York University Schulich School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

York University Schulich School of Business Cunoscut sub numele de Canada Global Business School ™, la Scoala Schulich de afaceri în Toronto este clasat printre școlile din lume de afaceri de lider printr-o serie de studii la nivel mondial. Programul Schulich MBA este clasat pe locul # 1 în lume de catre Institutul Aspen (o conducere Washington, DC, pe baza de think tank) într-un studiu global care identifică care școlile fac cel mai bun loc de muncă de a pregăti lideri de afaceri viitoare de mediu, sociale și etice complexitatea de afaceri din zilele noastre. Programul Schulich MBA este clasat pe locul # 1 în Canada de către Forbes, The Economist si extinderea (o publicație Time Warner cu sediul în Mexico City). Rețeaua globală de EMBA Kellogg școlile partenere, care include Kellogg- Schulich EMBA, este clasat pe locul # 1 în lume de către The Wall Street Journal, și Kellogg-Schulich EMBA este pe locul # 1 în Canada de către Financial Times din Londra.

Global, inovatoare și diverse, Schulich oferă programe de afaceri pe tot parcursul anului, la două campusuri Toronto - noul său complex de stat-of-the-art în campus principal York University și centrul său Miles S. Nadal Centrul de Management situat în inima a orașului financiar district. Școala oferă, de asemenea, MBA Schulich in India - unul dintre primele programe de MBA pentru a fi livrate în această țară de către un lider scoala internationala de afaceri din afara Indiei. În plus, Schulich opereaza centre de satelit de la Beijing și Shanghai, China; Mumbai, India; Seul, Coreea de Sud; și Moscova, Rusia. Schulich oferă licență, universitare si postuniversitare si grade de afaceri postuniversitare care conduc la o carieră în sectorul privat, public și non-profit, și are mai mult de 24.000 de absolventi care lucreaza in aproximativ 90 de tari. Schulich pionier Canada primul International MBA (IMBA) și International BBA (iBBA) grade, precum și de gradul de MBA Executive vreodată transfrontalieră America de Nord, Kellogg-Schulich Executive MBA. Executive Education Centre Schulich oferă programe de dezvoltare executiv anual mai mult de 16.000 de directori din Canada și în străinătate. 16 anuale Seymour Premii Schulich de predare Excellence Seymour Schulich a donat cu generozitate fonduri pentru a sprijini anual elev-a alerga, premii au votat-elev care recunosc de predare excelenta. Aceste premii de excelenta de predare sunt printre cele mai mari astfel de premii din America de Nord. Viziunea domnului Schulich este că câștigătorii acestui premiu să fie instructori de la Schulich a căror excelență în predare este recunoscut de elevii lor. Excelenței în predare include:

Cunoașterea, și entuziasm pentru, subiectul Excepțională strategii de predare și abilitățile de comunicare Experiențe de învățare pozitive studenți Inovare de predare Receptivitate la nevoile studenților și preocupările

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

MBA India