Citește Descrierea Oficială

Școala de Afaceri a Universității Adolfo Ibáñez a fost înființată în 1953 în orașul Valparaíso și, cu peste 65 de ani de experiență, a devenit una dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din Chile și America Latină devenind referindu-se la nivel regional și, de asemenea, global.

Este singura școală de afaceri din Chile care are o coroană triplă de acreditare internațională (AACSB, EQUIS și AMBA), care o plasează în grupul selectat de 1% dintre cele mai bune școli de afaceri din lume.

Recunoașterea sa internațională este susținută și de poziționarea programelor sale în locuri proeminente de clasament mondial, cum ar fi América Economía, Managementul Inovației, Financial Times și clasamentul QS, printre altele.

În prezent, Școala de Afaceri are birouri în orașele Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) și operațiunile din Lima (Peru) și Miami (Statele Unite).

Școala de Afaceri din UAI este caracterizată de un model educațional bazat pe Arte Liberale, care are ca scop instruirea elevilor cu gândire critică, capabili să genereze un impact pozitiv și să fie agenți ai schimbării în cadrul organizațiilor lor, integrarea cunoștințelor teoretice cu experiențele practice în formarea lor și un angajament etic puternic.

Printre pilonii săi strategici, se remarcă crearea de cunoștințe, durabilitate, inovare, antreprenoriat, conducere academică și globalizare. În prezent, Școala de Afaceri are mai mult de 5.000 de studenți, atât în programele sale pre și postuniversitare, cât și o rețea de peste 13.000 de absolvenți care lucrează în 40 de țări.

Are un corp academic de 92 de profesori cu normă întreagă, dintre care 30% sunt străini, din țări precum Argentina, Brazilia, China, Costa Rica, El Salvador, Spania, Franța, Mexic, Peru, Uruguay, SUA, Venezuela . Profesorii săi au doctorate în universitățile principale ale lumii, dintre care se numără Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, California la Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, , Carnegie Mellon, printre altele. 48% din cadrele didactice provin din top 100 de universități, conform clasamentului QS.

"Școala noastră de Afaceri este angajată să fie o instituție de clasă mondială, derivată din competențele noastre de predare, experiența în lumea afacerilor și cunoștințele dobândite din cercetarea noastră, pentru a dezvolta lideri inovatori care inspiră și transformă organizațiile sale și societatea în ansamblu, fiind Școala de Afaceri un model de comportament etic, gândire critică și comunicare eficientă ".

vedere

Școala de Afaceri a Universității Adolfo Ibáñez se concentrează pe:

 • Deveniți o școală de afaceri la nivel mondial prin dezvoltarea proiectului său educațional, construirea și menținerea integrării alianțelor strategice în cercetare și predare la nivel internațional.
 • Consolidarea cercetării de ultimă oră în domeniile de afaceri, atragerea unei facultăți de clasă mondială și crearea unui mediu de cercetare care să faciliteze și să promoveze cercetarea multidisciplinară.
 • Contribuie la dezvoltarea și implementarea planurilor de studiu care ajută elevii să-și atingă potențialul maxim, făcând o diferență pe piață.
 • Diseminarea contribuției intelectuale a școlii prin extinderea activităților de educație executivă și extindere, pentru a influența și influența industria.
 • Dezvoltați și profitați de rețeaua de comunicații pe care Școala trebuie să o îmbunătățească și să-și îmbunătățească relațiile cu liderii de afaceri și factorii de decizie politică.114551_25.jpg

Model educațional

În conformitate cu modelul educațional al Universității Adolfo Ibáñez, UAI Business School încorporează un program de arte liberale inspirat de cele mai bune universități din lume. Acest model încearcă să încurajeze elevii să reflecteze asupra problemelor cele mai comune ale omenirii și ale vieții împreună, care să permită nu numai să se antreneze într-o profesie, ci să dezvolte o gândire mai sofisticată, critică și multidisciplinară.

Cele de mai sus sunt traduse în Curriculumul Core, un set de 8 cursuri, inspirat de experiența de 100 de ani a Universității Columbia, în care elevii citesc, analizează și discută textele clasice ale filosofiei, politicii, literaturii și științei.

Mai precis, în cazul Școlii de Business, toate programele entității caută, prin diferitele rețele curriculare, să contribuie la formarea următoarelor competențe:

 • Conducerea.
 • Gândirea critică
 • Comunicare eficientă
 • Conduită etică

În cazul specific al carierei Ingineriei Comerciale, aceasta își bazează învățarea pe doi piloni, care se traduc în excelență academică și metodologii care încurajează "Învățarea prin Doing", apropiindu-i pe studenți mai devreme de lumea afacerilor și luându-i mai departe achiziția pură de cunoștințe, care le permite să intre în lumea afacerilor cu avantaj.

Astfel, metodologia didactică se concentrează asupra elevului, schimbând paradigma profesorului care transmite cunoștințele într-unul în care studenții sunt manageri ai învățării proprii.

Din acest motiv, modelul educațional include metodologia atelierelor, în care se desfășoară proiecte care permit interacțiunea cu lumea reală a afacerilor. În plus, formarea generală este combinată cu două opțiuni de diplomă: Administrarea afacerilor și economie, precum și un program de masterat la sfârșitul carierei.

Integrarea acestor elemente permite formarea profesioniștilor capabili să se adapteze și să aibă succes într-un mediu din ce în ce mai dinamic. În acest fel, inginerii comerciali ai Universității Adolfo Ibáñez sunt "instruiți pentru a rezolva probleme care nu există încă".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Programe predate în:
 • Engleză
 • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Masteratul nostru avansat în finanțe (AMF) LATAM este destinat directorilor executivi, directorilor și proprietarilor de companii din America Latină, cu experiență releva ... [+]

Masteratul nostru avansat în finanțe (AMF) LATAM este destinat directorilor executivi, directorilor și proprietarilor de companii din America Latină, cu experiență relevantă în lumea financiară și cu interesul de a participa la o experiență educațională unică, care le permite să înțeleagă realitatea financiară a organizațiile directoare și cererile acestora din partea conducerii superioare, în special în contextul latino-american. Selecția riguroasă a participanților are ca rezultat o clasă de elită cu o dimensiune limitată, în care se generează o dinamică interesantă și îmbogățită, care este recunoscută în mod constant de participanții la program ca o contribuție importantă la experiența lor educațională. Fiecare participant își pune experiența și se concentrează în special pe problemele abordate, în timp ce profesorii canalizează și ordonează comentariile participanților, pentru a ajunge la concluzii valabile și economii aplicabile, în special în America Latină.... [-]

Chile Peñalolén Statele Unite ale Americii New York Regatul Unit Londra Ecuador Quito Columbia Bogota Panama orasul Panama  + 8 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

CEMS Master of Science în Management Internațional (CEMS MIM) este o diplomă prestigioasă de afaceri supranațional care poate fi recunoscută ca cel mai bun pașaport pentr ... [+]

CEMS Master of Science în Management Internațional (CEMS MIM) este o diplomă prestigioasă de afaceri supranațional care poate fi recunoscută ca cel mai bun pașaport pentru o carieră internațională.

Acesta este un program acreditat la nivel internațional și beneficiază de o rețea de 31 de școli de afaceri de top din întreaga lume, 73 de parteneri corporativi și 6 parteneri sociali care contribuie la învățarea elevilor. Acest program foarte selecționat este pus la dispoziție numai de câteva universități selectate din întreaga lume și numai câte unul pe țară. În prezent, doar două universități din America Latină oferă acest program care este clasat pe:... [-]

Chile Peñalolén
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master of Science în Finanțe realizează că profesioniștii din zonă, în primii lor ani, ajung la un grad de specializare și poziționare a unui loc de muncă care să le perm ... [+]

Master of Science în Finanțe realizează că profesioniștii din zonă, în primii lor ani, ajung la un grad de specializare și poziționare a unui loc de muncă care să le permită să își accelereze cariera, sărind pozițiile inițiale ale absolvenților recenți și să obțină poziții strategice în companie într-un timp scurt.

Începând cu anul 2009, Master of Science în finanțe este, de asemenea, programul pilot al parteneriatului dintre UAI și Institutul CFA, entitate responsabilă cu acordarea certificării pentru analiștii financiari din SUA, care a devenit standardul internațional în problema.

obiectiveFurnizați o instruire solidă inginerilor noștri comerciali prin specializarea în domeniul financiar: teorii financiare legate de evaluarea și gestionarea instrumentelor financiare cu venit fix, instrumente financiare de capitaluri proprii și instrumente derivate.Formarea profesioniștilor de nivel înalt, capabili să gestioneze și să supravegheze funcțiile financiare în companii mari și să desfășoare activități în toate domeniile companiilor legate de sectorul financiar.De ce să studiezi acest program?... [-]
Chile Peñalolén
Martie 2020
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master of Science în Inovație și Antreprenoriat (MIE) este un spațiu de instruire și specializare în care studenții își aprofundează cunoștințele și abilitățile pentru a ... [+]

Master of Science în Inovație și Antreprenoriat (MIE) este un spațiu de instruire și specializare în care studenții își aprofundează cunoștințele și abilitățile pentru a crea valoare prin crearea de noi întreprinderi sau contribuie din inovare la companiile înființate.

Acest program se bazează pe munca în echipă pentru a realiza implementarea unui antreprenor / proiect inovator. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor metodologii solide predate de profesori și mentori la nivel înalt. MIE durează 12 luni și este împărțită în trei etape: 1) etapa de explorare și generare de idei, 2) etapa de conceptualizare a noilor afaceri și, în final, 3) etapa de implementare a proiectelor.... [-]

Chile Peñalolén
Martie 2020
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master în Științe Management, oferit de Școala de Afaceri în colaborare cu Facultatea de Inginerie și Științe a Universității Adolfo Ibáñez, este un program creat pentru ... [+]

Executivii se confruntă astăzi cu o complexitate crescândă a mediului de afaceri. Problemele din domeniul managementului implică elemente din diferite discipline și necesită o capacitate de diagnosticare și acțiune bazată pe cunoaștere solidă și căutarea dovezilor.

Această complexitate tot mai mare înseamnă că, pentru a avea succes pe piața muncii, este din ce în ce mai necesar să avem o viziune mai completă și mai riguroasă a afacerilor, bazată pe managementul modern, care include elemente de strategie, teoria organizațiilor, umane, de marketing și de operațiuni, în plus față de posibilitatea de a căuta în diferite subiecte.

Master în Științe Management, oferit de Școala de Afaceri în colaborare cu Facultatea de Inginerie și Științe a Universității Adolfo Ibáñez, este un program creat pentru a răspunde acestei nevoi, concentrându-se pe furnizarea de elevi cu cunoștințe și abilități în subiecte cel mai relevant al managementului modern. Programul urmărește să creeze capacitatea de reflecție profundă asupra problemelor, abordând diversele criterii, cum ar fi cele economice, etice, umane și strategice.... [-]

Chile Peñalolén
Martie 2020
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Acest program este conceput pentru a oferi un nivel de cunoștințe actualizate în domeniul marketingului într-un mediu de cerere academică ridicată. Acest lucru se realize ... [+]

Acest program este conceput pentru a oferi un nivel de cunoștințe actualizate în domeniul marketingului într-un mediu de cerere academică ridicată. Acest lucru se realizează prin predarea de concepte, modele, metode și tehnici de luare a deciziilor de marketing.

Acest program conține o orientare practică puternică, prin utilizarea metodei casei, jocuri de simulare și realizarea de lucrări aplicate.

Obiectivul maestrului este de a pregăti profesioniști studenții noștri pentru a îndeplini funcțiile de directori sau antreprenori în zona comercială.

admitereCerințe de aplicare pentru solicitanții din afara UAILicență eliberată de o universitate recunoscută de legile țării dumneavoastră.Maxim 1 an de experiență profesională, după absolvirea licenței.Completați formularul de solicitare2 scrisori de recomandare.Examen scris de admitere.Interviu personalTaxă de depunere: 100 USD.Cerințe de aplicare pentru studenții UAINu trebuie să aveți mai mult de 3 subiecte în așteptare (9 credite) în licență. Aceste subiecte nu pot include: Finanțe I, Marketing I, Marketing II și Statistică II.Ei nu pot avea mai mult de 4 cursuri în așteptare combinate între sport și engleza. De exemplu, un student care datorează 3 sporturi și 2 englezi nu poate intra în diploma de masterat.Au fost înregistrate practicile administrative.Nu există o limită a cotelor.Informații generaleprețCerere: 100 USDPreț: 18.000 USD Acesta include: valoarea totală a școlarizării și tot materialul academic al programului.... [-]
Chile Peñalolén
Martie 2020
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad