Université Du Québec En Outaouais UQO

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIVERSITATEA DE QUEBEC ÎN Outaouais, PENTRU FUN LEARNING

Considerată o universitate a cărei dimensiune umană facilitează învățarea și reflecție, Universite du Québec en Outaouais (UQO) a crescut, a evoluat și a adaptat programele sale la ritmul de nevoile clienților în același timp, ținând seama de caracteristicile celor regiune.

Cu calitatea de membru în rețeaua de la Universitatea din Quebec, UQO poate conta pe resursele educaționale și serviciile comune ale celui mai mare sistem universitar din Canada.

Situat în Gatineau, în inima Outaouais, UQO este găzduit în două pavilioane la câțiva pași unul de altul și se bucură de un avantaj geografic și cultural sigur. Intr-adevar, are avantajul de a fi situat într-o zonă de frontieră marcată de prezența a două culturi bogate care trăiesc în ritmul de activitate febrilă a capitalei federale, Ottawa. Nu numai că acest lucru urban, UQO oferă de asemenea servicii în periferie și este de lucru pentru a spori prezența în regiune de-a lungul anilor următori.

Din 2010, UQO se găsește și în Sf. Ieronim într-o clădire nouă de 10,132 de metri patrati, construit la colțul Sf. Iosif și Labelle, vizavi de primărie. Acest nou campus găzduiește aproape 1600 de studenți. Există laboratoare sali de clasa, de predare și de cercetare, o bibliotecă, software, birouri, spații administrative de învățământ, zonele de conferințe pentru studenți și servicii auxiliare, cum ar fi o cantină și o librărie, pe șase etaje.

Pentru clasa a format grupurile sale mici de studenți și de mentorat de calitate pe care le oferă, UQO dă dorința de a învăța, de a construi o carieră și o viață de succes. Nu prea mare, nici prea mic, mai umană și prietenos! Aceasta este ceea ce atrage 6800 studenții care subscriu în principal, din regiunea Outaouais, dar, de asemenea, în estul Ontario și restul Quebec. Reputația UQO a depășit limitele și atrage tot mai mulți studenți din țări străine.

FORJARE UNIVERSITATEA DE SERVICIU COMUNITĂȚII

Dinamic și bine conectat, UQO asigură o prezență activă în comunitatea în care forjează legături strânse cu organizațiile regionale și contribuie la dezvoltarea socială, economică și culturală a populației de la Ottawa și Laurentians.

Activitățile sale se extind, astfel, pe o arie vastă de 33.000 km² în cazul în care aproximativ 300 000 de persoane.

STUDII IN SEMNUL DE CALITATE

Educația este centrul activităților UQO. Ea se mândrește cu reputația sa de acum ferm stabilit ca "universitate prietenos".

Disponibilitatea personalului, măsuri adecvate de supraveghere și o atmosferă plăcută a facilita interacțiunea și permite profesorilor să asigure o personalizate follow-up cu studenții pe parcursul călătoriei lor. In plus, cele mai multe programe includ destinații de plasare de lucru pentru a permite studenților să aplice cunoștințele dobândite și de a dobândi experiență profesională.

UQO a asigurat în mare măsură de programe la nevoile specifice ale pieței forței de muncă și a societății în formarea sa în administrație, artă și patrimoniu, educație, inginerie informatică, informatică, psihoeducație, psihologie, relatii resurse industriale și umane, științe contabile, științele care alăptează, științe sociale, naturale, știință, scriere, traducere și asistență socială. Universitatea oferă programe la fel de licență, studii universitare și postuniversitare în diferitele sale domenii de studiu.

Continuă materie de educație! Prin urmare, UQO oferă profesioniștilor din instrumentele necesare pentru a perfecționa experiența lor prin certificate, diplome de specialitate și programe scurte de niveluri universitare și postuniversitare.

CERCETARE ȘI INOVARE

Cercetarea este o contribuție esențială la calitatea programelor și permite transferul de cunoștințe către comunitate, contribuind astfel la dezvoltarea Outaouais și Laurentides.

Conduse de către profesori în prim-planul domeniul lor, cercetarea se dezvoltă rapid la UQO. Cadrele didactice au câștigat recunoaștere și notorietate, care dezvăluie diversitatea surselor de finanțare și stabilirea schimburilor și a cooperării cu cercetătorii din alte universități, organizații și companii private.

UQO isi propune sa se integreze pe deplin în căutarea de soluții la probleme sociale noi cauzate de schimbările sociale și de a deveni un actor major în crearea de capital social. UQO participă activ la inițiativele de dezvoltare a inovațiilor sociale. Diferite căutări se desfășoară în domeniul economiei sociale și a comunităților locale, pentru copii psihosociale si sanatatea tinerilor, CyberPsychology, realizarea academice și transformări ale muncii.

În științele naturale și inginerie, UQO este foarte activă în domeniul fotonică și telecomunicațiilor computerizate.

PROGRAME PENTRU TOATE GUSTURILE

UQO oferă numeroase universitare, postuniversitare în 14 domenii de studiu:

administrare Artă și Patrimoniu educație Tehnica de calculator Tehnologia De Informație psihoeducație psihologie Relațiile industriale și Resurse Umane Științe contabile îngrijire Științe naturale studii sociale Traducere și editare asistență socială Bachelor of Arts generală burlacilor cumulativ

PENTRU VIATA ELEV SI recompensând Challenging

La UQO, studenții sunt primii artizani ai unui mediu de viață stimulativ și deschis pe lume. Prin angajarea lor în campus, studenții contribuie la crearea unui mediu care să reflecte valorile și interesele lor în viitor.

Pentru a le sprijini, campusul Student Services Gatineau și Student Bank / Info-Campus Saint-Jérôme campus oferta personalizata servicii de calitate și un program de activități care promovează dezvoltarea personală și socială ca și succesul lor academice .

Simpozioane, seminarii, conferințe, activități de re-intrare, jocuri Jocuri de Comerț, traducere canadiană Jeux comunicare franceză de la, radio de radio elev reale, acestea sunt doar câteva dintre numeroasele activități de studenți sunt invitați.

Pentru a se menține în formă, studenții campus Gatineau au acces la un centru de activități fizice și sportive în cazul în care există un sistem multi-sala de biliard și o sală de gimnastică. echipe sportive Torentele reprezintă UQO în diverse competiții în cruce țară intre colegii, golf, înot și fotbal. Un teren de fotbal cu gazon sintetic este adiacent la Alexandre-tache Pavilion.

viața de student este, de asemenea, rulează în activitățile diferitelor grupuri și asociații studențești din campus. Pentru a oferi o voce pentru studenți, studenții Asociației Generale (AGE) reprezintă toți studenții și își propune să promoveze drepturile și interesele lor, și să le apere.

SCENĂ INTERNATIONAL

Acesta trebuie să fie timpul ei! La începutul secolului 21, absolvenții sunt din ce în ce așteaptă să lucreze într-un context internațional. De asemenea, UQO se străduiește să le ofere elemente internaționale de viziune în cadrul programului lor de formare și de posibilitatea de a câștiga experiență în străinătate.

proiecte de schimb de studenți, cercetare, schimburi între profesori și ajutorul internațional și semnarea Memorandumului cu instituțiile străine continuă să se înmulțească. Aceste multe activități se extind în țări precum Franța, Belgia, Elveția, Spania, Germania, Bulgaria, Lituania, Bosnia, Kosovo, Polonia, Benin, Togo, Costa Rica, Columbia, Chile, Brazilia, Mexic și Cuba.

Activităților internaționale ale Universității sunt benefice pentru studenții care sunt expuși la un set de curenți de gândire, culturi și moduri diferite de a vedea, precum și pentru Outaouais și Laurentides, ca punct de vedere social și economic.

ABSOLVENȚII: Mândria UNIVERSITĂȚII!

Universitatea este mândru de ei unele 39.500 absolvenți! Ele lucrează astăzi, mai ales în sectoarele majore ale regiunii Outaouais, dar, de asemenea, de-a lungul Quebec, Canada și lumea. Această rețea importantă ajută la promovarea UQO.

Deoarece legăturile dintre Universitate și absolvenții sunt importante, UQO menține contactul cu ei, prin asocierea sa alumni si OUT Magazine.

UQO peste 300 de studenți din alte țări în fiecare an.

LEGĂTURI CU COMUNITATE PRIVILEGIATE

UQO se mută la ritmul Outaouais și Laurentides. partener-cheie în UQO economic, social și cultural, prin decanat sale de educație și parteneriate continuă (DFCP) investește multă energie în crearea și menținerea de legături strânse cu comunitatea, atât pentru a satisface nevoile populației să iasă să-i întâlnească.

DFCP, în parteneriat cu organizațiile și întreprinderile mijlocii, stabilește diverse activități de formare, de formare personalizate și mai multe proiecte de intervenție pentru a răspunde nevoilor exprimate de comunitate.

DINAMIC FUNDAȚIA

Promovarea dezvoltării Universității promovând în același timp dezvoltarea educației și cercetării, este scopul urmărit de Fundația UQO de la crearea sa în 1986.

In martie 2006, Fundația a lansat UQO cea mai indrazneata istorie de strângere de fonduri de la Ottawa, cu un obiectiv de 10 milioane $, peste câțiva ani de muncă. Axele de investiții sunt strâns legate de obiectivele strategice ale UQO, astfel cum este definit în planul său strategic Orizont 2012. O campanie de strângere de fonduri este, de asemenea, în curs de desfășurare în Laurentians pentru a contribui la dezvoltarea și studenților UQO.

Aceste campanii coincid cu nevoile reale și imediate, dar, de asemenea, cu o viziune îndrăzneață pe termen lung. Donațiile, care provin de la întreprinderi și persoane fizice, vor sprijini dezvoltarea Universității a stabilit din Gatineau precum și Sf. Ieronim. Grupată în patru domenii principale de dezvoltare, prioritățile campaniei fundației menite să promoveze accesul și succesul în studiile universitare, de cercetare și dezvoltare în unele domenii de excelență specifice UQO, dar, de asemenea, în noi nișe în curs de dezvoltare, construcția sau renovarea infrastructurii și dezvoltarea programelor regionale.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA în Gestionarea Durabilă A Ecosistemelor Forestiere

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme

[..] Acest control este multidisciplinar pentru candidații care doresc să devină profesioniști calificați în gestionarea durabilă a ecosistemelor forestiere. [+]

Gestionarea ecosistemelor forestiere din lucrătorii specializați implicați în definirea, gestionarea și rezolvarea problemelor de diferite tipuri, în scopul de a contribui la punerea în aplicare a dezvoltării durabile a pădurilor.

Ele oferă managementul ecosistemelor și planificarea durabilă a pădurilor, ținând seama, în principiile și practicile de gestionare, nevoile multiple ale utilizatorilor, cererile grupurilor de interese, obiectivele și protejarea ecosistemelor forestiere de utilizare a terenurilor .

În această perspectivă, acest control este multidisciplinar pentru candidații care doresc să devină profesioniști calificați în gestionarea durabilă a ecosistemelor forestiere. Grație metodelor active de predare care să integreze ecologică, economică și sociologică, elevii vor dezvolta capacitatea lor de a defini, gestiona și de a rezolva probleme complexe.... [-]


Masterat

Maestru De Studii De Dezvoltare Socială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme + 1 mai mult

Acest curs multidisciplinar pentru candidații care doresc să dea instrumentele necesare pentru a deveni profesioniști și de a dezvolta lideri capabili să identifice provocări actuale și de a propune soluții inovatoare. [+]

Acest curs multidisciplinar pentru candidații care doresc să dea instrumentele necesare pentru a deveni profesioniști și de a dezvolta lideri capabili să identifice provocări actuale și de a propune soluții inovatoare.

Ei vor deveni familiarizați cu principalele teorii ale dezvoltării și dezvoltării probleme, provocări, soluții și limite. Ele aprofunda înțelegerea lor de multiplele dimensiuni care interacționează cu privire la dezvoltarea comunității și asupra dinamicii teritoriale.

De asemenea, ei vor dezvolta capacitatea lor de a analiza relațiilor sociale și a acțiunilor umane, relațiile cu mediul și structurile sociale în teritoriile. De asemenea, elevii maestru diferitele tehnici de cercetare și acțiuni specifice pentru dezvoltare. După formare, ei vor fi dobândit cunoștințele teoretice și metodologice necesare pentru a înțelege și a acționa în curs de dezvoltare și în altă parte.... [-]


Master Managementul Proiectelor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme + 1 mai mult

Acest control a fost dezvoltat pentru persoanele care doresc să gestioneze un expert proiecte de diferite tipuri și dimensiuni. Managerii din acest program vor fi în măsură să dezvolte proiecte adaptate la contexte specifice și să le gestioneze în cadrul constrângerilor. [+]

Acest control a fost dezvoltat pentru persoanele care doresc să gestioneze un expert proiecte de diferite tipuri și dimensiuni. Managerii din acest program vor fi în măsură să dezvolte proiecte adaptate la contexte specifice și să le gestioneze în cadrul constrângerilor.

Astfel, după ce a studiat fezabilitatea acestor proiecte, acestea vor fi în măsură să pună în aplicare strategia cea mai potrivită pentru realizarea acestora. Grație instrumentelor de planificare le-au integrat în practica lor, acești manageri pentru a se asigura că obiectivele, atât financiare, cât și organizatorice, vor fi atinse. Competentă în gestionarea resurselor umane, acestea vor face echipa, de asemenea, cu oameni capabili să asigure succesul proiectului.... [-]


Videoclipuri

Vidéo promotionnelle - UQO - Premier cycle

UQO - Présentation

Contactează
Adresa locaţie
C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada
Gatineau, Quebec, J8X 3X7 CA
Adresa locaţie
5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada
Saint-Jérôme, Quebec, J7Z 0B7 CA