University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Declarație Misiunea noastră

Edwards School of Business dezvoltă profesioniști de afaceri pentru a construi națiuni.

Edwards School of Business creează oportunități pentru învățare dinamică și gândirea critică. Noi suntem la pământ în valorile noastre de autenticitate și integritate. Imbratisam modelul profesor-savant, și să livreze misiunea noastră, prin facultate cu expertiza academică și profesională puternică. Cultura noastră celebrează diversitatea și pluralismul îmbrățișează. Noi implicăm părțile interesate noastre de a construi o valoare în comunitățile lor.

Despre Școala de Afaceri Edwards

În timp ce de-a lungul anilor numele de programare de afaceri sa schimbat ceea ce nu sa schimbat este un angajament total pentru o experiență educațională excelent pentru studenți. De-a lungul trecut aproape 100 de ani, așa cum am crescut de la un mic program legat de comunitatea profesionale de contabilitate la o școală globală de afaceri am ascultat! Ne-ai spus că o educație de afaceri trebuie să aibă rădăcini funcționale profunde în discipline de bază de contabilitate și finanțe, marketing și management, resurse umane și strategia. Dar, ne-ai spus, de asemenea, că aceste rădăcini adânci funcționale trebuie să fie îmbunătățită cu abilități integrate de luare a deciziilor. În cele din urmă, ne-ai spus să ne amintim că procesul de luare a deciziilor eficiente necesită competențe profesionale cheie de comunicare și de conducere într-un cadru de etică și responsabilitate socială. Veți găsi aceste caracteristici încorporate în toate programele noastre.

O privire la Scoala Edwards de afaceri de azi:

  • Peste 20 de milioane de $ bugetul anual de funcționare
  • Peste 121 de facultate și de personal
  • Peste 2200 de studenți
  • Cinci programe de studii (licență de comerț, Master of Business Administration, Maestru De Contabilitate Profesionale, Master Of Science în Finanțe, Master Of Science în Marketing)
  • Două programe de certificat (Certificat Business Administration, Certificat Business Administration aborigene)
  • Peste 23.500 Alumni

Locații

Saskatoon

Address
S7N 5A7 Saskatoon, Saskatchewan, Canada

Saskatoon

Address
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

SK S7K 1L9 Saskatoon, Saskatchewan, Canada