Citește Descrierea Oficială

Educație

Universitatea Lanzhou este una dintre universitățile de top din China, cu o istorie de peste o sută de ani.

Universitatea este situat în Lanzhou, central grafic din China, un oraș glorios în „One Belt Road One“.

Introducere

  • Oraş Lanzhou
  • Timpul de stabilire 1909
  • SCHOOL Școala de schimb cultural international, Universitatea Lanzhou
  • Numarul studentului 449 în prezent
  • Bursă Bursa Guvernul chinez Institutul Confucius Președinte Bursa Bursa (de așteptare pentru un răspuns oficial de la universitate)
  • Transport De la stația de cale ferată: să ia autobuzul nr.1 / No.110 / 3No.131 de la stația de cale ferată până la stația Universitatea Lanzhou, apoi mers pe jos înapoi (sud) la aproximativ 50 de metri. De la aeroport: ia autobuzul de transfer la aeroport la stația de terminal și poarta de la Universitatea este chiar vizavi de terminalul
  • Adresă, linia 1 Nr.222 South Tianshui Road

Cum se aplică

  • partid gazdă Biroul de afaceri student al Școlii de Schimb Cultural Internațional
  • Termenul limită pentru aplicare Semestrul de primăvară: noiembrie ~ ianuarie a fiecărui an (nu recunosc gradul de studenți); Fall semestru: mai ~ iulie în fiecare an (auto-suport) / ianuarie ~ martie a fiecărui an (studenți burse)
  • A se vedea informații despre program

Despre SICE

Școala de Schimb Cultural International a fost înființată în anul 2002, la comun inițial același birou cu Oficiul pentru Afaceri Externe de la Universitatea Lanzhou, apoi după ce a dobândit calificarea de admitere independent pentru studenții internaționali, în 2008, a început să înființeze birouri proprii.

În 2009, Oficiul Internațional Studenții afaceri a fost stabilit pentru a gestiona afacerile de predare și administrare a studenților străini în Universitatea Lanzhou; în 2012, Institutul Confucius Biroul a fost înființat pentru a gestiona și coordona afacerile legate de 3 institute Confucius în străinătate; în 2014, Centrul de Cercetare Drumul Matasii Belt Economice a fost fondat, astfel încât să faciliteze schimburile și cooperarea cu universitățile și instituțiile de cercetare științifică a lungul centurii economice Silk Road, și să fie angajat la construirea de noi „think tank“ de specialitate nevoie de țara noastră pentru să promoveze dezvoltarea centurii economice rutier de mătase.

Biroul Internațional pentru afaceri studenți, Institutul Confucius Office și Silk Road Belt Economic Research Center sunt toate afiliate la Scoala de schimb cultural international.

În 2015, Universitatea Lanzhou înzestrată școala noastră cu noul scop funcțional --- dezvoltarea învățământului de cooperare cu universități din străinătate. În prezent, școala noastră a devenit un departament funcțional, care își asumă responsabilitatea pentru educația studenților internaționali, co-construcția de Institute Confucius, dezvoltarea de noi „think tank“ pentru o centură și un drum și promovarea cooperării cu țări străine.

Educația studenților străini în Universitatea Lanzhou început în 1983, iar programul de auto-susținere a început să se înscrie studenții străini în 1989. În conformitate cu istoria învățământului din Lanzhou Universitatea de peste 100 de ani și se bazează pe capacitatea sa de școlarizare profundă, școala noastră a implementat cu seriozitate orientarea națională pentru educația studenților internaționali și desfășurate de explorare inovatoare, acum ne-am făcut mari progrese în extinderea la scară, optimizarea structura, garantând calitatea și îmbunătățirea managementului. De-a lungul ultimilor 30 de ani, universitatea noastră a recrutat peste 4000 de studenți internaționali, în prezent; există aproximativ 500 de studenți înregistrați internaționali în campus din 64 de țări și regiuni de pe 5 continente.

Având în vedere orientarea naționale „extinderea la scară, optimizarea structurii, garantarea calității și îmbunătățirea managementului“ în domeniul educației internaționale de student, numărul de studenți și naționalități internaționale a crescut de la an la an, student la subiect a trecut de la chineză care învață limbi străine pentru studenti, absolventi de masterat si studii de doctorat.

Acum avem o facultate de 28 de profesori, printre care, numărul de profesori de limba chineză este de 17 și de conducere este de 11. Ne-am format un mecanism de învățământ internațional de student, care are un accent similar cu privire la predare, cercetare și management științifice, și a format un mediu favorabil în cazul în care împărtășim aceeași aspirație și de a face propria noastră contribuție la școala noastră, în acest fel, am creat, de asemenea, o platformă pentru schimburile și cooperarea pentru Universitatea Lanzhou cu exteriorul.

Școala noastră subliniază întotdeauna cu privire la cultivarea culturală a studenților internaționali și introducerea și răspândirea culturii chineze. În plus față de diferite niveluri de predare a limbii chineze, am deschis, de asemenea, diverse cursuri variind de la cultura chineză, arte martiale, caligrafie și pictură, poezii clasice chineză apreciere, experiența ceramică, introducerea de operă Peking și arte tăiat hârtie, între timp, avem a organizat și a lansat diverse activități pentru studenții internaționali, de exemplu, Podul concurs chinezesc, Stai în China, experiența Chinei, festivaluri culturale ale studenților internaționali și așa mai departe. În prezent, ne-am cultivat o mulțime de studenți internaționali excelent.

Împotriva noului valul de timp, cu concepția strategică a o centură și un singur drum, școala noastră va continua să își desfășoare responsabilitatea de a promova educaționale deschiderea în ascultare față de motto-ul școlii noastre „Absorbirea și diversitate, de schimb și integrare“, în ordine pentru a promova Institutul Confucius Construcții și educaționale de cooperare caracteristic cu țări străine și pentru a forma o platformă pentru dezvoltarea Institutului Confucius și educație internaționale de student. Vom continua să-și aducă contribuția mai mare pentru a spori nivelul de internaționalizare a universității noastre și de comunicare și cooperare din China de Vest străine. (Notă: Toate datele pe iul. 2016)

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Lanzhou University

Universitatea Lanzhou este cotat printre universități de conducere din China, atât pentru cantitatea și calitatea programelor de masterat său. Morethan două sute de speci ... [+]

Programe de studii de master Universitatea Lanzhou este cotat printre universități de conducere din China, atât pentru cantitatea și calitatea programelor de masterat său. Morethan două sute de specializări academice sunt stabilite în 28 de colegii. Cu o lungime program de 2-3 ani academice, programe de masterat sunt offeredin din China, în general, în timp ce unele programe de limba engleză predate-sunt, de asemenea, available.Graduates care îndeplinesc toate cerințele de gradul va fi acordat gradul de master.

Click aici pentru a găsi Master lista de programe 2017. Solicitanții sunt încurajați să contacteze potențialii autoritățile de supraveghere lor înainte de aplicare. (Click aici pentru a găsi site-uri de colegii / departamente) și sunt de așteptat să anexeze în pachetul lor de aplicare cu Formularul de provizorie Acceptarea International Student la Izu profesorul (click aici pentru site-ul web). ... [-]

China Lanzhou
September 2019
La zi
2 - 3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză