Peking University HSBC Business School (PHBS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De mai bine de 100 de ani, Universitatea Peking a fost o instituție de elită a învățării, recunoscută la nivel internațional drept unul dintre centrele de excelență academice din China. Fondată în 2004, sub denumirea de Peking University HSBC Business School (PHBS) de afaceri a Universității Peking din Shenzhen, școala a fost redenumită Peking University HSBC Business School (PHBS) în august 2008.

PHBS încearcă nu numai să se bazeze pe tradițiile inspiratoare ale Universității Peking și să își aducă prezența istorică în sudul țării și în străinătate, ci și să își dezvolte propria reputație de lider internațional în educația de afaceri.

PHBS-20190918-25" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135857_SEEN-PHBS-20190918-25.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-25" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

campusuri

Cu principalul său campus situat în înfloritorul oraș antreprenorial Shenzhen, China , și imediat adiacent hub-ului financiar din Hong Kong, școala de afaceri se află în centrul uneia dintre cele mai promițătoare zone metropolitane din lume. Puține alte regiuni din China oferă un cadru mai potrivit pentru o instituție destinată să devină școala de afaceri absolventă a acestei țări. De altfel, cu internaționalizarea ca obiectiv, PHBS a făcut un pas îndrăzneț prin deschiderea unui nou campus în Boar's Hill, Anglia , la trei mile sud de orașul Oxford.

Programe

În prezent, PHBS oferă 3 programe de Master (Management, Finanțe și Economie) în campusul său din Shenzhen și 2 programe de MA-Marea Britanie-China (Finanțe și Management), în care studenții își petrec primul an de masterat în campusul britanic și al doilea an la campusul Shenzhen din China, alături de colegii chinezi și într-un mediu de dialog intercultural.

PHBS-20190918-30" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135858_SEEN-PHBS-20190918-30.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-30" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Cursuri

Programele de învățământ sunt predate în engleză și se concentrează pe o învățare aprofundată a materiilor, cu cursuri care includ atât o perspectivă globală, cât și o perspectivă chineză. Studenții nu numai că obțin o apreciere profundă a culturii chineze, dar, de asemenea, au o înțelegere mai profundă a activității în China, făcându-i mai competitivi pe piața muncii și găsind oportunități de a deschide o afacere în această țară dinamică. De altfel, programele transfrontaliere PHBS Marea Britanie-China sunt o oportunitate excelentă pentru studenți, nu numai că au pregătire de specialitate și cursuri trans-disciplinare, ci și o experiență în mai multe țări și o expunere trans-culturală aprofundată.

Facultăți și centre de cercetare

Cu peste 80 de membri ai facultății internaționale, cu diplome de doctorat din universități de top din întreaga lume și cu toți angajați să educe studenții PHBS pentru a fi lideri în domeniile lor, PHBS continuă să-și câștige reputația de instituție de excelență și libertate academică. De altfel, PHBS este în prezent comandat cu 10 centre de cercetare , cum ar fi teoria marketingului, leadership, antreprenoriat, modele de afaceri, managementul riscului și cercetare financiară. În plus, câștigătorul Premiului Nobel pentru economie, profesorul Thomas Sargent, s-a alăturat PHBS pentru a conduce cercetări în calitate de șef al „Institutului Sargent de Economie Cantitativă și Finanțe”. De asemenea, renumit economist chinez, profesorul Fan He s-a alăturat PHBS funcția de șef al „Institutului de Cercetare a Mătăsii PHBS ”, cercetarea fiind axată pe cea mai nouă inițiativă a Chinei, „One Belt One Road”.

Ghidat de angajamentul său de neclintit față de excelență, PKU HSBC Business School este unic printre colegii săi în angajamentul său de a dezvolta absolvenți care sunt puternic instruiți, bilingvi și conștienți din punct de vedere cultural. Pe scurt, misiunea noastră este de a oferi absolvenților noștri tipul de educație, care îi va pregăti să își ia locurile de lider în domeniile lor din China și din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru aici

PHBS-20190918-26" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135856_SEEN-PHBS-20190918-26.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-26" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Locații

Shenzhen

Peking University HSBC Business School

Address
Peking University HSBC Business School
Nanshan Qu, Shenzhen Shi, Guangdong Sheng
China

518055 Shenzhen, Guangdong, China

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited