Citește Descrierea Oficială

Unicat global, unic Les Roches.

CONTEXTUL NOSTRU Les Roches Jin Jiang este un colegiu privat situat în Shanghai (China) și un campus de filiale al Școlii Internaționale de Management Hotel Les Roches din Bluche, Elveția.

Obiectivul nostru principal este de a instrui și de a educa studenții până la un nivel de competență de ansamblu în Industria Ospitalității. Absolvenții colegiului nostru vor dezvolta competențe într-o gamă largă de abilități tehnice, administrative și sociale și vor afișa astfel un set de competențe care este foarte solicitat la nivel profesional.

LRJJ este un parteneriat dinamic de parteneriat între doi lideri din domeniul lor - Les Roches, un furnizor de servicii de învățământ superior cu o istorie de excelență, și Jin Jiang International Hotels, al cincilea cel mai mare grup hotelier din lume care deține și operează peste 6000 de hoteluri cu mai mult de 650.000 de camere de oaspeți în 60 de țări.

Pe măsură ce oportunitățile și nevoia de manageri talentați continuă să crească pe tot teritoriul Asiei și al lumii, LRJJ este poziționată într-un mod unic pentru a pregăti viitorii lideri pentru cariera lor.

GLOBAL OUTLOOK

Les Roches Jin Jiang face parte dintr-o rețea de cinci campusuri internaționale Les Roches, care oferă educație globală în domeniul ospitalității în principalele hub-uri de afaceri internaționale de ospitalitate.

Calitatea învățământului și a curriculei noastre este standardizată în toate campusurile, ceea ce înseamnă că studenții noștri se pot transfera în campusurile noastre surori în timpul studiilor sau pentru a-și termina studiile BBA / MBA după finalizarea studiilor la Shanghai.

ADN-ul nostru global este subliniat în continuare prin nenumărate oportunități de stagiu prin partenerii noștri internaționali, precum și prin atmosfera campusului cu 25 de naționalități.

INCETAREA INOVATIVĂ De la introducerea celor mai recente metode de predare la dezvoltarea de noi programe, Les Roches se angajează să sprijine abordările inovatoare în toate campusurile sale. Aici, în Shanghai, luăm e-learning-ul la pasul următor și îi oferim studenților o aplicație smartphone personalizată, prin intermediul căreia pot accesa tutoriale de învățare, clipuri video și chestionare interactive ori de câte ori doresc și oriunde s-ar afla. Această platformă m-learning se bazează pe învățarea în clasă și îi ajută pe studenții noștri să proceseze informații prin tehnologia mobilă. Între timp, colaborarea noastră frecventă cu industria hotelieră asigură faptul că Les Roches se află în fruntea noilor tendințe.

Ne mândrim cu ideile de pionierat și încurajăm studenții să facă același lucru.

MINDSET ANTREPRENORIAL Credem că studierea ospitalității împuternicește studenții noștri să reușească într-o gamă largă de industrii. Prin urmare, un obiectiv al colegiului nostru este de a stimula spiritul antreprenorial și atitudinea proactivă a studenților noștri. Această abordare este reflectată de studenții noștri care, fie printr-un hotel de familie, fie prin propria afacere de pornire, își propun să devină lucrători independenți.

Elevii învață să-și ia inițiativa și să devină lideri atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Prin intermediul unor programe curriculare restante și pe activități în campus, Les Roches este dedicată dezvoltării talentelor antreprenoriale și oferind studenților posibilitatea de a-și transforma conceptele în realitate.

Această mentalitate este reflectată în absolvenții noștri. Absolvenții din Les Roches continuă să lanseze companii de succes din întreaga lume - o selecție a căreia sunt prezentate pe MadeInLesRoches.com

Programe predate în:
Engleză

Les Roches

Les Roches

Les Roches

Les Roches

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Address
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College, Shanghai Normal University Feng Xian Campus, 100, Hai Si Road
201418 Shanghai, Shanghai, China
Număr de telefon
+86 21 5712 3333