Southwestern University of Finance and Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1925, situat în Chengdu
Singura universitate orientată spre afaceri din vestul Chinei, listată atât în ​​" Proiectul 211"

Acreditare sau recunoaștere de către agențiile naționale sau internaționale

- Membru al Fundației Europene pentru Dezvoltarea Managementului (2010) - "Echipa Națională de Învățământ Profesional pentru Administrarea Afacerilor" din cadrul Ministerului Educației (2010) - clasat pe locul 7 în Economia Aplicată în clasamentul național al MEC și nr.1 vestul Chinei (2009) - clasat pe locul 7 în domeniul contabilității în clasamentul național al MEC și nr.1 în China de Vest (2010) - clasat pe locul 1 în clasamentul național al Ministerului Economiei și Comerțului (2003) - recunoscut drept " Școli de afaceri competitive pentru programe de MBA "de către Asociația de MBA a Chinei (2010)

 • a acordat "20 de ani de MBA Educație-cea mai bună școală de afaceri" de către Asociația de MBA a Chinei (2011)

  Despre Chengdu

  Unul dintre cele mai importante centre economice, de transport și comunicare din vestul Chinei. În 2006, a fost numit orașul Chinei cel de-al patrulea oraș cu cele mai multe locuințe din China Daily.

  O metropolă internațională foarte renumită pentru afacerea prosperă, esența culturală / istorică, peisajele superbe pitorești și mediul favorabil de viață.

  Chengdu se poziționează ca un centru financiar pentru China de Vest și a atras cu succes instituțiile financiare internaționale importante
  cum ar fi Citigroup, HSBC, Standard Chartered Bank, ABN AMRO, BNP Paribas, JPMorgan Chase și Banca Tokyo-Mitsubishi UFJ, ANZ Bank etc.

  Peste 250 companii Fortune 500 au înființat sucursale în Chengdu, clasându-se pe primul loc în ceea ce privește numărul de companii Fortune 500 din China Centrală și de Vest:
  cum ar fi JP Morgan Chase, Henkel și GE, Intel, Cisco, Sony, Toyota, Motorola, Ericsson și Microsoft etc.

  Orașul natal al Panda: Un centru de creștere și cercetare pentru panda gigant a fost fondat în suburbiile de nord ale orașului Chengdu. Este singurul de acest fel din lume care se află într-o zonă metropolitană, care atrage aproape 100.000 de vizitatori în fiecare an.

  Aeroportul Chengdu este situat la 20 km în afara centrului Chengdu și este unul dintre principalele huburi de aer din China, ocupându-se recent pe locul 4 în volumul pasagerilor. Acesta servește zboruri spre / din majoritatea orașelor mari din China și destinații internaționale precum Amsterdam, Bangkok, Hong Kong, Kathmandu, Osaka, Phnom Penh, Kuala Lumpur, Seoul, Abu Dhabi, Melbourne, Frankfurt, Londra, San Francisco și Singapore etc.

Locații

Chengdu

Address
Guanghua Campus
Chengdu, Sichuan, China

Chengdu

Address
Liulin Campus
Chengdu, Sichuan, China