Citește Descrierea Oficială

Povestea noastră

UCalgary este - ca orașul nostru gazdă - o destinație pentru oameni cu visuri ambițioase și pietre esențiale pentru a le îndeplini.

Scopul nostru

UCalgary oferă studenților o experiență educațională de înaltă calitate care le pregătește pentru succes în viață, precum și cercetări care abordează provocările cele mai persistente ale societății. Crearea și transferul de cunoștințe contribuie în fiecare zi la avantajul competitiv global al țării noastre și face din lume un loc mai bun.

Facem asta în Calgary - orașul cel mai întreprinzător și mai îngrijitor al Canadei, unde spiritul occidental, sentimentul de familie și energia tinerească pătrund în tot ceea ce facem. Suntem pionieri la inimă, inovatori de necesitate și dorință, constructori de comunitate pentru că este în ADN-ul nostru. Vedem potențialul în care alții se opun provocărilor și știm cum să coopereze pentru a "face git'er făcut".

Valorile noastre

Ceea ce este important pentru noi și pentru ce fel de universitate - și oameni - ne străduim să fim.

Echilibru

Noi completăm cercetarea, învățarea și mediul de lucru cu spații sociale, culturale, sportive și recreative, servicii și programe care promovează o comunitate sănătoasă.

Colaborare

Construim poduri prin comunicări proactive între indivizi, între echipe, între departamente și facultăți și cu alte organizații din comunitate, cu integritate și transparență.

Curiozitate

Suntem stimulați de necunoscutul și neașteptatul și ne bazăm pe el pentru a provoca explorări și inovații.

Excelenta

Ne așteptăm pe cei mai buni dintre toți cei care lucrează și învață la University of Calgary . Susținem și recunoaștem realizările tuturor membrilor comunității și ne ajutăm reciproc să atingem cele mai înalte ambiții.

globalizarea

Ne gândim și acționăm cu o mentalitate globală, recunoscând permeabilitatea conectivității la nivel mondial, conștient de evoluțiile globale și acționând asupra oportunităților de a beneficia de lumea pe care o deservim.

A sustine

Apreciem oamenii care interacționează cu ceilalți în mod incluziv și cu respect. Oferim programe și servicii de înaltă calitate pentru a promova sănătatea și siguranța, a promova moralul comunității și a satisface nevoile diverse ale tuturor serviciilor pe care le deservim.

Durabilitate

Ne angajăm să conducem în moduri durabile de viață, de lucru și de învățare. Ne ocupăm de mediul fizic, natural și social. Susținem bugete echilibrate, relații sociale pozitive și sănătatea planetei noastre.

Mandatul nostru

Aflați despre motivul nostru de a fi și despre liniile directoare în care operează.

Asteptarile la care traim

University of Calgary este de așteptat să obțină rezultate concentrate care să sprijine și să încurajeze implicarea, prosperitatea economică, socială și culturală și sunt valoroase tuturor Albertans.

În fiecare primăvară, University of Calgary actualizează și prezintă Planul său instituțional cuprinzător (CIP), un document de planificare integrat de trei ani care satisface cerințele legale descrise în Legea învățării postliceale și Legea privind planificarea fiscală și transparența.

În fiecare toamnă, universitatea raportează acest plan cu un raport anual către Guvern, care include situațiile noastre financiare.

De asemenea, completăm aceste prezentări oficiale cu un raport comunitar care prezintă progresele pe care le-am făcut în cursul anului precedent.

Istoria noastra

Povestea despre modul în care am scos un loc pentru noi înșine și am construit această mare instituție.

Ca multe povesti de succes din Calgary, a noastră are un început înflăcărat, o creștere fără precedent și un viitor promițător.

Chiar înainte ca Alberta să devină o provincie în septembrie 1905, cetățenii unui foarte mic Calgary erau hotărâți să găzduiască o instituție post-secundară ca parte a construirii unui oraș mare.

În 1906, Școala Normală din Alberta (care va deveni ulterior Școala de Educație din Werklund) a început să funcționeze și a oferit un flux continuu de educatori pentru o nouă provincie dornică să crească și să avanseze rapid.

Când Universitatea din Alberta a fost înființată în 1908 în Strathcona (acum parte a orașului Edmonton), calgarii au fost dezamăgiți de conceptul de "plantă de ramură" care a urmat și a făcut lobby timp de decenii pentru o instituție independentă proprie. Elevii, facultatea, personalul, absolvenții, donatorii și voluntarii s-au alăturat împreună pentru a susține cauza, cu mare pasiune și angajament.

Dedicarea lor a fost în cele din urmă răsplătită la 29 aprilie 1966, când University of Calgary a obținut autonomie. De acolo, creșterea a fost rapidă și furioasă, pe măsură ce un nou campus a luat amploare, iar educatori inovatori au venit în Calgary din întreaga lume.

În anii 2016-17, University of Calgary marcat cea de-a 50-a aniversare ca instituție autonomă.

Oamenii noștri

Faceți cunoștință cu studenții, cadrele universitare și personalul care formează comunitatea noastră și ne face atât de mândri de universitatea noastră.

Elevi

Studenții noștri sunt unii dintre cei mai curioși, curioși și civili pe planetă. Ei provin din întreaga Alberta și Canada și din întreaga lume, construind o comunitate de campus diversificată care ajută la transformarea Calgary într-un loc special.

Personalul academic

Pe măsură ce ne străduim să devenim una dintre cele mai mari universități de învățare și cercetare din Canada, încercăm să atragem personalul academic cel mai talentat și calificat pe care îl putem găsi și să creăm un mediu în care să experimenteze și să reușească, conduce cercetarea inovatoare.

Cercetători post-doctorali

Lucrează în schimbare pe măsură ce vă ajută să traduceți descoperirile de cercetare în aplicații care oferă beneficii societății în întreaga lume. Avem o agendă puternică și axată pe cercetare și îi întâmpinăm pe colegii din întreaga lume.

Management și personal

Lucrul la UCalgary înseamnă a fi scufundat în învățare și optimism tineresc, și de a face o diferență reală în viața altora în fiecare zi. De la asistenți de cercetare la consilieri de studenți, de la ingineri la directori, administratori la ofițeri de dezvoltare - toate sunt critice pentru succesul universității noastre.

Alumni

Mai mult de 163 000 absolvenți de la UCalgary contribuie la comunitățile din peste 150 de țări. În fiecare an, aproximativ 6000 de absolvenți noi se alătură acestei familii extinse de factori de decizie, construind în mod activ orașul nostru (două treimi din absolvenții noștri absolvenți din zona Calgary) și formând societatea noastră în întreaga lume.

Membrii Consiliului guvernatorilor

Consiliul guvernatorilor este responsabil de administrarea Universității în numele populației din Alberta. Membrii consiliului de administrație servesc drept guvernatori / administratori. Componența consiliului de administrație este mandatată de Legea privind învățarea post-secundară a lui Alberta. Membrii sunt numiți prin ordin în ordin sau în ordine ministerială.

senatori

Senatorii sunt voluntari care sunt pasionați de educație, cercetare și inovare - ambasadori activi care sunt dornici să împărtășească rolul central pe care îl joacă University of Calgary în orașul nostru vibrant. În fiecare toamnă, recrutem pentru poziții deschise ale Senatului.

Susținătorii comunității

Zeci de mii de oameni și organizații susțin University of Calgary cu timpul, talentul și comoara lor. Acestea permit schimbarea transformatoarelor și permite cadrelor universitare să se concentreze asupra lucrării la îndemână: oferind cea mai bună educație posibilă studenților noștri și făcând descoperiri care vor schimba toată viața noastră spre bine.

Spiritul nostru

Acum 75 milioane de ani, Alberta a fost unul dintre cele mai bogate habitate ale dinozaurilor de pe planetă. Peisajul subtropical din jurul orașului Calgary a răsunat cu urmele unor reptile feroce. Astăzi, UCalgary Dinos canalizează aceeași ferocitate, arătând conducere pe terenuri, câmpuri, gheață și valuri de sport interuniversitar și în căutarea noilor cunoștințe și inovații pentru societate așa cum o știm. Suntem toți Dinos.

Fapte și cifre

UCalgary de numere

University of Calgary este o universitate cu capital intensiv de cercetare fondată în 1966, cu 14 facultăți care oferă peste 250 de programe academice și peste 50 de institute și centre de cercetare. Fiind una dintre cele mai importante universități de cercetare din Canada, UCalgary combină cele mai bune tradiții universitare cu energia și diversitatea orașului Calgary. Campusul nostru principal ocupă un cadru frumos, cu vedere spre munții Rocky din Alberta și acoperă mai mult de 200 de hectare - o zonă mai mare decât centrul orașului Calgary.

Universitatea noastră
 • Fondată în 1966, cu origini la începutul anilor 1900
 • Culori: roșu și auriu
 • Motto: Mo shùile togam suas (gaelică) - Îmi voi ridica ochii
 • 5 campusuri: 4 în zona Calgary și 1 în Doha, Qatar
 • 14 facultăți
 • 1.800 de cadre didactice angajate activ în cercetare, bursă și predare
 • 3.200 de cadre didactice neacademice s-au axat pe funcționarea instituției și pe respectarea mandatului nostru principal
 • Bugetul consolidat de 1,3 miliarde de dolari: contribuie aproape 8 miliarde de dolari anual la economia Alberta
 • 30.000 de studenți: 24.000 de studenți, 6.000 de studenți absolvenți
 • Aproape 185.000 absolvenți; 2/3 trăiesc sau lucrează în zona Calgary
Clasament și distincții
 • Top 200 de universități din întreaga lume (Times Higher Education World University Rankings, 2019)
 • 128 în lume și 6 în Canada pe baza publicațiilor totale (CWTS Leiden Ranking 2019)
 • 196 în lume și 7 în Canada, Centrul pentru clasamentul universităților mondiale (CWUR), 2018
 • Top 200 de universități din întreaga lume (Academic Ranking of World Universities [ShanghaiRanking Consultancy], 2018
 • Top 200 universități cu cea mai mare atenție la nivel mondial din lume (Times Higher Education, 2016)
 • Top 5 în Canada și 125 din cele 938 de universități din întreaga lume în performanța cercetării (Centrul European pentru Știință și Tehnologie, Leiden, 2017)
 • Cele mai importante 10 organizații sustenabile din Canada (Corporate Knights, 2016)
 • Tehnologia Challenger (Times Higher Education, 2017)
 • Un lider canadian în clădirile verde de înaltă performanță și în practicile privind siturile durabile
 • Primul campus de comerț echitabil din Alberta
 • Angajatorii de top ai Albertei (2015, 2016, 2017, 2018)
 • Cei mai buni patroni ai diversității din Canada (2017, 2018, 2019)
 • WorldatWork Alliance for WorkLife Seal of Distinction (2015, 2016, 2017)
Acasă din Dinos
 • 500 sportivi studenți concurează pe echipe de varsități în fiecare an
 • Top 5 în Canada pentru atleți universitari universitari academici
 • Din 1976, sportivii din Dinos au adus acasă mai mult de o duzină de medalii olimpice
Facilități excepționale
 • Institutul Taylor pentru predare și învățare: prima clădire din Canada dedicată exclusiv îmbunătățirii predării și învățării post-secundare
 • Centrul Hunter pentru gândirea antreprenorială: Noua inițiativă de a scufunda campusul într-o abordare îndrăzneață și nouă în ceea ce privește predarea, învățarea, descoperirea și schimbul de cunoștințe
 • Centrul internațional de microbiom: singurul centru de cercetare al Canadei pentru studierea microbiomei și a impactului acesteia asupra sănătății umane și animale
 • WA Ranches: 19.000 de acri de fermă de bovine de lucru care va ancora cursuri de predare, învățare și cercetare de clasă mondială
 • Centrul de învățare bazată pe experiență în domeniul energiei: unul dintre cele mai mari laboratoare LEED Platinum din America de Nord
 • Biblioteca digitală Taylor Family: biblioteca cea mai avansată din punct de vedere tehnologic din America de Nord
 • Olympic Oval: acasă la cea mai rapidă gheață din lume
 • Centrul de Dezvoltare a Copilului: una dintre cele mai grele clădiri din America de Nord
Învățarea și învățarea noastră
 • 250 de programe
 • 95% rata de retenție de licență
 • 78% satisfacție elev "bun" sau "excelent" la primul an
 • 91,1% rata de ocupare a absolvenților, 76,7% angajați în domenii legate de disciplină
 • 7,8 milioane de articole din colecțiile bibliotecilor
 • 15 savanți de la Rhodes până în prezent
Cercetarea și bursa noastră
 • # 6 Universitatea de cercetare de top din Canada - în ceea ce privește finanțarea cercetării sponsorizate
 • 419,2 milioane dolari în finanțarea sponsorizată de cercetare (2017-2018)
 • 148 de scaune de cercetare
 • 356 noi dezvăluiri de invenții (2017-2018, total de funcționare pe o perioadă de 3 ani)
Șase zone focale abordează prioritățile globale în:
 • Inovații energetice pentru astăzi și mâine
 • Dinamica umană într-o lume în schimbare
 • Soluții tehnice pentru sănătate
 • Noi tehnologii ale spațiului cosmic
 • Infecții, inflamații și boli cronice
 • Creierul și sănătatea mintală
Orasul nostru
 • Calgary, Alberta, o populație de 1,4 milioane
 • Cel mai bun loc de a locui în Canada (MoneySense Magazine, martie 2013)
 • # 1 cel mai viu oraș din America de Nord și # 4 din lume (2018 Global Liveability Ranking, Economics Intelligence Unit)
 • Cea de-a patra cea mai mare și cea mai rapidă creștere din Canada
 • Capitalul energetic al Canadei
 • Centrul financiar global
 • # 3 cel mai divers oraș din Canada
 • Cele mai multe brevete pe oraș din Canada (CD Howe Institute, 2018)
 • Cea mai mare concentrație a sediilor centrale și a întreprinderilor mici pe cap de locuitor în Canada (dezvoltarea economică din Calgary)
 • 40 birouri consulare internaționale
 • Cea mai mare rețea de Pathway urbane din America de Nord
 • Acasă la Centrul Național de Muzică din Canada și la Calgary Stampede la nivel internațional
 • Cel mai însorit oraș din Canada - peste 333 de zile pe an
 • Vizualizați acest videoclip minunat despre Calgary, pregătit de partenerii noștri de la Calgary Economic Development

Campusurile noastre

Situat la poalele munților Rocky Mountains, acoperit de zăpadă, și ajunge la țărmurile deșertice ale Golfului Persic, UCalgary salută lumea.

University of Calgary are sediul în Calgary, Alberta, Canada, cu patru campusuri din zona Calgary și o cincime din Doha, Qatar. Calgary este unul dintre cele mai curate, mai sigure și mai multe centre urbane din Canada, clasificate în mod repetat ca fiind unul dintre cele mai viabile orașe ale lumii. Cu o populație de 1,2 milioane de locuitori, este și cel mai mare oraș din Alberta și al treilea cel mai mare municipiu din Canada.

Multe dintre site-urile noastre sunt situate pe teritoriile tradiționale ale Popoarelor Națiunilor Unite din Tratatul 7. Tratatul 7 Terenuri din sudul Albertei sunt acompaniate de națiunea Kainai, de națiunea Piikani, de Siksika Nation, de Tsuuu T'ina Nation și de Bearspaw, Chiniki, și Națiunile Wesley (Stoney-Nakoda). Calgary găzduiește, de asemenea, Regiunea 3 a Métis Nation of Alberta.

5 campusuri legate de dorința de a crea și de a împărtăși cunoștințe.

Campusul principal

Construit în anii 1960 - și evolving încă de atunci - campusul nostru principal este acum casa a 11 dintre cele 14 facultăți noastre, facilitățile noastre de cercetare și atletism de nivel mondial și servicii de suport extinse pentru studenți, cadre didactice și personal.

Foothills campus

Acasă la Școala de Medicină Cumming și la Facultatea de Medicină Veterinară, acest campus este situat la aproximativ un kilometru sud de campusul principal, lângă Centrul Medical Foothills. Centrul de Științe ale Sănătății, Clădirea Medicală Heritage, Centrul de Inovare în Cercetarea Sănătății și clădirea de Predare, Cercetare și Wellness sunt găsite aici.

Campusul central

Situat în centrul orașului Calgary, acest campus oferă selectate nivel de absolvent și programare educaționale executive prin Școala de Afaceri Haskayne și Școala de Politici Publice. Asociația Alumni a Universității are sediul central, într-un centru de învățare care oferă, de asemenea, un spațiu convenabil de întâlnire și funcționalitate pentru comunitatea de afaceri a orașului.

Spy Hill campus

Acest campus găzduiește învățarea clinică și diagnostică pentru Facultatea de Medicină Veterinară, precum și cercetarea clinică și aplicată. Facilitățile includ Clădirea Clinicilor de Aptitudini, Stația de Cercetare a Științelor Medicale Veterinare și Stația de Cercetări Wildlife. Spy Hill este, de asemenea, site-ul facilității de depozitare a Bibliotecii avansate de înaltă densitate a universității.

Doha, campusul Qatar

UCalgary și-a deschis primul campus de sucursale din Doha, Qatar în 2007. Astăzi, University of Calgary din Qatar (UCQ) educă viitorii lideri care alăptează în regiune prin oferirea de programe de licență pentru asistenți medicali și masterat de asistență medicală acreditați de Asociația canadiană a școlilor Asistență medicală (CASN).

Stații de camp și alte facilități

De la locații olimpice și stații de teren rustic la un centru de cercetare de mare arctică, un institut marin și unul dintre cele mai avansate observatoare astrofizice din Canada, University of Calgary are câteva destinații atractive, care merită explorate.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Calgary

Elevii care doresc să avanseze cariera lor ar trebui să ia în considerare programul de Inginerie electrică și de calculator (MEng curs), care este adesea luate cu fracțiu ... [+]

Prezentare generală a programului

Elevii care doresc să avanseze cariera lor ar trebui să ia în considerare programul de Inginerie electrică și de calculator (MEng curs), care este adesea luate cu fracțiune de normă. Ideal pentru studenții care aspiră să câștige mai multe cunoștințe dincolo de gradul lor de licență, programul durează de obicei patru până la șase ani de studiu cu frecvență redusă. Elevii vor face parte dintr-o comunitate vibrantă de cercetători care se concentrează pe găsirea de soluții practice la problemele din lumea reală. Ca o diplomă profesională care se bazează exclusiv pe curs, programul pregătește studenții pentru cariere în companii de înaltă tehnologie în poziții precum inginer de cercetare și dezvoltare, arhitect sistem / rețea, designer de sistem, inginer de sistem, inginer de aplicații, dezvoltator de aplicații și software arhitect.... [-]

Canada Calgary
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Calgary

Având alegerea dvs. de o gamă largă de domenii interesante de studiu este ceea ce face din Inginerie Civilă (MSc Thesis) program atractiv pentru studenți. Acestea se pot ... [+]

Prezentare generală a programului

Având alegerea dvs. de o gamă largă de domenii interesante de studiu este ceea ce face din Inginerie Civilă (MSc Thesis) program atractiv pentru studenți. Acestea se pot specializa în una din mai multe sub-discipline, printre care biomecanica, materialele bituminoase, ingineria geotehnică, ingineria materialelor, structurile și mecanica solidă, ingineria transporturilor, resursele de apă, energia și mediul (interdisciplinar) și ingineria mediului (interdisciplinar). După finalizarea unui proiect de cercetare aprofundat și original referitor la sub-disciplina aleasă, elevii ajung să scrie o teză corespunzătoare, permițându-i să dobândească cunoștințe aprofundate și experiență de cercetare.... [-]

Canada Calgary
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

We Are UCalgary