Read the Official Description

Despre UQO


Universitatea din Quebec din Outaouais, pentru plăcerea de a învăța

Considerată ca o universitate a cărei dimensiune umană facilitează învățarea și reflecția, Universitatea din Quebec Outaouais (UQO) a crescut, a evoluat și a adapta programele sale la ritmul nevoilor clienților săi, luând în considerare caracteristicile regiune.

Cu calitatea de membru al rețelei Université du Québec, UQO poate conta pe resursele educaționale și serviciile comune ale celui mai mare sistem universitar din Canada.

Situat în Gatineau, în inima orașului Outaouais, UQO este găzduit în două pavilioane la câțiva pași unul de altul și se bucură de un avantaj geografic și cultural. Are avantajul de a fi situat într-o zonă de frontieră marcată de prezența bogată a două culturi care trăiesc în ritmul activităților agitate ale capitalei federale, Ottawa. Nu numai în zonele urbane, UQO oferă și servicii la periferie și lucrează pentru a-și spori prezența în regiuni în următorii ani.

Din 2010, UQO se află, de asemenea, în Saint-Jérôme într-o clădire nouă de 10 132 de metri pătrați, construită la colțul străzilor St. Joseph și Labelle, cu fața spre primărie. Acest nou campus salută mai mult de 2.000 de studenți. Există săli de clasă, laboratoare de predare și cercetare, o bibliotecă, o bibliotecă didac, birouri, spații administrative, zone de întâlniri pentru studenți și servicii auxiliare, cum ar fi o cantină și o librărie. repartizate pe șase etaje.

Prin clasele sale formate din grupuri mici de studenți și prin coachingul de calitate pe care îl oferă, UQO oferă un gust pentru a învăța, a construi o carieră și a-și face succesul din viață. Nu prea mare, nu prea mic, mai uman și mai prietenos! Aceasta este ceea ce atrage cei 7.500 de studenți care se înregistrează în principal din Outaouais, dar și din estul Ontario și restul Quebecului. Reputația UQO a depășit granițele și atrage din ce în ce mai mulți studenți din țări străine.


Viziunea UQO


Toate forțele comunității noastre se convertesc pentru a realiza mobilizarea unor proiecte care dau viață viziunii noastre: "A fi mai aproape, să mergem mai departe! “.

În mod individual și colectiv, ne concentrăm eforturile în următoarele trei direcții strategice: îmbogățirea experienței studenților, crearea de programe și dezvoltarea cercetării, precum și influența universității noastre.


ÎN 2020

  • ne concentrăm eforturile asupra scopului principal de a da sens tuturor acțiunilor noastre: studenților noștri;
  • îndrăznesc să inovăm în programele, serviciile și acțiunile noastre în vederea dezvoltării durabile;
  • ne bazăm pe colaborarea și ajutorul reciproc pentru a crea legături semnificative și pentru a ne propulsa și mai mult.

Împreună, transformăm experiența studenților la UQO.


Misiunea UQO


UQO: cea mai înaltă exprimare a cunoștințelor, a cercetării și a creației

Université du Québec en Outaouais, membru al rețelei Université du Québec, este o instituție publică universitară și de cercetare franceză situată în Outaouais și laurențienii. Într-un mediu favorabil interacțiunii umane, UQO, un centru de acces la cunoștințe, pregătește absolvenți calificați la fiecare ciclu și stimulează cercetarea științifică și creația.

Studenții UQO se află în centrul misiunii sale. Ei beneficiază de diversitatea programelor sale, precum și de excelența predării și cercetării sale datorită profesorilor cu experiență și personalului competent.

UQO participă activ la dezvoltarea economică, socială și culturală a populației teritoriilor pe care le servește prin implicarea sa în comunitate. Conectat atât la realitățile regionale, cât și la cele internaționale, UQO este un actor strategic care contribuie la avansarea societății prin intermediul parteneriatelor și proiectelor sale.


Valorile UQO


Sinele care depășește

UQO oferă studenților săi o experiență academică care este atrăgătoare și plină de satisfacții, pe baza dorinței de a descoperi, de a structura gândirea și de a-și dezvolta sentimentul critic. La UQO, succesele studenților, realizările inovatoare ale personalului și succesele absolvenților reprezintă un stimulent colectiv pentru a depăși.


Excelență și Rigor

UQO este o organizație de succes în care toată lumea se angajează să urmărească excelența în activitățile lor academice. UQO este un loc de creare a cunoștințelor în care excelența și rigoarea sunt norma și cadrul de referință de la care se fac toate acțiunile.


Deschiderea

UQO este o universitate de limbă franceză care este deschisă mediului și lumii. UQO recunoaște importanța diversității culturale și o promovează. În plus, aceasta include o dimensiune internațională în activitățile sale de formare.


Integritatea și transparența

UQO favorizează un management solid și responsabil, concentrându-se în același timp pe eficiență și eficacitate. Pentru a realiza acest lucru, facilitează accesibilitatea informațiilor și angajamentul oamenilor.


respect

UQO acționează în ceea ce privește oamenii, punând elevii în centrul misiunii și angajații săi în centrul dezvoltării. Evaluează contribuțiile studenților, personalului, absolvenților și partenerilor săi și încurajează colaborarea și sprijinul pentru a crea un mediu bogat în interacțiunile umane.

Programs taught in:
Limba franceza

Această școală oferă și:

Masterat

Université Du Québec En Outaouais UQO

Lucrătorii specializați din managementul ecosistemelor forestiere participă la definirea, gestionarea și rezolvarea diferitelor tipuri de probleme pentru a contribui la i ... [+]

Lucrătorii specializați din managementul ecosistemelor forestiere participă la definirea, gestionarea și rezolvarea diferitelor tipuri de probleme pentru a contribui la implementarea dezvoltării durabile a pădurilor.

Acestea asigură gestionarea durabilă a ecosistemelor și planificarea pădurilor, luând în considerare în principiile și practicile lor de gestionare nevoile utilizatorilor multipli, cerințele grupului de interese, obiectivele de utilizare a terenurilor și protecția ecosistemelor forestiere. .

În această perspectivă, această diplomă de masterat multidisciplinară vizează candidații care doresc să devină profesioniști specializați în gestionarea durabilă a ecosistemelor forestiere. Prin metode active de predare care integrează dimensiunile ecologice, economice și sociologice, elevii își vor dezvolta abilitățile în definirea, gestionarea și rezolvarea problemelor complexe.... [-]

Canada Saint-Jérôme
September 2019
La zi
30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université Du Québec En Outaouais UQO

Această diplomă de master a fost dezvoltată pentru persoanele care doresc să gestioneze cu profesionalism proiecte de diferite naturi și dimensiuni. Managerii care rezult ... [+]

Această diplomă de master a fost dezvoltată pentru persoanele care doresc să gestioneze cu profesionalism proiecte de diferite naturi și dimensiuni.

Managerii care rezultă din acest program vor putea să proiecteze proiecte adaptate la anumite contexte și să le gestioneze ținând cont de constrângerile stabilite anterior.

Astfel, după ce au studiat fezabilitatea acestor proiecte, ei vor putea pune în aplicare strategia cea mai potrivită pentru a le atinge. Datorită instrumentelor de planificare pe care le-au încorporat în practica lor, acești manageri vor putea să se asigure că vor fi atinse obiectivele financiare și organizaționale. Competente în gestionarea resurselor umane, vor ști, de asemenea, cum să colaboreze cu oamenii capabili să asigure succesul proiectelor lor.... [-]

Canada Gatineau
September 2019
La zi
Part time
30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université Du Québec En Outaouais UQO

Această formare multidisciplinară este pentru candidații care doresc să se ofere instrumentele necesare pentru a deveni profesioniști și lideri de dezvoltare capabili să ... [+]

Această formare multidisciplinară este pentru candidații care doresc să se ofere instrumentele necesare pentru a deveni profesioniști și lideri de dezvoltare capabili să identifice provocările actuale și să propună soluții inovatoare.

Ei vor cunoaște principalele teorii ale dezvoltării, precum și problemele, provocările, soluțiile și limitările dezvoltării teritoriale, internaționale și indigene. Ei vor aprofunda înțelegerea lor a numeroaselor dimensiuni interacționale ale dezvoltării comunității și a dinamicii teritoriale, internaționale și indigene.

În plus, își vor dezvolta capacitatea de a analiza acțiunile umane, relațiile cu mediul, structurile sociale și relațiile sociale prezente în teritorii. Elevii vor stăpâni, de asemenea, diferitele tehnici de cercetare și intervenție specifice dezvoltării. La sfârșitul pregătirii lor, aceștia au dobândit cunoștințele teoretice și metodologice necesare pentru a înțelege și a acționa asupra dezvoltării aici și în alte părți.... [-]

Canada Gatineau
September 2019
La zi
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Vidéo promotionnelle - UQO - Premier cycle

UQO - Présentation

Location address
C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada
Gatineau, Quebec, J8X 3X7 CA
Social Media
Location address
5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada
Saint-Jérôme, Quebec, J7Z 0B7 CA