Citește Descrierea Oficială

Institutul de Studii Economice Wang Yanan (WISE) este un institut orientat spre cercetare, care a fost înființat în 2005 la Universitatea Xiamen ca o inițiativă de modernizare a economiei și a finanțării cercetării și educației în China. WISE se concentrează pe cercetarea de frontieră, pe învățământul de înaltă calitate și se bucură de schimburi și cooperări internaționale intensive. WISE are următoarele obiective specifice:

  • Să publice cercetări în reviste academice internaționale și internaționale;
  • Îmbunătățirea designului de curriculum în toate domeniile de economie și finanțe;
  • Formarea tinerilor economiști de calitate a conducerii academice pentru China;
  • Să joace un rol activ în elaborarea politicilor pentru guvernele centrale și locale;
  • Să devină un centru de schimb academic internațional în economie și finanțe, în special în sudul Chinei și în regiunea Asia-Pacific.
rawpixel / Unsplash

WISE operează sub conducerea unui consiliu consultativ internațional format de cercetători renumiți. Acestea includ decanul onorabil, Profesorul Luolin Wang, un renumit economist chinez, profesorul Gregory Chow, profesor emerit de la Universitatea Princeton, profesorul Jerry A. Hausman, câștigătorul premiului John Bates Clark de la MIT, profesorul Cheng Hsiao de la Universitatea din California de Sud , și profesorul Lawrence Klein, 1980 laureat al Premiului Nobel la Universitatea din Pennsylvania.

Până în prezent, WISE are aproximativ 40 de cadre didactice cu normă întreagă care și-au obținut diplomele de doctorat de la universități de renume din străinătate și 5 profesori adjuncți de la universitățile nord-americane care vizitează și predau la WISE regulat în fiecare an.

WISE are o putere de cercetare în econometrie, statistică, finanțe, economie experimentală, drept și economie și alte domenii economice. Facultatea WISE poate publica în unele dintre cele mai importante reviste academice internaționale, cum ar fi Jurnalul Quarterly of Economics, Jurnalul de Econometrie, Jurnalul de Economie a Muncii, Analele Statisticale, Jurnalul Asociației Americane de Statistică, Jurnalul Societății Regale de Statistică Seria B, Biometrica, , Jurnalul de Afaceri și Statistică Economică și printre altele. Potrivit clasamentului Universității de Științe Economice din Tilburg, WISE asociat cu Școala de Economie se situează printre primele 20 din Asia și a ocupat locul 4 în China în numărul de publicații din prestigioase reviste internaționale de prestigiu din ultimii ani.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics

Programele de masterat internațional în economie și finanțe de la WISE ... [+]

Programele de masterat internațional în economie și finanțe de la WISE

WISE se concentrează pe educația economică și financiară de înaltă calitate, pe cercetarea de frontieră și pe schimburile și cooperarea universitară intensă la nivel internațional. Cu excelenți membri ai facultății recrutați din universități de top de peste mări, toate programele de diplomă se desfășoară în limba engleză pe baza unui standard internațional comun.

ÎNŢELEPT

FinanţaInginerie financiarăEconomie de managementComerț internaționalEconomie cantitativăStatisticiEconomie regionalăFinante publicePopulație, resurse și economie de mediuEconomie industrialăEconomia munciiEconomia globalizării și integrării europeneDetalii despre programeLimba de predare: englezăÎnceperea programului: Semestrul de toamnăTaxe de școlarizare: 90.000 RMB în total (pentru doi ani)Taxa de depunere: 400RMBCerințe de intrareSolicitanții trebuie să fie cetățeni non-chinezi, în general, la vârsta de 45 de ani, la momentul depunerii cererii, să fie sănătoși și să posede un pașaport valabil.Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de licență recunoscută sau mai sus.Solicitanții trebuie să prezinte un certificat TOEFL cu un scor de 80 sau mai mare sau un certificat IELTS cu un scor de 6,0 sau mai mare sau alte certificate de competență în limba engleză dintr-un test acreditat. Vorbitorii nativi din limba engleză sunt scutiți de această cerință. Solicitanții care au luat cursuri în limba engleză în timpul studiilor universitare de licență ar trebui să furnizeze un certificat de instruire mediu.Capacitatea de a demonstra experiența profesională relevantă va fi luată în considerare individual.burse de studiu... [-]
China Xiamen
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză