Nankai University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nankai este o universitate multidisciplinară cheie cu un curriculum complet, care include umaniste, științe naturale, tehnologie, științele vieții, științe medicale și a artelor. Fondată în 1919, Universitatea Nankai este una dintre cele mai prestigioase Chinei și este un membru al 985 și 211 grupuri de universități. Nankai a dezvoltat relații de cooperare cu 300 colegii și institute de cercetare din peste 40 de tari. Cu aproximativ 24.000 de studenți (și aproape 3000 de studenți internaționali) va avea posibilitatea de a trăi și de a învăța în campusul universitar, în cazul în care vor beneficia de o serie de activități culturale și sociale organizate de echipa noastra de servicii pentru studenți.

RECUNOSCUTE PE PLAN INTERNATIONAL

Studiu la o universitate angajamentul de a internaționalizare. Cu mai mult de 10.000 de absolvenți străine până în prezent, Nankai oferă un mediu de studiu modern si confortabil în care să efectueze Medicina sau studii postuniversitare pe un program de master, predate în limba engleză.

CE a studia la Nankai

Un membru al prestigiosului 211 și 985 grupuri. Clasat pe locul al 10-lea în China în general (QS Rankings 2015/2016). Clasat pe locul 277 în lume (QS Rankings 2015/2016). Alumni include Zhou Enlai, primul RPC premierul, două laureați ai premiului Nobel si multe sărbătorit chinezi dramaturgi, scriitori si istorici. Predate de către cadre universitare de conducere și de limbi străine cu experiență profesori Clase multi-naționale îmbunătăți experiența de studiu Programe de studii predate în limba engleză, cu posibilitatea de a dezvolta abilități de limba chineză, ca parte a curs. Business School Nankai este clasat pe locul al 10-lea în China (Forbes 2010) Lider International School relațiile Chinei

ENGLISH MEDIUM POST-universitare STUDIU

Elevii primesc de școlarizare de la academicieni la vârf de domeniul lor, dintre care mulți sunt cercetare activă. Cercetarea noastră se hrănește direct în învățătura noastră, ceea ce inseamna elevii învață cele mai recente evoluții din zona de subiect de la încurajeze în mod constant, provocare și sprijin. Universitatea oferă complet de profesori calificați și cu experiență care predau grade întregime în limba engleză. Tot materialul cursuri este în limba engleză, așa cum sunt sarcinile și examenele. Module în limba chineză sunt o parte obligatorie a gradului și a vă oferi o oportunitate unică de a dezvolta noi competențe. Nu aveți nevoie de cunoștințe de limba chineză înainte, după cum puteți studia la nivel începător chinezesc.

TIANJIN

Universitatea Nankai este situat în Tianjin, care este la doar 30 minute cu trenul de mare viteză de la Beijing și este al șaselea cel mai mare oraș din China. Creșterea economică anuală Tianjin se ridică la 16%, ceea ce face regiunea economică cea mai rapidă dezvoltare în întreaga China. Acasă la mai multe întreprinderi străine decât Shanghai și Beijing, 285 din Fortune 500 au o prezență aici, inclusiv LG, Samsung, Toyota și Coca-Cola.

Tianjin are un PIB pe cap de locuitor mai mare decât atât Beijing și Shanghai și hoteluri de cinci stele se deschid pe o bază lunară. Bogate în artă și cultură chineză, orașul găzduiește, de asemenea, o serie de festivaluri internaționale, printre care festivalul anual barca dragon și Festivalul Internațional de bere. Tianjin este ușor pentru a obține în jurul valorii de cu taxiul, autobuzul sau metroul și ca un student international există o mulțime de a vedea și de a face în acest oraș dinamic și vibrant.

Aeroportul International are zboruri spre Hong Kong, Kuala Lumpur, Seul, Bangkok și în alte orașe mari din China.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

De Master în Economie și Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 China Tianjin

IEB se concentreze pe înțelegerea economiei mondiale globalizată și rolul tot mai important al Chinei ca fiind unul dintre cele mai dominante influențatori. [+]

Globalizarea economiei mondiale și creșterea concurenței între întreprinderi și-a creat o nevoie de economiști de înaltă calificare capabili să lucreze în medii complexe de afaceri. Tot mai multe companii caută angajați să aibă o experiență de China, fie că este vorba prin ocuparea forței de muncă, dezvoltarea competențelor lingvistice sau a studiilor universitare.

Programele sunt proiectate și livrate de către profesori de top cu munca internațională și experiența de studiu și să includă perspective de afaceri internaționale - aducând în același timp se concentreze specifice detaliate asupra economiei chineze în creștere.

Acest program de Master inovator este conceput pentru a vă oferi o pregătire generală în economie, permițând în același timp specializarea în domeniul afacerilor internaționale, în ceea ce privește economia Chinei.... [-]


Maestru în Afacerile Internaționale și Ordinea Publică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 China Tianjin

IAPP este un program de relații internaționale, cu accent pe înțelegerea Chinei de politică externă și de gândire strategică. [+]

Afaceri și Publice Politica internațională este studiul modului în care țările formează relații cu și să interacționeze unii cu alții. China politică externă și de gândire strategică este foarte influent, asa ca studierea acestui subiect în China se va oferi unele perspective fascinante.

Acest program este conceput pentru a pregăti absolvenți pentru o gamă largă de cariere în domeniul relațiilor internaționale.

Acesta vă va oferi cu abilități academice și analitice necesare pentru a înțelege lumea contemporană și contextul se schimbă rapid în care se desfășoară relațiile internaționale și diplomație străine. Acest program vă va oferi, de asemenea, cu capacitatea de a implementa previziune strategică și vă încurajez să se angajeze în spiritul unui dialog constructiv și a înțelegerii reciproce.... [-]


Videoclipuri

Studying at Nankai University

Nankai University

Tianjin