Citește Descrierea Oficială

Introducere la Universitatea de Finanțe și Economie Dongbei (DUFE)

Universitatea de Finanțe și Economie din Dongbei (DUFE) a fost înființată în 1952. DUFE este una dintre cele mai importante instituții financiare, bancare și economice din China, în mod consecvent în primele trei locuri la nivel național pentru a produce absolvenții celor mai angajabili. Cu peste 20.000 de studenți, campusul se află în Hei Shi Jiao - aproape de malul mării și înconjurat de munți luxurianți și verzi.

Despre universitate

DUFE servește ca o universitate multidisciplinară, orientată spre predare și cercetare orientată spre economie, management, drept, artă și știință. Acesta oferă programe de învățământ full-time și part-time.

DUFE este situat la vest de parcul Xinghai, un punct pitoresc la nivel de stat din Dalian. Acesta a fost bine-cunoscut pentru liniștea și frumusețea campusului de la mijlocul anilor 1990.

Despre Dalian

Un centru pentru comerț și finanțe, Dalian este unul dintre cele mai prospere orașe din China, atrăgând companii internaționale de top cum ar fi Microsoft, Nokia, HP, IBM și Intel, precum și importante companii bancare, de asigurări și de securitate. Dalian este, de asemenea, o destinație turistică populară, cu o climă blândă și plaje frumoase - cele mai vizitate în China. Descriuți ca "un oraș construit în grădini", vizitatorii se pot bucura de plimbări pe jos prin parcurile orașului, peluze și piețe civile, luând într-o serie de fântâni și grădini. Dalian este, de asemenea, acasa, la trei parcuri zoologice, inclusiv Shengya Ocean World.

Dacă sunteți fan al acestui sport, vizitați Dalian Shide - cea mai de succes echipă de fotbal din China, după ce a câștigat liga chineză de opt ori. Și la sfârșit de săptămână, ieșiți din oraș și explorați Drumul Binhai - 22 de mile de coastă pitorească, cu multe plaje frumoase de-a lungul drumului.

Librăria

Ca parte a programului dvs. de orientare, vi se va arăta cum să utilizați bibliotecile și să găsiți resurse cheie. DUFE are două biblioteci, cu mai mult de 1,25 milioane de cărți și 220 000 de cărți electronice atât în ​​limba chineză cât și în limba engleză.

Universitatea subscrie la peste 1.500 de reviste și veți avea acces la mii de e-jurnale. Există o serie de colecții speciale și cărți de referință, precum și mașini electronice de citit ziare cu ecran tactil care accesează ziarele chineze și internaționale. Există o gamă largă de apartamente IT cu acces deschis, cu acces la internet de mare viteză, spații liniștite destinate studiului privat și de grup și o cameră video cu tehnologie audio-vizuală de înaltă calitate.

Calculatoare / IT

Veți avea acces la instruire gratuită IT și asistență tehnică IT și mai mult de 160 de calculatoare, deschise 13 ore în fiecare zi săptămânală și duminica în cybercafé. Există, de asemenea, acces la internet de mare viteză, de mare viteză, pentru fiecare elev.

Viata de campus

Folosind calitatea educației ca linie de salvare a dezvoltării, DUFE acordă o prioritate constantă stimulării profesioniștilor calificați. Din acest motiv, DUFE integrează atât învățământul în clasă, cât și învățarea extracurriculară, pentru a realiza programe de formare adecvate pentru studenți, pentru a spori responsabilitatea socială a elevilor, dedicarea profesională și sentimentul comunității. În ultimul deceniu, rata de ocupare a absolvenților DUFE a păstrat peste 95%. În mod evident, mulți dintre absolvenții DUFE dețin poziții importante în diferite tipuri de organizații, de la instituții financiare, companii de afaceri la agenții guvernamentale; mulți dintre aceștia au fost promovați în funcții de conducere în departamentele administrative.

Facilitati sportive

La DUFE veți putea profita de stadionul nostru în aer liber, cu teren de fotbal și pista de alergare, studiouri de dans nou renovate, terenuri de baschet în interior și în aer liber, terenuri de volei în aer liber, terenuri de badminton în interior și mese de ping pong. sală de gimnastică aproape de campus, cu comisioane lunare de membru în jurul valorii de RMB180.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Dongbei University of Finance & Economics

Elevii înscriși în programul de Management Financiar au ocazia să învețe despre managementul investițiilor, finanțe corporative, finanțe internaționale, instituții financ ... [+]

Elevii înscriși în programul de Management Financiar au ocazia să învețe despre managementul investițiilor, finanțe corporative, finanțe internaționale, instituții financiare. Cursurile principale de afaceri acoperă subiecte precum managementul operațiunilor, gestionarea echipelor și luarea deciziilor manageriale.

Programul de masterat în managementul financiar include de obicei cursuri în afaceri, finanțe, management și contabilitate, care îi învață pe studenți să gestioneze numerar, să facă investiții și să administreze finanțele individuale sau ale unei companii. Elevii explorează problemele care stau la baza multor decizii financiare proaste și identifică concepte concepute pentru a transforma sistemele financiare în jur.... [-]

China Dalian
Septembrie 2019
Engleză
La zi
30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Dongbei University of Finance & Economics

Dacă sunteți un student talentat care urmează un curs de licență care caută o carieră în afaceri internaționale, acest program vă oferă o opțiune de studiu la prețuri acc ... [+]

Master în Managementul Afacerilor Internaționale la DUFE este un program de studii postuniversitare de 2,5 ani predat în limba engleză.

Despre DUFE

Universitatea de Finanțe și Economie din Dongbei (DUFE) a fost înființată în 1952. DUFE este una dintre cele mai importante instituții financiare, bancare și economice din China, în mod consecvent în primele trei locuri la nivel național pentru a produce absolvenții celor mai angajabili. Cu peste 20.000 de studenți, campusul se află în Hei Shi Jiao - aproape de malul mării și înconjurat de munți luxurianți și verzi.

Despre program

Dacă sunteți un student talentat care urmează un curs de licență care caută o carieră în afaceri internaționale, acest program vă oferă o opțiune de studiu la prețuri accesibile în ceea ce privește cheltuielile de școlarizare și de viață - cu acces complet la facilități universitare de clasă mondială.... [-]

China Dalian
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Dongbei University of Finance & Economics

Institutul Global de Management ... [+]

Institutul Global de Management

Oportunități de stagiu

GIME va organiza o varietate de ateliere industriale și vizite de întreprinderi pentru elevii noștri de program, companiile combinând atât organizațiile locale, cât și corporațiile multinaționale. Elevii pot participa și pot experimenta cultura organizațională în mediul de afaceri din China. Cu asistența și aranjamentul GIME, elevii vor avea ocazia să-și finalizeze stagiile în hotelul renumit în toată lumea

Module cheieManagement Turistic,Microeconomie,Managementul strategiei,Managementul timpului liber,Tendințe și probleme ale turismului internațional,Management de evenimente,Cruise Management,Managementul aeroporturilor,Service Marketing,Planificarea turismului,Ascultați chinezii de bazăAfaceri chinezești.Cursuri de bazăData începerii: septembrie 2019Durata cursului: 2,5 aniCerința de vârstă: 18 ani și mai mult.Cerința de intrare academică... [-]
China Dalian
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Dongbei University of Finance & Economics

Maestru de program de diplomă de comerț internațional pune accentul pe aptitudinile practice internaționale de afaceri, în același timp se concentreze pe aspectele teoret ... [+]

Maestru de program de diplomă de comerț internațional pune accentul pe aptitudinile practice internaționale de afaceri, în același timp se concentreze pe aspectele teoretice ale comerțului internațional și comerțului.

Cursurile de masterat în comerțul internațional subliniază teoriile și practicile economiei globale. Elevii învață despre metodologia de cercetare și statisticile utilizate pentru a măsura indicatorii economici globali. Elevii învață adesea despre subiectele menționate mai jos:

Analiza microeconomică globală;Istoria și teoria economică globală;Guvern comparativ;Piețele financiare globale;Fuziuni și achiziții internaționale.Opțiuni populare de carieră... [-]
China Dalian
Septembrie 2019
Engleză
La zi
30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză