Dongbei University of Finance & Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere în Universitatea de Finanțe Dongbei

Pentru a extinde și mai mult orizonturile de educație, DUFE a început să încurajeze cooperarea și schimbul internațional din 1994, sub îndrumarea „standardelor înalte și internaționalizării”, cu experiența de peste un deceniu, Universitatea a adus treptat internaționalizarea în materie de limbi de învățământ, materiale didactice, sisteme de curriculum și modele de administrare. Până în prezent, DUFE a stabilit relații de cooperare prietenoase cu 82 de universități din 18 țări sau regiuni diferite.

Institutul Global de Management și Economie (GIME) a fost înființat în 2009. Ca furnizor principal de programe de licență predate în engleză, GIME oferă în prezent Business Management și Managementul Turismului atât la nivel universitar, cât și la nivel postuniversitar, cu o populație de studenți diversă de peste 600, inclusiv chineză și studenți internaționali.

GIME s-a dezvoltat într-un centru de studii internațional de înaltă calitate, cu facilități moderne excelente. GIME are o facultate de predare și cercetare distinsă, cu peste 50 de angajați care oferă o gamă largă de experiență în învățământul internațional.

DUFE se află în Dalian, China. Există mai mult de 80 din Topul principal al companiilor regionale din lume aici. Dalian este orașul gazdă permanent al Forumului Economic Mondial (WEF) Summer Davos, cu cel mai mare schimb de futures agricole din China și a doua cea mai mare piață futures de soia din lume. În Dalian, climatul nu este rece iarna, iar vara nu există căldură. Se numește „Fereastra de Nord-Est”, „Perla de Nord” și „Capitala Romantică”. În 2016, Dalian a fost Top 4 cel mai locuitor oraș, potrivit China Daily.

Locații

Dalian

Address
No. 217 JianShan St., Shahekou District
116025 Dalian, Liaoning, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră