Zhejiang Wanli University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), situată în Ningbo, acoperă o suprafață totală de 95 de hectare și este alcătuită din Campusul Qianhu, Campusul Huilong și Baza Zhashan. ZWU are cele mai frumoase campusuri orientate spre om, verzi și bine echipate, recunoscute pe scară largă de către oamenii din cercurile educaționale. ZWU oferă 47 de programe de licență de 4 ani, care cuprind discipline la fel de largi precum economie, drept, literatură, știință, inginerie, agricultură și management.

115708_mainentrance.JPG

476_zhejiang7.jpg


În prezent, există peste 20.000 de studenți cu normă întreagă la ZWU , cu un personal de peste 1.000. ZWU posedă numeroase specialități și discipline provinciale și municipale. Biblioteca universitară găzduiește o colecție de peste 1.200.000 de cărți; aproximativ 2.500 de reviste în limbile chineză și străină; și este echipat cu "stația de oglindă închisă pentru China Academic Journal Net", "Centrul de date Wanfang Data Service" și alte 6.000 de periodice digitale disponibile în rețeaua universității.


470_zhejiang2.jpg


În ultimii ani, universitatea a participat activ la schimburi internaționale și la cooperarea cu alte universități, stabilind succesiv relații cu mai mult de 20 de universități din Marea Britanie, Franța, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea, Ucraina alții. În plus, ZWU a stabilit un parteneriat strâns cu Universitatea din Nottingham. Datorită eforturilor comune, a fost înființată o nouă universitate de cooperare, Universitatea din Nottingham, Ningbo, China (UNNC), care urmează sistemul de învățământ al Universității din Nottingham, Marea Britanie.

471_zhejiang3.jpg

115711_classroom2.jpg

115709_classroom1.jpg

115710_acornorintheteachignbuilding.jpg

În timp ce conduc universitatea noastră sub îndrumarea principiului: "Punerea elevilor pe primul loc; Asigurarea unei educații de înaltă calitate; Deservirea dezvoltării economice; Angajată în favoarea internaționalizării ", calitatea predării este întotdeauna punctul nostru central. Rata de ocupare a absolvenților este foarte pozitivă, iar absolvenții universității sunt apreciați de angajatori.

Locații

Ningbo

Address
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

315100 Ningbo, Zhejiang, China