Vancouver School of Theology

An affiliate of the University of British Columbia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

INSTITUȚII DENOMINARE

Vancouver School of Theology facut parte din educatia teologica din British Columbia de peste 100 de ani - o traditie bogata si pionierata pe care sa o construiasca. Suntem un descendent direct al mai multor instituții denominaționale înființate în Vancouver de-a lungul anilor.

Activitatea principală a școlii noastre este de a pregăti studenții pentru slujirea și conducerea congregației.

ȘTIAȚI ...

 • La studenții internaționali VST plătesc aceeași rată de școlarizare ca și studenții canadieni?
 • VST se află în campusul Universității din British Columbia. Suntem aproape de ocean, plaje, o mulțime de activități recreative și artistice și trăim într-un climat temperat.
 • Există o serie de opțiuni de locuințe accesibile și în apropierea campusului?

STUDII INDIGENE

Școala și-a înființat parteneriatul cu Prima Națiune cu mai mult de 30 de ani în urmă și oferă ministerelor inovatoare M.Div. Programul de diplomă prin extensie, ajungând spre vestul Canadei și Pacificul Nord-Vest și Hawaii în SUA

STUDII INTER-RELIGIOASE

În 2010, VST a creat Studii inter-religioase, cu noi cursuri și programe care îi învață pe elevi să se angajeze cu alte tradiții de credință pentru binele lumii pe care Dumnezeu îl iubește.

VIZIUNE

Vancouver School of Theology este chemată să educe și să formeze lideri creștini grijulii, angajați și generoși.

FUNDAȚIILE NOASTRE TEOLOGICE

 • Dumnezeu cheamă un popor din și din întreaga lume să fie o binecuvântare pentru întreaga creație.
 • Dumnezeu dezvăluit în istoria lui Israel și în Isus Hristos, ne cheamă să gândim împreună cu tradiția, de dragul prezentului și viitorului.
 • Ne întâlnim imaginea lui Dumnezeu în vecinul nostru și în întreaga creație.

MISIUNE

O educație la VST invită:

 • Credincioși discernământ al cerințelor serviciului creștin.
 • Angajament riguros cu tradiția creștină și învățarea contemporană.
 • Prietenos și respectuos colaborare cu spiritualitățile indigene și alte culturi și tradiții de credință pentru binele întregii creații.

VALORI

Ca comunitate de credință, ne angajăm:

 • Educația teologică (studii teologice, biblice, pastorale, etice, istorice, indigene și interreligioase) și formarea pentru înflorirea poporului lui Dumnezeu.
 • Inspirând viețile ucenicilor creștini cu discernământ în interiorul și în afara acestei comunități.
 • Respectarea demnității fiecărei persoane.
 • Învățarea și bursa sunt efectuate cu diligență și deschidere.
 • Încurajând vorbirea profetică și acțiunea justă pentru dragostea și bunăstarea creației.

GOL

 • Creșterea angajamentului nostru de a educa și de a forma studenții legați de minister pentru o conducere transformatoare, continuând să susțină programele existente orientate spre cercetare.
 • Inspirați excelența în predarea și învățarea poporului lui Dumnezeu și împărtășiți această învățare în mai multe locații.
 • Cultivați relațiile noastre cu denominațiile care ne susțin în prezent și continuați expansiunea ecumenică, la nivel local și internațional.
 • Creșterea capacității noastre de a utiliza tehnologiile informaționale pentru predare, cercetare și programare cu diverse publicații externe.
 • Construiți reputația VST și hrăniți o comunitate mai mare de relații, de exemplu cu popoarele indigene, alte tradiții religioase, UBC, colegiile teologice din vecinătate.
 • Consolidarea procesului de recrutare a solicitanților "de prima alegere" din Canada, Pacificul de Nord-Vest și atragerea studenților din medii diferite.
 • Creați puterea financiară pe termen lung, stabilitatea și încrederea în școală, cu responsabilitate responsabilă.
 • Îmbunătățiți facultatea cu normă întreagă prin recrutare și reținere deliberată, pentru a completa facultatea noastră actuală.
 • Susține și dezvoltă un personal, o facultate și un consiliu care susțin cu entuziasm viziunea și misiunea școlii.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:


Master of Divinity / Master of Divinity by Extension

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 7 anii January 2019 Canada Vancouver + 1 mai mult

[+]

Teologie și istorie

Integrare

Prelegeri Seminarii

[-]

MA PPL in Spiritual Care

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Canada Vancouver

[+]

În termen de 24 de luni studenții pot îndeplini cerințele standardelor BC pentru un practician de sănătate spirituală.

[-]

Master of Arts in Indigenous and Inter-Religious Studies (MAIIS)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 7 anii January 2019 Canada Vancouver + 1 mai mult

[+]

Stabilirea și citirea unei bibliografii relevante, în medie de 50 de pagini pe săptămână. Durata programului

Localizare

Admitere

[-]

Master of Theology (Th.M)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 10 semestre January 2019 Canada Vancouver + 1 mai mult

[+]

metodologiilor de cercetare

hermeneutica istorie teologie

Admitere

[-]

Master în arte în studiile teologice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 7 anii January 2019 Canada Vancouver + 1 mai mult

[+]

Studii Integrative - O alegere a generalistului, această concentrare permite studierea în toate domeniile de mai sus și echipează titularul de diplomă cu o bază largă de cunoștințe în studiile teologice.

Absolvent al programului MATS la VST va fi echipat și pregătit să-și exercite o vocație de bursă teologică:

Demonstrați o cunoaștere la nivel de masterat a disciplinelor teologice, Descrieți subiectele centrale ale teologiei și participați la reflecție teologică asupra problemelor și subiectelor selectate Aplicați metode hermeneutice adecvate pentru a realiza o interpretare de nivel introductiv a unui text biblic în contextul său antic și contexte contemporane Analizați datele istorice și demonstrați înțelegerea istoriografică utilizând abilități adecvate, cum ar fi utilizarea materialelor sursă primare și secundare Demonstrarea conștientizării la nivel introductiv a conținutului, metodelor, problemelor și contextelor studiilor interreligioase și a studiilor indigene În disciplina de concentrare a elevului, identificarea conceptelor fundamentale de lucru în studiul critic și constructiv al disciplinei, oferirea unei discuții asupra conținutului de bază al disciplinei și desfășurarea unor abilități de cercetare suficiente pentru a prezenta conținutul de bază al acestei discipline Pentru o concentrare a studiilor integrative, demonstrați familiaritatea la nivel intermediar cu conținutul, metodele, problemele și contextele a două sau mai multe discipline teologice și capacitatea de a face judecăți comparative și integrative între sau între domeniile alese Demonstrarea competenței în comunicarea clară și eficientă, atât în ​​formă orală, cât și în scris, construirea unui argument logic, luarea de judecăți în cunoștință de cauză cu... [-]

Ma în conducerea publică și pastorală

Campus January 2019 Canada Vancouver

Maeștrii de arte din conducerea publică și pastorală recunosc tipurile de lideri care sunt necesare pentru schimbarea naturii a comunităților creștine și sprijină persoanele implicate în diferite forme de conducere, de la congregații la antreprenoriat social, servicii sociale bazate pe credință, ONG-uri, serviciile de mediere și inițiativele de justiție bazate pe comunitate. [+]

PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Maeștrii de arte din conducerea publică și pastorală recunosc tipurile de lideri care sunt necesare pentru schimbarea naturii a comunităților creștine și sprijină persoanele implicate în diferite forme de conducere, de la congregații la antreprenoriat social, servicii sociale bazate pe credință, ONG-uri, serviciile de mediere și inițiativele de justiție bazate pe comunitate. O specializare unică în Îngrijirea Spirituală pregătește elevii pentru o varietate de ministere de capelan (vezi descrierea programului MAPPL în Spiritual Care).

Acest grad este ancorat în învățarea bazată pe practică, în acțiunea de reflecție și în analiza contextuală. Se acordă atenție dezvoltării cunoștințelor religioase pentru lucrul în contexte pluraliste, honuirea intelectului teologic pentru formarea teologilor și conducătorilor publici, furnizarea de fundații biblice, etice și spirituale pentru a inspira capacitățile vizionare ale organizatorilor și a agenților schimbării ecleziale și practicarea ritualului, retoricii și comunității abilitățile necesare pentru a oferi o conducere vitală, artistică și generoasă atât în ​​contexte pastorale, cât și în contexte publice, moștenite și emergente.... [-]


Videoclipuri

Virtual Tour

Promise Video

Contactează

Adresă, linia 1 6015 WALTER GAGE ROAD
Vancouver, British Columbia, Canada