Saba University School of Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Începeți călătoria către a deveni un medic

Saba University School of Medicine este una dintre cele mai importante școli internaționale de medicină, cu o istorie de aproape 30 de ani de educare a medicilor de seamă.

Studenții Saba obțin rezidențe de top în centre medicale din SUA și Canada. Ești gata să devii medic Saba?

Descoperiți unde se află Saba

Pentru ca un loc lipsit de distrageri să se concentreze pe solicitantul curriculum preclinic al școlii medicale, nu te vei descurca mai bine decât Saba.

Situată la doar 28 de mile (15 minute cu aerul) de St. Maarten, națiunea insulară Saba este mică, liniștită și extrem de sigură, cu ceva pentru care toată lumea să se bucure: de la sate pitorești și trasee de drumeție montană la scufundări curat și bine apreciate hanuri și restaurante. Pe scurt, Saba este un loc perfect pentru a studia din greu și, atunci când timpul îți permite, să te bucuri de tot ce e mai bun din Caraibe.

Diferența Saba

Saba University School of Medicine fost fondată în 1992 cu o viziune îndrăzneață: să stabilească o alternativă internațională la școlile medicale din SUA și Canada, care să ofere nu numai educație medicală excelentă și oportunități de carieră extinse, ci și să mențină o școlarizare accesibilă.

De ce Universitatea Saba

Foarte acreditat și bine stabilit

Peste 25 de ani și peste 2.500 de absolvenți de succes mai târziu, suntem mândri să spunem că Universitatea Saba a respectat viziunea fondatoare.

Saba University School of Medicine fost fondată în 1992 cu o viziune îndrăzneață: de a stabili o alternativă internațională la școlile medicale din SUA și Canada, care nu numai că va oferi educație medicală excelentă și oportunități de carieră extinse, dar va menține și o școlarizare accesibilă.

 • Studenții sunt eligibili pentru împrumuturi provinciale federale și canadiene americane
 • Mărimi de clasă mică: Saba se angajează să ofere o relație unic strânsă între elev și profesor
 • Pregătire accesibilă cu 30% până la 40% mai mică decât cea a școlilor medicale comparabile.
 • Locații de rezidențiat: Din 2013 până în 2018 94% dintre absolvenții SUSOM eligibili au obținut o rezidență
 • Între 2015 și 2019, prima rată de trecere USMLE Pasul 1 a fost de 99% - o performanță constant puternică
 • Facultatea distinsă: facultatea Saba are calificări excepționale, cu o diplomă avansată sau doctorat
 • Acreditare: Universitatea Saba este o școală medicală complet acreditată
 • Campus modern pe o insulă frumoasă din Caraibe
 • Curriculumul Saba accentuează o mai mare integrare între învățarea bazată pe cazuri și dezvoltarea abilităților clinice.

Acreditări și aprobări

Saba University School of Medicine este o școală medicală complet acreditată.

Acreditare

Saba University School of Medicine este acreditat de Organizația de Acreditare a Olandei și Flandrelor (NVAO), organismul de acreditare pentru Olanda și Flandra.

Aprobat de New York, California și Florida

Saba University School of Medicine este una dintre puținele școli internaționale de medicină cu aprobări în statele cheie din New York, California și Florida. Aceste state au mandat de revizuire instituțională și aprobare înainte de a acorda acces la oportunități de secretariat în statele lor respective.

Studenții Saba University School of Medicine care finalizează cu succes examenele de licență necesare, sunt eligibili pentru a practica medicina în Canada, Puerto Rico și în toate cele 50 de state americane. Mai exact, următoarele organisme au aprobat, recunoscut sau autorizat Saba University School of Medicine :

 • Aprobată de Departamentul Educației de Stat din New York: Pe lângă oportunitățile de birou, aprobarea din New York oferă acces la reședințele din stat.
 • Recunoscut de către Consiliul medical din California: Recunoașterea este, de asemenea, necesară pentru licență. În plus, alte state urmăresc recunoașterea Californiei în scopul licenței
 • Licențiat de Comisia pentru Educație Independentă, Departamentul pentru Educație din Florida
 • Aprobată de Consiliul de Stat al Artelor Vindecării din Kansas

Aprobat pentru împrumuturi federale din SUA

Saba University School of Medicine este una dintre școlile medicale internaționale selectate aprobate pentru a participa la programele de ajutor federal pentru studenți din SUA.

Comparabilitatea cu cerințele școlii medicale din SUA

Departamentul de Educație al Statelor Unite, prin intermediul Comitetului Național pentru Educație Medicală și Acreditare Medicală (NCFMEA), examinează standardele pe care le utilizează țările pentru acreditarea școlilor de medicină. NCFMEA a stabilit că standardele de acreditare utilizate de NVAO pentru acreditarea programului medical al Saba sunt comparabile cu cele utilizate de Comitetul de legătură pentru educația medicală (LCME), organismul de acreditare care acredită programele medicale care acordă MD în Statele Unite.

Istoria succesului

De mai bine de 25 de ani, Saba University School of Medicine transformă studenții dedicați în medici Saba. Aproximativ 2.500 de absolvenți de Saba practică acum medicamente în SUA și Canada, iar succesul lor continuu a ajutat la cimentarea reputației Saba ca școală de medicină.

În ultimii ani, studenții Universității Saba au obținut o rată de trecere pentru prima dată de 99% la USMLE Pasul 1. În 2017, această rată a fost perfectă de 100%.

Absolvenții Universității Saba s-au bucurat de un mare succes în asigurarea reședințelor. Succesul Saba este egal cu școlile de medicină din SUA, mai mare decât majoritatea școlilor de osteopatie din SUA și semnificativ mai mare decât majoritatea școlilor medicale internaționale.

În Canada, unde accesul la școlile și reședințele medicale după aceea, este extrem de competitiv, Saba și-a câștigat o reputație puternică printr-un număr mare de destinații de plasare în Sistemul canadian de potrivire a rezidențialelor sau CaRMS.

Valoare excepțională

Performanța extraordinară a studenților noștri este un motiv suficient pentru a considera Saba o alegere inteligentă în școlile medicale. Dar Saba este, de asemenea, unic prin valoarea pe care o aduce elevilor.

De la înființarea sa cu mai mult de 25 de ani în urmă, Saba a lucrat agresiv pentru a menține școlarizarea la prețuri accesibile. Datorită acestor eforturi continue, Saba este în măsură să ofere educația la o școală cu 30% până la 40% mai mică decât cea a școlilor medicale comparabile.

Aceasta înseamnă că veți absolvi Saba cu o educație medicală de nivel superior, cu mai puține datorii decât absolvenții majorității celorlalte școli medicale, dar cu mai puține datorii decât absolvenții majorității celorlalte școli medicale.

De ce să studiezi pe Insulele Saba?

 • Locație frumoasă, călduroasă pe tot parcursul anului
 • Oportunități pentru drumeții, scufundări și multe altele
 • Un loc perfect pentru a studia, fără distrageri

Programul nostru

• 5 semestre Știința de bază pe insula Saba

• 5 semestre de rotații clinice în SUA sau Canada

Cerințe preliminare

 • Biologie generală sau zoologie (cu laborator)
 • Chimie anorganică (cu laborator)
 • Chimie organică / biochimie (cu laborator)
 • Fizică (recomandat)
 • Limba engleză la nivel de colegiu sau compoziție
 • Alte științe sociale sau științe fizice și deprinderi de calculator

Locații

The Bottom

Address
Church Street
The Bottom, Saba, Caribbean Netherlands

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: