Beijing Institute Of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul de Tehnologie din Beijing (BIT) găzduiește în prezent peste 2.200 de studenți internaționali din 137 de țări diferite. Cea mai mare populație studențească provine din Coreea de Sud, Rusia, Polonia, Pakistan, Germania, Franța, Kazahstan, Indonezia și Thailanda. De la lansarea inițiativei "Studiu în BIT" în ultimii cinci ani, în ultimii cinci ani sa constatat că BIT a făcut pași mari în înscrierea și gestionarea studenților internaționali, numărul studenților înregistrându-se în creștere exponențial de la sute la mai mult de 2.200, universități cu o rată medie anuală de creștere de 20%.

Universitatea noastră se angajează să cultive lideri mondiali la nivel înalt cu viziune internațională, competiție și capacitate de cooperare în economia politică globală, educație în domeniul culturii și știință și tehnologie. Dispunând de un sistem educațional și de management științific și cuprinzător, Institutul de Tehnologie din Beijing este considerat acum una dintre cele mai bune destinații pentru studenții străini care studiază în China și este recunoscută pentru aportul său de calitate, absolvenți de succes, oportunități vaste de angajare pentru studenții absolvenți , programe de bursă completă, gestionarea zilnică eficientă, suportul adecvat al studenților, precum și activitățile colorate ale studenților.

Biroul studenților internaționali, ca birou educațional și administrativ al BIT, este responsabil pentru recrutarea, gestionarea și predarea limbii chineze ca limbă străină tuturor studenților străini cu medii diferite din întreaga lume. În plus față de activitatea coordonată în managementul admiterii, managementul vieții, managementul social și furnizarea serviciilor logistice, Oficiul se angajează, de asemenea, să ofere studenților internaționali cursuri culturale chinezești și culturale chinezești, oferind în același timp o varietate de programe predate în limba chineză și engleza, -programe termice. Aici, suntem echipați cu o echipă de conducere competentă, cu experiențe bogate de lucru și abilități cuprinzătoare, care vor servi ca un pod pentru a ajuta elevii internaționali să dobândească o mai bună înțelegere a BIT, a Beijingului ca capitala și a Chinei. Este speranța noastră sinceră că, odată cu dedicarea și angajamentul echipei de conducere, toți studenții internaționali se vor îndrăgosti în cele din urmă de acest oraș și vor trăi confortabil la BIT.

Bine ați venit să se alăture Institutului de Tehnologie din Beijing!

Locații

Beijing

Address
5 South Zhong Guan Cun Street,Hai Dian District
100081 Beijing, Beijing, China