Université du Québec à Rimouski UQAR

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universități peste tot în Est-du-Québec și Chaudière-Appalaches

Université du Québec à Rimouski (UQAR) a acordat aproape 42.000 de grade de la crearea sa, în 1969. În plus față de campusul Rimouski și Lévis, UQAR oferă învățământului universitar în întreaga regiune est-du-Québec, Chaudière-Appalaches la Gaspésie-Iles-de-la- Madeleine, prin Haute-Côte-Nord și Manicouagan. De asemenea, are birouri permanente în Gaspé și Rivière-du-Loup.

UQAR în cifre

UQAR face parte din rețeaua de la Universitatea din Quebec, cea mai mare rețea universitate din Canada, cu aproape 100 000 de studenți. UQAR salută mai mult de 7200 de studenți, inclusiv 400 de studenți internaționali din peste 30 de țări.

O mare universitate mică

Alege UQAR este alegerea o universitate în cazul în care succesul elevilor este o prioritate. UQAR este renumit pentru conducerea excepțională a profesorilor și profesorilor.

Clasele au o medie de 30 de elevi pe clasă, ceea ce facilitează integrarea noilor intrați pe piață, și, astfel, succesul studiilor lor.

Uita de mari sali de curs care includ 100, 200 sau chiar 500 de studenți la un moment dat!

UQAR oferă chiar și un serviciu unic, Centrul de succes Asistență (RAC), care este deschis pentru studenții tuturor ciclurilor care se confruntă cu dificultăți temporare în studiile lor sau care doresc să se îmbunătățească. CAR înainte, în mod preventiv, buna desfășurare a activității academice, în scopul de a oferi tuturor cea mai bună șansă de succes.

O Universitatea de Cercetare de Excelenta

UQAR se distinge de alte universități prin orientările sale pentru cercetare și dezvoltare și de andocare cu caracteristicile teritoriului său.

Situat în regiune, se invecineaza cu Golful St. Lawrence, UQAR este cel mai nordic al universităților din Quebec. Acesta este motivul pentru știința marină, dezvoltarea regională și nordicity sunt axele de excelență în cercetare culoare într-un mod deosebit de multe dintre programele oferite la UQAR.

domenii inovatoare, cum ar fi inginerie, turbine eoliene in medii nordice, literatura anterioară, de patrimoniu și sănătate științelor regionale au luat amploare în ultimii ani.

Campusul Lévis, cum ar fi activitățile de cercetare campusul Rimouski în sectoarele perseverența tinerilor în școală, educație specială, asistență medicală și de management sunt în curs de dezvoltare.

Printre cele mai bune universități de cercetare din țară, UQAR a fost desemnat de cinci ani consecutivi începând cu anul 2011, în Top 3 al Universităților din anul în cercetare, în Canada, între universități cuprinzătoare, care oferă în principal programe de licență de către firmă independentă RE $ earch InfoSource Inc.

Între 1999 și 2009, de finantare a cercetarii a crescut de la 3,8 milioane $ la $ 17,4 milioane de euro - o creștere de peste 350%. Începând cu anul 2010, subvențiile obținute prin UQAR pentru a sprijini cercetarea a rămas la mai mult de 20 milioane $.

UQAR este un transfer motor de implementare parteneriat de cercetare, cunoștințe pentru mediul industrial și dezvoltarea inovării și a celor mai bune practici în mijlocul profitului.

De formare bazat pe practica

Pentru locația sa privilegiată, UQAR permite studenților să exploreze și să investigheze mediul natural de exceptie in apropierea campusului universitar. În timp ce concentrându-se pe succesul elevilor, programele de formare oferite de UQAR se disting prin excelență și unicitate.

Multe dintre programe includ o proporție mare de teren practică sau stagii la locul de muncă.

O viață de student deschisă către lume

UQAR are peste 50 de programe de cooperare și de schimb cu peste douăzeci de țări din întreaga lume.

În fiecare an, UQAR salută, mai mult de 400 de studenți internaționali vibreze pereții cu ritmurile și accente ale lumii, îmbogățind în același timp, de zi cu zi la UQAR.

Dimensiunea umană a UQAR facilitează integrarea și succesul studenților străini. UQAR oferă inclusiv un program de twinning pentru studenții nou-sosiți cu studenții deja în campus, iar la sosirea lor la universitate.

Rimouski oraș studențesc

Capitala Bas-Saint-Laurent, comercial și oraș maritim, Rimouski este un oraș student la real, care în fiecare animație buzzes an de mai mult de 15.000 de studenți la toate nivelurile. Termenul "oraș studențesc" nu este exagerat atunci când se consideră că studiile de populație reprezintă aproape unul din trei oameni in acest oras de aproximativ 50 000 de locuitori.

Pentru a promova succesul academic și echilibrul dintre educație și muncă, peste 200 de angajatori din regiune s-au angajat să ia în considerare programul școlar, să fie flexibil în timpul examenului și să nu solicite mai mult de 15 ore pe săptămână de la elevi.

Instituțiile de învățământ colaborează cu parteneri din culturale, sportive și ordinea socială pentru a oferi o gamă largă de servicii și activități recreative pentru studenții care aleg Rimouski ca destinație de studiu.

Technopole maritime du Québec

Situat de-a lungul celui mai mare estuar din lume, St Lawrence River, Rimouski oferă un cadru natural excepțional să conducă la dezvoltarea științei a mării. Regiunea oferă o concentrație unică de cercetători în patru instituții internaționale:

Institutul de Stiinte Marine din Rimouski (ISMER) UQAR, Centrul de Cercetare pentru marina Biotehnologie (MSRC), afiliat cu UQAR care se numără printre centrele de cercetare cele mai versatile din Quebec si Canada; Institut maritim du Québec, cel mai mare centru de formare maritimă în Canada; Maurice Lamontagne Institute, un lider centre de cercetare in domeniul stiintelor marine din lume.

activități în aer liber în centrul orașului

locație preferată pentru entuziaști în aer liber, cu parcuri, trasee de mers pe jos și trasee pentru biciclete, Rimouski oferă o gamă largă de activități sportive în culori locale:

Bic National Park cu vederi uluitoare, care nu include trasee pentru biciclete, în vara și cross-country pârtiilor de schi în timpul iernii; Canyon a Portile Iadului, unde găsim podul suspendat cel mai mare in Quebec; excursii în Saint-Barnabé Island, oferind vederi uimitoare ale orașului; râul St. Lawrence, un paradis pentru caiacul, navigație și kite surfing; Hockey Club Oceanic, care a găzduit rândurile sale zeci de jucători NHL, inclusiv celebrul Sidney Crosby; Tur International succesiune Rimouski, o cursă de ciclism care întâmpină sportivi din Canada, Statele Unite și în întreaga lume; drumeții de pădure, pescuit gheață, sporturi în aer liber și în interior, etc.

Sănătate înseamnă, de asemenea petrecere a timpului liber. Locuitorii din regiune au acces la multe facilități:

13 30 săli de sport și terenuri de joacă; 2 interior și 3 piscine în aer liber; 3 arene, 2 alei de gheață și 10 patinoare în aer liber; 6 terenuri de tenis de interior și 8 terenuri de tenis în aer liber; 7 terenuri de baseball cu bile și 3 tenis; 16 terenuri de fotbal și parcuri de placă 3 skateboard-uri; 4 cluburi de golf, 5 trasee de schi fond și două dealuri de schi; 12 centre comunitare, difuzat 6 camere si 4 biblioteci municipale, etc.

Centrul cultural din Est-du-Québec

La Rimouski, în fiecare săptămână, aduce o mulțime de activități și evenimente: teatre, spectacole, cafenele, teatre, muzee, galerii de artă, expoziții, concerte, festivaluri, etc. Regiunea are un număr mare de activități artistice care, prin creativitatea lor, anima o scenă culturală variată și înfloritoare.

Rimouski oferă o varietate de activități socio-culturale foarte distincte:

Maritime Historic Site Pointe-au-Père, care le oferă vizitatorilor șansa să urce la bordul populației submarin disponibil unic în Quebec, The ONONDAGA, și de a descoperi povestea scufundării Împărătesei din Irlanda; Festivalul de Film pentru Tineret Internațional; FestiJazz internaționale; Muzeul Regional de Rimouski, adăpostite în cea mai veche biserică de piatră din Est du Québec; Simfonia estuarului; Spect'Art Rimouski și Théâtre du Bic, care oferă spectacole majore pe tot parcursul anului; Centrul de acces Media Arts Paraloeil; Cooperativ Paradise, un spațiu de lucru, crearea și difuzarea culturii; Trotuare istorice ale Rimouski, un mod frumos de a descoperi patrimoniul construit și istoria Rimouski; Festivalul de Iarnă de Rimouski RikiFest, oferind curse sale mari de canoe cu gheață, părțile sale electronice în zăpadă, piața mică de sculpturi de iarnă și de gheață.

Directorul de resurse de agrement și cultură propune activități culturale și sportive mai diversificate, care sunt martori dinamismul excepțional care caracterizează zona Rimouski.

Transport

Société des Transports de Rimouski oferă un serviciu care reunește avantajele a două moduri complementare de transport, Citébus (microbuz urban, la ore stabilite) și TAXIBUS (taxiuri comune care circulă la periferie). UQAR este o parteneri instituționali majori ai acestei inițiative, pentru a oferi studenților trece la un preț accesibil.

Lévis, un oraș de dinamism excepțional

Cu care se confruntă Quebec City, Lévis oferă atât apropierea de râu și vederi excepționale. Lévis este principalul centru urban, comercial și de fabricație a regiunii Chaudière-Appalaches. Cu o populație de peste 140 000 de persoane, Lévis este renumit pentru planurile sale economice și sociale dinamice.

Cradle of Desjardins Group, al cărui sediu este unul dintre cei mai mari angajatori din regiune, case Lévis patruzeci de cooperative pe care le poziționează ca o "cooperare de oraș". Lévis se confruntă cu o dezvoltare fără precedent a teritoriului său și populația sa. Efectul său economic este stimulată de dezvoltarea unor centre comerciale și prezența unui parc tehnologic.

Studenții sunt, de asemenea, esențiale pentru vitalitatea comunității. În fiecare an, mai mult de 30 000 de studenți de la toate nivelurile fac parte din programele de formare din Lévis. Prezent în Lévis în 1980, UQAR salută peste 3500 de studenți trei cicluri de studiu.

Un oraș plin de zone naturale pentru practicarea de activități în aer liber

Parc des Tarabe-de-la-Chaudière și coridorul de ciclism, care este Parcours des Anses, de-a lungul râului St Lawrence, sunt exemple elocvente in apropiere de centrul orașului. Mai multe tipuri site-uri oferă vederi excepționale ale fortificațiilor din Quebec, pe port și de divertisment nautice, pe poduri între malurile râurilor și pe insula Orleans.

Natura Lévis este:

255 de parcuri și spații verzi; 5 parcuri mari dedicate conservării mediului natural; 68 parcuri de cartier, echipate cu jocuri pentru copii; 195 km de piste pentru biciclete, care 69 km legate de Verte Route;

In plus, locuitorii se pot bucura de facilitățile oferite de cele trei districte ale Lévis (Tarabe-de-la-Chaudière-Ouest, Tarabe-de-la-Chaudière-Est și Desjardins), inclusiv:

11 în aer liber și 2 piscine interioare; 11 terenuri de tenis; 7 cluburi de golf; 11 site-uri pentru a practica skateboarding și BMX; 1 centru școală de schi alpin și 5 centre de schi cruce țară; 3 terenuri de fotbal sintetice și 56 de arii naturale; 5 arene și mai multe patinoare în aer liber, etc.

Un mediu în care arta și cultura înfloresc

Printre principalele atracții arhitecturale ale orașului, sectorul Old Lévis este acasa, la o concentrație de clădiri și locuri de interes patrimoniu. Artele vizuale și diverse spectacole sunt prezentate pe larg evidențiate:

Loto-Québec; Orchestre symphonique de Levis; teatrul anglican; Jazz Festival etcetera Lévis; Festivalul Festivent balon; Hit-ul The Floor Dance Concurentei, Satul Artelor; Francofête; Concerte la amurg; Istoric Site-ul Canada National Lévis Cetăți; etc.

Transport

Quebec-Lévis de servicii de feribot și Société de transportul de Lévis facilita circulația cetățenilor și a studenților în Lévis și împrejurimi. Ele promovează accesul rapid la diverse servicii ale orașului Lévis și atracții turistice din Quebec City.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza

Vezi programe de masterat » Vedea Certificate » Vedea BBA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Doctor în Educații » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Controlul Managementului De Proiect (cu Memorie)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Managementul de proiect Master vizează să echipeze mai bine manager, indiferent de abilitățile sale de bază pentru a gestiona un proiect. [+]

Managementul de proiect Master vizează să echipeze mai bine manager, indiferent de abilitățile sale de bază pentru a gestiona un proiect. Este în continuare:

furnizează cunoștințe, modele și instrumente tehnice pentru a defini un proiect, să implementeze și să monitorizeze în mod eficient de la concepție până la finalizare; dezvolte capacitatea de a gestiona echipe de proiect multidisciplinare, multiculturale și virtuale; să dezvolte gândirea critică pentru a adapta practicile sale de gestionare către mediul specific al proiectului.

Se adresează 10 domenii de aptitudini de management de proiect:

integrarea proiectului; continut (scala); termene; costuri; calitate; resurse umane; comunicații; riscuri; furnituri; părțile interesate. ... [-]

De Masterat în Managementul Resurselor Maritime (fără Teză)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA în Managementul Resurselor Maritime are drept scop de a instrui manageri cu o viziune globală, domeniul maritim multidisciplinare și integrate. [+]

MA în Managementul Resurselor Maritime are drept scop de a instrui manageri cu o viziune globală, domeniul maritim multidisciplinare și integrate.

Ea pregătește profesioniști capabili să utilizeze metodele, instrumentele și tehnicile de management pentru a contribui efectiv la procesul de luare a deciziilor în sectorul maritim, atât operațional și strategic.

Studentul are posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor într-una din cele trei fluxuri ale programului: de pescuit (pescuit și acvacultură), gestionarea mediului marin și de coastă și al transportului maritim.

căi

De masterat în managementul resurselor marine, calea de cariera (fara memorie)... [-]


De Masterat în Managementul Resurselor Maritime (profil Cu Memorie)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA în Managementul Resurselor Maritime are drept scop de a instrui manageri cu o viziune globală, domeniul maritim multidisciplinare și integrate. [+]

MA în Managementul Resurselor Maritime are drept scop de a instrui manageri cu o viziune globală, domeniul maritim multidisciplinare și integrate.

Ea pregătește profesioniști capabili să utilizeze metodele, instrumentele și tehnicile de management pentru a contribui efectiv la procesul de luare a deciziilor în sectorul maritim, atât operațional și strategic.

Studentul are posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor într-una din cele trei fluxuri ale programului: de pescuit (pescuit și acvacultură), gestionarea mediului marin și de coastă și al transportului maritim.

căi

De masterat în managementul resurselor marine, calea de cariera (fara memorie)... [-]


De Masterat în Managementul Vieții Sălbatice și A Habitatelor Sale

Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 mai mult

MA în managementul vieții sălbatice și a habitatului este de formare în oamenii de știință de formare biologie și profesioniști cu o viziune globală și interdisciplinare, care va contribui la îmbunătățirea conservării și exploatării resurselor. [+]

MA în managementul vieții sălbatice și a habitatului este de formare în oamenii de știință de formare biologie și profesioniști cu o viziune globală și interdisciplinare, care va contribui la îmbunătățirea conservării și exploatării resurselor.

Proiectele de cercetare sunt realizate în domenii-cheie, cum ar fi genetica in populatiile de animale, biologie, ecologie adaptivă forestiere, dinamica populațiilor sălbatice și biologia evolutionista.

Structura programului

MA în gestionarea vieții sălbatice și a habitatelor sale permite unui proiect de cercetare (27 credite de memorie), pentru a aprofunda cunoștințele sale într-un domeniu de specializare în domeniul biologiei. ... [-]


Maestru De Dezvoltare Regională

Campus Cu normă întreagă 6 luni September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 mai mult

MA în dezvoltarea regională este axată pe analiza problemelor și provocărilor de dezvoltare ale regiunilor și teritoriilor. [+]

MA în dezvoltarea regională este axată pe analiza problemelor și provocărilor de dezvoltare ale regiunilor și teritoriilor.

Această analiză se bazează în special pe cunoștințe derivate din sociologie, științe politice, geografie, economie, știința de management și istorie.

Prin studierea realităților din Quebec si Canada, dar, de asemenea, în alte părți ale lumii, programul își propune să înțeleagă mai bine dinamica de grup și procesul complex de dezvoltare într-un mediu de schimbare la nivel local și la nivel mondial.

Structura programului

Maestru de Dezvoltare Regională este un program interdisciplinar cu predare de 24 de credite care pot aborda atât dezvoltarea economică și socială, culturală, istorică și geografică. O atenție deosebită este acordată problemelor regiunilor periferice, atât în ​​țările industrializate și în lumea a treia.... [-]


Maestru De Gestionare A Persoanelor La Locul De Muncă (cu Memorie)

Campus Cu normă întreagă 6 luni September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 mai mult

Competență în managementul oamenilor la locul de muncă este un master în managementul resurselor umane. [+]

Competență în managementul oamenilor la locul de muncă este un master în managementul resurselor umane.

Provocările relațiilor dintre generații și interculturale, a motivației, relațiile de gestionare a forței de muncă și de gestionare a conflictelor sunt toate subiectele care merită în continuare de acest program.

căi

Maestru de management de oameni la locul de muncă, de urmărire de cercetare (cu memorie)

Oferind în același timp cunoștințele și competențele-cheie în managementul oamenilor, această cale familiarizează studenții cu metodologii de cercetare în acest domeniu.

Acesta permite unui proiect de cercetare (memorie 21 credite) pentru a aprofunda cunoștințele lor cu privire la un anumit subiect legat de problema dimensiunii umane a managementului.... [-]


Maestru De Gestionare A Persoanelor La Locul De Muncă (fără Memorie)

Campus Cu normă întreagă 6 luni September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 mai mult

Competență în managementul oamenilor la locul de muncă este un master în managementul resurselor umane. [+]

Competență în managementul oamenilor la locul de muncă este un master în managementul resurselor umane.

Provocările relațiilor dintre generații și interculturale, a motivației, relațiile de gestionare a forței de muncă și de gestionare a conflictelor sunt toate subiectele care merită în continuare de acest program.

căi

Maestru de management de oameni la locul de muncă, de urmărire de cercetare (cu memorie)

Oferind în același timp cunoștințele și competențele-cheie în managementul oamenilor, această cale familiarizează studenții cu metodologii de cercetare în acest domeniu.

Acesta permite unui proiect de cercetare (memorie 21 credite) pentru a aprofunda cunoștințele lor cu privire la un anumit subiect legat de problema dimensiunii umane a managementului.... [-]


Maestru De Inginerie (cu Memorie)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Maestru de inginerie este de a îmbunătăți cunoștințele științifice și tehnice în inginerie, [+]

Maestru de inginerie este de a îmbunătăți cunoștințele științifice și tehnice în inginerie, pentru a iniția cercetarea și inovația tehnologică și de a forma specialiști autonome și competenți capabili să efectueze o practică profesională de nivel înalt în diverse domenii de inginerie și știința aplicată.

căi

Maestru de Inginerie, profil de tip curs, cu proiect

Master of Engineering, proiect de memorie tip de curs fără profil promovează dezvoltarea componentei de formare profesională a candidatului prin aprofundarea cunoștințelor și dobândirea de o specialitate.

Maestru de Inginerie, cu memorie de profil

Maestru de Inginerie, cu memorie de profil favorizează dezvoltarea unei componente de cercetare prin aprofundarea cunoștințelor într-un domeniu de specializare. ... [-]


Maestru De Inginerie (curs De Tip Cu Proiect)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Maestru de inginerie este de a îmbunătăți cunoștințele științifice și tehnice în inginerie, pentru a iniția cercetarea și inovația tehnologică și de a forma specialiști autonome și competenți capabili să efectueze o practică profesională de nivel înalt în diverse domenii de inginerie și știința aplicată. [+]

Maestru de inginerie este de a îmbunătăți cunoștințele științifice și tehnice în inginerie, pentru a iniția cercetarea și inovația tehnologică și de a forma specialiști autonome și competenți capabili să efectueze o practică profesională de nivel înalt în diverse domenii de inginerie și știința aplicată.

căi

Maestru de Inginerie, profil de tip curs, cu proiect

Master of Engineering, proiect de memorie tip de curs fără profil promovează dezvoltarea componentei de formare profesională a candidatului prin aprofundarea cunoștințelor și dobândirea de o specialitate.

Maestru de Inginerie, cu memorie de profil

Maestru de Inginerie, cu memorie de profil favorizează dezvoltarea unei componente de cercetare prin aprofundarea cunoștințelor într-un domeniu de specializare. ... [-]


Maestru De Practici De Studiu Psihosociale

Campus Cu normă întreagă 6 luni September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 mai mult

MA în studiul practicilor psihosociale care însoțesc lucrătorii sociali pentru a le ajuta să reînnoiască practicile și intervențiile lor, în scopul de a implementa mai deplin potențialul și de a crea noi cunoștințe. [+]

MA în studiul practicilor psihosociale care însoțesc lucrătorii sociali pentru a le ajuta să reînnoiască practicile și intervențiile lor, în scopul de a implementa mai deplin potențialul și de a crea noi cunoștințe.

Acest program se bazează pe metodologii reflexivă de cercetare, istorie de viață, autobiografic, praxeologiei și explicații. Învățătura se bazează pe situații specifice experimentate de către elevi în diverse practici lor, în loc să se bazeze numai, așa cum este în mod tradițional caz, cu privire la conținutul teoretic determinat în prealabil.

Structura programului

MA în studiul practicilor psihosociale permite unui proiect de cercetare (memorie 21 credite) structurate, practică riguroase, științifice și profesionale recenzii, pentru a îmbunătăți calitatea operațiunilor sale contribuind în același timp la dezvoltarea cunoștințelor despre practicile psihosociale. Profesorii sunt altoiți studenților proiecte pentru a le ajuta în dezvoltarea cunoștințelor din practica lor.... [-]


Maestru De Scrisori

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Masters of scrisori are specializare în studii literare, prin creșterea cunoștințelor despre textele și prin urmărirea unei reflecții sistematice asupra fundamentelor teoretice și instituționale ale disciplinei. [+]

Masters of scrisori are specializare în studii literare, prin creșterea cunoștințelor despre textele și prin urmărirea unei reflecții sistematice asupra fundamentelor teoretice și instituționale ale disciplinei.

Cele trei axe de excelență de cercetare sunt de scriere creativă, critică și teorie literară și istorie literară.

Oferit în comun cu Universitatea din Quebec, în Chicoutimi și Université du Québec à Trois-Rivieres, acest program reunește 23 de profesori de cercetare și cercetători-creatori ale căror specializări acoperă toate temele și abordările studiilor literare.

căi

Maestru de scrisori, de cercetare de urmărire

Această modalitate presupune achiziționarea de o mai mare specializare, formare în cercetare intensivă și testarea aprofundată a unei metode critice prin scrierea unei lucrări de analiză dezvoltate (de memorie 30 credite).... [-]


Master Of Education (profil De Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 mai mult

Master of Education oferă informații cu privire la diferitele abordări de cercetare în educație, să înțeleagă principalele fundații și să aprofundeze cunoștințele într-o zonă de specializare. [+]

Master of Education oferă informații cu privire la diferitele abordări ale cercetării educaționale, să înțeleagă principalele fundații și să aprofundeze cunoștințele lor într-un domeniu specializat în legătură cu una dintre cele trei concentrații:

* Administrarea educaționale; academice și sociale (de remediere); predare și învățare.

* Rezervat pentru studenții care au absolvit Diploma în Administrarea Educațional.

Acesta își propune, de asemenea, să găsească soluții la problemele teoretice și practice, precum și experiența profesională aferente, ca domeniu al cunoașterii educaționale.

căi

M.Ed., profil de cercetare (cu memorie)... [-]


MA în Etică

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA în etică își propune să dobândească o înțelegere globală de teorii, concepte și instrumente de etică și filozofie pentru a le permite acestora să gândească critic și structurat pe probleme contemporane, pentru a ilumina opțiunile individuale și colective . [+]

MA în etică își propune să dobândească o înțelegere globală de teorii, concepte și instrumente de etică și filozofie pentru a le permite acestora să gândească critic și structurat pe probleme contemporane, pentru a ilumina opțiunile individuale și colective .

Temele de cercetare în acest domeniu sunt definite pe următoarele teme:

imigrație și cetățenie; relații internaționale și interculturale; drepturile omului; tehnologice, științifice și dezvoltarea biomedicale; managementul administrațiilor publice și private; critica a ideologiei.

Structura programului

MA în etică se pregătește atât la locul de muncă și de cercetare. După cum salută elevii din toate disciplinele, aceasta include o pregătire semnificativă (21 credite), care să permită să dobândească cunoștințe fundamentale în etică.... [-]


MA în Geografie

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA în geografie își propune să înțeleagă relația compania are cu spațiu. [+]

MA în geografie își propune să înțeleagă relația compania are cu spațiu. Programul are drept scop de a instrui cercetători și specialiști în geografie intitulat:

analiza spațiului natural ca geomorfologie, hidrologie, biogeografiei și climatologie contribuie la înțelegerea; folosind metode tradiționale și tehnici și avansate privind sistematică și prelucrarea automată a informațiilor geografice (GIS și teledetecție); pentru a consilia și planifica structura și organizarea teritoriului.

Structura programului

Cu privire la flexibilitate, MA în geografie are o pregătire de 18 de credite compuse din trei cursuri obligatorii, inclusiv un seminar de lectură și trei cursuri de electivă, dintre care două pot fi alese dintre cursurile oferite într-un alt program de absolvent UQAR sau o altă instituție academică.... [-]


MA în Istorie

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA în istorie are ca scop formarea cercetătorilor și specialiștilor să ia în considerare societatea contemporană într-o perspectivă istorică și capabil să înțeleagă relația strânsă dintre prezent și trecut. [+]

MA în istorie are ca scop formarea cercetătorilor și specialiștilor să ia în considerare societatea contemporană într-o perspectivă istorică și capabil să înțeleagă relația strânsă dintre prezent și trecut.

Acest antrenament este deschis altor științe umane și colaborări sunt posibile cu alte programe oferite de UQAR (litere, geografie, etică și dezvoltare regională).

Structura programului

Cu o mare flexibilitate, MA în istorie are o școală și 12 credite permite unui proiect de cercetare (30 credite de memorie), pentru a aprofunda cunoștințele sale într-o zonă de specialitate a istoricului practicii.

Acest program, de asemenea, ajută la dezvoltarea abilităților necesare pentru desfășurarea studiilor de doctorat.... [-]


MSc în Oceanografie

Campus Cu normă întreagă 6 luni September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 mai mult

Fluență în oceanografie ca oamenii de știință capabili să înțeleagă dinamica sistemului marin de o manieră multidisciplinară și cuprinzătoare. [+]

Fluență în oceanografie ca oamenii de știință capabili să înțeleagă dinamica sistemului marin de o manieră multidisciplinară și cuprinzătoare.

Acesta oferă o cunoaștere în cunoștință de cauză a mediului marin, resursele sale, studiul și exploatarea tehnică, probleme de poluare pe care le întâlnim și sunt metode de intervenție adecvate.

Proiectul de cercetare și cursurile de ajutor pentru a aprofunda cunoștințele lor într-una din cele patru domenii de specializare:

oceanografie chimice; oceanografie biologică; oceanografie geologice; Oceanografie fizică.

Structura programului

Fluență în oceanografie permite unui proiect de cercetare (27 credite de memorie), pentru a aprofunda cunoștințele sale într-o zonă de specialitate de știință a mării.... [-]


Studii Postuniversitare De Specialitate în Analiza și Prevenirea Dezastrelor Naturale

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în analiza și prevenirea dezastrelor naturale este o pregătire geografie la dezvoltarea cunoașterii în geomorfologie în managementul de mediu și riscurile generatoare de fenomene naturale să recunoască, să definească și spatialize zone și infrastructuri vulnerabile. [+]

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în analiza și prevenirea dezastrelor naturale este o pregătire geografie la dezvoltarea cunoașterii în geomorfologie în managementul de mediu și riscurile generatoare de fenomene naturale să recunoască, să definească și spatialize zone și infrastructuri vulnerabile.

Acesta oferă dobândite, în principal de formare practică de teren și valorificarea de instrumente utile și instrumente pentru analiza riscurilor și a vulnerabilităților, precum și evaluarea și cartografierea riscurilor.

Masters Passage

Patru cursuri de diplome universitare de specializare (DESS) în analiza și prevenirea dezastrelor naturale fac parte din MA în geografie. Pentru stăpânirea lui, elevul va realiza teza de cercetare a 27 credite și două cursuri obligatorii de 3 credite.... [-]


Studii Postuniversitare De Specialitate în Domeniul Eticii

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în etică își propune să dobândească cunoștințe cuprinzătoare de teorii, concepte și instrumente de etică și filozofie de a gândi critic și structurat pe probleme contemporane și să intervină în o socială, profesională sau de organizare. [+]

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în etică își propune să dobândească cunoștințe cuprinzătoare de teorii, concepte și instrumente de etică și filozofie de a gândi critic și structurat pe probleme contemporane și să intervină în o socială, profesională sau de organizare.

audiență

Programele de etică și senior cicluri de a răspunde la o bază largă pentru clienți, în special pentru studenții care au absolvit doar o diplomă de licență pentru persoanele deja angajate în muncă și care sunt interesați de reflecție etică. Ele sunt deschise candidaților cu o diplomă de licență, indiferent de disciplină.

Oportunități de angajare... [-]


Studii Postuniversitare De Specializare în Inginerie (desigur Model)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Diploma de Licențiat în Inginerie îmbunătățește expertiza în diverse domenii de inginerie și management de proiect. [+]

Diploma de Licențiat în Inginerie îmbunătățește expertiza în diverse domenii de inginerie și management de proiect.

Studentul are posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor într-unul din cele șase niveluri ale programului:

proiectare și fabricare asistată de calculator; inginerie electrică; inginerie mecanică; inginerie eoliană; Inginerie electromecanică; de prelucrare a semnalului și telecomunicații. Acesta permite să se integreze și să aplice cunoștințele dobândite în cursul ca parte a unui proiect de inovare, dezvoltare, transfer de tehnologie sau de intervenție în afaceri.

căi

Studii postuniversitare de specialitate în inginerie (tip de proiect)... [-]


Studii Postuniversitare De Specializare în Inginerie (tip De Proiect)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Diploma de Licențiat în Inginerie îmbunătățește expertiza în diverse domenii de inginerie și management de proiect. [+]

Diploma de Licențiat în Inginerie îmbunătățește expertiza în diverse domenii de inginerie și management de proiect.

Studentul are posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor într-unul din cele șase niveluri ale programului:

proiectare și fabricare asistată de calculator; inginerie electrică; inginerie mecanică; inginerie eoliană; Inginerie electromecanică; de prelucrare a semnalului și telecomunicații. Acesta permite să se integreze și să aplice cunoștințele dobândite în cursul ca parte a unui proiect de inovare, dezvoltare, transfer de tehnologie sau de intervenție în afaceri.

căi

Studii postuniversitare de specialitate în inginerie (tip de proiect)... [-]


Studii Postuniversitare Specializate în Dezvoltarea Regională și Teritorială

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în dezvoltarea regională și teritorială analiști capabili să înțeleagă situații complexe cu care se confruntă actorii implicați în acțiunea socială, economică și culturală la diferite niveluri teritoriale și de a formula un diagnostic și soluții pentru a ghida schimbare socială. [+]

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în dezvoltarea regională și teritorială analiști capabili să înțeleagă situații complexe cu care se confruntă actorii implicați în acțiunea socială, economică și culturală la diferite niveluri teritoriale și de a formula un diagnostic și soluții pentru a ghida schimbare socială.

Acesta abordează problemele prin luarea în considerare identitatea, cerințele culturale, istorice, economice, politice și ecologice în ceea ce privește durabilitatea și respectarea mediului.

Structura programului

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în dezvoltarea regională și teritorială este un program interdisciplinar pentru abordarea dimensiunilor atât economice, cât și sociale, dezvoltarea culturală, istorică și geografică. Studenții trebuie să fie familiarizați cu principalele teorii și modele ale dezvoltării regionale și teritoriale, în special cele care caracterizează progresele recente în acest domeniu al cunoașterii, precum și studenților de masterat în dezvoltarea regională.... [-]


Studii Postuniversitare Specializate în Managementul Faunei Sălbatice

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în managementul faunei sălbatice este în biologie, care permite să se specializeze în gestionarea resurselor de animale sălbatice, în scopul de a măsura impactul intervențiilor asupra mediului natural și pentru a pregăti planuri gestionarea și planificarea ținând cont de prioritățile sociale și economice. [+]

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în managementul faunei sălbatice este în biologie, care permite să se specializeze în gestionarea resurselor de animale sălbatice, în scopul de a măsura impactul intervențiilor asupra mediului natural și pentru a pregăti planuri gestionarea și planificarea ținând cont de prioritățile sociale și economice.

Acesta permite o lucrare îndreptată în domenii-cheie, cum ar fi genetica in populatiile de animale, biologie, ecologie adaptivă forestiere, dinamica populațiilor sălbatice și biologia evolutionista.

Structura programului

Specializat în domeniul diploma de absolvent (DESS) în Wildlife Management include șapte cursuri și două activități de cercetare interconectate: Metodologia curs de cercetare (3 credite în toamna), în cazul în care o învață să bună literatură de revizuire, introducere și metodele, iar în timpul iernii dirijat lucrarea de curs (6 credite) este de a efectua analiza, scrie rezultatele și discuții.... [-]


Studii Postuniversitare Specializate în Managementul Oamenilor La Locul De Muncă

Campus 6 luni September 2018 Canada Rimouski Lévis

Diploma de specialitate absolvent (DESS) în managementul oamenilor la locul de muncă este un DESS de gestionare a resurselor umane. Acesta are ca scop de a instrui viitorii manageri pentru gestionarea angajaților prin oferirea unei specializare pe factorul uman în cadrul companiei. [+]

Diploma de specialitate absolvent (DESS) în managementul oamenilor la locul de muncă este un DESS de gestionare a resurselor umane. Acesta are ca scop de a instrui viitorii manageri pentru gestionarea angajaților prin oferirea unei specializare pe factorul uman în cadrul companiei.

Se ocupa cu teme acolo ca mobilizare, motivare, managementul conflictelor, etică, consolidarea echipelor de lucru, negociere, leadership, managementul diferitelor generații etc.

Masters Passage

Toate cursurile de diplome universitare de specializare (DESS) în managementul oamenilor la locul de muncă fac parte din Master de gestionare a persoanelor la locul de muncă.

Studenții care au absolvit Master-ul poate obține un control prin completarea cursurilor și testarea de 12 credite suplimentare. Această voință, cu toate acestea, au următoarele cursuri ca opționale DESS: GPE6409 complexitate a omului: teorii și modele și metodologia de cercetare GPE65004.... [-]


Studii Postuniversitare Specializate în Managementul Resurselor Marine

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Rimouski Lévis

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în gestionarea resurselor marine implică manageri de formare cu o viziune globală, domeniul maritim multidisciplinare și integrate. [+]

Diploma de absolvent de specialitate (DESS) în gestionarea resurselor marine implică manageri de formare cu o viziune globală, domeniul maritim multidisciplinare și integrate.

Ea pregătește profesioniști capabili să utilizeze metodele, instrumentele și tehnicile de management pentru a contribui efectiv la procesul de luare a deciziilor în sectorul maritim, atât operațional și strategic.

Studentul are posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor într-una din cele trei fluxuri ale programului: de pescuit (pescuit și acvacultură), gestionarea mediului marin și de coastă și al transportului maritim.

audiență

Programele celui de al doilea ciclu în gestionarea resurselor marine se adresează candidaților cu formare:... [-]


Videoclipuri

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Français

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Mandarin

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - English