sarcini și examene. - EXAMENE CARRY% GREUTATE Calificativul Overall 100.

studenții CIM sunt alocate un tutore personal, care monitorizează studiile. contact de două ori pe săptămână între student și profesor este încurajată, dar este la latitudinea studentului. În plus, elevii au acces la tutori la Institutul Cipru din centrul de peste mări Marketing în țara lor de origine (acolo unde este cazul).

Examinările de la CIM Studenților în toate programele de învățământ de la Institutul Cipru de Marketing Ltd (BVI) sunt evaluate printr-un examen scris de tip închis carte.

Examinările sunt efectuate de două ori pe an, fiecare ianuarie și iunie. Nici un student nu poate sta pentru examene într-o perioadă mai devreme de șase luni de la data înregistrării. Examinările sunt efectuate la nivel local în țara de rezidență a studentului la una din instituțiile partenere, un centru de peste mări sau British Council locale.

Studenții trebuie să se înregistreze pentru examenele de cel puțin 2 luni înainte de a scrie examinărilor. Rezultatele sunt eliberate la începutul lunii septembrie pentru examenele iunie, iar în martie pentru examene ianuarie.

Viață după CIM - afaceri de succes

CIM (BVI) a câștigat respectul și recunoașterea managerilor de afaceri din întreaga lume, motiv pentru care absolvenții noștri sunt căutate de către corporații. Este cu mare satisfacție pe care o vedem atât de mulți dintre absolventii noștri care dețin funcții-cheie din industrie. Noi ne ocupăm poziția de piață foarte serios, și suntem pe deplin angajamentul de a face față provocărilor care stau în față pentru a menține rolul nostru ca lideri globali în învățământul superior.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA »

Programe

Această școală oferă și: