Universidad Arturo Prat

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Arturo Prat Facultate (UNAp) acreditate în prezent până în anul 2017, este unul dintre cele șaisprezece universitățile din Consorțiului Universităților din statul Chile și membru al Asociației Universităților regionale din Chile, care aparține Consiliului Rectorilor Universitățile din Chile.

UNAp primește de la Ministerul Educației pentru aprobare înființarea sa în 1984; Cu toate acestea, istoria sa datează din 1962, când un grup de absolvenți ai Universității din Chile a propus, atunci rectorul Casei de Studii Superioare, crearea Universității.

UNAp are în prezent un sediu în orașul Victoria, Araucanía regiunea; patru școli și de legătură situate în Arica, Arica și Parinacota; Antofagasta și Calama, atât în ​​regiunea de Antofagasta și Santiago, Mitropolitul Region.

În organizarea internă a societății-mamă, prezența școlilor de afaceri, Umanistice, Drept și Științe Politice, stiinte medicale, Inginerie și Arhitectură și regenerabile resurse naturale.

Dezvoltarea activităților instituționale se bazează pe Planul Strategic 2014-2020 și liniile directoare ale strategiilor de dezvoltare regională. În concordanță cu aceasta, UNAp se distinge prin având o ofertă academică adaptată la nevoile din America Latină, prin programe de master în mod virtual cel mai înalt nivel de profesioniști.

Locații

Santiago

Address
San Pablo 1796
Santiago, Regiunea Metropolitană Santiago, Chile

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: