The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din New Brunswick Sfântului Ioan Facultatea de Business este în cazul în care profesorii știu de fapt numele tău.


Cu nostru profesor - elev raport de 1:17 ești mai mult decât un număr. Ne străduim pentru a cunoaște studenții noștri și să le angajeze în oportunități unice care sunt potrivite pentru dezvoltarea carierei. Suntem o facultate mic, prietenos și dedicat cu misiunea de a îmbunătăți înțelegerea dvs. a lumii în care trăiesc și lucrează, și pentru a vă permite să facă o diferență semnificativă în comunitatea ta. Vrem studenții noștri să aibă succes în orice eforturile care aleg să urmeze.


Studenții noștri au posibilitatea de a face și încerca aici lucruri pe care ei nu pot obține o șansă de a face pe un campus mare. Elevii au prezentat lucrări la conferințe cu profesorii lor, a găzduit un spectacol de radio local, scris pentru ziarul studențesc, servit pe John Consiliul Saint Comerțului și a interacționat cu unele dintre oamenii noștri mai influenți și inspirational în orașul nostru și provincia.


Aducem experiență din lumea reală chiar în săli de clasă noastre


Desigur membrii facultății noastre sunt inteligente, dar ele sunt de asemenea oameni reali care aduc o bogăție de cunoștințe practice pentru stilul lor de predare. Naviga prin profilurile facultate și a vedea talentul care există între echipa noastră.


Avem un antreprenor care învață strategia de afaceri mici, un avocat / expert contabil care predă Finante si drept de afaceri și un expert în domeniul TIC, care provoacă studenții să includă tehnologii noi în misiunilor ce le revin prin jurnale de învățare bazate pe blog și utilizarea Google Docs în rapoartele lor.

Locații

Sfântul Ioan

University of New Brunswick - Saint John

Address
UNB Saint John
100 Tucker Park Road
P.O. Box 5050

E2L 4L5 Sfântul Ioan, New Brunswick, Canada
Număr de telefon
(506) 648-5500

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: