Read the Official Description

Liaoning Medical College of International Education este responsabil de recrutarea și de predare de gestionare a instituțiilor de învățământ a studenților străini și predarea unei limbi străine, în conformitate cu Oficiul de Student înscriere Division, International Division, studenți Direcția Management, divizie academică, student la departamentul de management apartament, Departamentul de limbi străine .

Din 1997 a început să recruteze studenți, a fost fondată la începutul anului 2004 ICES, 2007 a schimbat oficial numele în International Cultural Exchange School of International Education, înființarea Institutului Internațional al Educației, studenții noștri școală obține educație salturi de simboluri puternice și limite. Astăzi, școala noastră a devenit una dintre Ministerul Educației pentru a preda medicina clinica de licență (în limba engleză), pentru a studia în China Top 50 Medical Colegii. În ultimii ani, scara de top educației academice student din provincie. Institutul Internațional de Educație acum a dezvoltat într-o bază de formare internațională să accepte licență, master și alte niveluri de studenți, a fost primit de la Coreea de Sud, Japonia, Rusia, India, Nepal, Pakistan, Belgia, Botswana, Tanzania, Afganistan, Uganda studenții străini Congo, Bangladesh, Kazahstan, Zambia, Myanmar, Mauritius, Nigeria, Ghana și alte țări de mai mult de 1.000 de persoane, studenți acoperă mai mult de 40 de țări de pe cinci continente.

Școlile profite de oportunități de educație internaționale, și să depună eforturi pentru a spori nivelul de cooperare și conținut internațional, pentru a explora căile și modurile de cooperare, extinde universități străine și instituții de cercetare științifică în formarea resurselor umane medicale și de sănătate, medicină integrativă și educație, și în mod activ Se discută despre activitatea școala de asistente străine, pentru a realiza pentru a spori schimburile și cooperarea internațională în calitate. În același timp, școala noastră de a încuraja și sprijini organizarea de conferințe academice, part-time internaționale pentru a extinde peste mări, vizitarea profesor invitat echipa pentru a da prelegeri, utilizarea de resurse educaționale de înaltă calitate și atmosferă academică prosperitate academică. În plus, punte de joc activ și link-ul de studiu și să lucreze în străinătate absolventi, nivelurile și să extindă schimbul și cooperarea în spațiul internațional.

Școala și Universitatea din Statele Unite, Marea Britanie, Rusia, Australia, Japonia, Spania și alte țări pentru a stabili relații de cooperare pe termen lung. Cooperarea care implică îngrijire profesională, nutriție și știință alimentară, gestionarea utilităților publice, și medicina clinică. Domeniile de cooperare includ schimbul de studenți și cercetători să colaboreze la schimburi de predare și de profesor, de cercetare științifică, cursuri de limbi străine și alte aspecte.

Studenții noștri pot merge să studieze în străinătate prin intermediul programelor de schimb internaționale, locul de muncă. În prezent, mai mult decât pe elevi în Marea Britanie, Australia de învățare, nu numai accesul la o multitudine de resurse educaționale, viitorul mai învățare și de lucru pentru a stabili o bază solidă.

Școala are trei spitale afiliate, 27 de institute și baze non-clinice de predare imediată. In timp ce furnizarea de medicina clinica (în limba engleză), medicina orala, asistenta medicala, farmacie, management de utilități publice, precum și alte licență profesională și gradul de master în mai multe discipline, în același timp, oferă curs de formare acupunctura, și dezvoltarea culturii naționale și medicina tradițională.

Școala noastră este primul în testul Western Liaoning Chineză test de competență (HSK) la rețea, pentru a configura centrul de testare pentru studenții de peste mări în Jinzhou de vest Liaoning și HSK oferă un convenabil. Studenții internaționali la toate nivelurile de examinare de rata de top.

Liaoning medical pentru a extinde schimburile culturale elevilor ca un progres, pentru a promova participarea și integrarea studenților chinezi și străini în toate aspectele legate de cultură, arte și sport. Studenții internaționali participă activ la activitățile provinciale, municipale și diverse organizate de către școală, Institutul de Educație Internațională a „aprinde tinerețea dvs.“ Gala, competiția culturală din China, școală „de tineret zbor, Liaoning Medical cântă“ Corale Concurență, Liaoning festival Culturii Fizice primul Medical School și din 2013 orașul Jinzhou Spring Festival și alte performanțe mari au primit laude. Îmbogățiți elevii după cultură școlară, dar, de asemenea, a spori nivelul de diversificare și internaționalizare a culturii campus.

În ultimii ani, școala a angajat experți străini din Statele Unite ale Americii, Canada și alte țări 10, un număr de experți străini accesul experților străini și Liaoning Premiul de prietenie mențiune de onoare. În 2012, experții străini au bogat non-Ike Chris Li Xian a câștigat prima doamnă este școala mea a câștigat „Liaoning Premiul de prietenie“ de experți străini, experții străini care marchează conducerea școlii a făcut progrese noi.

Programs taught in:
Engleză
Chinez
Location address
Liaoning Medical University
NO.40,Section 3 Songpo Rd.Linghe Dist.Jinzhou

Jinzhou, Liaoning, 121001 CN