IEDE Business School Chile

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la IEDE Business School, Scoala de Business de la Universitatea din Madrid european, referentul de afaceri absolvent, internațional, în Chile.

Noastra de Business School, de origine spaniolă (1991) și în Chile din 1995, ocupă Clasament poziții privilegiate în plan local și internațional, caracterizate prin programele de formare și dezvoltare excelente în lumea afacerilor.

Noștri 7.000 de absolvenți au dobândit în săli de clasă noastre, abilități cum ar fi munca în echipă și stăpânirea de internaționalitate, permițându-le să funcționeze în lumea globalizată de azi cu succes.

Suntem o instituție independentă și pragmatic, în conformitate cu cerințele actuale ale lumii afacerilor. Având cerințe clare de piață, IEDE Business School încurajează elevii săi și comunitatea, creând rețele și relații internaționale.

Studentii nostri se bucura de parteneriate internaționale cu universități de renume, cum ar fi Universitatea din Lleida, Shanghai Jiao Tong University, Universitatea din California Irvine, Universitatea Regent (Londra) și Sao Paulo Business School (Brazilia), în plus față de regulat, Medicii vizita Califoria Riverside și Universitatea Westminster (Londra), plus Universității Europene din Madrid.

40% dintre profesorii nostri au grad academic de Doctor sau doctorat, reprezentând opt naționalități diferite.

IEDE Business School are peste 150 de acorduri de companii din Chile, cu acele companii care se bazează pe școala noastră de a instrui directori și managerii lor.

STAMP noștri internaționali

Într-o globalizată și competitiv în care trăim astăzi, IEDE Business School este puternic angajat la satisfacerea nevoilor tuturor profesioniștilor într-o perspectivă internațională, care caută de dezvoltare și / sau îmbunătățirea cunoștințelor lor, la fel ca în lor abilități manageriale pentru aplicarea practică a vieții de zi cu zi.

Acesta este motivul pentru IEDE Business School este specializată în formare absolvent și educație executiv pentru care aspiră servi în funcții de conducere și de gestionare; oferind studenților noștri o experiență internațională și multicultural, în conformitate cu standardele internaționale de calitate.

Acest angajament la rândul său, este susținută de profesori de diferite naționalități și elevii înșiși, care, pe baza discuțiilor constructive schimb de experiență profesională, precum și opțiunea de a întâlni culturi de țări cu sejururi internaționale pe care le pune la dispoziție pentru toți elevii sai, cursuri gratuite pentru actualizarea conținut, și evenimente exclusive în căutarea de a păstra actualizat absolvenții săi.

Astfel, obiectivul principal al IEDE Business School este de a asigura că absolvenții lor răspunde așteptărilor lor și pentru a atinge obiectivele lor de carieră.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vezi programe de masterat » Vedea MBA » Vedea Doctorat » Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă De Master în Managementul Afacerilor și Marketingul

Campus sau Online Cu normă întreagă 18 luni February 2018 Chile Providencia

Astăzi, mai mult ca oricând, întreprinderile concura folosind capacitatea și talentul oamenilor care lucrează în ele. În plus, a existat nevoia de învățare pe tot parcursul vieții, care își găsește originea în frecvență, profunzime și complexitate a schimbărilor care afectează organizațiile și mediul în care își desfășoară activitatea. [+]

PREZENTARE Astăzi, mai mult ca oricând, întreprinderile concura folosind capacitatea și talentul oamenilor care lucrează în ele. În plus, a existat nevoia de învățare pe tot parcursul vieții, care își găsește originea în frecvență, profunzime și complexitate a schimbărilor care afectează organizațiile și mediul în care își desfășoară activitatea. OBIECTIVE Rolul de director de marketing comercial și a luat un rol de lider în afaceri modern. Deoarece piețele sunt tot mai competitivă, complexă și în schimbare, aceasta necesită o pregătire profesională și îmbunătățiri continue în domenii precum planificarea strategică, marketing strategic, comportamentul consumatorului, și management strategic de vanzari, printre altele. Master în Management și Marketing, e-learning, program pe care IEDE Business School își propune ca elevii să dobândească, să consolideze și să dezvolte abilități și aptitudini de management pentru un sunet de luare a deciziilor în domeniul strategiilor de afaceri și de marketing, de competențe solide să funcționeze cu succes în acest domeniu. PROFIL TITULADO Master Absolvent Profesionala in Management si Marketing atins un nivel de cunoștințe, abilități și competențe din zona, care vă permit să: identifice segmentele de consumatori si de a identifica noi oportunități de afaceri. Stăpânirea strategiile comerciale și de marketing în cadrul companiei, cu o cunoaștere solidă de instrumente cantitative și calitative. Proiectarea și punerea în aplicare o planificare strategică de marketing și de comunicații pentru a concura cu succes pe piețele interne și internaționale. Definiți criteriile strategice și tactice care ar trebui să caracterizeze echipa de vanzari pentru a consolida motivația și angajamentul lor la... [-]

Masterat în Management Financiar

Campus sau Online Cu normă întreagă 18 luni February 2018 Chile Providencia

Astăzi, mai mult ca oricând, întreprinderile concura folosind capacitatea și talentul oamenilor care lucrează în ele. În plus, a existat nevoia de învățare pe tot parcursul vieții, care își găsește originea în frecvență, profunzime și complexitate a schimbărilor care afectează organizațiile și mediul în care își desfășoară activitatea. [+]

PREZENTARE Astăzi, mai mult ca oricând, întreprinderile concura folosind capacitatea și talentul oamenilor care lucrează în ele. În plus, a existat nevoia de învățare pe tot parcursul vieții, care își găsește originea în frecvență, profunzime și complexitate a schimbărilor care afectează organizațiile și mediul în care își desfășoară activitatea. În acest context, IEDE Business School predat programe de masterat în specialitatea e-learning, care vizează directori de întreprinderi private și de stat, folosind o platformă virtuală (Aula V-Class), unde elevii au acces la diverse materiale didactice. Combinația de studiu individual, studenți, mass-media și strategii de predare, permite participanților să dezvolte cunoștințele și abilitățile în zonă. Programul completează formarea de profesioniști pentru a dezvolta un curriculum modular și dezvoltarea unui proiect de Master End practic. OBIECTIVE Executivul financiar are un rol important în societatea de astăzi, din cauza complexității instrumentelor și operațiunilor financiare și comportamentul piețelor bursiere; și, de asemenea, pentru că în mod necesar trebuie să privim înainte și planul, pentru a planifica creșterea organizației. Por lo anterior, este profesional requiere de una preparación y de un perfeccionamiento permanente en temas tales como: análisis financiero, políticas de inversión, políticas de financiamiento, gestión de portfolios de inversión, evaluación de proyectos y valoración de empresas, entre otros. Programul de Master în management financiar, e-learning, IEDE Business School își propune ca elevii să dobândească, să consolideze și să dezvolte abilități și abilități de management pentru un sunet de luare a deciziilor în domeniul financiar, pentru o cunoaștere solidă pentru a funcționa cu succes în... [-]