Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Arte, Științe și Comunicare, UNIACC, este o corporație autonomă de învățământ superior privată. Viziunea sa este de a fi o universitate recunoscută pentru învățământ terțiar de calitate în diferite forme de predare și învățare prezență -in, amestecate și non-participare (full on-line) - astfel încât programele lor de a facilita accesul la învățământul superior la toți cei care doresc sa se antreneze in domeniile artistice ale științelor sociale și de management, cu accent pe comunicare, utilizarea tehnologiei și inovației.

Universidad UNIACC este o instituție recunoscută de Ministerul Educației din Chile și o instituție nu este acreditat de către Comisia de Acreditare Națională (CNA).

ISTORIC

Astăzi, mai mult de nouă mii de absolvenți ai Universidad UNIACC sunt protagoniști ai diferitelor contexte de lucru ale lumii de comunicare.

Geneza Universidad UNIACC datează din 1981 , când a fost creat centrul de instruire tehnică , denumit Superior (CFT IACC) Institutul de Arte și Științe ale Comunicării. Acesta a fost primul centru de învățământ superior specializat în formarea profesioniștilor pentru lumea comunicațiilor Chile.

Astfel, programele de învățământ și de formare care să conducă la o carieră de tehnicieni superiori în domeniul comunicării audiovizuale și de publicitate au fost generate.

În 1987, IACC CFT a acordat recunoașterea oficială și a devenit Institutul Profesional IACC. În 1989, cu sprijinul profesioniștilor restante, Universitatea de Arte, Științe și Comunicare, UNIACC a fost fondat.

Universidad UNIACC sa născut cu scopul de a dezvolta un proiect instituțional și academice angajat să promoveze arta, cultura, umaniste, noile tehnologii și comunicații.

Universitatea a început să predea o carieră în jurnalism și Arhitectură în 1991.

În paralel, el a început să dezvolte o structură de conducere corporativă și de auto-evaluare, care vizează îmbunătățirea sistematice și continue procesele, metodele și procedurile.

Deoarece proiectul academic al universității a dobândit niveluri mai ridicate de realizare și de consolidare, au fost adăugate noi cursuri și programe. În 1993, instituția a deschis carierele de psihologie, relații publice, publicitate și design.

Împreună cu extinderea ofertei academice, Universidad UNIACC a crescut infrastructurii fizice și tehnologice, sisteme, laboratoarele sale tematice și echipamente avansate.

În această etapă a vieții sale instituționale, universitatea a promovat puternic relațiile internaționale, constituind o rețea largă de legături și contacte cu instituții academice de prestigiu din America Latină, Statele Unite și Uniunea Europeană.

În 1998, universitatea a luat un pas decisiv în vizibilitatea activității lor academice, deschizând canalul de televiziune emisiuni în banda UHF. Canalul 34 TV UNIACC este apoi integrat într-un proiect mai amplu de extindere universitară, care fuzionează cu Radio UNIACC, care a început ca o experiență de difuziune internă. Astăzi a devenit un post care transmite 24 de ore pe zi, prin intermediul internetului, datorită muncii și creativitatea studenților de colegiu.

Consiliul pentru Educație Superior din decembrie 1999, certificat de autonomie instituțională deplină a universității, care îi permite să acorde titluri și grade, în mod independent, de la acea dată.

În acest scenariu, Universidad UNIACC a întreprins o reformă ambițioasă a programelor lor de studii, care a făcut în 2000, cariere noi născuți și programe de formare special concepute pentru inserturi profesioniști în contextul ocupării forței de muncă.

Universidad UNIACC ÎN SECOLUL XXI

În 2004, Universidad UNIACC a început un proces de pionierat în domeniul educației chilian: cariera didactică și programe profesionale pentru modalități de învățare on - line și blended. Cursa a avut premiera sistemul de Inginerie comercial. Și, ulterior, postuniversitari, în 2016, au fost adăugate diplome și Programul de masterat și Studii universitare (TLU).

În toate cursurile oferite de modalitățile de învățare on-line și blended, elevii au încorporate în lor noi tehnologii digitale de învățare, interactive și multimedia. Intrarea principală a cunoașterii este prin intermediul platformei eCampus, care este de asemenea disponibil pentru studenții din campus ale instituției.

În programele lor de învățare la distanță, Universidad UNIACC caracteristici de diferențiere avantaje: experiență și cunoștințe în dezvoltarea de metodologii și conținut special concepute pentru modalități; Infrastructura de artă audiovizuală calculator și; precum și experiență profesională în probleme de mass-media.

Datorită a potențialului internațional Universidad UNIACC a început în curs de dezvoltare prin modalități de învățare on - line și mixte, în 2008 , colegiul a devenit parte a consorțiului american de învățământ superior Apollo Group Inc., prin Apollo Global.

Astăzi, universitatea presupune ca o reconversie profesională continuă și reconfigurarea facultăților și școlilor lor, împreună cu încorporarea de noi structuri și metode de predare.

Astfel, Universidad UNIACC a stabilit el însuși ca un proiect educațional cu aproape trei decenii de experiență, integrate în rețeaua globală a instituțiilor de învățământ superior și tendințele care stabilesc întotdeauna în diferitele expresii ale creativității.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Universidad UNIACC

Absolventul va fi capabil să se adreseze conducerii proiectelor educaționale care necesită procese de proiectare instructivă. Prin urmare, aceasta va avea capacitatea de ... [+]

Absolventul va fi capabil să se adreseze conducerii proiectelor educaționale care necesită procese de proiectare instructivă. Prin urmare, aceasta va avea capacitatea de a se baza pe alegerea modelelor educaționale, selectarea strategiilor de învățare, determinarea resurselor de învățare, precum și implementarea mecanismelor de evaluare pentru proiectarea experiențelor de învățare în medii virtuale.

Cerințe de intrareSolicitanții chilian și străini trebuie să prezinte licența de învățământ secundar chilian original sau legalizat în fața unui notar.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Respectați celelalte cerințe stabilite de Universitatea pentru intrare, pentru cursa sau programul în cauză. Descrierea modului... [-]
Chile Santiago
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
2 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad UNIACC

Absolventul va fi capabil să genereze și să implementeze strategii financiare în companii din diferite industrii. În plus, el va avea cunoștințe despre evaluarea și manag ... [+]

Absolventul va fi capabil să genereze și să implementeze strategii financiare în companii din diferite industrii. În plus, el va avea cunoștințe despre evaluarea și managementul proiectelor, împreună cu dezvoltarea abilităților de conducere a echipelor ambelor discipline.

Cerințe de intrareSolicitanții chilian și străini trebuie să prezinte licența de învățământ secundar chilian original sau legalizat în fața unui notar.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Respectați celelalte cerințe stabilite de Universitatea pentru intrare, pentru cursa sau programul în cauză.Descrierea modului

Modul on-line permite inovația în construcția de învățare, care combină utilizarea de mai multe resurse multimedia (video, module interactive, animații, jocuri, test, interacțiune virtuală, biblioteci digitale, conferințe video, camere virtuale, etc.) prin intermediul platformei virtuale de învățare Universidad UNIACC .... [-]

Chile Santiago
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
5 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad UNIACC

Absolventul va fi un profesionist calificat pentru a aplica noilor tendințe de administrație și economie în lumea afacerilor. Acest lucru vă va permite să vă confruntați ... [+]

Absolventul va fi un profesionist calificat pentru a aplica noilor tendințe de administrație și economie în lumea afacerilor. Acest lucru vă va permite să vă confruntați cu diferitele responsabilități și provocări cu o perspectivă strategică.

Cerințe de intrareSolicitanții chilian și străini trebuie să prezinte licența de învățământ secundar chilian original sau legalizat în fața unui notar.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Respectați celelalte cerințe stabilite de Universitatea pentru intrare, pentru cursa sau programul în cauză.Descrierea modului

Modul on-line permite inovația în construcția de învățare, care combină utilizarea de mai multe resurse multimedia (video, module interactive, animații, jocuri, test, interacțiune virtuală, biblioteci digitale, conferințe video, camere virtuale, etc.) prin intermediul platformei virtuale de învățare Universidad UNIACC .... [-]

Chile Santiago
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
7 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad UNIACC

Absolventul va fi în poziția de a conduce proiecte de inovare educațională, cu capacități de a proiecta, selecta, produce și evalua utilizarea tehnologiilor în contexte e ... [+]

Absolventul va fi în poziția de a conduce proiecte de inovare educațională, cu capacități de a proiecta, selecta, produce și evalua utilizarea tehnologiilor în contexte educaționale. Programul permite studenților să exploreze scopul utilizării și producției de resurse de învățare, cum ar fi posibilitățile oferite de realitatea virtuală și augmentată pentru o învățătură creativă și transformatoare.

Cerințe de intrareSolicitanții chilian și străini trebuie să prezinte licența de învățământ secundar chilian original sau legalizat în fața unui notar.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Respectați celelalte cerințe stabilite de Universitatea pentru intrare, pentru cursa sau programul în cauză.Descrierea modului... [-]
Chile Santiago
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 semestru
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad UNIACC

Universidad UNIACC absolvent MBA va fi capabil să dezvolte leadership în organizații complexe naționale și internaționale. Se așteaptă ca, la sfârșitul procesului lor de ... [+]

Universidad UNIACC absolvent MBA va fi capabil să dezvolte leadership în organizații complexe naționale și internaționale. Se așteaptă ca, la sfârșitul procesului lor de formare, aceștia să realizeze această conducere folosind diferite instrumente și abilități strategice, bazate pe formarea lor solidă în diferite domenii ale managementului superior.

În același timp, va pune în slujba organizațiilor abilitățile și abilitățile manageriale orientate spre rezolvarea problemelor, negocierea, comunicarea, lucrul în echipă și conducerea, cu o viziune strategică care să le permită să facă față provocărilor unui mediu global, în schimbare și extrem de competitivă.... [-]

Chile Santiago
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
18 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad UNIACC

Absolvenții programului BIM de Master va fi profesioniști cu o viziune globală și critică a industriei de construcții fragmentată, și în vederea pozitivă a capacității te ... [+]

Absolvenții programului BIM de Master va fi profesioniști cu o viziune globală și critică a industriei de construcții fragmentată, și în vederea pozitivă a capacității tehnologiei ca factor de schimbare și de integrare în toate procesele care converg în faptul construit. Acest punct de vedere, împreună cu o înțelegere profundă a capabilităților și a limitelor de instrumente software disponibile și abilități de integrare cuplat cu grupuri umane și de colaborare tehnică, livrate capacitatea absolventului atât în ​​cadrul organizației care juca, și în afara these- să devină un factor de schimbare și CQI, prin aplicarea procesului BIM. Aceste competențe permite absolvenților să devină cheie piese organizații publice și private. Desigur, ei se adapteze procesele lor actuale necesită realitatea virtuală a BIM promovează construcții. La rândul său, acest lucru este, de asemenea, văzută ca un factor real al schimbării într-un proces mai din ce în ce mai complexe și solicitante eficiente și durabile ale economiei globale.... [-]

Chile Santiago
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
18 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad UNIACC

Absolvent Master în Coaching-ul organizațional va fi capabil să liderarse auto și de a gestiona grupul și schimbarea organizațională, folosind diferite abilități și instr ... [+]

Absolvent Master în Coaching-ul organizațional va fi capabil să liderarse auto și de a gestiona grupul și schimbarea organizațională, folosind diferite abilități și instrumente de la formarea sa ca antrenor fenomenologic. La rândul său, vă puteți livra abilitățile la serviciul de oameni, sisteme și organizații, concentrându-și eforturile pe extinderea posibilităților asociate cu realizarea obiectivelor, precum și un individ înalt și organizațional bunăstării.

Cerințe de intrare/>Costulantes chilieni și străini care intră un masterat în Universidad UNIACC trebuie să prezinte gradul lor de licență sau de un profesionist, original sau legalizat înainte de un notar, nivelul și conținutul studiilor sunt echivalente cu cele necesare pentru a obține o diplomă de licență. În cazul solicitantului străin, acesta trebuie să prezinte gradul lor sau de gradul profesional apostilare sau aprobat academice de către Consulatul chilian în țara de origine și Ministerul Afacerilor Externe din Chile.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Faceți cunoștință cu celelalte cerințe de admitere stabilite de universitate pentru programul în cauză.Descrierea modului/>... [-]
Chile Santiago
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
18 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad UNIACC

Absolventul va fi în măsură să conducă proiecte de inovare educațională, pe baza utilizării intensive a instrumentelor de lucru virtuale și a tehnologiilor educaționale. ... [+]

Absolventul va fi în măsură să conducă proiecte de inovare educațională, pe baza utilizării intensive a instrumentelor de lucru virtuale și a tehnologiilor educaționale. Acesta va avea abilitățile de a realiza designul instructiv al cursurilor virtuale, de a proiecta experiențe de învățare susținute prin utilizarea TIC, modele de medii virtuale de învățare și procese directe de producție a resurselor de învățare.

Cerințe de intrareSolicitanții chilian și străini trebuie să prezinte licența de învățământ secundar chilian original sau legalizat în fața unui notar.Gradul tehnic de nivel superior sau profesional.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Respectați celelalte cerințe stabilite de Universitatea pentru intrare, pentru cursa sau programul în cauză.Descrierea modului... [-]
Chile Santiago
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
3 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad UNIACC

Absolventul va fi capabil să genereze, să înțeleagă, să evalueze și să implementeze strategii de management competitive, împreună cu dezvoltarea de proiecte care să îi pe ... [+]

Absolventul va fi capabil să genereze, să înțeleagă, să evalueze și să implementeze strategii de management competitive, împreună cu dezvoltarea de proiecte care să îi permită să contribuie la dezvoltarea afacerilor din diferite industrii. Toate acestea într-un mediu globalizat, în care schimbările permanente necesită flexibilitate inovatoare de adaptare a companiilor.

Cerințe de intrareSolicitanții chilian și străini trebuie să prezinte licența de învățământ secundar chilian original sau legalizat în fața unui notar.Gradul tehnic de nivel superior sau profesional. Au trecut diplomele în Management și Finanțe și Management de Proiect.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Descrierea modului... [-]
Chile Santiago
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC