Telfer School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lumea se schimbă. Și așa este lumea afacerilor. La Telfer School of Management de la Universitatea din Ottawa ne-am înțeles că ceea ce contează merge dincolo de ceea ce se poate conta. Ne străduim să menținem o rețea de conexiuni de înaltă calitate - și ceea ce contează pentru noi este de a vă pune în centrul tot.

Orice ar fi că contează pentru tine, va punem la dispozitie toate mijloacele pentru a face un impact.

Noi impartasim cu tine legăturile strânse care le-am forjate cu absolventii nostri si comunitatea de afaceri, astfel încât să puteți învăța alături de lideri, directori și antreprenori care sunt la fel de strălucitoare ca acestea sunt inspira.

Noi impartasim cu voi expertiza cercetătorilor noștri, rețelele lor extinse, și parteneriatele cu organizațiile din comunitățile de afaceri locale, naționale și internaționale.

Programele noastre sunt concepute pentru a forma lideri influenți, manageri responsabili și cercetători inovatoare, care au un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, organizații și comunități. Oricare ar fi scopurile tale, suntem mereu aproape de a vă ajuta să ajungă la ei.

Profesorii noștri sunt recunoscute pe plan internațional pentru cercetarea lor de ultimă oră, din lor din caseta de gândire, iar conducerea lor a principalelor rețele de cercetare. Ei iau pe cele mai importante probleme cu care se confruntă liderii de afaceri de azi, anticiparea și găsirea de soluții la provocările de mâine, în toate domeniile de management, inclusiv trei domenii strategice: de analiză de business și a performanței, managementul sistemelor de sănătate, precum și inovarea și spiritul antreprenorial.

Situat în inima orașului Ottawa, școala noastră este mândru de origine academică a unor 4,300 studenți, 88 de membri ai facultăților cu normă întreagă, și peste 25.000 de absolventi. Acreditarile noastre din cele trei organizații internaționale cele mai exigente (AACSB, AMBA & EQUIS) subliniază recunoașterea noastră ca fiind una dintre școlile din lume de afaceri de top.

Domenii strategice de expertiză

Telfer School of Management definește o zonă strategică de expertiză (SAE) ca o platformă distinctă, relevantă și durabilă pentru atingerea reputației naționale și internaționale în cercetare, predare și de mobilizare.

Obiectivul este de a crea "spectru plin" EAG care variază de la bază și de cercetare, pedagogie pentru programul de livrare și de mobilizare aplicate.

Școala Telfer a identificat următoarele aspecte ca cele trei domenii strategice de expertiză:

Inovație și Antreprenoriat Sisteme de Management în Sănătate Analytics de afaceri și de performanță

Acreditărilor și Clasament

Telfer School of Management este una dintre cele doar 2 scoli de afaceri din Canada și una mai mică de 70 de scoli de afaceri din lume care a atins coroana tripla a acreditărilor.

Acreditarile International Business School asigură că elevii primesc o educație de calitate superioară. O instituție acreditată atrage nu numai mai mare de studenți de calitate, dar oferă, de asemenea, oportunități de cercetare mare, și permite recunoașterea la nivel mondial.

Locații

Ottawa

Address
55 Laurier Avenue East

K1N 6N5 Ottawa, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră