Universidad Católica del Maule

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universidad Catolica del Maule este o instituție de învățământ superior fondată de către Excelența Sa Episcopul Diecezei de Talca, Mons Carlos González Cruchaga, prin decret din data de 10 iulie 1991.

Derivat din Pontificia Universidad Catolica de Chile, în calitate de Maule Sediul Regional stabilit martie 1970, prin urmare, acesta este succesorul legal în domeniul academic și economic.

Participa la personalitatea juridică de drept public al Bisericii Catolice, este o persoană care, în conformitate cu dreptul chilian, recunoscut de Universitatea de Stat derivat din Pontificia Universidad Catolica de Chile, în conformitate cu Decretul nr 930 al Ministerului Finanțelor din 15 octombrie 1991.

Mandatul a ridicat statutul său la nevoia Universității de a defini în mod independent, activitatea sa viitoare, pe baza experienței acumulate, să-și asume provocările existenței sale ca o universitate autonomă.

Astfel, Universitatea Catolică din Maule este o instituție cu autonomie deplină, înțeleasă ca dreptul de a decide pentru sine, în conformitate cu statutele și regulamentele sale, toate în ceea ce privește îndeplinirea obiectivelor sale.

Principalele realizări ale istoriei sale ca sediu central si universitate autonome sunt: ​​efortul comunității universitare de a crea un spațiu în regiunea Maule pentru profesioniștii de formare îmbibate cu un veritabil spirit creștin în serviciul societății; comunitatea de profesori și studenți, care a construit prin dialog; preocupările legate de cultură și de dezvoltare regională; și responsabilitate și eficiență în gestionarea resurselor umane și materiale.

misiune

Universidad Catolica del Maule contribuie la misiunea evanghelizatoare a Bisericii, și să își asume provocările din regiunea Maule și Chile, prin:

Cultivarea de gândire, știință, artă și cultură, dintr-o perspectivă creștină.

Formarea de profesioniști solidarizat cu o orientare critică, constructivă și creștină a lumii, care iau probleme de mediu, prin furnizarea de soluții care ghidează dezvoltarea comunităților și organizațiilor care sunt inserate și respectând mediul înconjurător.

Dezvoltarea de programe care contribuie la generarea de cunoștințe relevante, orientate spre soluții durabile și responsabile social la nevoile mediului, adăugând valoare inițiativelor care promovează cercetarea, inovarea și tehnologia de transfer.

vedere

Universidad Catolica del Maule, este proiectat ca o comunitate universitară, cu o identitate bazată pe valori creștine, capabile să conducă procese de schimbare și să reflecteze asupra excelenței lor de muncă și de calitate.

O universitate care formează oamenii în poziție verticală, cu o vocație de serviciu, protagoniști și promotori ai schimbării și dezvoltării în regiune, țară și din lume.

O calitate regională de cercetare universitară și livrarea de cunoștințe în funcție de nevoile mediului și a durabilității.

De ce studiu la UCM?

  • Deoarece Universitatea Catolică din Maule este o instituție de învățământ superior cu vocație publică tradițională, non-profit și acreditate de 5 ani în domeniul managementului instituțional, de predare universitare și connectedness.
  • Pentru că avem 87% din cursele noastre de prestigiu acreditate.
  • Deoarece 84% dintre cadre universitare noastre au absolvent.
  • Pentru că are mai mult de 15 de acorduri cu organizațiile internaționale pentru mobilitatea studenților în străinătate.
  • Porquehemos întărit rețeaua noastră de practici, în prezent mai mult de 20 de orașe din Maule, O'Higgins și Metropolitana.
  • Pentru că sprijinim studenții noștri printr-o listă extinsă de burse și beneficii interne.
  • Pentru că suntem putere de sport pentru Chile. Avem 16 echipe sportive în discipline, cum ar fi atletism, baschet, alpinism, fotbal, gimnastică, gimnastică artistică, handbal, volei, tenis, tenis de masă, haltere, rugby, înot, taekwondo și karate.
  • Adescuentos pentru că puteți avea acces la toate activitățile Centrelor de Talca și Curicó.Centrarea Extinderea și să participe la proiecții de film, teatru, spectacole de artă și expoziții, printre altele.
  • Pentru că va avea de ingrijire primara si de evaluare a sănătății. Vei fi liber să medicală, psihologică, kinesiológicas, asistență medicală și consultații dentare (cu plata minimă de îngrijire)
Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vezi programe de masterat » Vedea Masterat » Vedea Licenţă » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Masterat în Matematică Educație

Campus Cu jumătate de normă 4 semestre February 2019 Chile Talca Curico + 1 mai mult

În desfășurarea procesului de învățare, este capabil să rezolve diferite situații, lucrul în echipă, grupuri de studiu de plumb, reflecție și planificare pedagogică, destinat studenților de formare pentru a produce situații didactice, dezvoltarea de materiale didactice, proiectarea și dezvoltarea de proiecte educaționale cu o atitudine critică în domeniul științific, social și cultural. [+]

Context general:

menționează:

Predarea matematică în învățământul de bază Predarea matematică în învățământul secundar Matematică didactică în învățământul superior.

clasă și blended learning Modality. Locul de desfășurare: Campus San Miguel de Talca. Zi: zi și de seară. Dedicație: parțială. Durata: patru semestre academice. Locuri: 20 Tipul programului: Academic începând cu Efectuat: 2008 Acreditare: Șase ani (din aprilie 2013 până în aprilie 2019) Director de program: Dr. María Aravena Díaz / maravenadiaz@gmail.com

Dirigido o:

absolvenți și / sau absolvenți de profesori.... [-]


Master în Informatică

Campus Cu jumătate de normă 4 semestre April 2019 Chile Talca

Obiectivul principal al programului este de a forma capitalul uman avansat în informatică. Este de așteptat să absolvent, întotdeauna dintr-o abordare creștină are aptitudinile necesare pentru a efectua atât teoretice și aplicate în domeniul cercetării informatică. [+]

Context general: Mod de studiu :. Locul de desfășurare: Campus San Miguel de Talca. Zi: zi și de seară. Dedicație: parțială. Durata: patru semestre academice. Contingentele: 15 Tipul programului: Academic. deoarece Efectuat: 2011 Acreditare: Patru ani (din decembrie 2015 pentru decembrie 2019) Dirigido o:

Solicitantul trebuie să aibă o diplomă de licență în informatică (licență sau echivalent), sau un grad profesional însoțită de un nivel ridicat de practică profesională specializată în tehnologia de calcul și de informații.

Cerințele de admitere:

Solicitantul trebuie să prezinte un portofoliu cu următoarele documente:

Student completarea acestui formular. Fotocopie de carte de identitate. Certificat de naștere. CV-ul. Scrisoarea de intenție pentru intrarea în program. Ia act de concentrare de licență autentificate în mod corespunzător. Două scrisori de recomandare de la cadre universitare cu grad de cel puțin master indicând capacitatea candidatului de a continua studiile universitare. copie legalizată a certificatului de gradul de licență. copie legalizată a certificatului de calificare profesională. Două fotografii tip pașaport, cu numărul de card inclus. ... [-]

Master în Managementul Sistemelor Agricole și Forestiere Mediteraneene

Campus Cu jumătate de normă 4 semestre April 2019 Chile Curico

Vizează: Profesioniști sau absolvenți interesați specializate în gestionarea resurselor de mediu și naturale ale sistemelor agricole și forestiere mediteraneene, în instituții publice sau private; integrarea echipelor de cercetare și / sau urmeze studii superioare în același domeniu de cunoaștere. Posibile domenii de origine și carierele acestor noi studenți, pot include: agricultură, silvicultură, Medicină Veterinară și Resurselor Naturale Inginerie. [+]

Context general: Modality: Amestecate. Locul de desfășurare: Campus San Miguel de Talca. Ziua: Ziua. Dedicație: parțială. Durata: patru semestre academice. Locuri: 20 Tipul programului: Professional. deoarece Efectuat: 2017 Dirigido o:

Profesioniști sau absolvenți interesați specializate în gestionarea resurselor de mediu și naturale ale sistemelor agricole și forestiere mediteraneene, în instituții publice sau private; integrarea echipelor de cercetare și / sau urmeze studii superioare în același domeniu de cunoaștere. Posibile domenii de origine și carierele acestor noi studenți, pot include: agricultură, silvicultură, Medicină Veterinară și Resurselor Naturale Inginerie.... [-]