Read the Official Description

Zhejiang Wanli University (ZWU), situat în Ningbo, acoperă o suprafață totală de 95 de hectare și este alcătuită din Qianhu Campus, Huilong Campus și Zhashan Base. ZWU are cele mai frumoase campusuri-orientate umane, verde și bine echipate, larg recunoscute de persoane în cercurile de învățământ. În ZWU, există o scoala de afaceri, un Facultatea de Drept, o Facultatea de Cultura si Comunicare, o Facultatea de Limbi Străine, un Facultatea de Design și arhitectură, un Facultatea de Biologie și Mediului stiinte, un Facultatea de Electronică și Inginerie Informații, un Facultatea de Informatica si Tehnologia Informatiei, un colegiu, pentru un total de 9 facultăți, precum și continuarea colegiu și World College. ZWU oferă 36 programe de licență de 4 ani, care cuprind discipline fel de lată ca economie, drept, literatură, știință, inginerie, agricultură și management.

În prezent, există mai mult de 20.000 de studenți full-time la ZWU, cu un personal de mai mult de 1.000. ZWU a înființat un laborator de provincie cheie, cunoscut sub numele de fundamentale de predare Curs demonstrativ Centrul de Procesare electrice si electronice. ZWU are, de asemenea, patru laboratoare municipale cheie: Ningbo produselor agricole Prelucrare de laborator, Ningbo Electronic Design Automation (EDA) Laboratory, Ningbo Digital Signal Processing (DSP) de laborator și Ningbo Microbiologie și Ingineria Mediului Laboratorul. În plus, ZWU are 20 de institute de cercetare, inclusiv: Institutul de Lingvistică Aplicată, Institutul de Tehnologie Biologică, chineză și Drept Centrul de Cercetare de Externe, Ningbo industriale și Dezvoltare Economică Centrul de Cercetare și Ningbo Institutul de Audit. Prin urmare, ZWU are multe specialități și discipline provinciale și municipale cheie. Biblioteca universitară găzduiește o colecție de mai mult de 1.200.000 de cărți; aproximativ 2500 de reviste în limbile chinezi și străini; și este echipat cu "stația închis oglindă pentru China Academic Journal Net", a "Wanfang Data Center Service", și o suplimentare de 6.000 de periodice digitale disponibile în rețeaua universitară. Pe Huilong Campus, în scopul de a satisface și să îndeplinească cerințele specifice ale bobocilor, universitatea pune în aplicare de management a ajuns independent accent pe predarea fundamental de limbi străine și competențe informatice. Creditele de curs, de predare flexibile, sistemul tutorial și predarea în funcție de aptitudinile lor, sistem de management, prin urmare, orientat spre student este realizată.

De-a lungul ultimilor ani, universitatea a participat activ la schimburile internaționale și a cooperării cu alte universități, care stabilesc succesiv relatii cu mai mult de 20 de universitati din Marea Britanie, Franța, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea, Ucraina , printre alții. În plus, ZWU a stabilit un parteneriat strâns cu Universitatea din Nottingham. Datorită eforturilor comune, o nouă universitate de cooperare, la Universitatea din Nottingham, Ningbo, China (UNNC), care urmează sistemul de învățământ de la Universitatea din Nottingham, Marea Britanie, a fost înființat. Prin recunoașterea reciprocă a creditelor, multe canale de studiu în străinătate sunt deschise până la absolvenți. Universitatea oferă studenților cu posibilități de a experimenta culturi străine și de a dobândi cele mai recente de know-how-ul, și o atmosferă grijuliu pentru a studia limbi străine, în temeiul unor programe de schimb de studenți, programe de vizitare pe termen scurt și ocuparea forței de muncă anual de mai mult de zece profesori străini. În plus, universitatea încurajează, de asemenea profesorii pentru a participa la conferințe academice internaționale și să întreprindă la nivel internațional de cercetare de co-operative, și salută oamenii de știință de dincolo de ocean pentru a da prelegeri sau de a face schimburi academice pe termen scurt.

În timp ce rulează universitatea noastră sub îndrumarea a principiului: "Punerea studenți primul; Asigurarea educație de înaltă calitate; Servirea dezvoltarea economică; Angajată internationalizarii ", calitatea predării este întotdeauna obiectivul nostru. Rata de ocupare a absolvenților este foarte pozitiv, iar absolvenții de la Universitatea sunt foarte apreciate de către angajatori. Universitatea acordă o mare importanță pentru dezvoltarea culturii campus. Cele patru anotimpuri în ZWU ---- Green Wanli, Wanli tehnologic, International Wanli, și om-orientate spre Wanli, devin cele mai importante dintr-o serie de activități pe scară largă. Cultivarea de spirit inovator și de pionierat elevilor și o mare varietate de activități în care elevii interacționează social a creat o atmosferă academică și mediul uman orientate spre cu caracteristici speciale ZWU.

Programs taught in:
Engleză
Location address
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

Ningbo, Zhejiang, 315100 CN