Citește Descrierea Oficială

Despre Trent University

Una dintre universitățile de top din Canada, Trent University , a fost fondată pe idealul de învățare interactivă, care este personal, intenționat și transformant.

Recunoscută la nivel național pentru leadership în domeniul predării, cercetării și satisfacției studenților, Trent atrage studenți excelenți din întreaga țară și din întreaga lume .

Aici, studenții universitari și absolvenți se conectează și colaborează cu cadrele didactice, cu personalul și colegii lor, prin diverse comunități, care cuprind colegii rezidențiale , săli de clasă, discipline, cercetare directă, activități co-curriculare și comunitare.

În toate disciplinele, Trent aduce în fiecare zi o gândire critică, integrativă. Abordarea unică a Trent față de dezvoltarea personală prin implicarea comunității de susținere și colaborare este mai solicitată decât oricând. Elevii conduc drumul prin co-crearea de experiențe înrădăcinate în dialog, diverse perspective și colaborare.

Într-un mediu de învățare care construiește o pasiune de lungă durată pentru incluziune, conducere și schimbare socială, studenții, absolvenții, cadrele didactice și personalul lui Trent sunt angajați cetățeni globali, care sunt catalizatori în dezvoltarea de soluții durabile la probleme complexe.

Campusul Trent din Peterborough se mândrește cu o arhitectură premiată într-un cadru natural uluitor, pe malurile râului Otonabee, la doar 90 de minute de centrul orașului Toronto, în timp ce campia GTA Durham oferă o comunitate apropiată, cu o atmosferă urbană, convenabil situat în Oshawa, 40 minute de centrul orasului Toronto.

Respectăm respectabil faptul că suntem pe teritoriul tradițional al Mississauga Anishinaabeg . Oferim recunoștința noastră primilor popoare pentru îngrijirea lor și pentru învățăturile despre pământul și relațiile noastre. Să ne onorăm aceste învățături.

Trent a fost cea de-a patra universitate universitară din Ontario, 7 ani la rând

 • # 1 universitate universitară din Ontario; # 3 în Canada 1
 • # 1 în Canada pentru burse și burse 1
 • # 1 în Ontario pentru activități extrașcolare 1
 • # 1 în Premiile pentru studenți din Ontario 1
 • # 2 în Ontario pentru satisfacția studenților 1
 • Printre 3,4% dintre universitățile din lume 2

Absolvenții Trent obțin locuri de muncă

 • 95% din gradul Trent angajat după doi ani 1
 • 87% din gradinile Trent sunt angajați la șase luni de la absolvire
 • Trent absolvenți de Nursing, Științe Fizice și Fine
 • Agricultorii și studenții BioScience din Trent văd o rată de ocupare absolventă de 96% la doi ani după absolvire;
 • Absolvenții programului de educație de la Trent se confruntă cu o impresionantă rată de ocupare a absolvenților de 97% la doi ani după absolvire;
 • Absolvenții umanității la Trent au înregistrat o rată de ocupare de 93% la doar șase luni de la absolvire, mai mare decât media provinciei.

Studenții Trent sunt bucuroși că au venit

 • 95% dintre elevi sunt fericiți că au ales Trent
 • 94% dintre elevi sunt mulțumiți de calitatea generală a educației lor Trent3

Trent este lider în cercetare și inovare

 • # 4 universitate de cercetare universitare în Canada 4
 • # 1 în intensitatea publicării în Canada 4
 • # 3 în impactul publicării în Canada 4

Este un moment interesant să fii student Trent

1 Clasamentul universităților Maclean, 2018 - categoria principală de licență

2 Centrul pentru clasamentul universităților mondiale, 2017

3 Consorțiul Canadian Survey Survey, 2012

4 Reeșarări din clasamentul infosource, 2017

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Trent University

Acest nou program de masterat profesionist vă va oferi un avantaj competitiv pe piața muncii, cu o bază de lucru într-un spectru larg de discipline de afaceri și manageme ... [+]

Prezentare generalăÎnțelegeți problemele sociale mai mari cu care se confruntă mediul de afaceri și organizațiile în mediul actual în schimbare.

Acest nou program de masterat profesionist vă va oferi un avantaj competitiv pe piața muncii, cu o bază de lucru într-un spectru larg de discipline de afaceri și management, de la contabilitate la finanțe corporative și marketing la management strategic. Dezvoltat pentru a răspunde nevoilor angajatorilor de astăzi, veți deveni pregătit să vă ocupați de poziții de conducere în management în Canada sau în străinătate.

Acest program full-time, de 16 luni, pe bază de curs este oferit de către Școala de Afaceri de la Trent University Durham Greater Toronto Area, în special pentru studenții care au absolvit recent de majors non-business. Începeți programul imediat după absolvirea universității sau cu până la cinci ani de experiență post-universitare. Programul va fi oferit pe parcursul a patru termeni și va include o oportunitate de învățare integrată în munca de vară.... [-]

Canada Oshawa Peterborough
Septembrie 2019
Engleză
La zi
16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Trent University

Trent este una dintre primele universități din Canada care lucrează pentru a umple golul de instruire pentru profesioniștii din domeniul științei datelor. Veți fi pregăti ... [+]

Prezentare generalăDeplasați-vă în domeniul în creștere rapidă al științei datelor.

Trent este una dintre primele universități din Canada care lucrează pentru a umple golul de instruire pentru profesioniștii din domeniul științei datelor. Veți fi pregătiți în mod unic cu instrumentele și tehnicile de care aveți nevoie pentru a lucra și analiza seturile actuale de date din ce în ce mai complexe în toate domeniile științelor, precum și în lumea afacerilor. Acest program profesional poate fi finalizat în 16 luni și pune accentul pe aptitudinile practice în vizualizare, miniere de date, abordări bazate pe cloud și abilități de programare paralelă. Pregătiți-vă pentru o carieră, inclusiv directorul de date șef, Data Scientist, arhitect Data Solutions, manager de afaceri și analist de afaceri.... [-]

Canada Oshawa Peterborough
Septembrie 2019
Engleză
La zi
16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trent University

Concentrați-vă pe teoriile și tehnicile de analiză financiară pe măsură ce vă pregătiți pentru o carieră în analiza capitalului propriu, prognoză financiară, bancare de i ... [+]

Prezentare generală

Concentrați-vă pe teoriile și tehnicile de analiză financiară pe măsură ce vă pregătiți pentru o carieră în analiza capitalului propriu, prognoză financiară, bancare de investiții, servicii bancare comerciale, planificare corporativă, managementul portofoliului, gestionarea fondurilor de pensii și alte oportunități din sectorul financiar. Acest program profesional poate fi finalizat în doar 12 luni și implică studiul aprofundat al finanțelor matematice, al gestionării portofoliului și al riscului, al programării liniare, al econometriei financiare, al metodelor numerice și al gestiunii financiare.

Program

Există trei obiective principale ale programului:... [-]

Canada Oshawa Peterborough
Septembrie 2019
Engleză
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Discover Trent University

360 Video Experience

Anuj - Computing Systems, Computer Science Student

Jahanara - Business Administration Student

Juan - Biology Student

Andressa - Environmental and Life Sciences Student

Trent University - Durham
Website
Număr de telefon
905-435-5100
Trent University - Peterborough