Fudan University School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fudan University Business School are o istorie lungă printr - un secol este prima universitate din China pentru a configura sistemul de educație administrarea afacerilor, la începutul anului 1917 crearea unei afaceri, iar în 1929 a stabilit în mod oficial școală de afaceri. 1952 de ajustare națională colegiu, discipline de management al afacerilor perturbare a educației. După reforma și deschiderea, Universitatea Fudan a luat educația de plumb de management de recuperare, disciplina de management în 1977 a început să recruteze studenți, fondat în 1979, Departamentul de Management Science, School of Management, înființată în 1985 pentru a restabili.

Sistem de disciplină complet după 20 de ani de dezvoltare și creștere economică, Colegiul are in prezent 8 departamente, 18 centre de cercetare interdisciplinare (prin). Colegiul de nivel înainte de doctorat 1, opt discipline de doctorat (inclusiv propria sa de doctorat), la nivel de master 16 (inclusiv maestru propriu). 7 licență, stație de cercetare post-doctorat 3 (inclusiv un set de comun acord cu Scoala de Economie). Proiecte de masterat sunt: ​​Universitatea Fudan Master of Business Administration (MBA) / Senior de Management MBA (EMBA), Maestru de program de gradul de contabilitate (MPAcc).

În 2010, institutul a stabilit succesiv de management financiar și de gestionare a două programe de inginerie financiară master, și City University din Hong Kong, oferta de cooperare de management Doctor în Studii de afaceri (DBA) de program, precum și Universitatea Fudan - Universitatea Națională din Taiwan EMBA Programul de Cooperare.

profesori puternice ca din iulie 2010, spitalul un total de 147 de cadre didactice, inclusiv 48 profesori (inclusiv tutore de doctorat 41 de persoane), profesor asociat de 53 de persoane. 91% dintre cadrele didactice cu doctorat, care doctorat în străinătate 30% 45 de persoane, numărul total.

Evidențiați puterea de institut de cercetare științifică a format un număr de cercetare profesionale și academice la domiciliu și în străinătate au o influență, a acumulat un număr de restante monografii academice, lucrări și brevete, formarea unui grup de lideri academice restante, au format o duzină de înaltă calitate echipa de cercetare academică.

Remarcabil talent academie burse de studiu riguroase și o atmosferă bună de învățare, în fiecare an, atrage mulți candidați vin să studieze, cultiva un lot de elită de management. Până la sfârșitul anului 2009, colegiul are în licență 945 de oameni, absolvent 490 de persoane (inclusiv punctul DDIM 190) doctorat 238 de persoane, într-un student MBA 1158 oameni, studenti EMBA 697 de persoane, studenți MPAcc 151 persoane, ofițeri superiori de Dezvoltare Centrul de Management și Fudan companie de consultanță de management a deschis un total de 66 de diferite cursuri de training în domeniul de management, mai mult de 3.000 de întreprinderi în managementul superior au participat la formarea conducerii superioare. Colegiul are mai mult de 23.000 de absolventi.

Institutul Internațional de Management restaurare extensivă Jianyuanyilai punerea în aplicare pe scară largă a „ieși, aducând în“ strategia de internaționalizare, extinde în mod activ schimburile internaționale, și mai mult cu Statele Unite ale Americii, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Franța, Singapore, Australia, Coreea, Hong Kong și alte 20 mai mult de 60 de universități renumite și instituții de cercetare în țări și regiuni au stabilit diverse forme de schimburi și cooperare. strategia internațională trebuie să acopere toate nivelurile de studenți, profesori, cercetare, curriculum, legăturile de afaceri, cooperare internațională de cercetare.

Pentru a extinde resursele globale autoritatea de certificare internațională mai bogate, să consolideze schimburile și cooperarea științifică între țări cu Business School excelent, el este, de asemenea, se alăture în mod activ mai multe organizații de top internaționale partenere. În 2007, școala a devenit un PIM (în parteneriat Internațional de Management) Membrii Academiei. În 2009, colegiul a devenit (Asociația Americană Graduate Management Admission Consiliul Școlii) GMAC din 173 de membri cu drepturi depline la nivel mondial. În același timp, a trecut cu succes equis (Sistemul European de îmbunătățire a calității) de certificare internațională. Și în 2010, cea mai mare viteză din nou din lume de AACSB (AACSB International) de certificare internațională.

Cooperarea Enterprise profunzime încă din 1992 privind înființarea Școlii de Fudan firmei de consultanță de management, să profesor de corporații multinaționale, bazate pe comunitate, întreprinderile autohtone mari, departamente guvernamentale la toate nivelurile pentru a oferi o gamă completă de servicii de consultanță de management. Intreprinderi prin prezentare campus, târguri de locuri de muncă, platforma de informatii legate de cariera pentru a afișa marca și cultura corporativă, oameni talentați. Colegiul a lansat Industrial a cerut auditoriu școală, Fudan Standard Chartered poli Jin forum și alte cursuri forumuri, devin cooperarea link-ul de întreprindere spital. Colegiul a stabilit, de asemenea, o echipă dedicată, o gamă completă de cooperare școală-întreprindere pentru gestionarea eficientă și ordonată. Multe întreprinderi bine-cunoscut acasă și în străinătate pentru a efectua afaceri cu vizita colegiu, studenții practica forum de cooperare, de orientare de formare a personalului, studii de caz, contribuțiile financiare și materiale și a altor forme de cooperare, precum și pentru a oferi un sprijin puternic pentru dezvoltarea colegiu.

Locații

Shanghai

Address
Fudan University School of Management
670 Guoshun Road,

200433 Shanghai, Shanghai, China

Acreditări

EFMD Equis Accredited

Programe

Această școală oferă și: