Citește Descrierea Oficială

Despre STL

Universitatea "Peking" din Scoția de Drept Transnațional ("STL") este unică în China și unică în lume, oferind un grad JD în stil american, complet în limba engleză, alături de un grad chinez JM. Ambele curricule sunt bogate în cursuri care pun accentul pe legea și practica transnațională, legea chineză și tradițiile juridice și alte cursuri de ultimă generație destinate să echipeze absolvenții STL de toate naționalitățile pentru conducere în secolul XXI.

Universitatea din Peking

Universitatea Peking ("PKU") este una dintre cele mai distinse universități de cercetare din lume. Times of Higher Education a numit PKU numarul 1 in China, numarul 1 in toate tarile BRIC, numarul 2 din Asia si cea de-a 27-a cea mai renumita universitate din lume.

Elevii, Facultatea și Cariere

Conducătorii principali din întreaga lume concurează pentru admiterea la STL. Facultatea multinațională a Școlii de Drept include oameni de știință și practicieni recunoscuți la nivel mondial din China, SUA, UE și din alte părți. Absolvenții STL sunt extrem de căutați pentru poziții în corporații de avocatură și corporații de conducere multinaționale, conducând firme și corporații de avocatură chineze, întreprinderi de stat majore și organizații neguvernamentale internaționale.

Cut-Edge Curriculum

Programul STL JD / JM cu semnătura STL este de patru ani. Curriculumul JD, care este predat în întregime în limba engleză, este similar cu conținutul curriculelor JD ale celor mai bune școli de drept americane, cu o adâncime suplimentară în istoria și legea juridică chineză. Curriculumul JM oferă cursuri de bază în drept chinez și este predat în mare parte în limba chineză. Majoritatea studenților chinezi se înscriu în programul JD / JM cu dublă diplomă; cei mai mulți studenți internaționali se înscriu în programul JD de trei ani al STL. Ambele curriculum-uri evidențiază abilitățile și cunoștințele legale pentru secolul 21: (i) legea și practica transnațională, (ii) competența interculturală și (iii) responsabilitățile profesionale ale avocaților în aceste contexte. Nici o școală de drept nu găzduiește mai bine absolvenți pentru sectorul privat, sectorul public sau de interes public în China, Statele Unite, Regatul Unit sau națiunile britanice Commonwealth.

Programul constă în cel puțin trei sferturi din studiul de ședere cu normă întreagă și un al doilea an pentru stagii, studii continue sau proiecte de cercetare la alegerea elevului. Deși gradul este acordat la sfârșitul a doi ani, este posibil ca reședința să fie finalizată după una.

Oportunități educaționale internaționale

Experiența STL este intrinsecă multinațională și interculturală, fără a lăsa niciodată PKU-ul frumos Shenzhen Graduate School Campus. În același timp, studenții STL se bucură de multiple oportunități de a studia în străinătate la școlile de drept din întreaga lume cu care PKU și STL se bucură de relații de schimb.

Lideri globali

Absolvenții STL au ieșit din anii lor de studii ca avocați unic echipați pentru conducerea în lumea interconectată de astăzi, cu cunoștințe profunde și înțelegere a legii și tradițiilor juridice chineze și occidentale, precum și cu abilitățile practice necesare succesului intercultural. Universitatea din Peking, Scoala de Drept Transnational (STL) ofera o diploma Juris Doctor (JD), in conformitate cu un program de trei ani cu norma intreaga bazat pe un curriculum JD comparabil cu cel oferit in Statele Unite. Limba de predare este engleza. Programul include, de asemenea, un curs de electivă de patru ani, dedicat unui sondaj de drept chinez, cu instruire în limba chineză Mandarin. Cursurile din legea chineză sunt în principal deschise elevilor din China continentală sau care dispun de capacitatea Mandarinului necesar. Ambele curriculum-uri evidențiază abilitățile și cunoștințele legale pentru secolul 21: (i) legea și practica transnațională, (ii) competența interculturală și (iii) responsabilitățile profesionale ale avocaților în aceste contexte. Nici o școală de drept nu găzduiește mai bine absolvenți pentru sectorul privat, sectorul public sau de interes public în China, Statele Unite, Regatul Unit sau națiunile britanice Commonwealth.

Programe predate în:
Engleză
Peking University School of Transnational Law
Address
Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town Xili, Nanshan District
518055 Shenzhen, Guangdong, China
Website
Număr de telefon
86 (755) 2603 2287