Universidad UNIACC

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Arte, Științe și Comunicare, UNIACC, este o corporație autonomă de învățământ superior privată. Viziunea sa este de a fi o universitate recunoscută pentru învățământ terțiar de calitate în diferite forme de predare și învățare prezență -in, amestecate și non-participare (full on-line) - astfel încât programele lor de a facilita accesul la învățământul superior la toți cei care doresc sa se antreneze in domeniile artistice ale științelor sociale și de management, cu accent pe comunicare, utilizarea tehnologiei și inovației.

Universidad UNIACC este o instituție recunoscută de Ministerul Educației din Chile și o instituție nu este acreditat de către Comisia de Acreditare Națională (CNA).

ISTORIC

Astăzi, mai mult de nouă mii de absolvenți ai Universidad UNIACC sunt protagoniști ai diferitelor contexte de lucru ale lumii de comunicare.

Geneza Universidad UNIACC datează din 1981 , când a fost creat centrul de instruire tehnică , denumit Superior (CFT IACC) Institutul de Arte și Științe ale Comunicării. Acesta a fost primul centru de învățământ superior specializat în formarea profesioniștilor pentru lumea comunicațiilor Chile.

Astfel, programele de învățământ și de formare care să conducă la o carieră de tehnicieni superiori în domeniul comunicării audiovizuale și de publicitate au fost generate.

În 1987, IACC CFT a acordat recunoașterea oficială și a devenit Institutul Profesional IACC. În 1989, cu sprijinul profesioniștilor restante, Universitatea de Arte, Științe și Comunicare, UNIACC a fost fondat.

Universidad UNIACC sa născut cu scopul de a dezvolta un proiect instituțional și academice angajat să promoveze arta, cultura, umaniste, noile tehnologii și comunicații.

Universitatea a început să predea o carieră în jurnalism și Arhitectură în 1991.

În paralel, el a început să dezvolte o structură de conducere corporativă și de auto-evaluare, care vizează îmbunătățirea sistematice și continue procesele, metodele și procedurile.

Deoarece proiectul academic al universității a dobândit niveluri mai ridicate de realizare și de consolidare, au fost adăugate noi cursuri și programe. În 1993, instituția a deschis carierele de psihologie, relații publice, publicitate și design.

Împreună cu extinderea ofertei academice, Universidad UNIACC a crescut infrastructurii fizice și tehnologice, sisteme, laboratoarele sale tematice și echipamente avansate.

În această etapă a vieții sale instituționale, universitatea a promovat puternic relațiile internaționale, constituind o rețea largă de legături și contacte cu instituții academice de prestigiu din America Latină, Statele Unite și Uniunea Europeană.

În 1998, universitatea a luat un pas decisiv în vizibilitatea activității lor academice, deschizând canalul de televiziune emisiuni în banda UHF. Canalul 34 TV UNIACC este apoi integrat într-un proiect mai amplu de extindere universitară, care fuzionează cu Radio UNIACC, care a început ca o experiență de difuziune internă. Astăzi a devenit un post care transmite 24 de ore pe zi, prin intermediul internetului, datorită muncii și creativitatea studenților de colegiu.

Consiliul pentru Educație Superior din decembrie 1999, certificat de autonomie instituțională deplină a universității, care îi permite să acorde titluri și grade, în mod independent, de la acea dată.

În acest scenariu, Universidad UNIACC a întreprins o reformă ambițioasă a programelor lor de studii, care a făcut în 2000, cariere noi născuți și programe de formare special concepute pentru inserturi profesioniști în contextul ocupării forței de muncă.

Universidad UNIACC ÎN SECOLUL XXI

În 2004, Universidad UNIACC a început un proces de pionierat în domeniul educației chilian: cariera didactică și programe profesionale pentru modalități de învățare on - line și blended. Cursa a avut premiera sistemul de Inginerie comercial. Și, ulterior, postuniversitari, în 2016, au fost adăugate diplome și Programul de masterat și Studii universitare (TLU).

În toate cursurile oferite de modalitățile de învățare on-line și blended, elevii au încorporate în lor noi tehnologii digitale de învățare, interactive și multimedia. Intrarea principală a cunoașterii este prin intermediul platformei eCampus, care este de asemenea disponibil pentru studenții din campus ale instituției.

În programele lor de învățare la distanță, Universidad UNIACC caracteristici de diferențiere avantaje: experiență și cunoștințe în dezvoltarea de metodologii și conținut special concepute pentru modalități; Infrastructura de artă audiovizuală calculator și; precum și experiență profesională în probleme de mass-media.

Datorită a potențialului internațional Universidad UNIACC a început în curs de dezvoltare prin modalități de învățare on - line și mixte, în 2008 , colegiul a devenit parte a consorțiului american de învățământ superior Apollo Group Inc., prin Apollo Global.

Astăzi, universitatea presupune ca o reconversie profesională continuă și reconfigurarea facultăților și școlilor lor, împreună cu încorporarea de noi structuri și metode de predare.

Astfel, Universidad UNIACC a stabilit el însuși ca un proiect educațional cu aproape trei decenii de experiență, integrate în rețeaua globală a instituțiilor de învățământ superior și tendințele care stabilesc întotdeauna în diferitele expresii ale creativității.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vezi programe de masterat » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Intervenție în Patrimoniul Arhitectural Durabil

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni May 2018 Chile Santiago

Absolvent de Master în arhitectură Intervenție Patrimoniul cultural durabil include potențialul de dezvoltare prezent în patrimoniul arhitectural și formele sale diferite. Are o viziune critică cu privire la diferitele forme de dezvoltare, beneficiile și consecințele sale, în vederea realizării activităților lor structurale, fizice și sociale, permite noilor generații să utilizeze aceste resurse de patrimoniu neregenerabile, înțeleasă ca. [+]

Absolvent de Master în arhitectură Intervenție Patrimoniul cultural durabil include potențialul de dezvoltare prezent în patrimoniul arhitectural și formele sale diferite. Are o viziune critică cu privire la diferitele forme de dezvoltare, beneficiile și consecințele sale, în vederea realizării activităților lor structurale, fizice și sociale, permite noilor generații să utilizeze aceste resurse de patrimoniu neregenerabile, înțeleasă ca. La rândul său, lucrarea include activarea și valorificarea patrimoniului cultural ca fiind una interdisciplinară. Pentru a face acest lucru, cunosc diferite tehnologii, tehnici, forme de participare, planificare și gestionare aplicabile în recuperare și în capitalurile proprii, care integrează un mod în timp util, prin utilizarea unor metodologii diferite.... [-]


Master Intervenție în Tineret și Adolescenți

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni May 2018 Chile Santiago

Absolvent de Master in interventie Tineret si Adolescentului Universidad UNIACC adâncește cunoașterea adolescenței și a tinerilor, precum și probleme majore de sănătate mintală în acest grup de vârstă într - un context social și politic dat. Dezvoltarea abilităților specifice care le vor permite să-și planifice, să implementeze și să evalueze strategii de intervenție preventivă, psiho-educative și de consiliere pentru a promova dezvoltarea sănătoasă și de atenuare a factorilor de risc asociați cu acest grup, din punct de vedere etic și fără a fi judecat. [+]

Absolvent de Master in interventie Tineret si Adolescentului Universidad UNIACC adâncește cunoașterea adolescenței și a tinerilor, precum și probleme majore de sănătate mintală în acest grup de vârstă într - un context social și politic dat. Dezvoltarea abilităților specifice care le vor permite să-și planifice, să implementeze și să evalueze strategii de intervenție preventivă, psiho-educative și de consiliere pentru a promova dezvoltarea sănătoasă și de atenuare a factorilor de risc asociați cu acest grup, din punct de vedere etic și fără a fi judecat.

În același timp, este în măsură să dezvolte proiecte de cercetare științifică pentru a aprofunda cunoașterea realității tinerilor și adolescenților.... [-]


Masters In Estetica Muzica Populara

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni May 2018 Chile Santiago

Absolvent al Masters in Estetica muzica populara Universidad UNIACC este un profesionist capabil de a analiza și a proceselor de cercetare care implica muzica ca o expresie a culturii și un semn al timpului lor. Faceți cunoștință cu resursele tehnologice care oferă atât producția și difuzarea de a face muzică, precum și link-uri semnele distinctive de stiluri și genuri, fenomene socio-culturale pe care le manifestă punct de vedere estetic. [+]

Absolvent al Masters in Estetica muzica populara Universidad UNIACC este un profesionist capabil de a analiza și a proceselor de cercetare care implica muzica ca o expresie a culturii și un semn al timpului lor. Faceți cunoștință cu resursele tehnologice care oferă atât producția și difuzarea de a face muzică, precum și link-uri semnele distinctive de stiluri și genuri, fenomene socio-culturale pe care le manifestă punct de vedere estetic. Formarea sa include principiile fenomenologice ale esteticii, precum și elemente de creație și producție de muzică într-o orientare populară, toate bazează pe cunoștințele teoretice, care este încorporată prin practica. Este un profesionist care identifică sintaxa muzicală, proiectarea contextului conceptual care încurajează această expresie a sunetului. Este un loc din care, participând la relații de lucru în colaborare și fiind conștienți de angajamentul de procedură și atitudinală în care sunt locuri implicado- și planuri formulate proiecte muzicale, participarea la resurse proprii metacogniției.... [-]


Master în Building Management Information Modelling - BIM

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni May 2018 Chile Santiago

Absolvenții programului BIM de Master va fi profesioniști cu o viziune globală și critică a industriei de construcții fragmentată, și în vederea pozitivă a capacității tehnologiei ca factor de schimbare și de integrare în toate procesele care converg în faptul construit. [+]

Absolvenții programului BIM de Master va fi profesioniști cu o viziune globală și critică a industriei de construcții fragmentată, și în vederea pozitivă a capacității tehnologiei ca factor de schimbare și de integrare în toate procesele care converg în faptul construit. Acest punct de vedere, împreună cu o înțelegere profundă a capabilităților și a limitelor de instrumente software disponibile și abilități de integrare cuplat cu grupuri umane și de colaborare tehnică, livrate capacitatea absolventului atât în ​​cadrul organizației care juca, și în afara these- să devină un factor de schimbare și CQI, prin aplicarea procesului BIM. Aceste competențe permite absolvenților să devină cheie piese organizații publice și private. Desigur, ei se adapteze procesele lor actuale necesită realitatea virtuală a BIM promovează construcții. La rândul său, acest lucru este, de asemenea, văzută ca un factor real al schimbării într-un proces mai din ce în ce mai complexe și solicitante eficiente și durabile ale economiei globale.... [-]


Master în Design De Arhitectură Durabilă

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni May 2018 Chile Santiago

Absolvent de proiectare de arhitectură Master în Sustainable cunoscute, mânere și gestionează cunoștințe, de fond și cunoașterea provocărilor de impact și de energie de mediu în sectorul construcțiilor, în zonele urbane și proiectarea unei clădiri. Puteți determina, prin analiza preliminară a locului, strategii de proiectare arhitecturale și de economisire a energiei, evaluarea performanțelor acestora prin intermediul instrumentelor de calcul a energiei și simulări. Programul oferă absolvent o critică a imaginii globale a durabilității, alături de furnizarea de instrumente practice care urmează să fie aplicate în proiecte de arhitectură care se confruntă elevii în cercetarea academică sau profesională viziune. [+]

Absolvent de proiectare de arhitectură Master în Sustainable cunoscute, mânere și gestionează cunoștințe, de fond și cunoașterea provocărilor de impact și de energie de mediu în sectorul construcțiilor, în zonele urbane și proiectarea unei clădiri. Puteți determina, prin analiza preliminară a locului, strategii de proiectare arhitecturale și de economisire a energiei, evaluarea performanțelor acestora prin intermediul instrumentelor de calcul a energiei și simulări. Programul oferă absolvent o critică a imaginii globale a durabilității, alături de furnizarea de instrumente practice care urmează să fie aplicate în proiecte de arhitectură care se confruntă elevii în cercetarea academică sau profesională viziune.... [-]


Master în Dreptul Familiei și Intervenție Familiei

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni May 2018 Chile Santiago

Absolventul de baze de voință și cunoștințe conceptuale acestui master, procedimientales și atitudinală, pentru a aborda diverse proceduri legate de dreptul familiei, în funcție de reglementarea relațiilor de familie din momentul creării și încetarea acesteia. Acesta va administra, de asemenea, și să aprofundeze conceptele legate de mediere, violența în familie, proceduri de protecție, custodie, adopție, instanțele de familie, printre altele. În acest context, se aplică metodologii și instrumente de intervenție, în scopul de a contribui la activitatea lor profesională, gestionarea armonioasă a conflictelor și a relațiilor ridicate în familie. [+]

Absolventul de baze de voință și cunoștințe conceptuale acestui master, procedimientales și atitudinală, pentru a aborda diverse proceduri legate de dreptul familiei, în funcție de reglementarea relațiilor de familie din momentul creării și încetarea acesteia. Acesta va administra, de asemenea, și să aprofundeze conceptele legate de mediere, violența în familie, proceduri de protecție, custodie, adopție, instanțele de familie, printre altele. În acest context, se aplică metodologii și instrumente de intervenție, în scopul de a contribui la activitatea lor profesională, gestionarea armonioasă a conflictelor și a relațiilor ridicate în familie.

Cerințe de intraresolicitanții din Chile și străini care intră un master în Universidad UNIACC trebuie să prezinte gradul lor de licență sau de un profesionist, original sau legalizat înainte de un notar, nivelul și conținutul studiilor sunt echivalente cu cele necesare pentru a obține o diplomă de licență. În cazul solicitantului străin, acesta trebuie să prezinte gradul lor sau de gradul profesional apostilare sau aprobat academice de către Consulatul chilian în țara de origine și Ministerul Afacerilor Externe din Chile.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Faceți cunoștință cu celelalte cerințe de admitere stabilite de universitate pentru programul în cauză. Descrierea modului... [-]

Master în Managementul Strategic Comunicare

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni May 2018 Chile Santiago

Master în Management Strategic Comunicare trenuri de profesioniști care gestionează, într-un mod creativ și inovator, activele comunicaționale ale unei organizații prin proiectarea, implementarea și evaluarea proiectelor și inițiativelor care adaugă valoare strategia generală. Absolventul acestei postuniversitara răspunde cu un probleme critice și constructive și de nevoile în schimbare ale mediului caută soluții oferi relații eficiente între o entitate, indiferent de natura acesteia și părțile interesate. [+]

Master în Management Strategic Comunicare trenuri de profesioniști care gestionează, într-un mod creativ și inovator, activele comunicaționale ale unei organizații prin proiectarea, implementarea și evaluarea proiectelor și inițiativelor care adaugă valoare strategia generală. Absolventul acestei postuniversitara răspunde cu un probleme critice și constructive și de nevoile în schimbare ale mediului caută soluții oferi relații eficiente între o entitate, indiferent de natura acesteia și părțile interesate. Astfel, articulează și sincroniza instrumentele strategice de comunicare, atât în ​​expresie digitală și tradiționale, pentru a satisface nevoile fiecărei organizații în vederea recunoașterii sale sociale.... [-]


Master în Peisaj Urban

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni May 2018 Chile Santiago

Absolvent de Master în Urban Paisajimo are instrumentele necesare pentru a aborda peisajul urban din perspective diferite, integrând aspecte juridice estetice tehnice, și durabilitate. În mod similar, cunoaște aspectele administrative necesare pentru dezvoltarea unor proiecte de diferite domeniu de aplicare și obiective, și poate gestiona și de a construi proiecte de pe teritoriul de amenajare a teritoriului urban, cu argumente tehnice și de mediu. [+]

Absolvent de Master în Urban Paisajimo are instrumentele necesare pentru a aborda peisajul urban din perspective diferite, integrând aspecte juridice estetice tehnice, și durabilitate. În mod similar, cunoaște aspectele administrative necesare pentru dezvoltarea unor proiecte de diferite domeniu de aplicare și obiective, și poate gestiona și de a construi proiecte de pe teritoriul de amenajare a teritoriului urban, cu argumente tehnice și de mediu.

Cerințe de intrare/>solicitanții din Chile și străini care intră un master în Universidad UNIACC trebuie să prezinte gradul lor de licență sau de un profesionist, original sau legalizat înainte de un notar, nivelul și conținutul studiilor sunt echivalente cu cele necesare pentru a obține o diplomă de licență. În cazul solicitantului străin, acesta trebuie să prezinte gradul lor sau de gradul profesional apostilare sau aprobat academice de către Consulatul chilian în țara de origine și Ministerul Afacerilor Externe din Chile.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Faceți cunoștință cu celelalte cerințe de admitere stabilite de universitate pentru programul în cauză.Descrierea modului/>... [-]

MA în Coaching Organizațional

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni May 2018 Chile Santiago

Absolvent Master în Coaching-ul organizațional va fi capabil să liderarse auto și de a gestiona grupul și schimbarea organizațională, folosind diferite abilități și instrumente de la formarea sa ca antrenor fenomenologic. La rândul său, vă puteți livra abilitățile la serviciul de oameni, sisteme și organizații, concentrându-și eforturile pe extinderea posibilităților asociate cu realizarea obiectivelor, precum și un individ înalt și organizațional bunăstării. [+]

Absolvent Master în Coaching-ul organizațional va fi capabil să liderarse auto și de a gestiona grupul și schimbarea organizațională, folosind diferite abilități și instrumente de la formarea sa ca antrenor fenomenologic. La rândul său, vă puteți livra abilitățile la serviciul de oameni, sisteme și organizații, concentrându-și eforturile pe extinderea posibilităților asociate cu realizarea obiectivelor, precum și un individ înalt și organizațional bunăstării.

Cerințe de intrare/>Costulantes chilieni și străini care intră un masterat în Universidad UNIACC trebuie să prezinte gradul lor de licență sau de un profesionist, original sau legalizat înainte de un notar, nivelul și conținutul studiilor sunt echivalente cu cele necesare pentru a obține o diplomă de licență. În cazul solicitantului străin, acesta trebuie să prezinte gradul lor sau de gradul profesional apostilare sau aprobat academice de către Consulatul chilian în țara de origine și Ministerul Afacerilor Externe din Chile.Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.Faceți cunoștință cu celelalte cerințe de admitere stabilite de universitate pentru programul în cauză.Descrierea modului/>... [-]

Videoclipuri

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC