Central South University of Forestry & Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Centrală de Silvicultură și Tehnologie din Sud

Înființată în 1958, Universitatea Centrală de Silvicultură și Tehnologie (CSUFT) sa dezvoltat într-o universitate distinctă și multidisciplinară cuprinzând nouă discipline, inclusiv știința, ingineria, agricultura, artele liberale, economie, drept, management, educație și arte cu "tehnologia ecologică, forestieră și industria verde" ca margini competitive. Are posturi de doctorat și posturi de cercetare mobile și autorizația de acordare a diplomelor de doctorat.

Situat în Changsha, capitala provinciei Hunan, CSUFT este o instituție de învățământ superior susținută de Guvernul Popular al provinciei Hunan și de Administrația de Stat pentru Pădurile din China .115232_CSUFT0021.jpg

Universitatea acoperă o suprafață totală de 92 de hectare , în care suprafața clădirii se ridică la 1,01 milioane de metri pătrați și are un total de active fixe demne de 2,38 miliarde de yuani, echipamente pentru predare și R

Există aproape 30.000 de studenți full-time în campus și 1.541 de cadre didactice cu normă întreagă . Universitatea dispune de cinci posturi de doctorat și de cercetare post-doctorală, oferă cinci programe doctorale și 16 programe de masterat de discipline de primă clasă, șapte categorii de diplome profesionale autorizate.

De asemenea, se mândrește cu platforme științifice și de cercetare distinctive și competitive, care reprezintă nivelul național avansat, cum ar fi stația de observare la nivel național și stația experimentală, laboratorul național de inginerie pentru aplicarea ecologică a pădurilor în sudul Chinei și Institutul de Dezvoltare Hunan Verde.

De la înființarea sa acum 59 de ani , universitatea a cultivat peste 160.000 de talente de specialitate de vârf. Absolvenții au servit ca actori importanți în industriile conexe, inclusiv în silvicultură, sectorul protecției mediului și în industria mobilei.

Universitatea Centrală de Silvicultură și Tehnologie din Sud (CSUFT) are o comunitate foarte diversă, cu o puternică atmosferă internațională. În ultimul deceniu, numeroși studenți din mai multe zeci de țări, inclusiv Rusia, Marea Britanie, Franța, Finlanda, Germania, Spania, Italia, SUA, Canada, Mexic, Kârgâzstan, Kazahstan, Pakistan, Ghana și Nigeria, au ales să studieze și să continue formarea în CSUFT.

115222_CSUFT6.jpg

În octombrie 2013, Universitatea Centrală de Silvicultură și Tehnologie (CSUFT) a co-fondat Colegiul Bangor din CSUFT (denumit în continuare "Colegiul Bangor") cu Universitatea Bangor din Marea Britanie, după aprobarea Ministerului Educației din China. Prin introducerea modului de instruire a talentelor și a sistemului curricular de la Universitatea Bangor din toate punctele de vedere, ambele universități împărtășesc o varietate de resurse didactice, inclusiv personalul didactic, și educă studenții în conformitate cu sistemul britanic de învățământ superior. Toate cursurile de specialitate, care fac obiectul monitorizării Agenției de Asigurare a Calității (QAA) din Marea Britanie, sunt instruite și evaluate în întregime în limba engleză. Elevii înscriși la Colegiul Bangor vor obține diplomele de licență atât de la CSUFT și de la Universitatea Bangor din Marea Britanie, cât și de diplomele de licență ale CSUFT.

Campusul pitoresc este un habitat bun pentru peste 1.100 de specii de vegetație cu o rată de acoperire a vegetației mai mare de 60%. Acesta a primit titlul de "Unitate de model pentru împădurirea națională" și "Unitatea internațională de conservare a grădinilor botanice".

Facilitățile campusului sunt bine echipate pentru a învăța și a trăi mai bine elevii. Apartamentul pentru studenți internaționali este situat în interiorul campusului, cu camere single și camere duble pentru opțiunea dvs. În conformitate cu standardul internațional de dormit, fiecare cameră are o baie în stil occidental, un balcon, un aparat de aer condiționat, un frigider, un încălzitor de apă, un televizor, un birou, un dulap, un telefon fix și interfețe de rețea pentru calculatoare.

Elevii pot beneficia de acces ușor la internet nonstop în apartamentul lor, datorită unei acoperire completă WIFI pe întregul campus. Centrele comerciale, supermarketurile, restaurantele chineze și occidentale, precum și centrele de fitness pot fi găsite cu ușurință în jurul universității.

115221_CSUFT5.jpg

În plus, CSUFT se bucură de confort în trafic cu multe vehicule de transport disponibile pentru orice destinație din Changsha și majoritatea orașelor din întreaga lume, inclusiv metrouri, autobuze, trenuri maglev, trenuri de mare viteză și aeronave.

Scurtă prezentare a lui Changsha

Înființată în 1958, Universitatea Centrală de Silvicultură

Fiind capitala provinciei Hunan, Changsha se află în hinterlandul central al Chinei, o punte între nord și sud și o legătură între est și vest. Se află la intersecția axei est-vest a râului Yangtze și a axei nord-sud Beijing-Guangzhou. Este, prin urmare, un nod important în aglomerarea urbană din mijlocul râurilor Yangtze și Beltului Economic al Fluviului Yangtze. Linile feroviare de mare viteză Beijing-Guangzhou și Shanghai- Kunming se întâlnesc aici; bullet serviciu de tren care leagă Changsha și majoritatea orașelor mari din China.

Transportul public din Changsha este foarte dezvoltat. Changsha deține cel de-al cincilea cel mai mare aeroport din China , Aeroportul Huanghua, fiind un important centru de transport important. Aeroportul Huanghua și gara Changsha South (stația de tren de mare viteză) sunt colectate de către prima linie chineză de cale ferată medie-mică la maglev. Changsha Metro Line 1 și Metro Line 2 se întâlnesc în zona principală de afaceri Wuyi, care este cel mai dinamic centru comercial din Changsha. Sistemul inteligent de închiriere de biciclete publice și serviciul de partajare a autoturismelor care acoperă întreaga zonă urbană din Changsha, permițând locuitorilor să ridice și să returneze o bicicletă la un anumit loc, în orice moment, folosind un Wechat.

Changsha are 55 de instituții de învățământ superior , 97 de instituții de cercetare independente , 52 de academicieni ai Academiei Chineze de Științe și Academia Chineză de Inginerie, 14 centre de cercetare naționale (tehnologii), 15 laboratoare naționale și 12 centre naționale de tehnologie pentru întreprinderi. Changsha este, de asemenea, cunoscută în China și în străinătate pentru realizările sale științifice, inclusiv tehnologia hibridă de reproducere a orezului, supercomputerul Tianhe și imprimanta 3D de sinterizare, prima din China.

115219_CSUFT3.jpg

Changsha este un "oraș peisaj" plin de frumusețe . Acoperirea pădurilor din Changsha a ajuns la 54,71%. Este un oraș demonstrativ național pentru construcție ecologică și un oraș forestier național. Muntele Yuelu arata ca focul cu copacii de arbori de toamna. Pavilionul Tianxin oferă o priveliște minunată atunci când privi departe de el. Apa Xiangjiang curge spre nord spre nord, iar Insula Orange se odihnește în mijlocul râului Xiangjiang.

Există, de asemenea, Parcul forestier Dawei și primăvara Huitang Hot împreună cu o serie de reședințe de celebrități, toate fiind fie destinații celebre de turism sau vizitarea obiectivelor turistice, făcând Changsha unul din primul grup de orașe turistice excelente de către Consiliul de Stat al China.

Locații

Changsha

Address
Shaoshan South Road, No. 498, Changsha, Hunan, P.R.China
410004 Changsha, Hunan, China

Programe

Această școală oferă și: